Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas mängid Hearthstone'i? |
Jah |
|
62% |
[ 5 ] |
Ei |
|
37% |
[ 3 ] |
|
hääli kokku : 8 |
|
autor |
|
kr6ll
HV Guru

|
04.04.2015 18:51:19
|
|
|
brokenarm kirjutas: |
Ükskõik, mis basic deckiga saab rank10 ilusti, kui mängu veidikenegi tajud. Kui sellega hakkama ei saa, siis ei päästa sind mingid ostetud deckid ka.
Võrrelda, siis rank10 on nagu LoLis mingi top silver. |
Sa ära seleta, pane video. Hetkel on su jutt täiesti pointless. Pane video. Niisugust keksimist me võime siin kõik teha. Muidugi neid on kes suudaks aga ma ei usu et sina selleks suuteline oled. Nagu öeldud, enne pane video ja siis keksi, ja soovitavalt mingi uuem ja enda tehtud
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
04.04.2015 19:25:37
|
|
|
See jutt basic deckiga on umbes beta ajast mängivate meeste teema kes enam ei mängi või siis on neil pikk mänguaeg olnud ja palju häid kaarte. Hetkel pole midagi teha basic deckidega. Mul on ka juba mingid kaardid kokku aetud aga täiesti lootusetu on eriti kuu alguses midagi ära teha. Puhta jõuga tehakse selle ära igasuguste imekaartidega mida ma enne näindki pole. Täiesti tavaline on et vastasel käib laual umbes 3,4 sellist kaarti mida mjalt ei saa kui naxxast. Ja veel port selliseid mida mul pole võimalik teha ilma suure hulga tolmuta. Tavaline asi et oled ees kui odavad kaardid laual mängivad ja siis hakkab sellist turmtuld tulema et ausalt, basickuga pole seal midagi teha. Sama mis wot is olla t6 ga t10 te vastu. Sul ju võib skilli olla aga puhta jõuga kurnatakse sind ära
Seega ma teen brokenile väljakutse, kus ta saab oma skilli tõestada. Teeme 10 mängu. Ainult basic kaardid. Hero valib iga mees ise ja vahetab kuidas tahab. Mitte yhtegi kiviga kaarti, aint need tasuta saadud kaardid võivad kasutusel olla.
Oled käpp?
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
04.04.2015 19:52:04
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
Ükskõik, mis basic deckiga saab rank10 ilusti, kui mängu veidikenegi tajud. Kui sellega hakkama ei saa, siis ei päästa sind mingid ostetud deckid ka.
Sa ära seleta, pane video. Hetkel on su jutt täiesti pointless. Pane video. Niisugust keksimist me võime siin kõik teha. Muidugi neid on kes suudaks aga ma ei usu et sina selleks suuteline oled. Nagu öeldud, enne pane video ja siis keksi, ja soovitavalt mingi uuem ja enda tehtud |
Redditis alles oli mingi teema kus tüüp tegi end lege basic zoolockiga.
Ja ega see ei käigi nii, et nüüd kuu aega pelad ja siis mõtled, et hakkad tõmbama. Kui sa juba räägid, et mäng on pay2win ja alguses ei tee seal midagi, siis ma olen kindel, et sa ei teeks ka control warrioriga midagi näiteks.
Aga eks kui ladderit grindida viitsin mingiaeg, siis vaatan kaua läheb basicuga rank10.
Kõige lollikindlam free deck on selleks basic zoolock. 1k dusti eest saad classical zoolocki juba, millega rank10 on easy.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
04.04.2015 19:52:54
|
|
|
Mina pole räänd kordagi p2w -st sõnagi. Usun et see on skillimäng suures osas. Aga nagu teisteski mängudes on olemas erinevad tasemed. Pane mõni f1 mees sapakaga sõitma ja talle vastu mingid suvalised kutid õigete f1 masinatega. Vaata mitu võitu ta saab
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
zeso
HV vaatleja
|
04.04.2015 19:54:34
|
|
|
Paluks postitada see redditi teema. Nii ikka ei lähe nii et tuled seletama et kuskil öeldi, naised saunas rääkisid.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
04.04.2015 19:54:42
|
|
|
Aga nagu ma aru saan siis väljakutset sa vastu ei julge võtta jah?
