Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 15 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 61, 62, 63  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
thanq
HV kasutaja
thanq

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.04.2015 11:00:19 vasta tsitaadiga

erik111 kirjutas:
libe kirjutas:
järgmine kord, kui siia postitad, siis on sul pult juba ostetud icon_idea.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
nii kuradi otsustusvõimetu ja kooner ka ei saa olla icon_idea.gif thumbs_down.gif

Olen jah kooner aga pärast saan ikka aru, et kehv asi näiteks trust pult.

Nagu ma aru saan, siis pole sa siiani suutnud ära otsustada. Kui oled kooner ja tahad parima hinna eest parimat pulti, siis vaata nendest logitech ja trust vms pultidest kaarega mööda. ainuõige valik on xbox360 pult, olgu ta siis mõned eurod kallim, aga vastupidavus on suurepärane, kui just füüsilise peksmise alla ei satu (siinkohal peab ka arvatavasti paremini vastu kui teised puldid). Juhtmevaba on parim valik, annab rohkem vabadust, puudub märgatav input lag ja ainuke miinus on tõesti akude/patareide vahetus, kuid kindlasti ei kaalu see miinus üle juhtmega puldi kasutamist. Lisaks peaks olema võimalik soetada play&charge kit, mis minumeelest ühildub ka arvutiga kui ma ei eksi, kui ei ühildu, siis tegelikult saab ka patareide/akudega väga ilusti hakkama. Ning veelkord: xbox360 pult on parim valik, pult on väga mugav, tema nupud ei kulu kiiresti, tegu on kvaliteetse puldiga, nuppude asetus on minu arvates ideaalne (võrreldes nt PS puldiga), pult on ehituselt natuke suurem, mistõttu sobitub ideaalselt kätte.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 03.04.2015 12:53:22 vasta tsitaadiga

thanq kirjutas:
erik111 kirjutas:
libe kirjutas:
järgmine kord, kui siia postitad, siis on sul pult juba ostetud icon_idea.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
nii kuradi otsustusvõimetu ja kooner ka ei saa olla icon_idea.gif thumbs_down.gif

Nagu ma aru saan, siis pole sa siiani suutnud ära otsustada. Kui oled kooner ja tahad parima hinna eest parimat pulti, siis vaata nendest logitech ja trust vms pultidest kaarega mööda. ainuõige valik on xbox360 pult, olgu ta siis mõned eurod kallim, aga vastupidavus on suurepärane, kui just füüsilise peksmise alla ei satu (siinkohal peab ka arvatavasti paremini vastu kui teised puldid). Juhtmevaba on parim valik, annab rohkem vabadust, puudub märgatav input lag ja ainuke miinus on tõesti akude/patareide vahetus, kuid kindlasti ei kaalu see miinus üle juhtmega puldi kasutamist. Lisaks peaks olema võimalik soetada play&charge kit, mis minumeelest ühildub ka arvutiga kui ma ei eksi, kui ei ühildu, siis tegelikult saab ka patareide/akudega väga ilusti hakkama. Ning veelkord: xbox360 pult on parim valik, pult on väga mugav, tema nupud ei kulu kiiresti, tegu on kvaliteetse puldiga, nuppude asetus on minu arvates ideaalne (võrreldes nt PS puldiga), pult on ehituselt natuke suurem, mistõttu sobitub ideaalselt kätte.

Juhtmeta puldil on see lame väljaulatuv patareide pesa. Eriti rõve lahendus MS-i poolt. Teeb puldi ka raskemaks. Juhtmega pult iga kell. Kui palju vabadust sul selle puldiga seal ekraani ees ikka vaja on.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.04.2015 13:19:33 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
thanq kirjutas:
erik111 kirjutas:
libe kirjutas:

Juhtmeta puldil on see lame väljaulatuv patareide pesa. Eriti rõve lahendus MS-i poolt. Teeb puldi ka raskemaks. Juhtmega pult iga kell. Kui palju vabadust sul selle puldiga seal ekraani ees ikka vaja on.
sa ei ole ilmselgelt seda pulti kasutanud icon_lol.gif
otsid ainult põhjuseid

thanq
HV kasutaja
thanq

sõnum 03.04.2015 13:53:55 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:

Oled sa juhtmevaba pulti käes hoidnud? Patareide pesa ei sega käte asetust vähemalgi määral ja no raskus.... ~50g ei tohiks väga palju ikka juurde anda ja pealegi, endale mulle meeldibki kui puldil on ikka raskust ka.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 03.04.2015 15:39:53 vasta tsitaadiga

Vaatan, et mingid kaks last ei suuda kuidagitmoodi arvestada teise inimese arvamusega. Libe sa oled siin juba teada tuntud tuulelipp. Siis kui ütlesin, et fifa on sitt kuna on handicap siis sina olid esimene, kes tuli kaagutama, et pole mingit handicapi ja nüüd igas teises postituses nutad handicapi taga. icon_biggrin.gif

