Arvestades et need 2 DLCd mitte ei piirdu horse armoritega vaid annavad 30h gameplay time juurde, siis on päris korraliku lisakamaga.
Vot siin tulebki nüüd vahet teaha, mis on DLC ja mis on Expansion - tänapäeval on sest krmuse raske aru saada enam.
Kas Teie rääkisite "DLC"-d silmas pidades siiski ametlikult välja öeldud Expansionitest? 30h lisatundi? Edu neile selle konsoolidel maha müümisel - tõenäoliselt jäävadki konsoolikad sellest jooksvalt ilma ja paari aasta pärast müüakse kupatus 100 EUR eest komplektina uue mängu pähe maha. Bisniss.
Või! on see Expansioni content juba originaaliga kaasas, aga see hiljem lihtsalt nö unlockitakse mingi patchiga. Üllatus?!
Või! on see Expansioni content juba originaaliga kaasas, aga see hiljem lihtsalt nö unlockitakse mingi patchiga. Üllatus?!
Loe Steami linki's olev info läbi ka, saad targemaks.
Esimene expansion annab ca. 10h mänguaega ning lastakse välja sügisel. Teine expansion 20h mänguaega ning eeldatavalt lastakse välja umbes aasta pärast.
EA'd ja muud tegelased on tõesti DLC-de nime ära rikkunud. DLC tähendab ju tõlkes ei midagi muud, kui alla laetav sisu. Teoeetiliselt on kõik mängud DLC-d kuna tänapäeval tuleb kõik netist alla laadida. Kaasa arvatud baas mäng. Kuid millegi pärast on DLC hakanud tähendama enamasti mingeid imepisikesi lisapakette, mis annavad ühe relva või soengu või muud mõttetust. Jah - DLC-d nad on, kuid samamoodi on DLC ka expansion mis võib olla pikem kui originaalmäng.
Terminoloogia on kuradist.
Selgemalt sõnastatuna on Witcheril tulemas:
16 tilulilu DLC-d, mis antakse rahvale tasuta, regulaarsete patchide näol.
2 täispikka expansion DLC-d, mis annavad lisa 30h mänguaega ning mille eest tuleb raha välja käia nagu on ka normaalne.
Natuke sitamaik on asjal juures küll, sest algul lauldi õilsat laulu ning nüüd hakkab mingi hämamine pihta. Tõesti, kui on expansion selle sõna otseses mõttes (nagu omal ajal olid - vanainimese tunne tuleb peale ), siis OK las ta olla tasuline, AGA, kui see tuleb taolises stiilis, kus jooksed punktist A punkti B, sealt omakorda punkti C, seejärel edasi-tagasi punkti B-C vahel ja lõpuks tagasi punkti A... ning kogu see jooksmine võtab aega 7-8 tundi ja tegelikku nö mängu on ainult 2-3 tundi, siis mnjah.
sitamaik on siis kui omale näpu P*rsse lükkad, seal ringi rongid ja proovid kui hea see tasuta lõuna kah on!
ma ei tea miks on vaja iga võimaliku ja võimatu asja pärast viriseda? vaata ja võrdle seda mängu misiganes muu huinjaaga, mida tänastel päevadel välja lastakse ning taju, et tegemist on reaalselt kvaliteetse contentiga. maksad oma papi ära ja saad seda contenti mängida. mis krdi vahet seal on, kas mingisugused lisakünkad hiljem maksavad veel mingit raha või mitte? sa ei osta tühja mängu, vaid saad ilmselt parima pc mängu viimaste aastate jooksul. ja ma olen enam kui kindel, et see mille eest sa hiljem SOOVI KORRAL juurde pead maksma, pakub omakorda lisaks veel täitsa arvestatava koguse sama kvaliteetset contenti. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
sitamaik on siis kui omale näpu P*rsse lükkad, seal ringi rongid ja proovid kui hea see tasuta lõuna kah on!
ma ei tea miks on vaja iga võimaliku ja võimatu asja pärast viriseda? vaata ja võrdle seda mängu misiganes muu huinjaaga, mida tänastel päevadel välja lastakse ning taju, et tegemist on reaalselt kvaliteetse contentiga. maksad oma papi ära ja saad seda contenti mängida. mis krdi vahet seal on, kas mingisugused lisakünkad hiljem maksavad veel mingit raha või mitte? sa ei osta tühja mängu, vaid saad ilmselt parima pc mängu viimaste aastate jooksul. ja ma olen enam kui kindel, et see mille eest sa hiljem SOOVI KORRAL juurde pead maksma, pakub omakorda lisaks veel täitsa arvestatava koguse sama kvaliteetset contenti.
Asi on selles, mida sulle ühel hetkel räägitakse ja hiljem tehakse risti vastu. Kui oli plaanis expansione lisaks teha, siis oleks võinud nii ka öelda (mitte oodata, kui preorderi numbrid on toreda tõusunurga saavutanud ning siis lagedale tulla tasuliste lisapakkidega), aga selle asemel räägiti ja näidati ennast kui maailma õilsamat grupeeringut mängutööstuses.
