praegune kellaaeg 17.06.2025 16:09:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
warwas
HV Guru

|
23.04.2015 17:11:14
Raspbian ja ID-kaart |
|
|
Seoses uitmõttega "Raspberry Pi 2 netiarvutiks" hakkasin uurima, et kas keegi on ka ID-kaardi seal peal käima saanud.
Valmispakke oodata olekski liiga sinisilmne aga kuna 'sortsu' saab alla sikutada, siis vähemalt teoreetiliselt võiks olla ju võimalik ka ARM'i jaoks sobilikud binaarid kokku lasta.
Või olen ma täiesti valel teel?
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkelv
HV kasutaja
|
23.04.2015 20:57:36
|
|
|
Täiesti valel teel ei ole, aga ma arvan, et siin-seal tuleb lähtekoodi patchida... mõni triviaalne muudatus. Näiteks, et qdigidoc arm-l kompileeruks tuleb ta linkida pthreadi vastu. Raspbiani kohta ei tea, aga Pidora-le on olemas isegi valmispakid igivanale esteid versioonile. http://pidora.ca/pidora/releases/20/packages/armv6hl/os/Packages/q/ <-- siit võid vaadata, mis versioon on näiteks qdigidoc-st ja mis qesteidutil-st. Muidugi nii vanade versioonidega igapäevane idkaardindus probleemideta ei kulge.
http://arm.koji.fedoraproject.org/koji/ <-- siin on muidu Fedora ARM buildid, kus on kaasaegsemad esteid versioonid.
Ehk siis. Kui veidi vaeva näha, siis peaks selle jupstüki käima saama küll ARM-l.
Olles seda öelnud, tuleb ka mainida, et ma pole ARM-ga ise kunagi kokku puutunud
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
24.04.2015 11:11:45
|
|
|
Ookei. Ma kardan, et taoline patchimine käib minul üle jõu.
Sortsust asjade kokku laskmisega olen kokku küll puutunud aga taoline nikerdamine oleks juba veits too much. Vaevalt ma ka suudaks teisi pädevamaid ja piisavalt motiveeritud mõttekaaslasi leida.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
3 :: |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|