Võib küll suur viga olla, kuid eelistan kodumaist kraami, seega OB for the win
Kes mu üllatavalt head vaistu usaldab võiks minuga liituda, kasvõi mōndade $0.04 skinnidega.
Põhjus miks arvan, et OB võidab on üllatavalt lihtne: Olles vägagi suurel määral kursis enamuse tiimide & nende saavutustega pole minu kõrvad CAZ'ist veel kordagi kuulnud
ok, thanks.. a ma ei saa bettida ikkagi, profile ja inventory on private
muarust võiks bettimine steam'i programmi sisse ehitatud olla _________________
ok, thanks.. a ma ei saa bettida ikkagi, profile ja inventory on private
muarust võiks bettimine steam'i programmi sisse ehitatud olla
Alustame sellest, et sa ei saa bettida 7 päeva csgolounges (Steami üübersupersecurity, imo täielik piiix)
Kuidas profile & inventory õigeks settida?
(1)Steami rakenduses oma nime peale minnes saad valida sealt "Profile" (ei saanud pilti teha, gyazo ei lubanud )
(2)Avanenud lehel vali "Edit profile" ↓ ↓ ↓ ↓ ↓
http://gyazo.com/017d29be4d0b3dca4101e006b5121461
(3)Vali "My privacy settings" ↓ ↓ ↓ ↓ ↓
http://gyazo.com/28d466f07a1c35bba7b6e40f32abf3d2
(4)Vali sobivad settingud
Bettimine ei ole ega saa kunagi steami sisse ehitatuks, kuna tegelikult on see Steami reeglitega vastuolus, kuid teatud põhjustel ei hakka Steam asja torkima (tahad teada mis põhjustel, siis pead ise otsima)
Plaanid hakata väitma, et tegelikult ei ole see steami reeglitega vastuolus? Ära hakka vaeva nägema, ma ei viitsi vaielda, kuid soovitan sul üksikasjalikult läbi lugeda Steami TOS'i ja saad mu väitele kinnitust
-- Edit:
pohmakas, kirjutas:
CAZ on üsnagi korralik tiim, ESEA's täitsa asjalikke tiime maha võtnud.
viin ennast kiirest asjaga kurssi ja vabandan loll olemise pärast
OnlineBOTS näitas täitsa korralikku mängu Gamers2 vastu just, 16-10 lõppskoor G2 kasuks. Oleks kõvasti napikam mäng olnud, kui G2 poleks ühte ninja defuse saanud.
Läksin MMilt ESEA peale üle ja olen enam kui rahul. Absoluutselt kõik on parem võrreldes Valve MMiga: 128-tick-serverid, statistika süsteem, inglise keelt kõnelevad inimesed, cheaterite vastane süsteem, leaverite süsteem jne. Mõni võiks miinuseks tuua, et Pugi mängides on rankid segamini, aga mina tooks selle pigem plussina välja, sest selle võrra paneb rohkem pingutama. Maksab jah ca 6-7 euri kuus, aga kui tahad CSi normaalselt mängida, siis see on seda väärt.
Läksin MMilt ESEA peale üle ja olen enam kui rahul. Absoluutselt kõik on parem võrreldes Valve MMiga: 128-tick-serverid, statistika süsteem, inglise keelt kõnelevad inimesed, cheaterite vastane süsteem, leaverite süsteem jne. Mõni võiks miinuseks tuua, et Pugi mängides on rankid segamini, aga mina tooks selle pigem plussina välja, sest selle võrra paneb rohkem pingutama. Maksab jah ca 6-7 euri kuus, aga kui tahad CSi normaalselt mängida, siis see on seda väärt.
Nõustun, ESEA on väga asjalik. Kuid ESEA juures on üks suur miinus, mille pärast ma seda kogu aeg MM'i asemel mängida ei taha - kõik mängivad statside pärast.
Nõustun, ESEA on väga asjalik. Kuid ESEA juures on üks suur miinus, mille pärast ma seda kogu aeg MM'i asemel mängida ei taha - kõik mängivad statside pärast.
Ega enamasti seal mingid global elited? Ise gn3, gn master ja gm1. Tasub sinna oma nina toppida?
Enamasti räägitakse, et võiks ja peaks vähemalt DMG olema, et ESEAd mängida, mis peab suht paika. Isiklikult ei soovitaks enne, kui pole vähemalt MG2. Vastasel juhul istud 1-2 killiga tabeli lõpus ja saad lihtsalt sõimata, kuni tekib tahtmine ragequit teha
Ega enamasti seal mingid global elited? Ise gn3, gn master ja gm1. Tasub sinna oma nina toppida?
Üldiselt seal jah Eagled - Globalid. On ka madalamaid, aga kui aus olla, siis need jäävad enamjaolt lihtsalt teistele jalgu.
Kas CS:GO serverid on suremas või mis värk on? Üsna raske on normaalset mängu leida.
Tegin täna 2 MM-i, kus mind pandi USA serverisse ja 120 pingiga + rubberbanding, kuigi settingutes märkisin poole väiksema pingi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.