sai online algosa varemalt tehtud aga enam ei võta jutule,tahab aga kogu aeg litsentsiga nõustumist,
ja kui kobaga läheb sellest mõõda ,siis pilt jääb pilvedesse kuid alt vaskult minimap näitab et olen sees....
Teen ettepaneku teha GTA V crashidele eraldi teema. Tundub, et meid on vähe kes ei saa mängida ja see upub igasuguse muu asja sisse ära.
Kas peab kelleltki luba küsima või kuidas värk on ?
heist'ide jms. asjade kutsete puhul on idiootne, et:
A) kui mäng on täis, siis laseb joinida, et pärast tagasi laadida
B) kui mäng on täis, siis peab uuesti maailma laadima, selmet ta ei laeks väljagi, ütleks, et full ja laseks toas edasi joosta nt. _________________
Kuidas gta5 sli peal töötab.
vaatasin et cpu on väga teisejärguline.
Mingi võrdlus kus i5 4440 ja 4690k@ 4,8 GHz peal, ning sama videoga üks ja sama fps.
https://www.youtube.com/watch?v=2fqUaS0v7YA _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Kuidas gta5 sli peal töötab.
vaatasin et cpu on väga teisejärguline.
Mingi võrdlus kus i5 4440 ja 4690k@ 4,8 GHz peal, ning sama videoga üks ja sama fps.
ei saagi mingit vahet olla ju erinevate prosedega, kui juba aeglasem prose jääb gpu taha ootama . pealegi on sealt videost näha, et sellele 4440'le pole mõtet väga palju võimsamat gpu'd juurde panna, kuna sõtkub niigi seal piiri lähedal suht.
NATAS999,
tahtsin öelda et prose ei määra siin mängus erilist suurt rolli, et võib ka q9650 lasta
Aga see selleks.
Pigem kahtlustan et suuremaks fps-i killeriks saab olema 1440p ja enam.
Ning ega ei aita selle vastu ka näiteks enda puhul gtx 760 sli kooslus. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Please click Retry below to enter the game again, or click Safe Mode to launch the game with reduced graphics settings.
If you continue to have problems playing the game, please contact Rockstar Games Customer Service at http://support.rockstargames.com
[2015-04-20 00:11:42.603] [ ERROR ] ************************************************************************
[2015-04-20 00:11:42.613] [ ERROR ] Unable to clear in-file and out-file!
[2015-04-20 00:11:46.357] [DISPLAY] Uninitializing.
meeldiv igastahes.
google ei aita, ülekuumenemises ei tohiks asi olla, lasin prooviks torture teste pea 10c suurematel temperatuuridel kui mängus läheb.
hetkel eelmiste nvidia draiverite peal, viiamstega nagu crashis veel rohkem. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
GTX680m SLI jooksutab ilusti. Tõsi, max seadeid peale ei keera aga pilt on ilus ja 70-100 fps on mõnus
Ja sa kas teil 1440p monitor?
Küsiks veel et kas veel kuskilt saab 30€ mängu kätte ? _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Vabandust, kui siin tohutu paljude crashi-teemaliste postituste vahel sarnane probleem juba olnud on, aga:
Mängin profiilikastiga, jookseb kenasti high seadetel, kuid iga 5-10 sek tagant hangub sekundiks ning seejärel jookseb sujuvalt edasi. Mida kauem mängida, seda tihedamaks hangumine läheb, kuni selleni välja, et peaaegu iga paari sekundi tagant juhtub. Proovisin graafikaseadeid vähendada kuni peaaegu miinimumini välja - ei muutunud midagi.
Videodraiverite uuendamise võtan homme ette, kuid ehk on kellelgi veel sama probleem olnud ning mingi konkreetne lahendus pakkuda?
4GB RAM'i võiks ju olla piisav, et vähemalt miinimumseadetel mängu jooksutada? Aga nagu mainitud, pole vahet, kas graafikasätted on "low" või "high", käitub täpselt samamoodi.
