Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
wello
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
viisnurk
HV kasutaja

|
16.04.2015 22:45:20
|
|
|
Lõpuks tuli siis ka sellele Klicki verioonile 5.0.2 ära
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
19.04.2015 23:56:35
|
|
|
Keegi teab miks mu telefon pildifaile rikub? Antud pildid on tehtud teise profikaameraga ja arvuti kaudu lisatud telefoni. Esimesed kaks päeva olid pildid korras ja siis hakkasid suvaliselt jamama. Arvutisse panin siis olid endiselt tuksi keeratud.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
20.04.2015 05:29:36
|
|
|
danny kirjutas: |
Keegi teab miks mu telefon pildifaile rikub? Antud pildid on tehtud teise profikaameraga ja arvuti kaudu lisatud telefoni. Esimesed kaks päeva olid pildid korras ja siis hakkasid suvaliselt jamama. Arvutisse panin siis olid endiselt tuksi keeratud.
Spoiler 
|
Kas telefoni panid või mälukaardile? Mul sellist jama mälukaardi pärast juhtunud
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
20.04.2015 09:33:20
|
|
|
rennu21 kirjutas: |
danny kirjutas: |
Spoiler 
|
Kas telefoni panid või mälukaardile? Mul sellist jama mälukaardi pärast juhtunud |
Telo mälus olid.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
20.04.2015 12:55:34
|
|
|
mis kaablit te soovitaks kui kõige tugevama magnetiga ja kiire laadimiskiirusega? St. seda magnetotsa, mitte sinna luugi taha..
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
wello
HV vaatleja
|
20.04.2015 18:31:58
|
|
|
rmc kirjutas: |
mis kaablit te soovitaks kui kõige tugevama magnetiga ja kiire laadimiskiirusega? St. seda magnetotsa, mitte sinna luugi taha..  |
laadimiskiirus sõltub ikke laadijast mitte juhtmest laadija taga
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
20.04.2015 19:25:33
|
|
|
wello, kuskil teemas kiideti seda kaablit taevani just kiiruse suhtes... eks laadijast sõltub ka, ent kaabelgi tähtsusetu pole..
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
filx
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
21.04.2015 13:32:04
|
|
|
filx,
eks tuleb ise otsida täpsemalt mingiaeg.. mõtlesin, et kellelgi ehk kogemusi.. vaja just tugevat magnetit, mis ka hoiab.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
shushlik
HV vaatleja
|
21.04.2015 15:29:16
|
|
|
mis kaablit te soovitaks kui kõige tugevama magnetiga ja kiire laadimiskiirusega? St. seda magnetotsa, mitte sinna luugi taha..  |
Kallimatest Magnector X hoiab tugevalt. Ostsin endale X kaabli kuna on väiksem, kuid uus on X2. Mõned on isegi telefoni laadimispesa sellega välja tõmmanud
|
|
tagasi üles |
|
 |
wello
HV vaatleja
|
22.04.2015 12:33:03
|
|
|
wello, kuskil teemas kiideti seda kaablit taevani just kiiruse suhtes... eks laadijast sõltub ka, ent kaabelgi tähtsusetu pole.. |
naised saunas rääkisid - mida suurem juhtme ristlõige seda suurem läbilaskmis võime, seega kui oleks 16 ruudune juhe laadib kindlasti kiiremini kui paari mikronine juhe
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
|
Kommentaarid: 195 loe/lisa |
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
gretchin
Kreisi kasutaja

