Mul on ka tunne,et peaks lihtsalt rahus Nexust edasi kasutama ja vältima kogu seda Workshopi värki.
See annab ka Valve'ile õige tagasiside, mis on "sod off pmt"... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Nexusest jääb alles tühermaa, kui kõik modid kolivad Workshop'i üle või pakivad üldse poe kokku. Money talks ja ma usun, et ka kõige kangekaelsemad lähevad lõpuks tasulise teed või Workshop exclusive, et vähemalt silma paista. Raha ei millestki tähendab, et kõik AAA mängud tulevad selle "boonusega" ja kuna Steam on de facto ainuke digitaalne pood PC'l ning mängud isegi plaadil ostes sellega seotakse, siis tulevik on tume.
Mul on ikka veel raske uskuda, et sellise lihtsa lükkega põhimõtteliselt hävitati üleöö arvutil mängimise suurimaid plusse.
Sõbrad, selles mõttes tasub natuke tuure maha võtta, et me räägime Skyrimist on ju, mitte kõikidest PC mängudest ever.
Jah, Skyrim on üks modinduse säravamatest nädetest, aga kokkuvõttes ikkagi 1 mäng.
Kogu muu modindus elab rahulikult edasi või olen ma millestki valesti aru saanud? _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Ilmselt küll. Niisugust süsteemi ei töötata välja ühekordseks kasutamiseks aastaid vana mängu peal. Ilmselgelt on tegemist "uudse teenuse" sissejuhatusega kõigi teiste huvitatud tootjate jaoks ja putukate triikimisega.
Ma lihtsalt ei näe sundlust selle platvormi peale kolida.
Kui nad just exclusivity-t peale ei suru, siis inimestel jääb võimalus jagada ja tõmmata asju Nexuse laadsetest keskkondadest.
Päeva lõpus teevad modid ju valdavalt inimesed tänavalt, kes võivad oma materjali kus iganes avaldada. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Just a few days after launching paid mods on Steam through the Skyrim Workshop, Valve is removing the option, citing customer feedback. Valve says it will refund Steam users who purchased a Skyrim mod on Steam.
Kui vaadata seda, kuidas inimesed redditis Gabe'iga sellest süsteemist arutasid, siis ole kohe aru saada, kelle poolel rahva hääl oli.
Isegi imestasin, et nad täpselt oma veast teada andsid, mitte ei süüdistanud rahvast. Ei uskunud aint, et nad täieliku reseti süsteemile teevad.
Eks see väike ülevaade Guilt tripi tekitab aga otseselt see mida Valve ja Bethesda üritasid teha ei olnud kuidagi hea.
Eks minge kõik oma orgu tagasi nagu midagi ei oleks juhtunud. _________________
Sellised lükked hoiavad Valve'i ja Gabeni pc mänguritele lähemal.
Ning kui nad inimesi kuulavad, siis nad on seda positsiooni väärt. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.