Aga auto teemasse ka. See rx-i pilt...
Rx pole kunagi välimuselt hiilanud. Kui muud lexuse mudelid on viimastel aegadel minu silmale ikka ülim, siis Rx veidi nõrk. Äkki uus tuleb nüüd hea lõpuks.
kas ülim tähendab võimalikult palju igatepidi kummis ja voltis?
Spoiler
kuidas kellelegi, aga nii Lexusel kui ka nt Citroenil on päris julged disaini, mis minu jaoks on väga huvitav. Mitte nii, et tehakse üks välimus valmis ja siis vastavalt vajadusele seda kas suuremaks või väiksemaks muudetakse..
ja see sinu pandud pilt pole ka päris õige:
tootmises olev selline siiski:
ja kuidas tahab
näiteks 3m asi tegelikult mahub veel üsna viisakalt aknast välja läbi auto (diagonaalis)... peaasi, et ära ei unusta, et ei või rea joonel sõita
Ei. Volvo V70-ga saab edukalt luugid-aknad kinni 3 meetriseid laudu-liiste-karkasse vedada
Ma mahutasin ka 3m prussi autosse, ainult, et otsapidi oli armatuuri peal . Kõrvalistuja istet kahjuks alla klappida ei saa. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Rx pole kunagi välimuselt hiilanud. Kui muud lexuse mudelid on viimastel aegadel minu silmale ikka ülim, siis Rx veidi nõrk. Äkki uus tuleb nüüd hea lõpuks.
Tõttöelda mina selle disainiga väga rahul ei ole ja NX on tegelikult päris kole päriselus. IS sellevastu jälle vastupidi, piltidel tundus hullem, kui tegelikult. Mis aga väga häirib, on see, et need nurgad on ka sisemusse kolinud, ja ega IS'i ja NX'i cockpitil suurt vahet ei olegi. Mis mind veel hämmastas, oli NX'i helisüsteem. Kui siiani on L mudelitel ka standardvarustuse heli teinud täiesti korraliku tulemuse, rääkimata M&L setupist, siis antud juhul tabas ikka korralik pettumus. Tagakõlarid plärtsusid ja sisemus vibreeris kuuldavat, kui vähegi bassi üritasid tekitada, st balanssi õigeks ajada. Teine variant oleks olnud no bass at all. Rockiga ei saanud alguses aru, aga siis juhtus natuke elektroonikat mängima ja tekknud plärin rabas mind hetkega.
Eks saab näha, milline see uus RX välja nägema hakkab, ainuüksi tagatiiva järgi veel vara otsustada, tuleb samasugune teravate kurvidega peletis, nagu NX viimati.
Ma ehitusmaterjali ja muruniidukeid igapäevaselt ei vea, küll aga peab autosse mahtuma ära kolm last ja lapsevanker. Sedaan selleks lihtsalt ei sobi - mida mugavam mudel, seda kitsam taga keskel istujal on.
Seega - mahtuniversaal.
Ma arvan, et antud "Pruusivaatlus" oli ka pigem erand, kui tava. Oli vaja korteri uuele uksele ülevalt raami juurde ehitada, milleks oligi tarvis ainult puiduplaati ja kokku 3m prussi.
Aga suviti osalen vabatahtlikuna paari ürituse raames. Olen siis helitehnikat tassida aidanud. Väiksem ports kõlareid ja võime, statiive jne, mahub väga kenasti peale.
Eelmine aasta sai käidud ka ühe bändiga leedus - kitarrid, võimud jms asjad koos mudruga + 3 inimest, ja väga mugav oli :p _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Ma arvan, et antud "Pruusivaatlus" oli ka pigem erand, kui tava. Oli vaja korteri uuele uksele ülevalt raami juurde ehitada, milleks oligi tarvis ainult puiduplaati ja kokku 3m prussi.
Aga suviti osalen vabatahtlikuna paari ürituse raames. Olen siis helitehnikat tassida aidanud. Väiksem ports kõlareid ja võime, statiive jne, mahub väga kenasti peale.
Eelmine aasta sai käidud ka ühe bändiga leedus - kitarrid, võimud jms asjad koos mudruga + 3 inimest, ja väga mugav oli :p
selle peale ei ole mõelnud, et tehnika jaoks oma buss ja reisijad sõidavad nagu inimesed? _________________
Kus otsast me nagu "inimesed" ei sõitnud. Pagasiruumi kasutasime sihtotstarbeliselt, sõitjateruumi samuti. Suviste ürituste raames oleme autos transameestena kahekesi ja muu ruum on pagasiruum. Keegi ei ole siiani pidanud elama pagasi otsas või peal _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Kas Mondeo on võrreldav transitiga? Et kui plaanin oma buzinessi püsti panna (ntks saematerjali müük või septikute paigaldus) kas tasuks pigem eelistada universaal mondeot või minna transiti teed?
võta algul fookus universaal, saad maitse suhu. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Samas keregarantii kehtib ainult rooste vastu siis, kui roostetama hakkab seest poolt väljapoole. See mis auto väljas toimub ei lähe garantii ala. Samas vw tuli vastu ja pakkus, et teevad uksed korda. Aga noh, kui sa ostad 64k eest auto siis sa ei taha ju näha üle värvitud uksi
Aga auto teemasse ka. See rx-i pilt...
kas ülim tähendab võimalikult palju igatepidi kummis ja voltis?
Spoiler
Ei ja jah. Ilus on ilus. See pole väga lihtsalt seletatav. Minu maitsele täpselt õige.
Volkar grupi auto ju. See ongi paras kaka! Lihtsalt see on veel kallis ka. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Cb4, Lexus on ju sama kallis kui mitte veel rohkem?
Lexus on vähe teisest puust kui volkar üldiselt. Aga ega passasti ja näiteks IS hinnas väga vahet pole. Aga neid ei saa võrrelda. Nagu lepp ja Tamm. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Päris huvitav, et mõnel automargil on nii tulihingelised fanboy'd nagu Apple-il.
Kas nende vahele saaks paralleele tõmmata? Kas Lexusemehed kasutavad ühtlasi ka Mäkki? _________________ www.estonia1918.com
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.