Starmani kasutajana pole kunagi probleeme olnud üheski mängus pingiga(kui server pole DoSi saanud just).
ESL oleks saanud max punktid, kõik ennustused läksid täpselt täppi, aga kahjuks ei saanud 13.-15. märts placemente teha enam, sest polnud ligipääsu arvutile CSGOga kurat
olin lem, nende mängudega kukkusin tagasi le peale
aasta juba cs'i maailmas olnud ka, ega vähemat ei ootakski ju
Dominus kirjutas:
pohmakas, kirjutas:
Täna LE-LEM rankides 2 mängu tehtud, mõlemas ragehacker.. Tundub, et eilne VAC ban wave ei aidanud väga midagi..
Misasi on ragehacker? Ise pole vist siiani hackereid kohanud või noh vbl. kasutavad mitte nii julgelt.
Ragehackerid on need, kes kasutavad hackide kõiki võimalusi tuimalt ära, spinbotid jms, jooksevad kusagile negeviga sisse ja lasevad kõigile onebulleti jms.
Mul russia serverites ping kuskil ~30, EU west ja eastis ~60. Deathmatchi tehes tundub , et 60 pingiga on palju raskem pihta saada vastastele kui 30esega, võib nii olla ?
Tõsi, väga harva kui leiab russia serveris normaalseid meeskonnakaaslasi. Team kill on tavaline, pidevalt kukutakse sõimama kui oled ala last man standing 4 vastase vastu ja juhtud surma saama, mehed ise on 9/15 K/D ratioga. Meeskonnatööst pole üldse mõtet rääkida.
Tuleb sõpradega mängida või siis normaalsetele inimestele steamis kutse saata ja juttu teha.
viimati muutis -=Px=- 20.03.2015 20:38:17, muudetud 1 kord
fuh, russidega enam kunagi compi ei tee , ainult teamkillivad ... täiesti mõttetu
Sa ei pääse neist..
pääseb küll ja väga viisakal moel isegi .. usun et eelnevalt siit teemast juba lãvi käinud selline hea programm nagu matchmaking picker (vist oli selline nimetus .. peast täpselt ei mäleta) .. ülimalt lihtne kasutada ja toimib .. (kindlasti käivita administraatori õigustes, muidu ei pruugi töötada)
fuh, russidega enam kunagi compi ei tee , ainult teamkillivad ... täiesti mõttetu
Sa ei pääse neist..
pääseb küll ja väga viisakal moel isegi .. usun et eelnevalt siit teemast juba lãvi käinud selline hea programm nagu matchmaking picker (vist oli selline nimetus .. peast täpselt ei mäleta) .. ülimalt lihtne kasutada ja toimib .. (kindlasti käivita administraatori õigustes, muidu ei pruugi töötada)
Seal kohtad samamoodi poolakaid, ning väga võimalik et seal ka kõrge ping.. mis teeb jälle omakorda mängimise ebameeldivaks. Muideks võiksid omale kamba kokku ajada, kasvõi matchmakingust mõni asisem kuju lisa friends listi.. ei teamkillita nii tihti , äkki...
Suht lambid on jah need tüübid, kes mingi rahvuse bani tahavad saada, sest MM'is keegi ütles pahasti. Eestlased on ühed kõige toxicumad playerid üldse, paneks kõigile eestlastele ka bani siis.
Suht lambid on jah need tüübid, kes mingi rahvuse bani tahavad saada, sest MM'is keegi ütles pahasti. Eestlased on ühed kõige toxicumad playerid üldse, paneks kõigile eestlastele ka bani siis.
Puhtalt ise nad endale nime teevad.
Enamus eestlasi on lihtsalt mingid egomaniakid, et isegi kui tegusid ei tehta, aetakse rind kummi, aga need muud loomad trollivad ja rikuvad meelega mängu kui miski ei meeldi.
Olgem ausad, enamused rootslased ka päris jubedad MM'is, aga eks neid ole igast rahvusest seal mm'is, kes jubedad on. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Olen mitu aastat kasutanud sama micci (mingi suvaline), TS'is on eluaeg kõik hästi olnud, audio probleeme pole, mind on hästi ning selgelt kuulda.
Mängudes on heli kvaliteet täielik okse. Arma 3'mes on halb kuid arusaadav ja välja kannatatav, kuid CS:GO's olen ma mitmeid kordi juba kuulnud et mu mic on täielik prügi ja midagi aru saada pole.