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
04.04.2015 20:00:27
|
|
|
Mis väljakutset? Ütlesin ju, et kui grindida viitsin, siis lükkan rank 10. Ma ei grindigi üldiselt ladderit, liiga igav. Mis dusti limiit on? Ma pelan 99% ajast arenat 6,87 avg wins atm 104st runist.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
04.04.2015 20:04:54
|
|
|
Paar post tagasi tegin väljakutse. Yhesõnaga kui sa siin ainult plõksid ja pole yhtegi tõsiseltvõetavat infot jutu katteks siis paluks suu koomal hoida. Iga mees võib siin igasuguseid asju omale ette kujutada a teisi maha teha. Paraku elu näitab et need plõksijad on ise need kes siin kõige viletsamad on. Seega hoia suu koomal siin teiste kallal irisemisega
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
04.04.2015 20:11:03
|
|
|
Paar post tagasi tegin väljakutse. Yhesõnaga kui sa siin ainult plõksid ja pole yhtegi tõsiseltvõetavat infot jutu katteks siis paluks suu koomal hoida. Iga mees võib siin igasuguseid asju omale ette kujutada a teisi maha teha. Paraku elu näitab et need plõksijad on ise need kes siin kõige viletsamad on. Seega hoia suu koomal siin teiste kallal irisemisega  |
Lugemine käib sul vist üle jõu nagu ma aru saan
Sa ära seleta, pane video. Hetkel on su jutt täiesti pointless. Pane video. Niisugust keksimist me võime siin kõik teha. Muidugi neid on kes suudaks aga ma ei usu et sina selleks suuteline oled. Nagu öeldud, enne pane video ja siis keksi, ja soovitavalt mingi uuem ja enda tehtud |
Redditis alles oli mingi teema kus tüüp tegi end lege basic zoolockiga.
Ja ega see ei käigi nii, et nüüd kuu aega pelad ja siis mõtled, et hakkad tõmbama. Kui sa juba räägid, et mäng on pay2win ja alguses ei tee seal midagi, siis ma olen kindel, et sa ei teeks ka control warrioriga midagi näiteks.
Aga eks kui ladderit grindida viitsin mingiaeg, siis vaatan kaua läheb basicuga rank10.
Kõige lollikindlam free deck on selleks basic zoolock. 1k dusti eest saad classical zoolocki juba, millega rank10 on easy. |
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
04.04.2015 20:45:05
|
|
|
Ja kust me teame et sa seda basic kaarfidega teed?
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
04.04.2015 21:06:13
|
|
|
See pole minu mure ausalt öeldes.
Hästi maksad, siis võin täpse statistika koos piltidega teha sulle.
Niisama ma sinu pärast küll rohkem higistama ei hakka.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
04.04.2015 21:07:11
|
|
|
Vot kui sa midagi teha ei viitsi siis ära seleta siin et basic kaartidega 10 leveli muuseas ära teed. Iga suvaline tolgus võib siin jumal teab mida väita. Kui katet pole siis paluks suu koomal hoida
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
04.04.2015 21:08:08
|
|
|
millise Basic deckiga üldse? kas need mis lvl 1-ga lahti ainult või klassi kaardid juurde , mis levelitega lahti saab? Teise variandi puhul oleks võimalik isegi vb
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
04.04.2015 21:15:42
|
|
|
Vot kui sa midagi teha ei viitsi siis ära seleta siin et basic kaartidega 10 leveli muuseas ära teed. Iga suvaline tolgus võib siin jumal teab mida väita. Kui katet pole siis paluks suu koomal hoida |
Mis sa tõesti arvad, et tuled midagi nõudma, ilma midagi vastu andmata?
See, et sina HSis täielik bot oled, ei ole küll minu probleem, eks.
Viharavile võiksid ka minna, kuna närvidega ilmselged probleemid.
///
Tavalised basic kaardid, mille eest midagi maksma ei pea. LVL10 sai need minu arust kätte. Klassikaardid kaasaarvatud, jep, sten260.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
04.04.2015 23:02:55
|
|
|
Äkki koristaks selle läbu siit ära. Blackrock on väljas, challenged on lõbusad, kaardid ägedad ja jaburalt head deckid liikvel nende põhjal, a mingi seltskond pikendab siin riista virtuaalselt
Arutaks ikka vähe mängulisemaid asju, mitte seda kuidas üks teise liivakasti pissib ja vastupidi
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
05.04.2015 08:33:19
|
|
|
Mingite odavate aggro deckitega väga lihtne saada rank 10 ja ka palju kaugemale.
Kiire otsing: http://www.hearthpwn.com/decks/216803-the-most-skilled-deck-of-hearthstone-face-hunter
http://www.hearthpwn.com/decks/221336-komface
Maksavad ~1000 dusti, nii et väga odav. Kui nendega rank 10 ei saa, siis pead juba peeglisse vaatama.
