Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  (LG) Google Nexus 5 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 63, 64, 65  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NATAS999
HV Guru

sõnum 01.04.2015 23:53:43 vasta tsitaadiga

oh, lahe, grupid ja galerii on nüüd täiesti ära kaotatud. galerii asemel on mingi photos, mis nõuab google+. kui wifi ja andmeside välja lülitada, siis levimärgi juurde tekib hüüumärk. lõpuks ometi on süsteem veelgi paremaks tehtud kui kunagi eales. thumbs_up.gif õnneks on lockscreeni lockscreen ka alles jäetud. jumal tänatud, et keegi pole sellist linnukest kuskile tekitand, et selle välja saaks lülitada.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 02.04.2015 07:55:51 vasta tsitaadiga

NATAS999, ära virise, galerii kadus juba 5.0.1-ga. Tõmba siit miskit: https://play.google.com/store/search?q=nexus%205%20gallery&c=apps
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.04.2015 10:47:36 vasta tsitaadiga

jälgin, naisel see telefon, seoses 5.1'ga tuli huvi, et väidetavalt memory leak = slowdown ja crashib suisa, jabur, et google seda update'i edasi pakub, võiks nagu edasi lükata kuni fixitud. loen nüüd üles.

edit: te polegi sellest rääkinud... http://www.technobuffalo.com/2015/03/16/android-5-1-ram-usage-bug-nexus-5/
"Google has apparently already fixed the bug. Threatpost noticed that the RAM issue had been documented by Google and moved from a “new” bug to a “future release” status, meaning that we should see a fix in a fresh update. The big problem is that Google hasn’t said when that update is arriving. If you’re worried about this affecting your device, you may want to hold off on Android 5.1 for now."

NATAS999
HV Guru

sõnum 02.04.2015 11:42:04 vasta tsitaadiga

Märt., kaamera äppi kasutan piltide vaatamiseks. 5.0 jäi vahele. Vaatab kuidas 5.1 käitub, võimalus alati ka 4.4.4 tagasi lasta.
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 02.04.2015 11:53:13 vasta tsitaadiga

Mäluleke tuli koos 5.0-ga. Algne probleem parandati ära, aga 5.1-s on veidi teistsugune mäluleke, väidetavalt siiski tekitab oluliselt väham probleeme kui 5.0 olnud leke.
Galeriiapp on androidil olnud läbi aegade nii halb et isegi see G+ pakis olev Photos on parem. Ise olen küll väga pikalt kasutanud Quickpic'i, alternatiive on teisigi. Nutiseadmete võlu ongi ju selles et ei pea piirduma tootja poolt etteantuga.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 02.04.2015 12:10:57 vasta tsitaadiga

See memory leaki jutt tuli ikka varem juba, mitte seoses 5.1ga. Jutt läks vist lahti juba lollipopi tulekuga. Osadel on see probleem, teistel ei ole. Endal ei täheldanud ma seda eelmine androidi versiooniga, ega ole nüüd 5.1ga ka märganud. Crashinud pole ka telefon.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 02.04.2015 12:17:00 vasta tsitaadiga

alpha, memory leak oli 5.0'ga jah, a 5.1'ga on uus memory leak probleem... selles point.

kuidas muidu tundub 5.1 ?

alpha
HV veteran
alpha

sõnum 02.04.2015 12:26:18 vasta tsitaadiga

No aga ei ole seda memory leaki mina veel täheldanud, ei enne ega ka nüüd. Aga noh värske asi veel, äkki tuleb ajaga.

rmc kirjutas:
kuidas muidu tundub 5.1 ?
okei tundub, jookseb ikka sama väledalt ja mingeid kalasid pole täheldanud
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 02.04.2015 13:44:33 vasta tsitaadiga

5.1 kohta veel ei muljeta..

, aga 5.0.1 N5 puhas lollipop on läbi aegade kõige kohutavam kooslus üldse. Vanilla võlu peaks olema stabiilsus, aga N5 on kõige ebastabiilsem seade, mida aastate jooksul omanud olen - eriti, arvestades fakti, et varem olen alati kasutanud muud ROM'i tootja enda omast.