|
22.04.2015 14:00:03
|
|
|
Kuidas on inimestel kogemused erinevate "turvaklaaside" ja ümbristega?
Tüdruksõber pillas enda oma maha ja klaas ämblikus. Ise pole neid lisakorpuseid kunagi eriit kasutanud kuigi juhtub paar korda kuus, et pillan telefoni ikka maha.
Tahaksin nüüd midagi peale või ümber osta, oskab äkki keegi soovitada midagi? Hiina paari dollarist kraami ei taha, kasutu ja läheb ruttu koledaks.
Eriti huvitaks mind inimeste kogemused kes kasutavad Panzer Glass'i või midagi taolist. Kuidas tundub ja millised on kommentaarid?
Hea meelega paneks need kaitseklaasid lihtsalt ette ja taha, mingit kotti või korpust ei taha eriti ümber panna.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
22.04.2015 18:34:24
|
|
|
gretchin kirjutas: |
Kuidas on inimestel kogemused erinevate "turvaklaaside" ja ümbristega?
Tüdruksõber pillas enda oma maha ja klaas ämblikus. Ise pole neid lisakorpuseid kunagi eriit kasutanud kuigi juhtub paar korda kuus, et pillan telefoni ikka maha.
Tahaksin nüüd midagi peale või ümber osta, oskab äkki keegi soovitada midagi? Hiina paari dollarist kraami ei taha, kasutu ja läheb ruttu koledaks.
Eriti huvitaks mind inimeste kogemused kes kasutavad Panzer Glass'i või midagi taolist. Kuidas tundub ja millised on kommentaarid?
Hea meelega paneks need kaitseklaasid lihtsalt ette ja taha, mingit kotti või korpust ei taha eriti ümber panna. |
Kile ja kest muidugi hoiavad telefoni välimust. Kuid selle peale siin hulk tegelasi kukub kohe karjuma kes siis naist kummiga paneb. Mina leian, et kui tahad asja hoida siis leia endale kest mis meeldib ja kasuta ning nii ka kiledega. Endal mingi hiina kile peal ja asi ok. ekraan selge ja puhas. hiljem kui maha tahad müüa oma telefoni annab see hinnale juurde, et ilus ja puhas. öeldakse küll, et telefon kasutamiseks ja mis sest hoida kuid endal oli samsung mis kukkus paaril korral maha ja sellest piisas. plastik yhest kohast deformeerus ja värv hakkas kooruma. ligi kuu aega ja oli ümbertringi värv maas. kui aus olla ei olnud sugugi meeldiv sellist räämas rimakat käes hoida. hoia sa niipalju kui tahad oma asju,aga kunagi see ikka juhtub, et kukub maha jne. kaitseklaaside kohta ei oska kosta sulle mitte kui midagi kahjuks.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
22.04.2015 22:27:25
|
|
|
Ise soovitan küll mõnda kaitseklaasi osta. Just klaasi, mitte kile. Enda Z2-el on see juba õigustanud, korra kukkus ning ämblikuks läks vaid kaitseklaas.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
22.04.2015 22:29:53
|
|
|
markedmen kirjutas: |
Ise soovitan küll mõnda kaitseklaasi osta. Just klaasi, mitte kile. Enda Z2-el on see juba õigustanud, korra kukkus ning ämblikuks läks vaid kaitseklaas. |
mis paksusega? sul klaas on?
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
etsipongu
HV kasutaja
|
23.04.2015 10:02:00
|
|
|
etsipongu kirjutas: |
Panin selle, rahul. Sobis hästi, puutetundlikus väga OK. Eriti pärast seda kui esimese ekraani juba vahetasin (oli tavaline kile) tundus enne paialdust näpuvahel selline toekam, eriti ei paindunud. |
Nüüd juba paar kuud kasutuses. telefon võtmetega koos taskus, koos kruvikatega rattakotis ja mujalgi põnevates kohtades.
Üks mikrokriim on tekkinud. Puutetundlikus eeskujulik. Mina rahul.
Paigaldasin tehase kaitsekile peale.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
gretchin
Kreisi kasutaja

