|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
21.03.2015 10:08:38
|
|
|
| Olaf kirjutas: |
| jeesus188 kirjutas: |
need kes vinguvad, saavad boksi tasuta rendile pakkumine arvatavasti
Aga noh, asja see terveks ei tee |
Jah, nii on.
Pakuti mõni aeg tagasi, et võta boks pooleks aastaks tasuta rendile.. Eelmise teleri vahetasin välja puhtalt selle pärast, et boksist tahaks lahti saada. Äge värk! |
Mul eile F8000-l jooksis ka kordustv ikkagi jälle kokku, mingit arengut paranemise poole pole 2 aastat näinud. Halloo Elion, tehke see üks asigi lõpuks korda või hakake neile Samsungi klientidele mingit hinnasoodustust tegema mittekasutatava teenuse eest. Heameelega lisaboxi ikkagi ei võtaks ainult salvestuse pärast, sest muu ju enam-vähem töötab.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
21.03.2015 10:17:46
|
|
|
| Motiv8 kirjutas: |
Jah, nii on.
Pakuti mõni aeg tagasi, et võta boks pooleks aastaks tasuta rendile.. Eelmise teleri vahetasin välja puhtalt selle pärast, et boksist tahaks lahti saada. Äge värk! |
Mul eile F8000-l jooksis ka kordustv ikkagi jälle kokku, mingit arengut paranemise poole pole 2 aastat näinud. Halloo Elion, tehke see üks asigi lõpuks korda või hakake neile Samsungi klientidele mingit hinnasoodustust tegema mittekasutatava teenuse eest. Heameelega lisaboxi ikkagi ei võtaks ainult salvestuse pärast, sest muu ju enam-vähem töötab. |
Teenus ise töötab, kuid platform , mille peal rakendus asub, ei tööta. Miks peaks töötava teenuse eest vähem raha küsima? Mõistlikum on pakkuda vahendit , millega vaadata, antud platformi omanikele tasuta.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
21.03.2015 10:43:24
|
|
|
Ja miks siis ainult pooleks aastaks tasuta vahendit pakutakse?
Mis poole aasta pärast teisiti on, et tasuma peab hakkama?
| Pailaps kirjutas: |
Jah, nii on.
Mul eile F8000-l jooksis ka kordustv ikkagi jälle kokku, mingit arengut paranemise poole pole 2 aastat näinud. Halloo Elion, tehke see üks asigi lõpuks korda või hakake neile Samsungi klientidele mingit hinnasoodustust tegema mittekasutatava teenuse eest. Heameelega lisaboxi ikkagi ei võtaks ainult salvestuse pärast, sest muu ju enam-vähem töötab. |
Teenus ise töötab, kuid platform , mille peal rakendus asub, ei tööta. Miks peaks töötava teenuse eest vähem raha küsima? Mõistlikum on pakkuda vahendit , millega vaadata, antud platformi omanikele tasuta. |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
21.03.2015 10:49:22
|
|
|
Jah, nii on.
Teenus ise töötab, kuid platform , mille peal rakendus asub, ei tööta. Miks peaks töötava teenuse eest vähem raha küsima? Mõistlikum on pakkuda vahendit , millega vaadata, antud platformi omanikele tasuta. |
Minu meelest oleks lihtsam platform korda teha kui paljudele tasuta lisaboxi pakkuda, aga rikka firma asi, kes saab sellist luksust lubada. Muidugi ega paljud vist ei teagi, et mingit tasuta boxi pakutakse ja kulu Elionile väike. Siiamaani 2 aastat lihtsalt ei ole saanud salvestusteenust Samsungiga kasutada, aga maksma olen pidanud ikka täiega iga kuu selle eest.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.03.2015 11:13:01
|
|
|
Kui inimene tahab maksta millegi eest niisama, on see kliendi enda mure. See on loll põhjendus, ma olen aasta maksnud salvestusteenuse eest, aga pole seda kordagi vaadata saanud sest samsungis äpp ei tööta. Tulge mõistusele.
Elion teeb hetkel personaalse pakkumise kui kliendil on samsungi äpiga mure, kui tundub, et mõni teenus ei tööta, siis küsige, mis lahendust pakutakse. Kui Elionisse probleemidega ei pöördu, tähendab see seda, et klient tarbib teleris neid teenuseid mis töötavad, ehk telekanalite vaatamine jms.
