Võtsin ka ühe kuldse edge. Sigahea näeb välja ja vana S4 võrreldes on tunduvalt kiirem. Tagakaas on ainult libe, paned diivanile ja mõne aja pärast vaatad, et kuhu telefon läinud on _________________
ma elukaaslase teloga ei saa yldse sina peale, seal back nupp on "õiges" kohas _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Eks inimene harjub kõigega, S2 ja S3-l mul samamoodi valelpool back, samas tegelikult on mugavamas kohas, kui paremakäeline oled. Igati rahul olen ka füüsilise Home nupuga, mis toimetab täiesti edukalt sõrmejäljelugejana. Ekraan on liiga värviline, samas pilte teeb super häid ja need on väga kenad ka vaadata telefonist või arvutist. Aku eluiga ei kannata Z3-ga võrrelda, öösel langeb 2-3% aga ekraan töös imeb ikka päris nobedalt tühjaks, 2 päeva venitab vaevu välja, Z3-ga sai 4. Helistades on heli tunduvalt parem, kui Z3-l, Z3 stereo kõlarite vastu muusikat kuulates samas ei saa. Hind on natuke müstiline, samas eks tõesti ole kuldne edge palju kenam, kui Z3 või mõni muu kandiline telefon. Üldiselt olen vahetusega rahul, sest eks peabki uus telefon olema parem, kui 2 aastat vana (Z3 on tegelikuses suht sama, kui Z1)
Plin500 kusjuures Edge pole nii libe, kui Z3, aga tõsi ta on, et nõmedalt sõidab igasugu asjade pealt maha. Z3-le panin mingi väikese nano puhastuslapikese külge, siis sellega püsis pindade peal paigal. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Ekraani heledust ja erksust saab muuta eraldi settingute alt (nagu teleritel, dynamic ja cinema jms mode) Sellega saab "erksust" maha.
Seaded - Ekraan - Ekraani režiim
Kõrvaklapi heli saab ka veel eraldi seadistada Audio Adjust või Audio Adapt alt, täpselt ei mäleta. Paneb väga hästi paika helid just Sinu kõrva töö/kuulmissageduse järgi.
Seaded - Helinad ja teavitused - Heli kvaliteet ja efektid - Adapt Sound (Soovitan proovida ka Elektronlampvõimendi funktsiooni. Ehk meeldib.
Ekraani heledust ja mingil määral värve saab küll muuta, aga üleküllastunud on nad igast asendist. Mõnele kindlasti meeldib see ja egas mingi eriti suur miinus see just pole, harjub ka sellega ära.
Otseselt pole Samsungi häda, aga Sonyl oli olemas Xperia Facebook app mis postitas Facebooki ~2000x2000 pixliga fotod, Facebooki äpp Samsungis suudab aga ainult ~800x800 pixlit pildi üles laadida, ükskõik kui suur algversioon siis ka poleks. Kas on mõni lihtne ja hea äpp, mis laseks suuremaid pilte uploadida Facebooki. Hetkel alternatiivne võimalus on läbi chrome facebooki logida, aga see suht tüütu.
Pildistamise osas puudub Samsungil küll pildistamise nupp, aga 2x lukus telefoniga Home nupule ning siis on võimalik helitugevus nupuga ka kiire pilt teha, ajaliselt ei jää asi Sonyle alla, kuna teravustamine on way kiirem. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Dijital, Kui telefon taskus ja klapid küljes, siis kui taskust välja võtad, on telefon õiget pidi. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Ok, arusaadav. Siin siis kaks koolkonda kuidaspidi telefon ning millises taskus on ning mismoodi seda taskust võetakse Mul alati ülemine pool üleval _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW
Mul on juhtmeta klapid _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ei tulegi hetkel ühtki pähe. Millistel Samsungitel oli 3.5" klapipesa all servas, kui selle hooaja mudelid (need igasugu A-d ka) välja jätame? Vanamoeline klemmiliist, kust muuhulgas ka audio kätte sai, ei lähe arvesse.
Hüppa voodisse sellili, pane klapid pähe ja kobi netti või facebooki avastad suht kiirelt, kui nõmedas kohas asub 3.5" pistiku pesa
Eks ta ole nii, et olenevalt olukorrast on alati vales kohas see pesa asukoht. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Ei tulegi hetkel ühtki pähe. Millistel Samsungitel oli 3.5" klapipesa all servas, kui selle hooaja mudelid (need igasugu A-d ka) välja jätame? Vanamoeline klemmiliist, kust muuhulgas ka audio kätte sai, ei lähe arvesse.
Galaxy nexus i9250.
Endal see olemas. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Enda arvamus peale mõningast telefoni katsetamist.
Ilus ekraan. Värvid saab ka üsna loomulikuks keerata. Tugeva valguse käes kenasti loetav. Ülisuur ppi on muidugi overkill.
Käes kerge. Samas mitte supermugav. Enamvähem. Tänu kergusele pole aku eluiga midagi erilist. Kuna laeb kiiresti ja võimalus lihtsalt juhtmeta laadijale telefon vahel puhkama panna, saab hakkama.
Hea kaamera. Samas ei ole ka nagu mingit erilist vahet LG G3, G flex 2, kallimate Sonyde jne. kaameratega. LG laserfookus vähemalt minu katsete tulemusel kiirem. Hämaras välguta pildid tunduvad S6-l suts paremad.
Näeb suhteliselt kena välja. Samas jube näpujäljemagnet. Nii et peale kättevõtmist näeb rõve välja. Ja ma pole eriline löganäpp. Ikka pesen käsi vahel.
Tagakülg väga libe. Kuna kogub veel kogu solgi näppudelt koheselt enda külge, siis peaks taga arvatavasti mingit kilet kasutama. Või kesta. Aga ma armastan telefone paljalt.
Näpujäljelugejaga telefoni avamine väga mugav. Samas peale paari päeva telefon enam mu näppu ära tunda ei tahtnud. Pidin uuesti õpetama. Ja kui liiga kaua näppu lugeja peal hoida, avaneb telefoni avanedes koheselt google otsing, mis on üsna närvidele käiv. Ehk saab seda seadetest muuta, ei ole otsinud. Huawei Mate 7 näpujäljelugeja on olnud siiani üle prahi.
Telefon on kiire. Miski pole uimanud. Kõik paistab toimivat kenasti. Samas on kiired pea kõik viimase paari aasta tippmudelid. Erilisi uimakolle ei meenugi.
Liiga palju raha tahavad. Aga eks see ole arusaadav ka. S6 reklaami leiva alla ja peale laskmine maksab.
Samsung oleks võinud teha eraldi edevtelefonide seeria. S-id oleks võinud jääda asjalikeks käkkideks. Odav ots on neil igasugusest jurast üleujutatud. Kallimas otsas võiks ka valik suurem olla.
Mina disablesin google otsingu, sest kasutan Chrome niiehk naa, sellega kadus ka probleem, liigse näpu hoidmisega. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
active peaks juunis tulema, eelmine versioon tuli ka juunis _________________ This message was sent from space using stargate
Selline mure, et õnnestus oma nädal aega vana S6 edge tagakülg ämblikuks ajada.
Kas seda klaasi vms on võimalik kuidagi vahetada?
Kas see Samsungi aastane garantii ei kehti sellele?
See kehtib vist vaid ekraanile. Loe kodukalt.
Kuidas see muidu õnnestus? _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.