Minu arvamus on see, et eelistan iga kell juhtmega pulti. Aga see otsustusvõimetu elukas kes siin pulditeema algatas ostku siis omale mingi odav Saiteki s1tt äraja ärgu virisegu kui see ei tööta nii nagu peaks icon_razz.gif

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 03.04.2015 16:33:31 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Vaatan, et mingid kaks last ei suuda kuidagitmoodi arvestada teise inimese arvamusega. Libe sa oled siin juba teada tuntud tuulelipp. Siis kui ütlesin, et fifa on sitt kuna on handicap siis sina olid esimene, kes tuli kaagutama, et pole mingit handicapi ja nüüd igas teises postituses nutad handicapi taga. icon_biggrin.gif

Minu arvamus on see, et eelistan iga kell juhtmega pulti. Aga see otsustusvõimetu elukas kes siin pulditeema algatas ostku siis omale mingi odav Saiteki s1tt äraja ärgu virisegu kui see ei tööta nii nagu peaks icon_razz.gif

No sa jätad mulje, et see ei ole su arvamus vaid põikpäine eelarvamus. Peale raha ma isiklikult ei näe ühtegi eelist juhtmega versioonil.
Ja handicap on nagu kummitustest rääkimine - osad usuvad, osad mitte. Mul pole 1000(F14+F15) mängu jooksul veel händicapi oluliselt olnud(mõni mäng ikka õnnetum, aga sellepärast ei hakka nutma). Offline osas ei kommenteeri, aga offline ongi mõttetu icon_smile.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 03.04.2015 17:15:40 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
Peale raha ma isiklikult ei näe ühtegi eelist juhtmega versioonil.

Hinnavahe on nii väike või siis isegi olematu. icon_razz.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.04.2015 17:24:51 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
too vaidlus jäi fifa 13 aegadesse, kuid sooviksin viidet, aegade mälestuseks icon_rolleyes.gif thumbs_up.gif

ja ega sa ei maininud, kas oled seda juhtmevaba pulti kasutanud?
ise arvasin ka juhtmevaba tüütu olevat ega uskunud, et akud peavad, kuid korra, kui olin selle sunnitud ostma, kuna üheski poes ei olnud juhtmega versiooni letilt saada, siis võtsin juhtmevaba
alles siis sain aru, kui loll ma enne olin
2000mAh akudega saab mitukümmend tundi järjest paugutada
ja ei ole olukorda, kus närvilisel momendil mingi kuradi juhe vastu jalga töllerdab või muidu ette jääb

Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 03.04.2015 23:33:23 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
too vaidlus jäi fifa 13 aegadesse, kuid sooviksin viidet, aegade mälestuseks icon_rolleyes.gif thumbs_up.gif
Ei viitsi sinu pärast 50+ lehekülge läbi kerida, et mingit teatud postitust otsida. Nostalgia mõttes võid ise seda otsida. icon_razz.gif

libe kirjutas:
ja ega sa ei maininud, kas oled seda juhtmevaba pulti kasutanud?
Loomulikult olen. Ega poest ostes Xbox 360-ga muud kaasa anta. icon_razz.gif Viimati veel laenasin parasitego käest juhtmevaba kui mul endal veel polnud pulti.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 04.04.2015 09:34:04 vasta tsitaadiga

lagi tajusid siis? icon_rolleyes.gif
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 04.04.2015 11:25:13 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
lagi tajusid siis? icon_rolleyes.gif

Lagi mitte aga akuden*ss ei meeldinud. icon_razz.gif

Aga saa nüüd üle, et mulle meeldib juhtmega pult rohkem. icon_biggrin.gif
tagasi üles
marius8
HV kasutaja
marius8

sõnum 04.04.2015 12:26:35 vasta tsitaadiga

Võin ka omaltpoolt kiita Xbox 360 juhtmevabapulti. Enne seda on olnud 3 erinevat juhtmega - 2x speedlink 1x razer. Nüüdseks on x360 pult olnud umbes pool aastat ja mingeid väsimusmärke pole ! Patareisid pole ka kordagi veel vahetanud. Igasmõttes on see X360 pult parem kui eelnevad on olnud, isegi Razeri puldist peajagu üle.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 05.04.2015 18:38:20 vasta tsitaadiga

Same. Olin ka ühe juhtmega razeri puldi omanik ja ikka väga ebamugav oli. Nüüd juba tükk aega xbox360'ne pultidega ringi lasknud ja väga head on.
tagasi üles
erik111
HV Guru

sõnum 07.04.2015 19:30:47 vasta tsitaadiga

Kuidas muidu Fifa Coinse saab konto peale panna?100.000 coin maksab 3€ MMOGA või kuskilt saab suht sama raha eest rohkem?Pult varsti ka tuleb..Siis saab teiega pela teha.
Kommentaarid: 182 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 156
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.04.2015 07:18:18 vasta tsitaadiga

erik111 kirjutas:
Kuidas muidu Fifa Coinse saab konto peale panna?100.000 coin maksab 3€ MMOGA või kuskilt saab suht sama raha eest rohkem?Pult varsti ka tuleb..Siis saab teiega pela teha.
ostad coine, jääd fifast kontost ilma ja sittagi me saame suga pelada icon_lol.gif thumbs_up.gif

lisaks praeguse price range süsteemiga peab sul väärtuslik mängija juba olemas olema, et saaks teda 100k müüa icon_rolleyes.gif

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 08.04.2015 08:54:10 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
erik111 kirjutas:
ostad coine, jääd fifast kontost ilma ja sittagi me saame suga pelada icon_lol.gif thumbs_up.gif

lisaks praeguse price range süsteemiga peab sul väärtuslik mängija juba olemas olema, et saaks teda 100k müüa icon_rolleyes.gif

Peale price range jama on asi keerulisem jah. Mingi uus moodus müümiseks ka veel tehtud, et ostad terve uue accounti ning saad soovitud summa kontol kaasa.