Lihtsam oleks tõesti "platvorm" korda teha, kui see "platvorm" Elionile kuuluks, kuna aga mõned asjad näivad ületamatud probleemid olevat, siis pakub teenusepakkuja kliendile soodustust ja samal ajal ka probleemi lahenduse.
Ma olen ennegi kliendile kes nõuab lihtsalt mingit soodustust või hinna alandust kuna tal mingi asi ei toimi, ET ega soodustus ei lahenda ju sinu probleemi. Seega pole ju mõtet mingit soodustust teha.
Hetkel on lahenduseks pisike arrise digiboks mis töötab puldiga RF vahendusel, paiguta siis see boks kleebiskrõpsuga teleri tagaküljele ja ongi sul telerisse integreeritud digiboks. Kõik teenused toimivad.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
21.03.2015 11:30:06
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
Kui inimene tahab maksta millegi eest niisama, on see kliendi enda mure. See on loll põhjendus, ma olen aasta maksnud salvestusteenuse eest, aga pole seda kordagi vaadata saanud sest samsungis äpp ei tööta. Tulge mõistusele.
Elion teeb hetkel personaalse pakkumise kui kliendil on samsungi äpiga mure, kui tundub, et mõni teenus ei tööta, siis küsige, mis lahendust pakutakse. Kui Elionisse probleemidega ei pöördu, tähendab see seda, et klient tarbib teleris neid teenuseid mis töötavad, ehk telekanalite vaatamine jms.
Lihtsam oleks tõesti "platvorm" korda teha, kui see "platvorm" Elionile kuuluks, kuna aga mõned asjad näivad ületamatud probleemid olevat, siis pakub teenusepakkuja kliendile soodustust ja samal ajal ka probleemi lahenduse.
Ma olen ennegi kliendile kes nõuab lihtsalt mingit soodustust või hinna alandust kuna tal mingi asi ei toimi, ET ega soodustus ei lahenda ju sinu probleemi. Seega pole ju mõtet mingit soodustust teha.
Hetkel on lahenduseks pisike arrise digiboks mis töötab puldiga RF vahendusel, paiguta siis see boks kleebiskrõpsuga teleri tagaküljele ja ongi sul telerisse integreeritud digiboks. Kõik teenused toimivad. |
Häma jutt, kui elioni pani kordustv uude paketti ja lisas hinnale 2 euri kuus ja muu pläma juurde, et võtke ka Samsung ilma boxita, aga nüüd olen mina hoopis loll, et maksan niisama, aga muud varianti ilma kordustv-ta te ju ei pakkunud siis. Hetkel ükskõik mis ajal ma kordustvd kasutan, jookseb asi kokku, ei viitsi seda teenust enam kasutada, aga loobumisvõimalust mul pole, 2 euri pean ikka maksma, võtke mul see teenus samsungist ära ja tehke kuumaks 2 euri odavamaks ja asi korras. Ma saan ka ilma kordustvta hakkama, vaatan mujalt neid korduseid ilma raha maksmata. Tasuta boxi ei taha kui siis ilma lepinguta ja püsivalt mulle(aga seda ei pakuta), mul on aeglane Motorola box lapsetoas olemas, kui vaja saan sealt hädapärast vaadata, aga see ei muuda Samsungi fopaad terveks.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.03.2015 11:35:05
|
|
|
Motiv8, ei nõustu, Elion pakub sulle siiski lahendust, see on su oma probleem, kas sa nõustud lahendusega või mitte. Pealegi ei ole kõikidel kasutajatel KordusTV tarbimisega Samsungis probleeme.
Teenus on tarbitav, küsimus on selles kas sa võtad teenuse tarbimiseks vajalikud vahendid. Kui sa ei võta vajalikke vahendeid, siis sa ei saa teenust tarbida, siis sa ei pea ka teenuse eest maksma, lihtsalt sulge see teenus.
Nagu ma ütlesin, hinna alandus ei lahenda sul probleemi, ma usun, et sa siiski tahaksid seda KordusTVd tarbida, mitte seda lihtsalt sulgeda.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
21.03.2015 11:49:20
|
|
|
Motiv8, ei nõustu, Elion pakub sulle siiski lahendust, see on su oma probleem, kas sa nõustud lahendusega või mitte. Pealegi ei ole kõikidel kasutajatel KordusTV tarbimisega Samsungis probleeme.
