Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Arx07
HV veteran

|
29.04.2015 19:46:49
|
|
|
kert06 kirjutas: |
Eile mingi härra käis ringi, surematu ja tulistas minigunist 40k rahakotte välja. |
Mul oli täna sama teema... tüüp mind ära ei tapnud ja viskas hoopis 5 kotti... võtsin üles ja viskasin siva 200k panka... Mõnda aega olin õnnelik, aga siis mõtlesin raha juurde küsida ja sain tüübilt veel ca 1M juurde. Ostsin terve garaazi autosid täis + tuunisin ära(oligi 4 autot garaazist puudu, nüüd igas võistlusklassis oma masin olemas )
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ernits
HV veteran

|
29.04.2015 19:47:26
|
|
|
Vinge, et TS on. Ma ülehomme õhtul ilmselt tulen ja löön kampa, kui keegi tegutseb.
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
2 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja

|
29.04.2015 19:47:34
|
|
|
Me ka pundiga mängime, teamspeak on ts.carshop.ee ja vastavad jaotused olemas. Päris tihti on olnud 1-2tk puudu kui Heiste teha
Samas normaalse pundiga freeroamides on ka käpad tööd täis ja Ammunationis 50k arved...
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
29.04.2015 19:53:03
|
|
|
Arx07 kirjutas: |
kert06 kirjutas: |
Eile mingi härra käis ringi, surematu ja tulistas minigunist 40k rahakotte välja. |
Mul oli täna sama teema... tüüp mind ära ei tapnud ja viskas hoopis 5 kotti... võtsin üles ja viskasin siva 200k panka... Mõnda aega olin õnnelik, aga siis mõtlesin raha juurde küsida ja sain tüübilt veel ca 1M juurde. Ostsin terve garaazi autosid täis + tuunisin ära(oligi 4 autot garaazist puudu, nüüd igas võistlusklassis oma masin olemas )  |
Sa tead, et R*-le jääb logis näha kui sul iga paari sekundi tagant tiksub sulle 40k juurde? Banni vist saab kui ise oled cheater aga kui keegi lihtsalt viskab sulle siis vist võeti raha lihtsalt ära. Aga ära imesta kui nüüd ka banni antakse
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
29.04.2015 19:54:03
|
|
|
Goon, eks võtavad siis võtavad - vähemalt täna oli lõbus
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
URM4Z
HV kasutaja

|
29.04.2015 21:30:42
|
|
|
Vähe ei aja närvi..... krdi...... 92-l ringil viskab mäng pillid kotti, account logged in elsewhere
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
29.04.2015 21:48:27
|
|
|
FFB, julm
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Defon50
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.04.2015 22:10:45
|
|
|
Vihmausss kirjutas: |
jt234 kirjutas: |
Vihmausss, Kõik oleneb resost ja detailsusest  |
1080p, tavagraafika alt on kõik põhjas mis annab panna etc Ultra, Very high ja adv alt on sliderid poole peale ja need 3 valikut ON |
ühe kaardiga?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
elka
HV kasutaja

|
29.04.2015 22:36:54
|
|
|
Kui kellelgi veel on puudu XX arv võite siis võiks PS saata ja grindiks koos ühe jutiga ära. Mul hetkel oleks vaja mingi 40 võitu ja need tulevad ikka jube raskelt kätte
_________________ ei toeta õigekirja |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.04.2015 22:52:11
|
|
|
Te nagu sp ei mängigi vaid online pelate?
Või kõik juba läbinud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
heiki125
HV vaatleja
|
29.04.2015 23:49:23
|
|
|
Pelan SP ja MP mõlemat, ikka väga hea mäng. Steami versioon ning i5 3570K ja GTX 660 jookseb ilusti 60fps, texture high, FXAA ja teised sätted high või very high.
Oli ka algul jube stuttering probleem, mis läks hullemaks mida kauem mänginud olin, lahenduseks toimis task manageris GtaVLauncher.exe priority low panna ja GTAV.exe high priority peale, samuti oli hiire input lag mille vastu aitas V-Synci välja ja sisse lülitamine.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mustakurmu
HV kasutaja

|
29.04.2015 23:49:39
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Või kõik juba läbinud  |
Esimese kahe päevaga sai läbitud. Hetkel 73% seisan.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
tere112
Kreisi kasutaja