Aga muidu enne seda price range jama ostsin coine mingi 2-3x ja peale hoiatuse midagi muud ei tehtud thumbs_up.gif . Kuid ost oli parajalt vastu pükse saamine kuna peamine investeering(peale totyde testimist) oli Messi, kelle eest käisin 3,5M välja ja nüüd ta väärtus ~2x madalam ning madalaima BINiga hunnik teda müügis, et kui tahtmine maha müüa siis lootusetu katse. Muidu peaksin rahul olema, et Messi tiimis... aga ma tüdinen suht kiirelt squadidest... natuke asja põnevamaks sain sellega, et BBVA asemel tegin hübriidi - müüsin Suareze maha, ning asemele sain Agüero ja Di maria ning hetkel bbva-bpl-serie a hübriid kasutusel.
tagasi üles
erik111
HV Guru

sõnum 10.04.2015 15:40:46 vasta tsitaadiga

Nii pult olemas. libe, pelada saab sinuga?
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 11.04.2015 12:08:57 vasta tsitaadiga

erik111 kirjutas:
Nii pult olemas. libe, pelada saab sinuga?
lisada võid libehv, kuid ma hetkel fifa pelamisega ei tegele
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 11.04.2015 23:41:23 vasta tsitaadiga

Kolme mängu peale ei saa ka tervet meeskonda kokku icon_lol.gif
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 13.04.2015 10:50:55 vasta tsitaadiga

parasitego kirjutas:
Kolme mängu peale ei saa ka tervet meeskonda kokku icon_lol.gif
mul ka 2 mängijat puudu

Kaiden
HV vaatleja

sõnum 16.04.2015 14:43:05 vasta tsitaadiga

Hehe, jurasin 7. divisionis koguaeg ja kui 6ndasse sain siis lendasin kiirelt minema. Nüüd siis laksust järjest 4. divarisse, 4 mängu tehtud, 2 võitu 1 viik 1 kaotus, ma ei tea mis juhtus icon_biggrin.gif
Anyway, teen uue tiimi kus ainult eestlased ja sommid, vaatab kuidas läheb.
Aga selline küsimus, et ostsin mingisuguse head coachi kes peaks andma +15% passing. Ainus action asi mis teha sai oli vist "send to club" aga kas ta siis juba annab seda passingut juurde või pean miskit veel tegema?

Edit: Seda ka veel, et keemia saab olema eestlaste ja sommidega ilmselt päris pask, kas ainus viis seda parandada ongi see, et osta mingeid jullasid muudkui (seda ma teha ei viitsi)
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 22.04.2015 21:45:38 vasta tsitaadiga

Kas offline turniiridel on FUT-is endiselt see bug, et mitmendat korda turniiri võites saab ikka ja jälle auhinnaks (esmakordsel läbi tegemisel) oleva paki?
tagasi üles
erik111
HV Guru

sõnum 23.04.2015 07:35:39 vasta tsitaadiga

Miks mul kick offis ei ole online?Mõtlen seda et kes on läinud teise klubisse üle.
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 23.04.2015 07:53:37 vasta tsitaadiga

parasitego kirjutas:
Kas offline turniiridel on FUT-is endiselt see bug, et mitmendat korda turniiri võites saab ikka ja jälle auhinnaks (esmakordsel läbi tegemisel) oleva paki?

Mingi aeg igatahes ei toiminud enam, aga kui hea auhinnaga turniir siis miks mitte proovida uuesti icon_biggrin.gif

Mingi asjalik turniir hetkel? Pole seoses GTA'ga mängima sattunud mõnda aega...

erik111 kirjutas:
Miks mul kick offis ei ole online?Mõtlen seda et kes on läinud teise klubisse üle.

Automaatset update vms ei küsi mäng? Ma kickoffi teen küll üliharva, aga mälu järgi ta alati enne küsinud, et kas updateb ära jne... võibolla optionsitest midagi näppima.
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 23.04.2015 10:46:24 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
parasitego kirjutas:

Mingi aeg igatahes ei toiminud enam, aga kui hea auhinnaga turniir siis miks mitte proovida uuesti icon_biggrin.gif

Mingi asjalik turniir hetkel? Pole seoses GTA'ga mängima sattunud mõnda aega...

Rare untradable players pack ja veidi coine lisaks.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 15 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 61, 62, 63  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.