Võid proovida ka head mech mage-i teha (minu praegune lemmik). See tuleb ilmselt väheke kallim, aga põhilised kaardid peaksid odavad olema.
ot: |
enne naxx-i tehti väga palju videosid, kuidas AINULT basic kaartidega saadi legend kätte, võib-olla pärast lisasi pole asi enam nii lihtne, aga rank 10 peaks olema küll tehtav |
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
05.04.2015 11:22:36
|
|
|
Iga link mille te siia panete, sisaldab decke kus on vähemalt 4 naxxa kaarti. Seega ärge rääkige siin mingitest basic deckidest.
Naxxa kaarte ei saa ise teha, isegi kui sul 10k dusti on. Seega te räägite rämedalt teemast mööda. Ytlete et iga mees teeb basic deckiga 10 ja siis viskate siia linke kus pooled kaardid eeldavad 27 eurist ostu. Kuidas on tegemist siin basic kaartidega?
viimati muutis kr6ll 05.04.2015 11:25:25, muudetud 1 kord |
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
zeso
HV vaatleja
|
05.04.2015 11:25:18
|
|
|
See et ta on odav, ei tee tast veel basic deckiks + mad scientist maksab 2800 kulda. Mech mage võib jõuda rank 10, aga siis tuleb palju kaarte craftida + antonidas, et rank 10 edasi minna.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
05.04.2015 11:26:30
|
|
|
zeso kirjutas: |
See et ta on odav, ei tee tast veel basic deckiks + mad scientist maksab 2800 kulda. Mech mage võib jõuda rank 10, aga siis tuleb palju kaarte craftida + antonidas, et rank 10 edasi minna. |
Jõudsid ette. Nii on. Nad ajavad siin sellist soga et alb hakkab
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
05.04.2015 11:32:49
|
|
|
Naxx nõuab 27 euri? Mul kõik naxx kaardid olemas ja pole sentigi kulutanud...
Ja ei kirjutanud kuskil, et need viidatud on basic. Viitasin, et need on odavad (1000 dusti).
Ise proovisin alguses umbes sellise mech magega: http://www.hearthpwn.com/decks/190509-cheap-mech-mage
Väga hea ja odav deck.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
05.04.2015 11:35:57
|
|
|
striker13 kirjutas: |
Naxx nõuab 27 euri? Mul kõik naxx kaardid olemas ja pole sentigi kulutanud...
Ja ei kirjutanud kuskil, et need viidatud on basic. Viitasin, et need on odavad (1000 dusti). |
Basic deck on see kui sul pole yhtegi ostetud kaarti, yhtegi kiviga kaarti jne. Ainult tasuta saadud kaardid. Kõik kaardid mis tulevad packidest POLE basic kaardid. Naxxa saab kullaga OSTA, rõhk sõnal ost. Seega tegemist pole basic kaartidega enam.
Broke sogab siin basic deckiga to lvl. 10 mitte odavatest deckidest. Ta konkreetselt räägib et kõik kes basic kaartidega lvl. 10 ei tee on noobid. Ja ma ei usu seda et ta ise seda suudab
Ja mul endal on ostetud nii see naxxa kui ka see uus seiklus. Seega ma siin ei ohi vaid vaidlen brokeniga kes sogab siin mingist basic deckist ja lvl. 10 st. Ja kus pole tegelt yhtegi basic kaarti
viimati muutis kr6ll 05.04.2015 11:39:24, muudetud 1 kord |
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
05.04.2015 11:38:19
|
|
|
Jah, aga ma tõin lihtsalt abiks odavaid decke, et need, kes rank 10 pole veel saanud, võiks neid proovida.
OT-na ainult mainisin, et vanasti tehti seda basic deckiga legendy-ni väga palju ja võib-olla ka praegu veel võimalik, ise pole proovinud.
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
05.04.2015 11:41:16
|
|
|
striker13 kirjutas: |
Jah, aga ma tõin lihtsalt abiks odavaid decke, et need, kes rank 10 pole veel saanud, võiks neid proovida.
OT-na ainult mainisin, et vanasti tehti seda basic deckiga legendy-ni väga palju ja võib-olla ka praegu veel võimalik, ise pole proovinud. |
Ma olen ka kursis et vanasti tehti. Ehk teeb ka hetkel. Aga neid on vähe ja kindlasti ei saa sellega hakkama broke, muidu ta nii lolli juttu siin ei ajaks
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
05.04.2015 11:43:43
|
|
|
Sportlikust huvist võiks kunagi proovida, aga see nõuab päris palju vaba aega
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |