praegune kellaaeg 18.06.2025 20:06:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Siim4
HV vaatleja
|
30.03.2015 12:00:05
teine kõvaketas thinkpadile |
|
|
hei,
Ma olen nüüd juba tükk aega internetis ringi luusinud, aga ei ole midagi täpselt õiget leidnud. Tänulik kõige abi eest (viited toodetele või otsingu fraasid või hakid).
Nimelt tahaks oma lenovo edge e530-ls teist kõvaketast panna - seda peaks saama lisada läbi cd/dvd romi pesa ([i]ultrabay drive adapter[/i]) liidese, kuhu sisse saab panna 2.5 tollise ketta (ssd, hdd, etc).
Ma leidsin igasugu variante lenovo äriklassi arvutitele, aga täiesti tühi maa edge seeriale (polnud õnne amazoni, ebay, hv). Ma lugesin, et sisuliselt peaks mõni teise seeria [i]drive bay[/i] sobima edge-le pärast pisikest saagimist vms, aga minu peas võiks mingi ilusam lahendus olla.
Kasulikke viiteid ootama jäädes.
Siim
|
|
tagasi üles |
|
 |
DJope
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim4
HV vaatleja
|
30.03.2015 13:02:08
|
|
|
DJope, tänud kiire vastuse eest. Ei teadnud, et caddy-d nii standardiseeritud on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vikir57
HV vaatleja
|
31.03.2015 06:57:42
Teine ketas ThinkPad Edge E530 |
|
|
Saab vägagi edukalt lisada mSATA SSD.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|