Kaamerasse käib mälukaart. Mälukaartile kirjutatakse ja kustutatakse, sest uus video jookseb pidevalt peale. Mälulaartil on teatud hulk kirjutuskordi, peale seda see ilmselt ammendab ennast. Kui kaua mälukaart sellisele ülekirjutamisele vastu peab ?
Ostaks hea meelega kuskilt kohapealt kaamera ära ja ei hakkaks tellimisega jamama, kui midagi juhtub vidinaga hea kohe poodi tagasi viia... esialgu jäid silma sellised:
Kahe kaamera (juhi ja tee) omadus ise-enesest ei ole mulle halb, kuna päris palju pean oma autot loovutama sõitmiseks ka pool võõrastele, kui see omadus just oluliselt muud kvaliteeti alla ei võta.
Viimasel kallimal on lisaks veel GPS ka, tekib aga küsimus kuidas/mis kaardiprogrammiga seda marsruuti hiljem näeb?
Ühesõnaga oleksin väga tänulik, kui keegi mõnda neist omanud/näppinud on ja oskab kommenteerida või soovitusi anda..
noh minu Mini näitab kaardil ka teekonda...
RegistratorViewer
http://www.registratorviewer.com/index_en.html _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
sbrb, 3. kaamera on ikka täielikult ülemakstud selle hinnaga, eBay's ja Aliexpressis on see ~60 USD, mis on üle poole odavam Arvutitargast ja tegu on üsna vana kaameraga nüüdseks juba (üle 2 aasta tagasi tuli välja, vahepeal on arengut palju olnud).
2. kaamera tundub imeliku resoga, ilmselt protsessor ei ole sobilik tegelikult kahe kaamera jaoks.
1. kaamera salvestab MJPEG formaadis? Kaamera tehnoloogia 5+ aastat vana? Ütleks et ülemakstud tõenäoliselt.
Andmete järgi võiks arvata, et on asjalik tänapäevane sensor, mis 1080p peal annab ka kena ja teravat pilti välja. Kui stabiilsusega probleeme pole, siis võiks ehk isegi osta.
kaks kuud on nüüd sellist aparaati kasutada saanud..1080p lindistamise kohta j2tan hetkel veel arvamuse avaldamata kuna (kahtlustan, et aeglase sd-kaardi syyna) ulmeliselt palju(~50% ehk) skipitud kaadreid ei j2ta positiivset muljet...kui leian aja ja viitsimise class10 vms paremat sinna sisse ajada siis saab ehk selgust, milles t2psemalt pudelikael peitub...
aga "teisel tasemel" ehk 720p videokvaliteet on selline:
objel oli siis veel kile peal, see halvendab kindlasti kvaliteeti... _________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
m/v: challenger, sportage
Ei ole suutnud leida mingit head video lõikamise programmi, mis selle failiga hakkama saaks, ilma et pildikvaliteet langeks.
Siin osad keeravad peale lõikamist video kvaliteedi selliseks et paha hakkab.
Mida oleks mõistlik kasutada? Mida teised kaamera omanikud kasutavad?
Kuna Youtube keerab veel hullemaks, siis siiani lihtsalt 16 Mbps Movie Makerist salvestanud. Kellaaja teksti serv muutub kergelt udukamaks, aga suurt kvaliteedikadu pole.
Kasutaks muidu Premieri, aga see näitab vaid musta pilti mu kaamera video peale.
Kas Kellelgi SJ4000 kaameraga ka kokkupuudet on olnud? Paneks ta tsikkli peale samamoodi sõitu salvestama, nagu teie oma autos + vahest võtaks reisile kaasa ja teeks mälestuseks mõne ilusa kaadri.
Youtube kvaliteet tundub üsna pandav, a kuidas aku ja muuga on?
gopro studio ei võta vastu mu faili, ainult gopro kaamera faili saab muuta... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
maha mängib, aga editi all ütleb, et peab olema gopro fail. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
kaks kuud on nüüd sellist aparaati kasutada saanud..1080p lindistamise kohta j2tan hetkel veel arvamuse avaldamata kuna (kahtlustan, et aeglase sd-kaardi syyna) ulmeliselt palju(~50% ehk) skipitud kaadreid ei j2ta positiivset muljet...kui leian aja ja viitsimise class10 vms paremat sinna sisse ajada siis saab ehk selgust, milles t2psemalt pudelikael peitub...
aga "teisel tasemel" ehk 720p videokvaliteet on selline:
Keerad sellise kujuga plekitüki mille teine ots ka kuhugi toetab, vastu klaasi näiteks. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
kfl, see plekitükk peab mõlemast otsast toetatud olema, siis ei anna vibratsioon nii kergelt tunda. Üks variant näiteks pane miski kumm kleepsuga teise otsa alla ja painuta vastu klaasi (piisavalt tugev plekk peab olema, et pinge all edasi hoiaks end).
Muidugi see Prestigio 575w wifi lahendus päris huvitav asi, omab sisemist serverit videostreemiks üle võrgu. Pm saad ükskõik kus jälgida online oma masinas toimuvat. Saab igast muud pulli ka teha saata kaamera koos mõne odava drooniga õhku ja siis telefonist online pilti vaadata.
Kas mõnele kaamerale annab usb (micro usb) kaudu ka mingi suurema välise ketta sappa panna, et sinna peale salvestaks? _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
-KRANTS-, ei ole veel tänapäevast normaalset kaamerat kohanud, millele HDD järgi saaks ühendada.