Teenus on tarbitav, küsimus on selles kas sa võtad teenuse tarbimiseks vajalikud vahendid. Kui sa ei võta vajalikke vahendeid, siis sa ei saa teenust tarbida, siis sa ei pea ka teenuse eest maksma, lihtsalt sulge see teenus.
Nagu ma ütlesin, hinna alandus ei lahenda sul probleemi, ma usun, et sa siiski tahaksid seda KordusTVd tarbida, mitte seda lihtsalt sulgeda. |
Elion ei ole midagi pakkunud, foorumist loen, et pean endale tasuta lahendust anuma, seda Samsungi probleemi nad võiks avalikult tunnistada ja mitte salaja pakkuma vaid vähestele klientidele. Kindlasti on minusuguseid palju kellel pole aega ja viitsimist iga päev Elioni helpdeskist küsida, et kas nüüd on mingi adekvaatne lahendus olemas. Hinnaalandus lahendaks probleemi, et ma ei maksa teenuse eest, mida ma ei kasuta, kindlasti saaks kordusttvd eemaldada põhipaketist ja teha see vabatahtlikult valitavaks/makstavaks. Mina hetkel pigem loobuks kordusttv teenusest ja saaks hinnaalanduse kui võtaks tasuta boxi juurde.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
21.03.2015 11:49:40
|
|
|
Eile õhtune keberniitus Samsung F6400 seltsis.
"Võimalik ainult venemaal" salvestus: valin viimase vaatamata osa, pressin ok ja samal hetkel hakkab ekraani ülaääres vilgutama see samsungsignatureserice. Vajutasin automaatselt puldi ok nupule, kohe avanes veebibrauser, pressin "back" nuppu, teler hangub ja teeb restardi. Alustan jälle algusest. Mõnikord viskab hoopis kopa ette ja keeran magama hoopis.
Nagu ma kusagil eespool ütlesin: esimene ja ühtlasi viimane samsa mu kodus.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.03.2015 12:19:23
|
|
|
ma ennustan lae pealt
See jama ei lõppegi. Kuna nüüd samsalt teine OS, siis pm seal hakkab see tööle ja vanad töötavad nagu nad töötavad siiani. Nad loodavad, et üle 5 aasta 1 telekaga inimesed ei istu.
Miks ma nii arvan?
Sest väidetavalt pidi parandatud versioon ju olemas olema, aga seda pole suudetud 1+ aastaga teleritesse viia. Kusagil keegi vassib, elion või samsa.
Pm võik selle avalikult läbikukkunud ürituseks tembeldada ja asjaga edasi minna.
See puhtalt mu isiklik arvamus, mis ei pretendeeri absoluutse tõe tiitlile
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.03.2015 12:32:12
|
|
|
jeesus188, olgu see tõde või vale, aga nõustun sinuga. Sellepärast arvangi, et Elion on sinuga ühte meelt. Teha see sooduspakkumine personaalselt samsungi kasutajale kellel on probleem, ning eluga edasi minna. Nagu aru saite, kui Elionist midagi sõltuks, siis oleks see odavam lahendus korda teha olnud kui hakata klientidele sooduspakkumist tegema.
Samsungi kasutajate arv ei ole väike, aga pole ka nii suur, et mingit suurt aplavat tegema hakata. Teleri kasutajaid on erinevaid seega see probleem ei mõjuta kõiki, sestap tehakse pakkumised nendele kellel reaalselt teenuse kasutamine häiritud.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
21.03.2015 12:33:29
|
|
|
jeesus, "töö käib" ja elion on on sinuga ühes paadis!
Niiet ole rahulik
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.03.2015 12:39:03
|
|
|
| Six kirjutas: |
jeesus, "töö käib" ja elion on on sinuga ühes paadis!
Niiet ole rahulik  |
mul pole õnneks sellest sooja ega külma, kui teleka live pilti üle äpi ei näeks, siis oleks probleem
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
21.03.2015 13:29:08
|
|
|
| Motiv8, ei nõustu, Elion pakub sulle siiski vigast lahendust, see on su oma probleem, kas sa nõustud lahendusega või mitte.. |
Sul jäi ilmselgelt üks iseloomustav sõna lausest välja. Parandasin siis ise.
| tsitaat: |
| kas sa nõustud lahendusega või mitte. Pealegi ei ole kõikidel kasutajatel KordusTV tarbimisega Samsungis probleeme |
Kuna üliharva olen üldse KordusTV kaudu midagi vaadanud siis ei ole probleeme täheldanud. Üldse teadsin siiani, et Salvestusteenus obn vigane E jaS koostöös.