Kust probleemile lahendust otsida? Loogika ütleb et kohe poleks mõtet hakata mici ennast vahetama sest TS'is on okei. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Olen mitu aastat kasutanud sama micci (mingi suvaline), TS'is on eluaeg kõik hästi olnud, audio probleeme pole, mind on hästi ning selgelt kuulda.
Mängudes on heli kvaliteet täielik okse. Arma 3'mes on halb kuid arusaadav ja välja kannatatav, kuid CS:GO's olen ma mitmeid kordi juba kuulnud et mu mic on täielik prügi ja midagi aru saada pole.
Kust probleemile lahendust otsida? Loogika ütleb et kohe poleks mõtet hakata mici ennast vahetama sest TS'is on okei.
See on CSi ingame voice jama. Minu veebikamikker töötab igalpool mujal kenasti, TS ja Mumble on ka heli puhas, aga CSis on puhas käkk.
Kui kuulata teisi vahepeal, siis neil on ka kvaliteet alla igasugust arvestust CS voices.
Üritasin voice_loopbackiga ennast kuulda, kuid üheski serveris pole nagu voice enabled. Ei kuule ka sõpra commsis. Mismoodi ma saaks testida? Steami mic test on fine nagu.
voice_enabled on 1. _________________ http://nodejs.org/
Võta mikri heli veidi maha mängusiseselt. Võimalik, et mäng võimendab üle vms.
Jep, compis toimis voice_loopback ka ja sain vähe paremaks. _________________ http://nodejs.org/
OB tegi tōesti väga head tööd, teisel halfil võttis junni jahedaks, kuna.. härrad väsisid ära vist ? aga igatahes väga väga huvitav mäng .. nüüd võiks wortex-gaming ka jalad kõhu alt välja vötta
OB tegi tōesti väga head tööd, teisel halfil võttis junni jahedaks, kuna.. härrad väsisid ära vist ? aga igatahes väga väga huvitav mäng .. nüüd võiks wortex-gaming ka jalad kõhu alt välja vötta
Ei väsinud midagi ära. Andis tunda lihtsalt see fakt, et tüübid ei viitsi harjutada ja terro poole strate pole ühtegi.
Ei väsinud midagi ära. Andis tunda lihtsalt see fakt, et tüübid ei viitsi harjutada ja terro poole strate pole ühtegi.
Asi pole siiski ainult harjutamises vaid tiimitöös.
härra (nicki ei mäleta) kes cheti asemele tuli ei saanud vist päris hästi veel OB taktikast, süsteemidest jms aru.
nad ei viitsi harjutada? kulla mees, ãra igasugust tatti ka pritsi.. eeldatavasti pole sul väga üle 1000 tunni pelatud ka? agavot. neil kōigil on. nad teavad enamus mape palju paremini kui Sina, nad treenivad/harjutavad pea igapäevaselt ja seda ka mitte sugugi ainult 1-2 competitive matchi .. neid on ikka tunduvalt rohkem, seega palun vali mis pläusti sa toodad
härra (nicki ei mäleta) kes cheti asemele tuli ei saanud vist päris hästi veel OB taktikast, süsteemidest jms aru.
nad ei viitsi harjutada? kulla mees, ãra igasugust tatti ka pritsi.. eeldatavasti pole sul väga üle 1000 tunni pelatud ka? agavot. neil kōigil on. nad teavad enamus mape palju paremini kui Sina, nad treenivad/harjutavad pea igapäevaselt ja seda ka mitte sugugi ainult 1-2 competitive matchi .. neid on ikka tunduvalt rohkem, seega palun vali mis pläusti sa toodad
brokenarm, ole hea ja quote mu postist seda osa, kus väitsin, et teamwork ja mapide tundmine on samad asjad
gnjack, ma pole küll ennustaja, kuid see oli ette teada vaadates seda, kuidas x6tencel läinud on viimasel ajal
Pandi korralikult paika, ma sinu asemel ei julgeks enam üldse välja minna
Pandi korralikult paika, ma sinu asemel ei julgeks enam üldse välja minna
Ära karda, ma ei löö .. Kui, siis topin su pea virtuaalsesse supikaussi, kuhu sa oma borši (või misiganes sulle meelepärane) keedad
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.