Küll aga on saada nii kahe MicroSD pesaga kaameraid, kuhu saab hetkel 2x 128 GB sisse laduda ja on ka tavalise SD pesaga kaameraid, kuhu saab 1x 512 GB sisse panna.
kuidas selle asjaga nüüd on: mjpeg v. h.264?
- mjpeg kaamerad tavaliselt viletsama prosega, jõuab ära pakkida?
- mjpeg tegelikult FHD üle 24Hz ei ole? muidu ei jõuaks viletsamale mälule kirjutada?
- h.264 kaamerat eriti odavalt ei kalasta, kui leiab midagi, siis tõen. mjpeg
- kuidas ikkagi norm kaamera ära tunda spec´i järgi (prose, obje, sensor)?
- soovitage hiinast miskit 30-50€ (sellise hinnaga kaubale raatsivad müüjad veel mõistliku väärtuse märkida ja toll käibekaga ei pidurda) _________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100
Mul on Dome Z7. Maksin 38$ ning suht rahul sellega. 1080p 30fps, NT96650 / AR0330
Mõned kuud tagasi oli väidetavalt selle raha eest parim, vahepeal võib ainult midagi uut olla tulnud.
Hea pisike, mistõttu ei paista peegli tagant väljagi (õuest vaevu märgatav ning kaasreisijad pole veel üldse märganud).
ma viskasin enda oma müüki.
Ei viitsi jantida selle värgiga. Minujaoks on kaamera käsitlemine autos juba ülejõu käiv.
Rääkimata sellest, millise aja ma kulutaks lõikumisele ja sorteerimisele arvutis
Peab ikka palju aega olema, et selliste värkidega hommikust õhtuni jännata. _________________ Hapud viinamarjad
No mida argumenti
Sellepärast ostsid kaamera, et kusagile oma sõidupäevikut üles riputada.
Las salvestab lihtsalt automaatselt ja ära torgi seal mittemidagi. Välja arvatud juhul, kui on vajadus mingit juhtumit tõendada. Siis võtad oma salvestuse ja lõikad selle vajaliku koha sealt. Ilmselt ei tohiks sellist tõendamise vajadust aastaid tekkida aga kui kaamertat pole ja siis juhtub sõna sõna vastu? _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Ei viitsi jantida selle värgiga. Minujaoks on kaamera käsitlemine autos juba ülejõu käiv.
Rääkimata sellest, millise aja ma kulutaks lõikumisele ja sorteerimisele arvutis
Peab ikka palju aega olema, et selliste värkidega hommikust õhtuni jännata.
Nagu distiplineerib lause, Teie kõne salvestatakse. Kehtib ka kaamera puhul. Korduvalt politseiga suheldes kaamerast abi olnud. Muidugi minu töö ongi roolikeeramine
poltitseiga oli küll kord juhus kus oleks vaja olnud, õnneks oli kõrval inimene kes tunnistas, et mul oli suund sees... Erapoliis selle sinise skoodaga, jube gestaapo, selline tunne, et kohe viiakse mind ära.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
Peab ikka palju aega olema, et selliste värkidega hommikust õhtuni jännata.
Peale avariid ja 10k kahjusid kandes laulad teistsugust laulu, ise panen kaamera just seepärast alati igat uut sõitu alustades tööle, olgu ta talisman kes järgmised avariid must eemal hoiab, pole kunagi huvi tundnud mida ta salvestas, niipalju siiski olen pisteliselt kontrollinud, et kaamera on töökorras ja alati viimase hetke teekonnast salvestis olemas. _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
silmad h2bi t2is - "pudelikaelaks" osutus p4-h/t + x550 mis lihtsalt ei suuda fhd pilti korralikult m2ngida...kaamera ise on seega igati asjalik ja juba ka kasu toonud... _________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
m/v: challenger, sportage
Lugesin küll terve teema läbi, kuid ei jäänud ühtegi head soovitust/kaamerat silma. Otsin sõbrale sünnipäevaks kaamerat. hind ~90€ ja selle raha eest sooviks võimalikult head varianti. Oskab keegi miskit soovitada? GPS, öösel filmimine pole oluline. Rohkem kriteeriumeid ei ole
Ja hea oleks, kui saaks Tallinnas/Eestis poest osta. Tellimiseks vast aega ei jätku
Kas on veel mõni kaamera, mis oma jõudluse ja näitajate poolest oleks ligilähedane DATAKAM toodetele. Võibolla isegi eesti keele võimalusega vms? Ja jääks samasse hinnaklassi või odavam?
jebai ei anna üldse tulemusi datakamile kuid eestist ostes jääb hind korralikuks kirveks.
tellisin endale just datakam.ee-st. väga super klienditeenindus lisasin skype'i ja sain kõigile küsimustele kohe vastused. kodulehekülg on ka väga hoolega koostatud, pole siiamaani ühtegi keeleviga veel silma hakanud loodan siis, et seade on sama võimekas nagu lubatakse, kui kohale jõuab. leedu liiklus on ikka täiesti üle igasuguse normi. nii ebaviisakad juhid on seal lihtsalt, täiesti uskumatu iga kolmas masin on mõlke täis.
tellisin endale just datakam.ee-st. väga super klienditeenindus lisasin skype'i ja sain kõigile küsimustele kohe vastused. kodulehekülg on ka väga hoolega koostatud, pole siiamaani ühtegi keeleviga veel silma hakanud loodan siis, et seade on sama võimekas nagu lubatakse, kui kohale jõuab. leedu liiklus on ikka täiesti üle igasuguse normi. nii ebaviisakad juhid on seal lihtsalt, täiesti uskumatu iga kolmas masin on mõlke täis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.