Eks näis, mis 5.1 toob.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 02.04.2015 16:00:07 vasta tsitaadiga

Mis krt, mingid lekked? Mis nendega in?
Ise pole küll pihta saanud, et miskit valesti oleks.

vortex
HV veteran
vortex

sõnum 02.04.2015 16:04:01 vasta tsitaadiga

5.0 puhul oli lekke peamiseks tunnuseks see et hakkas keset kasutamist aktiivselt appe kinni panema.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
KRJ
HV vaatleja
KRJ

sõnum 02.04.2015 16:24:47 vasta tsitaadiga

Mul Nexus 5-ga ei esinenud kordagi seda mäluleket (vist kasutan liiga vähe) aga Nexus 7-le (2013) pean küll iga paari päeva tagant restarti tegema. System Memory tõuseb 1 GB peale siis hakkab keberniit pihta.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 02.04.2015 16:46:17 vasta tsitaadiga

vortex kirjutas:
5.0 puhul oli lekke peamiseks tunnuseks see et hakkas keset kasutamist aktiivselt appe kinni panema.

icon_eek.gif
Oli, aga kui ca kuu pärast 5.0.1 paigaldust sai factory resett tehtud, kadus ja pole tänini ilmnenud.
Tõsi, vahel lasen Clean Masteriga igast junkidest tühjaks, võib-olla sellepärast ei märka vahet.

Mario.
HV Guru

sõnum 03.04.2015 11:15:31 vasta tsitaadiga

vortex kirjutas:

Pole sellist frustratsiooni varem kogenud, aga kui foreground! app juba päevas neli korda kinni lükkub, ajab keema küll icon_razz.gif

Nii nii.. http://www.reddit.com/r/Android/comments/2yvvzq/lollipop_51_memory_leak_is_still_as_bad_as_ever/

Hetkel on nagu okei.. uptime 63h system 500mb
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 05.04.2015 11:33:58 vasta tsitaadiga

5.1: notificationid ei tööta üldse. thumbs_up.gif

e: by default olid kõik email, fb, messenger ja skype teavitused blokeeritud sealt app notifications alt. ei tea, kust kohast selline idee nüüd tuli neil, et nii teha. ei ole ka kunagi nende appide teavitusi kinni keeranud, niiet vaevalt ka kuskilt backupist selline asi kaasa sai tulla. müstika.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 05.04.2015 17:19:51 vasta tsitaadiga

NATAS999, ma jällegi jumaldan seda lahendust, et kõik on algselt keelatud. Ise päästan siis sealt vajalikud lahti, mitte ei pea kümneid kinni panema hakkama. Maitse asi muidugi, aga selline variant sobib mulle ideaalselt icon_smile.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 05.04.2015 17:22:37 vasta tsitaadiga

Müstika, mul kõik teavitused tulevad läbi ilma spetsiaalselt lubamata.
NATAS999
HV Guru

sõnum 05.04.2015 18:22:40 vasta tsitaadiga

nüüd hakkas jälle jupsima. ei saagi aru mis jama on, justkui kõik teavitused ja asjad lubatud ja mingit silentit, priorityt ega blokki pole, midagi vahepeal ei näpi ja üks moment lihtsalt lakkasid teavitused töötamast. icon_evil.gif oleks siis veel mingi sodi eelmisest süsteemist alla jäänd, aga sai factory reset ka tehtud ju ometi. lasin 4.4.4. peale tagasi ja enam mina nende süsteemi uuendustega ennast vaevata ei viitsi. thumbs_down.gif
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 05.04.2015 19:00:32 vasta tsitaadiga

Ju siis oled ise miskit oma süsteemidevahetusega tuksi keeranud. Stock rootimata Nexus 5 teeb täpselt, mis tarvis, Lollipop 5.1-st siis jutt.
Vandenõuteooriat aretades, äkki nöögitakse nii neid rahutuid rootijaid ja süsteemivahetajaid, kuidagi vaikselt ja kavalalt. icon_lol.gif

