Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Käekellade teema (lisatud küsitlus: Mis väärtusega käekella kannad?) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 84, 85, 86  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mis väärtusega käekella kannad?
Alla 50€
14%
 14%  [ 55 ]
51-100€
11%
 11%  [ 46 ]
101-150€
9%
 9%  [ 38 ]
151-200€
7%
 7%  [ 30 ]
201-300€
9%
 9%  [ 36 ]
301-500€
7%
 7%  [ 31 ]
501-999€
4%
 4%  [ 17 ]
1000€ või rohkem
5%
 5%  [ 20 ]
Ei kanna käekella
29%
 29%  [ 115 ]
hääli kokku : 388

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 11.04.2015 17:55:00 vasta tsitaadiga

marqs kirjutas:
pacho kirjutas:
/../Spordikella peab ju ka úlepáeviti laadima. /../

Triaatleetide ja ultrajooksjate suunas turustatud isendeid saab lihtsurelik ka korra-paar nädalas laadida, st reaalne tööaeg gepsutades 20h kandis, logimist rahulikumaks keeratest ka kuni 100h laadimiskorrast. Tõsi, hinna ja suuruse/massi kohalt ei ole tegu just kõigile sobiva kompromissiga. Lisaks trügivad suuremad spordikellade brändid jõudsalt ka nutipiruka kallale ning nagu on Suunto Vectoreid ja Core'i igapäevaselt kantud, jäetakse täna ka Suunto Ambitid ja Garmini Fenixid peale trennist tulekut käele (kannan ise viimased paar aastat esimese põlvkonna Ambitit igapäevaselt). Võrreldes telefonidega on spordikellade puhul laadimisteema liikunud ju ka vastasuunas - varasemate põlvkondadega gps-kelladel ei olnud igaõhtune juhtme külge ühendamine üldse probleem, numbrid ja graafikud oli ometi vaja kiirelt kätte saada ja asi see siis kell peale sünkimist mõneks ajaks juhtme külge jätta; nüüd aga paiskavad need enda sisu üle BTLE või wifi automaagiliselt telefoni ja/või võrguteenuse suunas ja laadimine on muutunud tüütuks lisaliigutuseks.

Mul on vana Garmin Forerunner. Aku kestab GPS-ga 3-4 tundi.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raxz
HV Guru

sõnum 11.04.2015 18:02:08 vasta tsitaadiga

Fitbit Charge HR kestab ka 4-5h GPSga.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 11.04.2015 18:57:20 vasta tsitaadiga

pacho kirjutas:
marqs kirjutas:
pacho kirjutas:

Triaatleetide ja ultrajooksjate suunas turustatud isendeid saab lihtsurelik ka korra-paar nädalas laadida, st reaalne tööaeg gepsutades 20h kandis, logimist rahulikumaks keeratest ka kuni 100h laadimiskorrast. Tõsi, hinna ja suuruse/massi kohalt ei ole tegu just kõigile sobiva kompromissiga. Lisaks trügivad suuremad spordikellade brändid jõudsalt ka nutipiruka kallale ning nagu on Suunto Vectoreid ja Core'i igapäevaselt kantud, jäetakse täna ka Suunto Ambitid ja Garmini Fenixid peale trennist tulekut käele (kannan ise viimased paar aastat esimese põlvkonna Ambitit igapäevaselt). Võrreldes telefonidega on spordikellade puhul laadimisteema liikunud ju ka vastasuunas - varasemate põlvkondadega gps-kelladel ei olnud igaõhtune juhtme külge ühendamine üldse probleem, numbrid ja graafikud oli ometi vaja kiirelt kätte saada ja asi see siis kell peale sünkimist mõneks ajaks juhtme külge jätta; nüüd aga paiskavad need enda sisu üle BTLE või wifi automaagiliselt telefoni ja/või võrguteenuse suunas ja laadimine on muutunud tüütuks lisaliigutuseks.

305? Tore kell, aga enda omal aku täiesti läbi.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 11.04.2015 19:19:52 vasta tsitaadiga

jaank kirjutas:
pacho kirjutas:
marqs kirjutas:
pacho kirjutas:

305? Tore kell, aga enda omal aku täiesti läbi.

