Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
coolmode
HV kasutaja

|
23.04.2015 15:50:35
Internet disconnectib |
|
|
Tere!
Probleem siis selline et saan disconnecti näiteks steamist täiesti lampi, kuigi teised asjad kõik töötavad saan netis lehti avada jms. Sama asi on näiteks teamspeakiga saan täiesti suvaliselt disconnecti ja ei connecti enam ära. Kui local area networkile disconnect teha ja uuesti connectida siis ühendab jälle stiimi ja teamspeaki ära. Sama on ka skypega vahest. Ja näiteks mingi aja jooksul ühendab ise ka jälle steami ja teamspeaki ära. Ei oska enam ise ühtegi lahendust sellele otsida. Teenusepakkujaks on Kernel ja lauaarvuti on juhtmega ühendatud. Kuigi näiteks läpakal ma pole sellist probleemi tähele pannud.
Ei oska ise enam lahendusi ka leida sellele probleemile
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
NAIRI2
HV kasutaja

|
23.04.2015 16:04:17
|
|
|
Milline karp (modem, ruuter vms) on Kerneli ja arvuti vahel?
_________________ Tehnikadoktor. |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
23.04.2015 19:18:20
|
|
|
Apple Timecapsle
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
NAIRI2
HV kasutaja

|
23.04.2015 20:54:33
|
|
|
coolmode kirjutas: |
Teenusepakkujaks on Kernel ja lauaarvuti on juhtmega ühendatud. |
Küsin uuesti ja teisiti: Millise karbi/seadme külge on lauaarvuti kaabliga ühendatud?
Kas Kerneli internet tuleb üle WIFI?
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
23.04.2015 21:11:41
|
|
|
NAIRI2 kirjutas: |
Teenusepakkujaks on Kernel ja lauaarvuti on juhtmega ühendatud. |
Küsin uuesti ja teisiti: Millise karbi/seadme külge on lauaarvuti kaabliga ühendatud?
Kas Kerneli internet tuleb üle WIFI? |
antenn<Kerneli ruuter<Time capsule< lauaarvuti
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
NAIRI2
HV kasutaja

|
23.04.2015 22:42:18
|
|
|
antenn<Kerneli ruuter<Time capsule< lauaarvuti |
Kerneli ruuteri mudel?
Läpakas on kaabli või wifi taga?
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
24.04.2015 11:50:49
|
|
|
antenn<Kerneli ruuter<Time capsule< lauaarvuti |
Kerneli ruuteri mudel?
Läpakas on kaabli või wifi taga? |
Ei leidnud ühtegi tähist sellel kerneli ruuteril kui see on üldse ruuter, kas see vahejupp ei ole pigem see mis teeb antennist tuleva signaali söödavaks ruuterile ?
Läpakas on wifi taga
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
NAIRI2
HV kasutaja

|
24.04.2015 13:18:50
|
|
|
Ei leidnud ühtegi tähist sellel kerneli ruuteril kui see on üldse ruuter, kas see vahejupp ei ole pigem see mis teeb antennist tuleva signaali söödavaks ruuterile ?
Läpakas on wifi taga |
Kui sa kunagi oled võimeline adekvaatselt kirjeldama oma süsteemi kõiki komponente, siis saab edasi minna. Kutsu mõni teadjam sõber appi.
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
25.04.2015 01:08:38
|
|
|
Läpakas on wifi taga |
Kui sa kunagi oled võimeline adekvaatselt kirjeldama oma süsteemi kõiki komponente, siis saab edasi minna. Kutsu mõni teadjam sõber appi. |
Adekvaatselt?? Üritasin nii adekvaatselt asja seletada kui võimalik, sest teadjam vend peaks teadma mis komponent see on, mis on kerneli antenni ja minu ruuteri vahelt? Arvatavasti peaks see olema mingine modem või adapter mis annab selle antenni signaali söödavana minu ruuterisse ehk apple timecapslisse edasi. Ja pigem on see jama minu riistvaraga seotud
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
NightStriker
HV veteran
|
25.04.2015 01:41:27
|
|
|
--
viimati muutis NightStriker 26.07.2023 20:34:23, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
NAIRI2
HV kasutaja

|
25.04.2015 09:04:58
|
|
|
Adekvaatselt?? Üritasin nii adekvaatselt asja seletada kui võimalik |
Anna siia konkreetsete seadmete margid-nimetused ja lisa pildid. Otsi üles seadmete dokumentatsioon ja vaata mis seal kirjas on. Meie siin ei näe. Sina näed.
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
25.04.2015 12:22:36
|
|
|
Adekvaatselt?? Üritasin nii adekvaatselt asja seletada kui võimalik |
Anna siia konkreetsete seadmete margid-nimetused ja lisa pildid. Otsi üles seadmete dokumentatsioon ja vaata mis seal kirjas on. Meie siin ei näe. Sina näed. |
Ilmselgelt oleksin ma ammu andnud seadme nimetuse ja margi kui sinna peale oleks ka midagi kirjutatud. Mis dokumentatsiooni, kas sa tõesti arvad et kui Kerneliga lepingu tegime siis nad tulid ja andsid mulle iga seadme kohta 100lk-lise manuaali ja dokumendid?
Siin on pilt sellest seadmest
http://www.upload.ee/image/4665250/11150417_906764136069554_5318840188362175699_n.jpg
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
25.04.2015 12:42:29
|
|
|
Kas ma saan vea kirjeldusest õigesti aru, et tekib probleem, kus osade hostidega ei saa enam ühendust, samas kui üldiselt võrguühendus tundub töötavat?
Mina alustaks sellest, et ootaks ära kui tõrge tekib ja prooviks kõigepealt vaadata kas nimi laheneb IP-ks.
ping seehostmillegaeisaaühendust
Kui ping ütleb unknown host, siis on viga nimeserveris
kui nimi laheneb IP-ks aga ei vasta (või ka vastab)
siis järgmine liigutus oleks
tracert -d hostmillegaeisaaühendust
ja vaatad, kus kohas sul see asi takerdub.
Kas sellel "kerneli purgil" on ka mingi IP aadress või on see puhas modem. Milline on sinu võrgu topo? Mis on selle timecapsule võrgukonff? Sisemine liides, väline liides.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
25.04.2015 12:50:52
|
|
|
see "kerneli purk" paistab pigem nagu etherneti extender/repeater.
prooviks võid selle junni seal vahelt ära võtta ning otse oma apple ruuteriga ühendada.
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
25.04.2015 14:20:03
|
|
|
Enne pole mõtet midagi suuremat oletada, kuni kodanik pole oma võrgu topoloogiat endale selgeks teinud ja siis meiega jaganud
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
NAIRI2
HV kasutaja