Uuenda jah enda nvidia driverid.
Viimased olidki mõeldud gta5-le
Võid ka proovida midagi sellist. https://www.youtube.com/watch?v=xnA9pLOMKlM _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Kes siin mainis, et prosest väga palju ei olene midagi siis julgen vastu vaielda, alustasin AMD a10-5800k junniga, mis oli 4.6GHz peale tõstetud, prose kasutus kõik 4 tuuma 100% kogu aeg, graafika kasutus kukkus vahepeal ühel või teisel kaardil nulli sest polnud midagi kuvada.
Eile sain x79 mobo ja i7 3930K kätte, lükkasin kõik slaiderid/valikud ja advanced graafika nii põhja kui üldse võimalik oli, videomälu kasutuseks tuli 7.6GB, kuna monitor on veel pisike 22" 1680x1050 resoga, siis FPS on seal 60 kandis ja vahest kukub 40 peale, teen täna veel formati ära kuna ketas tuli amd platvormi pealt otse intelisse üle ja mõned draiverid ainult vahetatud.
Lõpuks ometi on üks ilus mäng mida mängida, ma loodan et ära ei tüdine niipea. _________________ ükskord me võidame niikuinii
Täpselt.
Protsessorist oleneb vägagi palju. Ise pean järgmist palgapäeva ootama, saab ka ehk korraliku protsessori. Seni võimalik mängida view distance nullis. Eii ütleks, et story oleks vilets. Minu arvates vägagi mõnus mäng ja üsna kena pikkusega on ka. Sai eelmine nädal peale tööd mängitud ja nädalavahetusel ka ning seni pole veel läbi teinud. Tunne on küll, et kohe-kohe on mäng läbi doe'.
Pole küll eelmisi osasid mänginud aga ma üritan siin juba paar päeva ennast veenda, et ma ei taha selle mängu eest 60€ maksta..aga vist ikka tahan
Mitte vist, vaid kindlasti tahad
Võid Holaga Nuveemist ka odavalt võtta. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kes siin mainis, et prosest väga palju ei olene midagi siis julgen vastu vaielda, alustasin AMD a10-5800k junniga, mis oli 4.6GHz peale tõstetud, prose kasutus kõik 4 tuuma 100% kogu aeg, graafika kasutus kukkus vahepeal ühel või teisel kaardil nulli sest polnud midagi kuvada.
1680x1050 peal on 290-l headroomi räigelt, seal prose mingil määral mõjubki.
su algpunkt oli ka üsna halb - testid siiani näitavad, et amd prosed ei ole gta5 jaoks hea mõte, fx-8xxx asjad on kuskil i3 ja i5-te vahepeal...
edit:
sul on õigus, et prosest sõltub palju. lihtsalt su konkreetne situatsioon on natukene eriline, gpu, mis niipea sellel resol ei piira ja a10 kui üsna nõrk performer selle mängu jaoks, mis ilmselgelt oli räme pudelikael. i5/fx8xxx poleks ilmselt pudelikaelaks jäänud. _________________ - londiste
Pole küll eelmisi osasid mänginud aga ma üritan siin juba paar päeva ennast veenda, et ma ei taha selle mängu eest 60€ maksta..aga vist ikka tahan
Mina sain Eurinicsist DVD paketi 49.90 eest. Seda siis eelmine teisipäev.
Lihtsalt ei viitsinud laadida kõike netist, ja omal ka hea tunne kui mäng ka füüsiliselt olemas on.
Kas keegi kohalikest mingeid meeskondi ka teinud on? Liituks, õhtuti päris hea mängida, kuid ikka parem kohalikega.
E: Profiilis olev arvuti veab kenasti High ning 1920x1080 reso peal väga sujuvalt. FPS mõõtnud pole, aga kaldun arvama sinna 50+ kanti.
Õhtul kui meeles vaatan üle. Nvidia tarkvara muidu pakub antud mängule Very High kõik, aga ma meelega kruttisin veidi vähemaks.