NATAS999
HV Guru

sõnum 05.04.2015 19:12:36 vasta tsitaadiga

Märt., kõik bootloader, recovery ja rom on stock, mida seal nöökida vaja ma ei mõista. tehase update laseb nagunii oem-locki maha, niiet kui sellega nöögitakse, siis ma ei tea. idiot move minu meelest täiesti. aga vb ongi ok, et kõik tuleb telefoni enda menüüst ära teha ja bootloaderisse bootimine on saatanast ja juperdamisega karistatav.
tagasi üles
Robska
HV kasutaja
Robska

sõnum 08.04.2015 07:52:52 vasta tsitaadiga

aku kestvus on rängalt langenud, ööga 22%, wifi mobiilne internet mõlemad väljas. poolteist tundi endomondot vaid gpsiga( kusjuures gpsi signaal kaob korraks pidevalt lageda taeva all ) +muusika klappides= 50% akut. kohati tundub et ka leviga suured probleemid aga arvan et kui garantiise kurtma lähen selle üle siis telefoni katkise korpuse tõttu keegi midagi ette ei võta. kukkunud paar korda õnnetult. kas tehase seadete taastamisi ja asju võiks proovida et ehk mõni app natukene lolliks läind ja kukub kulutama. veel lisaks et gpsi kasutades läheb telefon üsna soojaks, varem pole seda täheldanud.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Aladar
HV vaatleja

sõnum 08.04.2015 11:49:18 vasta tsitaadiga

Eelmisele jutule jätkuks. Peale 5.1-le uuendamisest on laadimisaeg muutunud absurdselt pikaks. Kui vanasti võttis telefoni laadimine kaks tundi, siis nüüd läheb tarvis 5-6 tundi. Olen koguaeg kasutanud kaasas olnud laadijat ning teiste laadijatega pole jännanud. Praktiliselt üleöö selline jama. Aku vastupidavuse üle ei julge kurta - see tal niigi kehvake. Aga kaks tundi Spotify'ga ning Youtube'ga muusikat kuulates kadus umbes 50% akust. Põhiline teema on ikkagi laadimisega. Reaalselt ei ole nii palju aega, et seda absurdust ära kannatada. Googeldades leidsin, et üsna paljudel inimestel on redditis tekkinud sama probleem. Kas on ka siit kellelgi sama teema esinemas?

// Telefon kukkunud ei ole ning ise mingeid seadeid näppinud ka ei ole. Saatsin LG klienditeenindusse täna vastavasisulise kirja ka. Vaatab mis vastavad.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
rennu21
HV kasutaja

sõnum 08.04.2015 12:06:43 vasta tsitaadiga

Aladar kirjutas:
Eelmisele jutule jätkuks. Peale 5.1-le uuendamisest on laadimisaeg muutunud absurdselt pikaks. Kui vanasti võttis telefoni laadimine kaks tundi, siis nüüd läheb tarvis 5-6 tundi. Olen koguaeg kasutanud kaasas olnud laadijat ning teiste laadijatega pole jännanud. Praktiliselt üleöö selline jama. Aku vastupidavuse üle ei julge kurta - see tal niigi kehvake. Aga kaks tundi Spotify'ga ning Youtube'ga muusikat kuulates kadus umbes 50% akust. Põhiline teema on ikkagi laadimisega. Reaalselt ei ole nii palju aega, et seda absurdust ära kannatada. Googeldades leidsin, et üsna paljudel inimestel on redditis tekkinud sama probleem. Kas on ka siit kellelgi sama teema esinemas?

// Telefon kukkunud ei ole ning ise mingeid seadeid näppinud ka ei ole. Saatsin LG klienditeenindusse täna vastavasisulise kirja ka. Vaatab mis vastavad.

Mul s5 ja ostes kitkat laadis kiirelt. Pärast uuendasi lollipopile ja Samuti laadimisaeg kasvas hüppeliselt mitmeid kordi ehk 5h täis ei saanudki. Kord laadis kiirelt kord aeglaselt. Proovisin galaxy chargeing appi ning üllatuseks andis laadimisel 450mah kuidki adapter 2300 annab. Teise juhtmega aga 1800 anti telefoni(selge see, et laadimisaeg ka kiirem kohe). Pika jutu võtan kokku selliselt, et mul oli originaal laadija maximum kuu vanune ja juba sellised trikid. Proovi vahelduseks teisi juhtmeid, äkki pääsed ka leebelt
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 08.04.2015 12:44:38 vasta tsitaadiga

Mul õnneks eelmainitud häda ei ole tekkinud. Ja memory leaki ka ei ole, telefon on nüüd järjest 7 päeva sees olnud ja süsteemi mälu kasutus on 490mb.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 08.04.2015 12:53:13 vasta tsitaadiga

alpha, sul teavitused toimivad korralikult?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  (LG) Google Nexus 5 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 63, 64, 65  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.