NB: Oma fanaatilist fanboy juttu võid sa kodus vanaemale rääkida. Kõigepealt ootame mängu ära ning seejärel hakkame medaleid alles jagama.
Asi on selles, mida sulle ühel hetkel räägitakse ja hiljem tehakse risti vastu. Kui oli plaanis expansione lisaks teha, siis oleks võinud nii ka öelda (mitte oodata, kui preorderi numbrid on toreda tõusunurga saavutanud ning siis lagedale tulla tasuliste lisapakkidega), aga selle asemel räägiti ja näidati ennast kui maailma õilsamat grupeeringut mängutööstuses.
NB: Oma fanaatilist fanboy juttu võid sa kodus vanaemale rääkida. Kõigepealt ootame mängu ära ning seejärel hakkame medaleid alles jagama.
Mõtle nüüd ikka päris tõsiselt järele, enne kui oma kräpipildumist jätkad. CPR ei ole mitte mingil viisil kedagi petnud ega kellelegi valetanud - kõik kosmeetilised DLCd ja väiksemad lisandid on tasuta, expansion packid on raha eest nagu on ka loogiline. Sa kuulud nende hulka, kelle meelest peaks firma andma ära kolme tüüpilise tava-AAA mängu jagu mahtu uut contenti tasuta? Really?
Mõtle nüüd ikka päris tõsiselt järele, enne kui oma kräpipildumist jätkad. CPR ei ole mitte mingil viisil kedagi petnud ega kellelegi valetanud - kõik kosmeetilised DLCd ja väiksemad lisandid on tasuta, expansion packid on raha eest nagu on ka loogiline. Sa kuulud nende hulka, kelle meelest peaks firma andma ära kolme tüüpilise tava-AAA mängu jagu mahtu uut contenti tasuta? Really?
Ma vaatan, et osadel on tõsised raskused lugemisoskusega. Nähakse lihtsalt, et keegi julgeb midagi kobiseda ning kohe lennatakse poole lause pealt kallale. Nagu ma ütlesin: kõigepealt oli pikk jutt DLC'de tasuta jagamisest ja näidati ennast (ühesõnaga loodi image) kui tasuliste DLC'de vastast (rõhuti just sellele aspektile mängurite hulgas, turundus), seejärel tuldi vahetult enne mängu välja tulekut lagedale tasuliste expansionite jutuga (preorderdamisega on juba piisavalt teenitud). Miks nad ei võinud seda juba ammu rääkida (näiteks siis seda mainida, kui räägiti palju tasuta DLC'sid mänguga kaasa antakse)? Kui see ei ole vassimine (kahepalgelisus rahalistel eesmärkidel) ja hea turundusnipp (hea müüjale, aga halb ostjale), siis mis see on? Kui expansionid tulevad tõepoolest lubatud mahuga, siis, palun väga, minugi poolest (arvatavasti ostan isegi need). Samas, minu silmis taolise käitumisega plusspunkte ei teeni (ja mul on selleks igasugune õigus, mis on ka põhjendatud).
Scart, kas ma olen rääkinud valetamisest? Ja no:
tsitaat:
Sa kuulud nende hulka, kelle meelest peaks firma andma ära kolme tüüpilise tava-AAA mängu jagu mahtu uut contenti tasuta? Really?
Nagu ma ütlesin: kõigepealt oli pikk jutt DLC'de tasuta jagamisest ja näidati ennast (ühesõnaga loodi image) kui tasuliste DLC'de vastast (rõhuti just sellele aspektile mängurite hulgas, turundus), seejärel tuldi vahetult enne mängu välja tulekut lagedale tasuliste expansionite jutuga (preorderdamisega on juba piisavalt teenitud). Miks nad ei võinud seda juba ammu rääkida (näiteks siis seda mainida, kui räägiti palju tasuta DLC'sid mänguga kaasa antakse)? Kui see ei ole vassimine (kahepalgelisus rahalistel eesmärkidel) ja hea turundusnipp (hea müüjale, aga halb ostjale), siis mis see on? Kui expansionid tulevad tõepoolest lubatud mahuga, siis, palun väga, minugi poolest (arvatavasti ostan isegi need). Samas, minu silmis taolise käitumisega plusspunkte ei teeni (ja mul on selleks igasugune õigus, mis on ka põhjendatud).
Indeed, jumal küll, loe õige tekst uuesti läbi! Midagi on selle maailmaga ikka väga valesti läinud lately, kui expansion packide tegemine järsku mõnele offensive tundub.
Indeed, jumal küll, loe õige tekst uuesti läbi! Midagi on selle maailmaga ikka väga valesti läinud lately, kui expansion packide tegemine järsku mõnele offensive tundub.
Classic Scart, kes ei soovigi teistest aru saada ning õigust jääb veel ülearugi. Loe nüü, palun, veelkord mu tekst läbi ning saa aru, et mulle on vastukarva see, kuidas taolise uudisega lagedale tuldi, aga mul pole midagi selle vastu, kui tulevased expansionid peaksid oma hinda õigustama.