Varem kasutasin. Vahetasin 110 vastu. Nii kui nii igasuguseid peeneid funktsioone ei kasutanud. Ainukse puudusena ei saa úhendada selle Garmini USB pulgaga, mis pakub juhtmeta úhendamise vóimalust.
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 16.04.2015 20:53:34 vasta tsitaadiga

Paistab, et oversized kellad meedivad ka peenikestele preilidele. Eile jäi minu laual lebav kell ühele silma. Palusin lahkesti proovida, nägi väga kena välja ka naisterahva randmel. Ehk, siis mille üle mõned siin urisevad ?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
XR
HV Guru
XR

sõnum 16.04.2015 21:02:42 vasta tsitaadiga

Markos, mitmest millimeetrist oversized algab? Mq pakuks 47.
Silwer
HV kasutaja

sõnum 16.04.2015 21:04:49 vasta tsitaadiga

"Oversize" on suhteline mõiste. Oleneb ju randmest. Mõnel on juba 42mm liiga suur. Teisel aga 60mm veel päris paras.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 17.04.2015 10:52:42 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, üks pidas siin mu 43mm UN'i häbiväärselt suureks. Vaatasin seda hapra naise käel, ning leidsin, et kuna tegemist on rohkem aktsessuaariga, siis sobis see ka sinna, kui valatult. Mulle kusjuures meeldib, et kell katab täpselt randme, mitte ei ole seal keskel mingi pisike ring.
tagasi üles
Silwer
HV kasutaja

sõnum 17.04.2015 11:27:32 vasta tsitaadiga

Minu ranne on u. 19,5 cm ümbermõõduga ja pealt suht lame. 44-47 kellad sobivad kenasti ja midagi ei ole üle ääre. 42mm aga jätab juba liialt tillukese mulje.

Näiteks 47mm käe peal:
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.04.2015 11:30:58 vasta tsitaadiga

"Üks" olin vast mina ja selgelt oversized (ei hakka eesti keelde panema, kui selline mõiste ilmselgelt rahvale meeldib) ei saa kuidagi sobida nagu valatult. See on loogikavastane. Ka sinu randmel tundus see kell pildi järgi liiga suur olevat. Võimalik, et reaalselt näeb parem välja. Sa oled juba suur poiss ja piisava internetikogemusega ka, peaks kriitikaga harjunud olema, mitte südamesse võtma ja seal pikalt kandma nagu väike plika. icon_smile.gif Kui endale meeldib, kanna rõõmuga. Kõigile aga ei pruugi (ega saagi) meeldida.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 17.04.2015 11:35:41 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 17.04.2015 12:15:25 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Sa oled juba suur poiss ja piisava internetikogemusega ka, peaks kriitikaga harjunud olema, mitte südamesse võtma ja seal pikalt kandma nagu väike plika.

Ei võtnud midagi südamesse, ma tookord muigasin vaid ja ei viitsinud isegi vastata. Lihtsalt eepoolkirjeldatud seik tuletas selle meelde, ja kuna vaatepilt oli minuarust vägagi esteetiline isegi kena neiu peenikesel randmel, tahtsin saadud emotsiooni lihtsalt jagada. Eks maitseküsimus nagu alati.
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 17.04.2015 12:25:27 vasta tsitaadiga

Mulle ka üldiselt oversized riided ja aksessuaarid peale ei lähe, aga nägin lennukis ükskord ühel väga kõhnal naisel valge rihma ja rose gold bezeliga Hublot Big Bangi (mis ei ole teps mitte väike kell) ning talle see väga hästi sobis, nagu mingi suurem käevõru vms. Selline asi sõltub ikka alati sellest, kuidas välja kantakse icon_wink.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
S.S.D.D
HV vaatleja

sõnum 20.04.2015 15:52:50 vasta tsitaadiga

Kusagit lugesin ja tundus ka loogiline, et kell on siis liiga suur esteetiliselt, kui rihmakinnituse aasad/kõrvad?! ( lug`s) ulatuvad üle randme serva. Kurjam. Ei tulnud vist väga korrektne lause välja. Ei oska seda loogiliselt eesti keeles sõnastada, ehk on pildist abi. Suva pilt netiavarustest:
[url] http://i63.servimg.com/u/f63/11/83/14/69/port_112.jpg [/url]
edit: kuna pildil on 41mm kell, siis paneb muigama mõeldes, kui tillu on selle tegelase ranne pildil icon_cool.gif

Aga reaalsuses, kanna seda mida tahad ja mis tundub sulle endale õige ja sobiv. Üldse, enamus inimestele peaks hoopis vähem korda minema mida teised mõtlevad. Ei ole mõtet elada seda elu mis kellelegi teisele õige tundub olevat ja kanda/omada neid asja mis kellegi teise meelest on äge ja just "sulle sobiv". Paksu nahka ja rohkem "isekust" kõigile!