Pilt on ilus küll. _________________ www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid.
1680x1050 peal on 290-l headroomi räigelt, seal prose mingil määral mõjubki.
su algpunkt oli ka üsna halb - testid siiani näitavad, et amd prosed ei ole gta5 jaoks hea mõte, fx-8xxx asjad on kuskil i3 ja i5-te vahepeal...
edit:
sul on õigus, et prosest sõltub palju. lihtsalt su konkreetne situatsioon on natukene eriline, gpu, mis niipea sellel resol ei piira ja a10 kui üsna nõrk performer selle mängu jaoks, mis ilmselgelt oli räme pudelikael. i5/fx8xxx poleks ilmselt pudelikaelaks jäänud.
praegu on prose poole pealt jah rahu maapeal, kui afterburnerit uskuda, 6 tuuma vahel jaotub mäng tunduvalt paremini, situatsioon oli jah eriline kuna emaplaat ja prose tulid tasuta kätte tookord sai sinna ümber ehitama hakatud, nüüd võib rahule jääda, natuke häirivad mingid graafika kasutuse "droppimised", aga vaatab mis peale puhast installi saama hakkab. Ja ehk tuleb varsti värksem draiver ka ja parem crossfire tugi kui seal peaks miskit olema. _________________ ükskord me võidame niikuinii
Ma arvan ka et Rockstar tabas naelapead online Heistidega ja küllap neid missioone lisandub juurde olemasolevale viiele.
Nädalavahetusel need sessionitesse joinimised on üpris problemaatilised, nädala sees oli kõik OK kuid kui weekendi rahvas peale lendas, oli sessioni joinimise attempti järel timeout sagedane nähtus.
High end apartmenti jaoks tasub teha online lennukool kullamedalite peale ära, saab ruttu vajaliku nutsu kätte.
viimati muutis heretic666 20.04.2015 11:51:33, muudetud 3 korda
Maailm tundub kuidagi tühjana, aint kastid tekstuuridega igal pool. Söögikohti ka enam pole, isegi tänavamüüjatelt ei saa midagi osta. Passivad niisama oma kärudega. HP saab taaastada m6nedes kohtades, mis on v6rreldes SA-ga taandareng. Autoga s6it on sama halb v6i halvem kui SA ja 4-das. Ja tegelase juhtimine on ka v6ga mööda. Üritada maja sees seda tüüpi teise ruumi saada käib läbi raskuste. Sest igal nupuvajutusel on tohutu viivitus ( See ilmselt konsoolide pärast. Terve mängumootor nende aeglaste kastide jaoks häälestatud). AI ka 0 edasi arendatud.
Mängust nagu pooled asjad välja jäetud. Jah saab nüüd jälle lennukitega lennata aga miks muud asjad välja jäeti? Minuarust sellistes avatudmaailmaga mängudes on esikohal sisu ja siis graafika. GTA4 puhul veel andestasin kuna uus konsool ja uus mootor. Kuid GTAV arendati mitmeid aastaid samale mootorile. Paar uut asja toodi sisse, kuid samas väga palju jäeti ka välja. See FPS mode ka suurem asi pole, kui juhtimine nii sitt on.
Ootasin enamat, kordades rohkem sisu. Eriti pärast selliseid müüginumbreid ja haipi. _________________ Gdesainer
viimati muutis ahvilõust 20.04.2015 12:22:33, muudetud 1 kord
Muideks see social club või online joinimine vajab port 80 aga selle peal elab ka skype. Mul tegi vähekene paremaks skype sulgemine kui onlines olen. _________________ Lae pildid -> pilt.io
ahvilõust, juhtimise lääg tekib tavaliselt siis kui graafikat liiga palju peale keerad. _________________ - londiste
Maailm tundub kuidagi tühjana, aint kastid tekstuuridega igal pool. Söögikohti ka enam pole, isegi tänavamüüjatelt ei saa midagi osta. Passivad niisama oma kärudega. HP saab taaastada m6nedes kohtades, mis on v6rreldes SA-ga taandareng. Autoga s6it on sama halb v6i halvem kui SA ja 4-das. Ja tegelase juhtimine on ka v6ga mööda. Üritada maja sees seda tüüpi teise ruumi saada käib läbi raskuste. Sest igal nupuvajutusel on tohutu viivitus ( See ilmselt konsoolide pärast. Terve mängumootor nende aeglaste kastide jaoks häälestatud). AI ka 0 edasi arendatud.
