praegune kellaaeg 19.06.2025 21:05:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Anti
|
16.04.2015 12:48:35
|
|
|
Ma ei pea seda põhjendama. Minu enda jaoks on piisav põhjendus, et ma pole alates aastast 2007 peale 4 iphone, 2 ipadi ja 3 macbooki suutnud leida paremaid ja ideaalsemalt (koos) toimivaid seadmeid, kui eelmainitud.
See, kui keegi personaalselt midagi heidib on igaühe isiklik probleem.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
16.04.2015 12:49:22
|
|
|
Anti kirjutas: |
Ma ei pea seda põhjendama. Minu enda jaoks on piisav põhjendus, et ma pole alates aastast 2007 ja peale 4 iphone, 2 ipadi ja 3 macbooki suutnud leida paremaid ja ideaalsemalt koos toimivaid seadmeid, kui eelmainitud.
See, kui keegi personaalselt midagi heidib on igaühe isiklik probleem. |
Palun jäta siis oma isiklikud probleemid endale, mitte ära heidi teisi platvorme avalikult. Aitäh.
(Naljakas, kuidas sa üritad projetseerida oma käitumist minu peale ja siis justkui tõestada, et mina olen "paha")
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
16.04.2015 13:11:15
|
|
|
Sa oled väga paha poiss olnud. Mine palun nurka.
Heitimine heitimiseks, aga millegipärast kipub see alati olema nii, et muude platvormide pässid koonduvad alati "arutlema" õunateemadesse, mitte õunapässid muudesse teemadesse. Ei ole nagu eriti silma hakanud, et keegi galaktika, androidit tabletite või muudes teemades ohiks, kui õnnetu see android ikka on ja kuidas täitsameestel on taskus ifoon. Pigem kipub see asi vastupidi olema
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
16.04.2015 13:18:15
|
|
|
jnt kirjutas: |
Palun jäta siis oma isiklikud probleemid endale, mitte ära heidi teisi platvorme avalikult. Aitäh. |
Ma ei mõista. Kui eeliseks on Apple, aga muude platvormide vastu oled neutraalne siis oled hater? Kui eelistad teisi platvorme, siis Apple'i maasse materdamine pole hateimine?
See on juba nagu mingi traditsioonilise perekonna kaitseks teema. Et kui "vähemusi" pidevalt ei materda, siis on oht, et äkki hakkab endalegi meeldima?
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
16.04.2015 13:26:49
|
|
|
jyrisa kirjutas: |
Kui eeliseks on Apple, aga muude platvormide vastu oled neutraalne siis oled hater? Kui eelistad teisi platvorme, siis Apple'i maasse materdamine pole hateimine? |
jyrisa, ära lahmi, tsiteeri mind.
(Kas kõigil äppli austajatel on kombeks sõnu suhu panna teistele?)
EDIT: ma tegelt rohkem vaielda ja spämmida ei viitsi. Ma ei viitsi vaielda, kui mulle pannakse sõnu suhu, kirjeldatakse minu käitumist (kuidas ma käitunud pole, vaid pigem käitutakse nii hoopis kirjutaja poolt) ja siis seda üritatakse kritiseerida jne. Wikis on debati teemal mitmeid erinevaid artikleid, kus räägitakse vigastest loogikatest debattides. Siiani on see huvitav lugemine olnud seoses venemaa "kriitika" analüüsimisega. Tundub, et äppli poisid oskavad sama moodi debateerida, nagu venemaa poliitikud...
Over and out.
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
16.04.2015 14:41:10
|
|
|
Nobody cares about mingitest debati loogikatest ja kriitika analüüsimistest internetifoorumites. Kui siin ja praegu vaielda ei viitsi oled ühesõnaga alla andnud. 1:0
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
16.04.2015 23:02:17
|
|
|
Apple Watch on suunatud otseselt ainult meestele, noo jah spordiga tegelevate naiste jaoks on ka mõned erivärvi rihmad külge poogitud aga teistele, täiesti sobimatu kellamoodi asjandus, ... kleiti kandval naisel selline Apple Watch monstrum käel.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xloaded
külaline
|
17.04.2015 09:54:00
|
|
|
Teema lukku või siis korralik puhastus?
Miks?
Kuna 99% vaidlevad siis mis kellele meeldib ja üritavad ümber lükata üksteise arvamusi mitte fakte. Juba siuke tunne nagu Vene palgalised trollid vs. vaba maailm. - ehk ei ole võimalik veenda inimest kes on täitsa kindel.
Pakun välja ; "let's agree to disagree"
Lisaks 100% tegelastel kes vaidlevad, neil isegi pole seda kella ja need seadmed on eri klass ei mõttega... ennekuulmatui jama on siin. EI näe mina, et 5€ maksvad Casio kella hindajad Rolexi foorumisse 15k kella omanikke sõimama lähevad.
Lisaks igast muud absurdseid väiteid mõlemalt poolt.
Aminnid võtke teemaga midagi ette...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|