Smati
HV kasutaja

sõnum 20.04.2015 20:48:05 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Ei ole väga oversized...
e. see muidugi peaks 60mm olema.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
XR
HV Guru
XR

sõnum 25.04.2015 20:06:49 vasta tsitaadiga

Väga hea video Apple Watchi kohta. Ariel Adams on põmst kõiki maailma kellasid näinud ja rohkem ikkagi "haute horlogerie" mees, aga sellegipoolest leidis päris mitu väga erilist asja.

Link

Mulle see UI pool mingit muljet ei avaldanud ja see, et tervet emaili lugeda ei saa on pehmelt öeldes kummaline.
Mis aga vajab kõvasti kiitmist on Apple Watchi rihmad. Terasrihm on superilus, väga erilise disainiga ning tundub ka väga mugav.
See magnetiga nahkrihm tundub ka midagi väga erilist.

Maailmas on miljoneid ja miljoneid erinevaid kellasid ja täiesti omanäolise rihmadisainiga välja tulemine on väga keeruline.
Korpus mulle ei meeldi, kuigi on ka üsna omanäoline, aga need rihmad.... sellised võiksid päris kelladele ka olla. Eriti see metallrihm.
Peaks mingi häki välja mõtlema kuidas tavalisele kellale Apple Watchi rihmasid panna icon_razz1.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 42
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 26.04.2015 11:50:17 vasta tsitaadiga

viisin kella kellassepa juurde, vahetab mu yemal klaasi ära (10 aastat on teinud oma töö) ja testitakse veekindlust
update tuleb järgmine nädal

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 27.04.2015 18:57:30 vasta tsitaadiga

XR, vaatasin ka video ära ja no krt, nad tõesti oskavad teha asja, mida lihtsalt hakkad ihaldama. icon_smile.gif Juba videost on näha see koostekvaliteet ja raskus ja ehedus. Poolik email on huinjaa, dela tehniki. Küll softimehed nikerdavad. Mingi informatiivne digiwatchface peale ja täitsa okei asi. Aga nii rikas ma muidugi ei ole, et seda selle hinna eest osta. Mõistus astub vahele. Las keegi teine toob ta enne poest ära ja kui tal siis kuu lõpus on seetõttu aeg makarone süüa, on minu aeg. icon_smile.gif

Ca aasta tagasi sundisin end kuu aega Sony Smartwatch 2 kandma. Et ehk harjun ära ja hakkab meeldimagi. No oli ikka käkerdis. Korpus alumiiniumist ja teravate nurkade ja servadega, nii et hoia nagu sitta pilpa peal. Kandiline "computer in your hand!". Tohutu raam ümber väikese ekraani. Märguannete vibra pani kogu selle junni vastikult plärisema. Terasrihm oli ainuke, mis kaalu andis, aga see oli kuidagi väga kummaline kooslus, kui kella enda korpus sealjuures alumiiniumist on. Ma vaatasin enne ostu andmeid ja selle järgi oli kella kaal mingi 122g. Tundus soliidne. Ostsin siit foorumist ja küljes oli kummirihm. Sellega oli see kell nagu tikutoos. Ma vist naersin üksinda valjusti, kui ma metallrihma asemele seadsin. Enamuse sellest kaalust moodustabki tegelikult metallrihm (kujutage endale ette massiivse metallrihmaga käele kinnitatud tikutoosi). Ja see kergus ei olnud seal mingi pluss. Oleks käsi koos kellaga kogemata vastu mingit seina vms käinud, oleks ainult üks vormitu sodihunnik järgi jäänud. Laadimiseks iga kord klapp üles ja micro USB külge. Jah, universaalne ja mitmetes kohtades saadaolev lahendus, kuid täiesti ebaelegantne, ebamugav, tüütu. Vajutatav nupp kord toimis, kord mitte. Ei saanudki pihta, oli see raua- või softiviga. Ja nüüd softi juurde. Parem vist, kui ei räägikski... Nagu krdi Windows 3.11. Tobe ja toores UI, pidev lag. Eks ma muidugi näppisin kõik pakutavad võimalused ikka läbi. Telefonisse ka äpp ja sealt kaudu veel mingeid lisavidinaid peale. Kahjuks või õnneks on aasta möödas, ei mäleta enam kõike. Endale lubatud kuu aega kandsin poolvägisi ära. Ja läks kohe müüki. Jumala õnn, et poehinda ei maksnud, sain vähemalt oma raha tagasi. Kui praegu veel kuskil poeletis näen, tõusevad turjakarvad püsti. Et kui paljud küll sellesse ämbrisse astuvad ja peale seda kõiki nutikelli igavesest ajast igavesti vihkavad.