Mängust nagu pooled asjad välja jäetud. Jah saab nüüd jälle lennukitega lennata aga miks muud asjad välja jäeti? Minuarust sellistes avatudmaailmaga mängudes on esikohal sisu ja siis graafika. GTA4 puhul veel andestasin kuna uus konsool ja uus mootor. Kuid GTAV arendati mitmeid aastaid samale mootorile. Paar uut asja toodi sisse, kuid samas väga palju jäeti ka välja. See FPS mode ka suurem asi pole, kui juhtimine nii sitt on.
Ootasin enamat, kordades rohkem sisu. Eriti pärast selliseid müüginumbreid ja haipi.
anname siis kah au trollile ...
Kõige asjalikum GTA port mida seni proovinud olen. Esmane käivitus möödus probleemideta, ainult benchmark mode oli bugine, mäng jookseb üli hästi võrreldes sellega milline silmailu + vaatekaugust pakub. Seni online töötab veatult. Võrreldes GTA 4 läbikukkunud PC pordiga on edasiareng ikka meeletu. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Ma ei teagi kas seda saab pordiks nimetada. Tegu oli vist eraldi projektiga? Pole kindel doe', aga küsin niisama vahele, et mida seal GTA Online's üldse teha annab? Hetkel 55/69 main missioni läbi, aga pole veel Onlinei pugenud. Kohe vist Heistid lahti pole ja kui on, siis kas vaja 4 mängijat või saab 3 mängijaga ka hakkama?
Athunik, port ikka... ennast häirib pordist ületuleku puhul hiireliigutuste ebatäpsus ja nt. redelist allaronimine on eriti ebamugav
see karakteri venimine kõndimahakkamisel on ka, see ei ole gpu lag.
Online's annab teha heist'e (alates level 12 vist unlockib ja esimest saab teha kahekesi, teisi 4kesi vist), võidusõite, miniülesandeid, deathmatche, ja nii edasi. Kodusid osta, autosid tuunida, üksteist tappa jnejne. Tegevust palju. _________________
Ma ei teagi kas seda saab pordiks nimetada. Tegu oli vist eraldi projektiga? Pole kindel doe', aga küsin niisama vahele, et mida seal GTA Online's üldse teha annab? Hetkel 55/69 main missioni läbi, aga pole veel Onlinei pugenud. Kohe vist Heistid lahti pole ja kui on, siis kas vaja 4 mängijat või saab 3 mängijaga ka hakkama?
4 mängijat minuteada vaja. Alla selle natuke "keeruline" kuna suht tegevusrohked. Ise olen ühte teinud ainult ja siis jätkus tegevust kõigile.
Kas mitte alguses kui GTA 5 esmased pildid tulid nähti paremat grafat kui konsoolidel (vaate kaugus + detailid kaugses). Ehk on algusest peale PC versioon eksisteerinud aga oli palju tööd, et kõik seadeldistel see kompott jooksma saama ja lasti järkjärgult välja...
tegelenae alustab aeglaselt liikumist -> ei ole täheldanud, tahate realistliku animatsiooni ja liikumist siis saate. GTA 3 jne vanad oli kõik hetkeline ja tüüp keerles ühel kohal peal ringi vaadates. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Huvitav kas eelnevad DLC'd on PC versioonile ka lisatud? _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Ühe missiooni gameplay mu poolt. Nothing special aga lõpus sätted ka mille keegi võiks ülevaadata. Vb annab midagi veel paremaks muuta või vähemaks keerata. Jookseb 50-60 FPS.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.