|
29.04.2015 23:58:22
|
|
|
Mul 89% peal Enam vist neid kõrvalisi tilu-lilusid ei viitsigi teha, et 100% täis saaks.
_________________ BMW |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
30.04.2015 00:02:43
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Või kõik juba läbinud  |
Pool tundi SP'd mänginud. Eks kui online kopa ette viskab, siis teen SP kindlasti läbi.
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wordmc9
HV Guru
|
30.04.2015 00:04:01
|
|
|
sp sai PS3 ja Xboxil ära tehtud aitab
|
|
Kommentaarid: 340 loe/lisa |
   |
283 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wordmc9
HV Guru
|
30.04.2015 00:08:34
|
|
|
tean mida tunned
|
|
Kommentaarid: 340 loe/lisa |
   |
283 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
30.04.2015 00:13:22
|
|
|
Raske on MP-s normaalseid mängijaid leida eriti siis kui vaja Heiste teha. Enamus on suht peata kanad ja ei tea ise kah mis teevad.
_________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
indumen
HV veteran

|
30.04.2015 08:29:25
|
|
|
õnnis ime on sündinud sain ka lõpuks mängu niikaugele et mõne minutiga pange ei paneks
panin erinevad lahendused kokku mis suutsin leida netiavarustest.
ehk siis:
kõige suuremat effekti omas "Grass details: Normal" jätmine
MSAA ja Reflection MSAA on ka hetkel offi peale (saab järk järgult tõstma hakata nüüd)
graafika kõige viimane valik Tessel.... mis iganes see ka off
ja Saving & Startup-> Landing page: OFF
PS: kõige olulisem on, et kui mäng on korra juba stopped working visanud, siis muuta graafika seadeid ja arvutile restart teha, muidu viskab suht kiirelt jälle pange asja.
jälgisin mingi vidinaga palju reaalselt pistikust voolu tarbitakse, siis peak oli 596w keskmiselt 400w+, ja välja lülitatuna võtab 5 watti(edaspidi seinast välja kui pikemalt seisab )
samas korteri vool on suht nutune 204-208 volti ainult
lisaks tundub veel et msi afterburneri kasutamine ka sellele kastile ei meeldi, igasugune sensorite monitoorimine tekitab segadust ja crashe kergemini, vähemalt gta5'ga koos kasutades.
muidu max prose temp oli 74c mingi hetk olnud kuna sai K'series OC sisse lükatud Biosist proovi mõttes, reaalselt pole seda vaja tegelikult, jõudu niisamagi.
kui nüüd mäng stabiilseks jääb kasvoi sellise kehvema graafikaga, siis lõpuks ehk saab ka selle online ära proovida SP on 60% läbi tänu eile õhtusele maratonile
_________________ ükskord me võidame niikuinii |
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
176 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
30.04.2015 08:40:33
|
|
|
Huvitav, miks ma Wildlife Photography Challenget teha ei saa? Olen Beverly missioonid kõik ära teinud, ei midagi...
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Harrison
HV veteran