Loe nüü, palun, veelkord mu tekst läbi ning saa aru, et mulle on vastukarva see, kuidas taolise uudisega lagedale tuldi
Mis täpsemalt on sul vastukarva selle üle, kui developer kinnitab kaks expansion packi, millest üks tuleb kuus kuud ja teine peaaegu aasta peale mängu enda release'i? Tsiteerime nende endi pressile mõeldud avaldust, shall we?
“With the development of Wild Hunt coming to an end, the team has embarked upon the creation of two new really big adventures set in The Witcher universe,” says Marcin Iwiński, CD PROJEKT RED co-founder. “We remember the time when add-on disks truly expanded games by delivering meaningful content. As gamers, we’d like to bring that back. We’ve said in the past that if we ever decide to release paid content, it will be vast in size and represent real value for the money. Both our expansions offer more hours of gameplay than quite a few standalone games out there.”
Hearts of Stone will take Geralt on an all-new, 10-hour-plus adventure into the wilds of No Man’s Land and the nooks and alleys of Oxenfurt, where he’ll try to complete a contract from the mysterious Man of Glass. Caught in a thick tangle of deceit, Geralt will need all his cunning and strength to solve the mystery and emerge unscathed.
Blood and Wine, a 20-hour-plus tale that will introduce the all-new in-game region of Toussaint, will take Geralt to a land untainted by war, where an atmosphere of carefree indulgence and knightly ritual masks an ancient, bloody secret.
“While we’re offering the Expansion Pass now, we want to make one thing clear: don’t buy it if you have any doubts. Wait for reviews or play The Witcher and see if you like it first. As always, it’s your call,” Iwiński concludes.
The upcoming expansions will offer gamers new adventures, gear and foes and will feature characters both new and dearly missed -- all crafted with maximum attention to detail and quality by the joint forces of CD PROJEKT RED’s Warsaw and Cracow studios.
Hearts of Stone will premiere in October, while Blood and Wine is slated for release in the first quarter of 2016.
Both expansions will be available on all three platforms: Xbox One, PC, PlayStation 4.
See sama tekst, mis on sul tsiteeritud Geralt-i pildiga postis ning see:
parasitego kirjutas:
Loe nüü, palun, veelkord mu tekst läbi ning saa aru, et mulle on vastukarva see, kuidas taolise uudisega lagedale tuldi
(see kõik oli samuti mu esimeses postituses kirjas, ainult et ilma selgitusteta)
Kui saad aru, siis saad, kui ei, siis ei, aga mina rohkem sel teemal siin alafoorumis ei jaura.
Graafikaga küll ei hiilga, mõni koht tundub nagu hea, aga need on arvatavasti hand-picked või juurde krutitud video jaoks ainult. Muidu tundub nagu W2 graafika olevat.
Minu enda maitsele on graafika küll väga täppi. Pole ehk graafiliselt #1 mäng maailmas, aga ei peagi olema (ja minu hinnangul on tegu ikkagi väga väga ilusa mänguga). Vähemalt see kõik mis trailerite ja IGNi esimese 15min mänguvideo põhjal mulle mulje jäi.
Iga selline video paneb aina rohkem ootama. Üle kuu aega.
2010 aasta udutekstuuridega "Red Dead Redemption" on senimaani üks parima graafikaga mäng.
Lihtsalt sellepärast, et atmosfäär, kliima, päike ja varjud olid spot-on.
2010 aasta udutekstuuridega "Red Dead Redemption" on senimaani üks parima graafikaga mäng.
Lihtsalt sellepärast, et atmosfäär, kliima, päike ja varjud olid spot-on.
ot:
vot seda mängu tahaks arvuti peal näha ükspäev, minu jaoks kõigiaegade parim mäng üldse
Aga witcher paistab ka päris hea ja minu arust graafika on selle mängu puhul viimane asi mille kallal saaks nuriseda
neid 3dmarke on piisavalt kus muhvigi teha ei ole peale grindimise ja igavate questide. Selles osas on turg juba täis + ega teisteski mängudes see graafika eriliselt kiita ei ole kui tähti närima hakata. Peegeldus efekti tekitamine käib seninini paljudele üle jõu ning tekstuurid on kohati ruudud.
Seni videos nähtu põhjal tundub graafika super ja ainuke küsimus oleks kas gameplay ja kvaliteet vastab samale tasemele, mis oli 1 ja 2 osas. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
angel, siin on neid gameplay videosi päris mitu tükki postitatud,kas nendest ei ole aimu saanud mis endast kujutab ? või kui võib küsida mida sa täpsemalt mõtled selle gameplay all ? huvi pärast tahaks teada....
Tõtt öelda ei ole eriti seda hype vagooni jälginud ja selle peale hüpanud. Paari video olen näinud ja uurinud ja ei tundu midagi hullu, hoopis paljutõotav. Kuigi ennemgi firmasid olnud kes lubavad maad ja ilmad kokku aga lõpptulemus on kesine. Ennem aga täit pilti saa teada kui asi reaalselt väljas. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.