Muide, Apple'i kella teine metallrihm on ka päris lahe. See metallvõrgu moodi, kinnitus ka magnetiga:

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 27.04.2015 19:07:10 vasta tsitaadiga

Need digikellad meenutavad 3D-d, algul kõik eesotsas tootjatega kisendavad, kui hea ja kasulik asi, lõpuks kui see pea kõigil olemas, siis keegi ei kasuta.
Senikaua, kuni pole olemas ideaalselt toimivaid häälkäsklusi on need kellad mänguasjad ja isegi siis jäävad tillukeste ekraanide tõttu ebamugavalt kasutatavateks. 5x lihtsam on võtta taskust telefon välja, kui hakata e-maili tikutopsist väiksemal ekraanil lugema või kalendris ringi surfama.
Apple kellal on rihm soliidne, kell ise tundub korralik plönn.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 28.04.2015 13:30:38 vasta tsitaadiga

jah, see magnetiga nahkrihm tekitas küll "wow!" efekti. Kellast pohlad...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
S.S.D.D
HV vaatleja

sõnum 29.04.2015 11:26:03 vasta tsitaadiga

See AW "nutikell" on ikka välimuselt minu arust õudus kuubis... vanamoeline, ca 70date klassikaline "disain". Sisu võib hea olla, ei tea, ei huvita. Erinevalt aga valdavas enamuses siin foorumites olijates, ei taha ma kodus ega käel enam mingeid " ekraane" ega muidu tehnika gismosid näha. Piisab, kui ma neid 9h päevas vahin. Tagasi 2.0 stereo peale, pohlad 7.1-8.1 süsteemidest, telekale eelistan raadiot, nutitelefoni plaanin vahetada vanamoelise nuputelefoni vastu jne jne, ei tea kas vanus mängib rolli või lihtsalt kiirusest, kõigist ja kõigest "uuenduslikust" juba siiber saanud.
Ma 100% klassikalise seieritega kella pooldaja. Nutikell IMHO kõlbab teismelistele või tõesti neile kellel eluliselt vajalik kogu aeg plugged /online olla.

viimati muutis S.S.D.D 29.04.2015 14:02:25, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 29.04.2015 11:46:56 vasta tsitaadiga

Tätoveeringud tekitavad Apple Watchile komplikatsioone.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 29.04.2015 11:50:29 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
viisin kella kellassepa juurde, vahetab mu yemal klaasi ära (10 aastat on teinud oma töö) ja testitakse veekindlust
update tuleb järgmine nädal
klaasi vahetus+veekindluse test 45€
Vahetusse läks ka kaane tihend, ülejäänud oli kõik korras

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Raiku
HV Guru
Raiku

sõnum 29.04.2015 12:23:28 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Tätoveeringud tekitavad Apple Watchile komplikatsioone.
Spoiler Spoiler Spoiler

Pigem ikka rahva lollitajad tekitavad komplikatsioone. icon_lol.gif

ewur
HV veteran
ewur

sõnum 29.04.2015 13:58:18 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
klaasi vahetus+veekindluse test 45€
Vahetusse läks ka kaane tihend, ülejäänud oli kõik korras

mis kell? Uus osta poleks odavam tulnud? Mis koht taolist teenust pakub või saab taolist "keerulisemat" teenust tänapäeval kõikides remondipunktides?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Käekellade teema (lisatud küsitlus: Mis väärtusega käekella kannad?) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 84, 85, 86  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.