praegune kellaaeg 18.06.2025 21:10:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olberg2
HV vaatleja

|
27.04.2015 23:31:37
Tele2 4g e3272 netipulgaga probleem |
|
|
Kas Tele2 4g e3272 netipulgaga saab üldse läbi etherneti kaabli neti jagada?
Ma olen kõike proovinud ja neti lihtsalt ei sa teise arvutisse.
Koguaeg tuleb unidendified network kui arvutid ära ühendan ja googlest leitud lahendused ei tööta.
Netipulka teise arvutisse ka panna ei sa kuna seal lihtsalt ei liigu net kuigi levi on põhjas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
28.04.2015 09:31:25
|
|
|
Räägi meile kõigepealt natuke oma võrgu topoloogiast. Ma oletan, et Sul on kaks arvutit. Ühe see on T2 pulk, teine on niisama. Nüüd sa püüad nende kahe masina vahel kohtvõrku tööle saada ja "pulgaga masinast" internet connection sharingut tööle ajada. Kas sedasi?
Mis OSid sul neis kahes arvutis on? Kas lihsalt kaabliga arvutid ühendades hakkab KOHT võrk kahe arvuti vahel tööle Windowsi automaatsete IP aadressidega?`Aga kas siis hakkab kui paned näiteks ühele 192.168.100.1 ja teisele 100.2 (ajutiselt, testimise eesmärgil).
Natuke hiromanti mängiudes võib oletada, et "unidentifed network" viitaks justkui MS Windowsi nimelisele OSile. Samas, see "teises masinas pulka kasutada ei saa" on natuke nagu paha märk. Ehk on Windowsi tulemüüri seaded seal üle mõistuse paranoiliseks keeratud? Või on suure hurraaga installitud mitu kohalikku viirusetõrje-tulemüüri, mis on omavahel konfliktis ja üldsegi võrguliiklust läbi ei luba.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.04.2015 12:26:34
|
|
|
Windowsis (Windows 7, 8/8.1/10) on asi ühtmoodi lihtsamast lihtsam, Internet Connection Sharing tuleb tööle lülitada ja kogu lugu.
PS: Hetkel jagab Windows 10 Elisa mobiilinternetti juhtme kaudu Fedora Linuxile ja ei mingeid probleeme ja pole vaja olnud mingeid "ime-seadistusi".
1. Mobiilinternetiühendus tööle
2. Siis avada: Open Network and Sharing Center
3. Sealt siis Change adapter settings
4. Sealt nimekirjast siis valik 3G ühenduse App ja siis hiire paremklikk sellel
5. Sealt valik Properties
6. Siis valik Sharing
7. Ja siis Enable Sharing "sisse lülitada" ning teha valik kuhu ühendus jagatakse.
Püsiühenduse korral siis Ethernet või LAN vms. mis sinna aknasse kirjutatud on.
Pilt minu masina aknast siis: (Windows 10):
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|