praegune kellaaeg 17.06.2025 12:47:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hqs
HV Guru

|
09.04.2015 19:00:25
|
|
|
Tanel, ei, ma ei väida et telekom siinkohal midagi valesti ütleks, kuna mind isiklikult õunte müük ei eruta (st. ei jälgi nende müüginumbreid vms) ning mõjuvatel põhjustel pea 10 aastat enam ka emt klient ei ole
Lihtsalt naerma ajas lause
tsitaat: |
ei näe ühtegi mõistlikku põhjust, miks peaks sideoperaator valetama |
peamine põhjus, mis sideoperaatoreid valetama ajab oli vanasti kursiga 15,64664EEK, teine põhjus on mõne/mitme töötaja lihtsalt ebakompetentsus (mistõttu esitatakse klientidele tihti lausvalet infot).
Kusjuures palun seda mitte võtta, kui süüdistust EMT vastu, ka teised kohalikud operaatorid on suhteliselt samal tasemel
_________________ O: vana (loe: antiikset) arvutustehnikat! |
|
Kommentaarid: 449 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
362 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
09.04.2015 19:07:22
|
|
|
hqs, ära pane mulle sõnu suhu - ma pidasin silmas konkreetselt käesolevas teemas toodud väidet, et I kvartalis müüdi nutitelefonidest müüdi enam iphone 6 mudelit.
Sina väidad, et see on vale. Mina ütlesin, et ma ei näe põhjust, miks peaks telekom selles osas valetama. Ja antud juhul ma kipun uskuma pigem suurt börsiettevõtet, kes ei saa lihtsalt labaselt turule valetada, eriti kui neid edetabeleid jälgivad ka tootjad ise ja valed tuleks kohe välja.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
09.04.2015 20:37:25
|
|
|
tsitaat: |
valed tuleks kohe välja |
Kuidas selline vale välja tuleks, on kusagil mingeid tõestusmaterjale, kui Eesti Telekom midagi väidab siis on see sulatõsi.
Kas sulle selle uudise eest reklaami raha ära maksti, kui ei siis tegid tasuta reklaami niigi ülirikkale Apple brändile
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
09.04.2015 20:51:44
|
|
|
Marie, keegi pole kellelegi midagi maksnud ja mul ei ole iphone'i, aga selline lahmimine ja ühe firma totaalne bashimine on ajuvaba.
Paistab, et siit midagi head enam ei tule, seega teema lukku. Ei mahu minu pähe, miks kaheldakse kõiges ja tambitakse üht ettevõtet - mul pole sellisele tegevusele enam isegi sõnu.
Üldiselt ma olen viimasel ajal mitmetes HV kasutajates ausalt öeldes pettunud, selliste delfilikult lahmivate inimeste pärast ma küll HinnaVaatlust ja foorumit ei alustanud.
Sellised inimesed ei tee au ei HinnaVaatlusele ega Eesti IT-maastikule.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|