|
30.04.2015 09:02:29
|
|
|
indumen, enamus seadmeid võtab võrgus olles voolu, olgugi on välja lülitatud. Tegelikult on toiteplokk ja emaplaat ju ooteolekus, läbi emaplaadi lülitatakse süsteem käima. Kui tahad, et ooteolekus voolu ei tarbiks siis lülita toiteplokist välja või pane on/off lülitiga pikendus vahele, siis ei pea seinast välja kakkuma
Tuli hasart sisse ning sai ka mäng peale pandud. Sain mängu jooksma, 8GB vahemälust jäi väheks, pidin swappi suurendama. Nüüd paistab, et jookseb ilusti FHD high settingutel ning ei viska enam suvalisel hetkel mängust välja, et low on memory. Rauaks i7-2600k @ 4,4 GHz ning R9 270.
Graafika on küll väga ilus kuid minu arust auto füüsika on pigem läinud kehvemaks, võrreldes GTA IV-ga. Kurve võttes väga pidurdama ei pea, auto tundub kuidagi suht naelutatud olevat tee külge...
viimati muutis Harrison 30.04.2015 09:10:08, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
246 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
30.04.2015 09:02:43
|
|
|
Nii palju kui mina PS3 ajast nende häkkerite lugusi kuulnud olen, siis mingi teatud aja tagant koguti häkkerid kokku ja vastavalt häkkimise tüübile määrati karistus. Üldjuhul oli tegu permanent baniga, aga need kes raha said, need koguti ka kokku mingi aeg ja siis lasti raha nulli - autod ja majad jäid üldjuhul alles. Aga jah, ma tõsiselt loodan, et ma ei kohta ühtegi sellist häkkerit, kes mulle raha pritsiks. Rikuvad selle kogumise rõõmu ära, praegu hea väikse seltskonnaga raha koguda mõne sõiduki või maja jaoks. Eile sai Insurgent ära ostetud, see on ikka jõhker masin. Eile keeras meil setup missioonis 4 menti järjest ette ja ma sõitsin tuimalt läbi, niiet plahvatused käisid.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
-huviline-
HV kasutaja
|
30.04.2015 10:05:25
|
|
|
Kommenteeriks ka siis seda, kuidas ma endal mängu jooksma sain (viimased 4 päeva ei ole kordagi kokku pakkinud ennast ei SP-s ega MP-s). Põhimõtteliselt alguses oli ikka nii, et mingi täiesti lambi kohas viskas desktopile tagasi. Üldjuhul juhtus see siis mingi tegelase vahetamise ajal või siis MP-s missiooni minemisel.
Peale suuremat puhastust, teisisõnu siis CCleaneriga kõigepealt lasin arvuti üle, mingid vanad registrivõtmed sai sellega suuremas osas maha. Avastasin, et vanast ajast (kui vahepeal katsetasin siin "punaste" kaarte) oli tööle jäänud mingi Ati teenus ja igast mudru sellega seoses. Sellepeale võtsin mingi videokaardi draiverite puhastamise tarkvara ja lasin kõik, mis see kätte näitas, maha- nii AMD kui ka NVIDIA draiverid.
Siit edasi läksid NVIDIA draiverid (GTA 5) peale ja praegu asi käib nagu kulda.
Seadistuse poole pealt niipalju, et Ultra ei ole kuskile pannud. Muud seaded on kõik kas Very High või High, MSAA 2x (nii reflectionil kui muidu), TXAA sees. VSYNC väljas, varjud on selle NVIDIA PCAA (vist oli selline nimi) peale pandud. Muud sliderid on kõik paremale lükatud.
Mäng ise käib nagu kulda (vähemalt minu arust) - FPS näitab enamus ajast 60+ väga harva kui natuke alla selle kukub. Videomälu kasutus on 3,4 Gb. Seda näitab, siis MSI Afterburner mulle üleval vasakus nurgas, kui mängin.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
30.04.2015 13:43:15
|
|
|
Tundub, nagu oleks Rockstars midagi backendis endal teinud, eile polnud mingit probleemi sõbraga koos missioone teha. Kadunud oli tüüpiline hangumine autosse sisenemisel, ohtrad hullud lag spiked (1x oli kogu õhtu jooksul). Eks täna vaatab, kas sõnasin ära või nii ta ongi stabiilselt.
Sõber sebis Insurgent Pick-upi ära (kahuriga soomuk siis), lõbus väike sõiduk, ainuke jama, et missioonides tihti alustad missiooni kõrval, aga kui tahaksid soomukiga sõita vaja sõita tükk maad eemale sellele järele. Et pole nüüd nii praktiline.
Vaatas ka sõber võrgu liiklust ja nägi, et klient suht avatud kujul lobiseb rockstarsi serveriga, see siis ka seletab neid osasid flight schoolid aja rekordeid stiilis alla 0.2 sekundi maandumine sõitvale veokile jne.
Ja katsetati ära ka portide suunamine. Pole mingit vahet . Ehk kui sul oli jama mänguga, stiilis 3 tükki heistis, neljas kukub alati välja, siis probleem oli rockstarsi servus. Meie lootsime, et port forward/dmz/viirusetõrje aitaks, kuid selgus, et pole mingit pointi. Puhas platseebo. Lülitas need kõik välja ja ikka sama tulemus, ning nüüd eile ka probleemivaba.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|