|
25.04.2015 14:28:22
|
|
|
Mis dokumentatsiooni, kas sa tõesti arvad et kui Kerneliga lepingu tegime siis nad tulid ja andsid mulle iga seadme kohta 100lk-lise manuaali ja dokumendid? |
Kas lepingut on võimalik lugeda? Kas seadmed on kliendi või Kerneli omad? Kas lepingus on mingi info ühenduse tüübi ja/või seadmete kohta?
On sul probleemid või ei ole? Kuidas tuleks formuleerida küsimused, et vastused ei oleks eitavas vormis?
Antenn on POE (power over ethernet) ja ilma selleta antenn ei saa toidet. Ilma toiteta antenn ei tööta.
DATA IN pesast läheb kaabel Time capsule külge? Kui arvuti (mis jamab) ühendada kaabliga otse selle DATA IN pessa, kuidas siis on?
Kui Time capsule asendada prooviks mingi switsiga, kuidas siis on? (wifi siis muidugi ei toimi)
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
25.04.2015 14:35:58
|
|
|
Pildi järgi võib eeldada, et see on PoE splitter. Täiesti dumb tükk, mis midagi ei tee. Ilmselt seal antenni sees on siis WiFI marsruuter.
Ma vaatasin ajaviiteks kerneli lehele ja mis ma näen...
"- Samaaegselt on Kliendil võimalik kasutada kuni 80 erinevat TCP-ühendust."
Vääääga pisike connection tracking tabel on kerneli seadmetel. Sinna see koer võibki maetud olla.
Edit, muidu Kerneli kodulehe väitel nad kasutavad sellist Mikrotiki seadet
"Error: Sorry, but the Product you've requested wasn't found!"
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
26.04.2015 20:39:52
|
|
|
OFFF kirjutas: |
Kas ma saan vea kirjeldusest õigesti aru, et tekib probleem, kus osade hostidega ei saa enam ühendust, samas kui üldiselt võrguühendus tundub töötavat?
Mina alustaks sellest, et ootaks ära kui tõrge tekib ja prooviks kõigepealt vaadata kas nimi laheneb IP-ks.
ping seehostmillegaeisaaühendust
Kui ping ütleb unknown host, siis on viga nimeserveris
kui nimi laheneb IP-ks aga ei vasta (või ka vastab)
siis järgmine liigutus oleks
tracert -d hostmillegaeisaaühendust
ja vaatad, kus kohas sul see asi takerdub.
Kas sellel "kerneli purgil" on ka mingi IP aadress või on see puhas modem. Milline on sinu võrgu topo? Mis on selle timecapsule võrgukonff? Sisemine liides, väline liides. |
Jah osade hostidega ei saa mingiks ajahetkeks ühendust, aga nt kui Ühendusele arvutist restart teha siis hakkavad asjad tööle jälle või kui oodata mingi aeg.
Ja NAIRI2 kui te nii kõva IT spets olete siis palun tulge tehke korda see mul maksan 50€ ja võin teid peale ka võtta kui asi korda saab...
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
27.04.2015 08:05:38
|
|
|
coolmode -- mida siin "korda teha" annab? Ma ju kirjutasin sulle. Kernelil on mingil arusaamatul põhjusel (või siis tehnilisel) piiratud väljuvate samaaegsete TCP ühenduste arv 50 peale. Seega, kui sul connection tracking tabel kerneli modemis täis saab, siis ongi hambad.
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
22.11.2015 23:32:06
|
|
|
OFFF kirjutas: |
coolmode -- mida siin "korda teha" annab? Ma ju kirjutasin sulle. Kernelil on mingil arusaamatul põhjusel (või siis tehnilisel) piiratud väljuvate samaaegsete TCP ühenduste arv 50 peale. Seega, kui sul connection tracking tabel kerneli modemis täis saab, siis ongi hambad. |
Kaevan vana teema ülesse
Kas see asi kehtib siis nii ka kui 1 arvuti on hetkel võrgus pane arvuti tööle pean mingi 5-10 minutit ootama enne kui saan skypes helistada või mõnda muud programmi kasutada mis vajab internetti, samas kui netis saab niisama ringi käia ?? Ja vahest täiest lampi saan disconnecti neist programmidest, kui teha local area networkile resa siis nagu töötavad jälle need programmid. Kernel ise ei oska selle kohta midagi öelda ainult seda, et see on nende arust anomaalia. Kõike olen proovinud erinevaid ruutereid jms mida Kernel on soovitanud. Arvutis viga ei saa olla teistest võrkudes töötab ilusti
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|