Järsku kellelgi on vaba aega ja tahaks aidata mind hädast välja. Järsku saab keegi osta mulle GTA V steamist(Brasiilia Vpn). Proovisin 100. pidi, aga minul ei toimi kuidagi. Vastu annaksin 35€(Paypalile).
Anyone?
Tahad oma steam konto nime ja passwordi võõrale anda?
Steam Gift?
Giftina ei saa Brasiilia VPN'iga osta, redditis keegi rääkis seda.
Järsku kellelgi on vaba aega ja tahaks aidata mind hädast välja. Järsku saab keegi osta mulle GTA V steamist(Brasiilia Vpn). Proovisin 100. pidi, aga minul ei toimi kuidagi. Vastu annaksin 35€(Paypalile).
Anyone?
Tahad oma steam konto nime ja passwordi võõrale anda?
Steam Gift?
Giftina ei saa Brasiilia VPN'iga osta, redditis keegi rääkis seda.
Kusjuures kui giftina ei saa siis olen nõus andma, kui tal on siin HinnaVaatluses kõvasti "reppi". Pärast vahetan parooli ära ja korras. Lihtasalt teenitud 5€ ju tegelikult.
Kellel kiirus vahepeal ära kukub - pange pause ja uuesti tirima. Aitas siiani iga kord kui eel-laadisin ja patchi tirisin. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Laias laastus 2 korda. Seepärast seal paari päeva tagant key'd otsas ongi. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Keegi siin rääkis, et "preorderiga tulev raha rikub mängu ära" vms., ütleks, et onlines on raha meeldiv.. sain osta omale korteri ja auto, nats on raha veel, mingiaeg tahaks tanki ;D
ei oleks viitsinud elusees farmida seda kõike kokku, praegu hea... saab omas tempos teha ülesandeid jne. ... teiste suhtes ebaaus küll muidugi.. _________________
zakksakk, mul oli raha olemas, ostsin kõige parema vaatega high end korteri @ 350k ja heiste tegin enne seda juba sõbraga, kes xboxilt karakteri üle tõi @lv30... hetkel olen lv15 ja enda esimene heist peaaegu tehtud, jäi pooleli. _________________
No kõik low ja reso mingi 1280x720 peaks välja vedama küll paremini kui 2FPS. Mul on i7 4500u ja 840M ja mängin hetkel 1366x768 low ja paar asja high, fps jääb igalpool üle 40. Suht kindlalt üritab ta sul seda int video peal käima ajada.
Aga mul ei lasknud yldse low valida, ainult normal, high ja ultra...
Kas inimesed pidid ka drivereid uuendama v6i saite vanadega t88le ?
Kuidas teha nii, et mu character spawniks high end apartmendis, kus on vajalikud asjad Heisti tegemiseks. Praegu on spawn priority mingis mõttetus garages, mis asub linna teises otsas..
Kuidas teha nii, et mu character spawniks high end apartmendis, kus on vajalikud asjad Heisti tegemiseks. Praegu on spawn priority mingis mõttetus garages, mis asub linna teises otsas..
Vajuta "M", keri allapoole, seal on Spawn Location!
Vajuta "M", keri allapoole, seal on Spawn Location!
Tänud, olen seda "M" nuppu varem kasutanud passive mode jaoks. Imelik, et ma seda varem ei märganud..
single playeris on kaunis lihtne lisafüüri kokku kraapida
stock marketis pole suurt vaja otsida ega oodata, lihtsalt tuleb mingi väiksem osa olemasolevast rahast mingi stocki peale panna ning peale ostmist on kohe näha, kas on profitit või mitte
igaljuhul kohe maha müüa ja seejärel mõnda muud proovida
tähele panin, et kui kogu raha eest osta, siis raudselt profitit ei tule - 100k oli selline parim summa, võimalik, et suurema summa olemasolu korral on ka võimalik suurema summaga korraga stocke ostes profit
Single Playeris on väga lihtne teha Lesteri missioonidega raha, saab numbrid nii sureks ajada ilma mingi vaevata et pangaarvele ei mahu äragi kõik. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.