praegune kellaaeg 16.06.2025 15:44:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Xloaded
külaline
|
05.03.2015 22:05:01
EMT 3 ja 3.5 G aeglus |
|
|
Tere
Kas ma olen ainus kellel on TLN kesklinn ja mustamäel häda, EMT 3G ja 3,5G interneti kiirusega.
Kuna pidev aeglus viskas üle siis sai pakett vahetatud ringi max mida 3G annab, ehk mingi 21 MB alla ja 10 üles ning piiramatu maht
Kuid juba teist päeva on kiirus alla max 2Mb ja üle ca 1, proovitud on:
*EMT poolne sim reset.
*Tel reset,
*Tel factory reset
*ka teises telefonis ( Sony Z3)
Kuid jah mida pole on kiirus aga küsivad selle eest lisaks ca 20 eur kuus..
Kas ma olen üksi või ongi 3g juba "maha kantud" ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
karm
HV vaatleja
|
11.03.2015 09:27:21
|
|
|
3G on "täis", Tele2-ga on mul Tartus sama jama (lõpetasin isegi püsilepingu ära USB pulgale ja kasutan päeva piletit vastavalt vajadusele, tuleb tunduvalt soodsam).
Samas on omamoodi kummaline, et kui kell 23.00 kukub tõuseb keskmine kiirus maksimumi ligidale, ennem seda on tihedad katkestused ja keskmine kiirus alla 10kb/s (eks saab põhjuseid tuua, et siis inimesed ennast magama sätivad, aga ikkagi, täpselt 23:00 käib klõps), levi probleeme ei saa olla, sest kasutan samas kohas, kus varem ja olin püsilepinguga klient miski ~3 aastat.
Tinfoil hat ja seemned, aga need jamad hakkasid peale seda, kui 4G-d reklaamima ja turule tooma hakati.
Aga kui sa juba niigi 20 eurikut maksad, siis soovitan 4G paketi peale mõelda, tuttavatel telefonis 4G paketid ja kiiruste ning leviga probleeme ei ole (töökohaga seoses istume koos mitmeid tunde päevas ja näen mis toimub).
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
11.03.2015 10:59:01
|
|
|
Last but not least. SIM kaardi võid ära vahetada. Esmalt uuri, kuidas on levitugevusega lood telefonis ja lukusta 3.5G-d kasutama. Mõni telefon üritab pendeldada juba uute kiiruste vahel. mis sest , et sim kaart ei toeta.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xloaded
külaline
|
03.04.2015 12:36:28
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Last but not least. SIM kaardi võid ära vahetada. Esmalt uuri, kuidas on levitugevusega lood telefonis ja lukusta 3.5G-d kasutama. Mõni telefon üritab pendeldada juba uute kiiruste vahel. mis sest , et sim kaart ei toeta. |
Kõik mis võimalik tehtud ja testitud.
Isegi spets võrguseadmetega.
Ainus järeldus: 3G on EMT poolt ise KINNI Keeratud, kuna 4G pakett sama SIM ja 3G seadmetega töötab PROBLEEMIDETA! Seega kuidas muumoodi seda selgitada kui vaid nii, et operaator/rid ise solgivad oma 3G ära, et kasutajad 4G peale koliks ja asi ants! Ennem töötas 3G ilusi ja kiirelt, enamus kasutajaid on nigunii juba 4G peal aga 3G muutub ikak halvemaks ja halvemaks.. "müstika"
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|