|
23.04.2015 10:40:49
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Kile ja kest muidugi hoiavad telefoni välimust. Kuid selle peale siin hulk tegelasi kukub kohe karjuma kes siis naist kummiga paneb. Mina leian, et kui tahad asja hoida siis leia endale kest mis meeldib ja kasuta ning nii ka kiledega. Endal mingi hiina kile peal ja asi ok. ekraan selge ja puhas. hiljem kui maha tahad müüa oma telefoni annab see hinnale juurde, et ilus ja puhas. öeldakse küll, et telefon kasutamiseks ja mis sest hoida kuid endal oli samsung mis kukkus paaril korral maha ja sellest piisas. plastik yhest kohast deformeerus ja värv hakkas kooruma. ligi kuu aega ja oli ümbertringi värv maas. kui aus olla ei olnud sugugi meeldiv sellist räämas rimakat käes hoida. hoia sa niipalju kui tahad oma asju,aga kunagi see ikka juhtub, et kukub maha jne. kaitseklaaside kohta ei oska kosta sulle mitte kui midagi kahjuks. |
Mulle jällegi see kile ei meeldi, minu arust muudab oluliselt halvemaks selle ekraani näppimise. Minu eesmärk ei ole telefoni hoida, et siis see maha müüa - eks see ole suhtumise küsimus, aga mina üldjuhul kasutan telefoni kuni see enam ei tööta või kui tahan varem välja vahetada, siis annan ta kellelegi edasi. Seega ma ei taha 2 aastat kikivarvul käia ja telefoni mingisuguse rahakoti sees hoida, et ta hiljem poole hinnaga maha müüa. Peamisi põhjuseid on see, et ma ostan telefoni ka välimuse pärast ja mulle lihtsalt meeldivad Sony'd - kui ma ta mingisuguse armoriga ära katan, siis ma võiks sama hästi mõnda Huaweid või Alcateli kasutada - seda muidugi eeldusel, et nad kiirusega järgi jõuavad.
Neid odavaid kaitseklaase ma ka nagu eriti ei usalda, olen nõus investeerima kui keegi oskaks veel oma kogemustest rääkida. Eesti poodides, nagu ma ka eelmises postituses mainisin, on silma jäänud Panzer Glass. Alguses mõtlesin, et tahaks tagumist klaasi ka (EMT-s ~40 eurot esi+tagaklaas), aga nägin, et tagumise klaasi vahetus maksab 29 eurot.. nii et üldiselt ega väga vahet pole kas ma katan ta ära või mitte, remont on üsna odav siiski. Teine klaas mida ma olen vaadanud on Rhino Shield, nad on teinud ka mingeid teste sellega, kus lasevad 250 grammisel metallkuulil peale kukkuda (tundub vähe reaalsem test kui haamriga õrnalt vajutamine, mida nendes Youtube'i crash-testides jubedalt palju näha võib). Jama on aga selles, et see maksab 30 dollarit ja tuleb USAst - Panzeri saaks Eestist ka odavamalt, arvestades, mis see Euro kurss praegu teeb.
Igal juhul, ma veidi ootan veel, kas keegi oskab omast kogemusest rääkida, sest eile läks Amazonis silm eest täiesti kirjuks, ei jõudnud neid ülevaateid lugeda enam. Kohati olid kogemused ka seinast seina.
Klaaside paksus, olenevalt margist, on vist 0.2mm - 0.5mm - see on selline keskmine.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
gretchin
Kreisi kasutaja

|
23.04.2015 12:55:24
|
|
|
Tänud, see tundub päris legit asi, proovin ära.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
23.04.2015 17:32:31
|
|
|
Mul pole mingit kaitsekilet ega korpust ümber. Koos võtmetega, nuppudega telefoniga jne samas taskus. maha kukkunud ja taskus olles vastu uksepiita jms käinud. Üks kriim.
Veider on see, mis on juba algusest peale, et kui ekraani keskosast nats ülespool vajutada keskmisekst veits kõvemini, siis prõksub päris korralikult ja korpus liigub kaasa. Huvitav, mis selle koha peal on, kas tühjus?
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
gretchin
Kreisi kasutaja

|
24.04.2015 11:24:58
|
|
|
-KRANTS- kirjutas: |
Mul pole mingit kaitsekilet ega korpust ümber. Koos võtmetega, nuppudega telefoniga jne samas taskus. maha kukkunud ja taskus olles vastu uksepiita jms käinud. Üks kriim.
Veider on see, mis on juba algusest peale, et kui ekraani keskosast nats ülespool vajutada keskmisekst veits kõvemini, siis prõksub päris korralikult ja korpus liigub kaasa. Huvitav, mis selle koha peal on, kas tühjus? |
Eks see ekraani purunemine tuleb sul suvalisel hetkel
Kukkus mul see Xperia Z ka igatpidi poolteist aastat kuni jõululaupäeval sai üks väga madal õhulend saatuslikuks.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|