Aga KordusTV ka veel.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
21.03.2015 14:29:21
|
|
|
Jah, nii on.
Ega klienti ei koti, mis seal täpselt ei tööta. Platform või teenus - kama kaks. Kliendi jaoks on tegu mittetöötava teenusega, mida elion talle pakub.
| Motiv8, ei nõustu, Elion pakub sulle siiski lahendust, see on su oma probleem, kas sa nõustud lahendusega või mitte. |
Justnimelt, pakub. Kahjuks ei loe ma mitte kuskilt elioni lehelt välja hoiatust, et samsungi äpiga võib esineda probleeme. Seega elion ei teavita klienti oma vigasest lahendusest.
Kodukalt hetkel vaatadki, et ok, ostan uue teleri, saan boksist valla. Ning tõsiasi, et teenus korralikult ei tööta, jõuab kohale alles siis, kui väljaminekud tehtud. Kes vastutab?
Klient? Elion?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
21.03.2015 15:08:32
|
|
|
| Vastutab ikka, loll klient, täiega oma rahakotiga, Elion ajab ainult suurt mulli suust välja.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
21.03.2015 17:46:17
|
|
|
| No aga Elion oli ju Samsungist nii elevil ja õhinas, et nüüd ei suudagi kuidagi tunnistada, et see keerab vaiksel nuga roiete vahel...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.03.2015 18:40:28
|
|
|
Ei ma ei näinud põhjust, et keegi peaks ennast kordama hakkama. Arusaadav, et mitmete jaoks tundub nagu Elioni äpp oleks kalli raha eest ostetud ja Elion peab seda äpi viga kuidagi kompenseerima. Ilmselt selleks ongi see pakkumine välja mõeldud, kui kliendil on probleem, siis küsigu lahendust, mitte mingit tasuta teenust või rahalist kompensatsiooni traumeerimise pärast
Elion pole küll kohustatud soodustingimustel lahendust pakkuma, kuid ma näen, et tullakse ikkagi kliendile vastu kui rike vajab lahendamist.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
21.03.2015 18:46:57
|
|
|
Ei ma ei näinud põhjust, et keegi peaks ennast kordama hakkama. Arusaadav, et mitmete jaoks tundub nagu Elioni äpp oleks kalli raha eest ostetud ja Elion peab seda äpi viga kuidagi kompenseerima. Ilmselt selleks ongi see pakkumine välja mõeldud, kui kliendil on probleem, siis küsigu lahendust, mitte mingit tasuta teenust või rahalist kompensatsiooni traumeerimise pärast
Elion pole küll kohustatud soodustingimustel lahendust pakkuma, kuid ma näen, et tullakse ikkagi kliendile vastu kui rike vajab lahendamist. |
Kas selline ongi Elioni ametlik seisukoht? Huvitav, et sellise seisukohaga inimesi veel hoitakse seal tööl...
Elion peaks ikka ise klientide ees vabandama, et on sellise jama kokku keeranud, mitte klient anuma ja ootama lahendust.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.03.2015 18:49:12
|
|
|
| Motiv8, kahjuks pole õrna aimugi mis Elioni seisukoht on. Don´t shoot the messenger.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.03.2015 18:57:46
|
|
|
indrekp, millest see 6 kuud tasuta tuleb yldse? võiks siis ju vaikimisi lasta rentida nii kaua tasuta kui asi korda saab......... ehk siis eluaeg
muud hullu polegi, lihtsalt pooled samsa teleka ostjad ostsid selle just elioni äpi tagamõttega
mina ostsin ka teise tuppa. Aga nagu ytlesin, mind need vead ei puuduta, sest ei kasuta
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 21.03.2015 18:59:12, muudetud 1 kord |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.03.2015 18:58:53
|
|
|
indrekp, millest see 6 kuud tasuta tuleb yldse? võiks siis ju vaikimisi lasta rentida nii kaua tasuta kui asi korda saab......... ehk siis eluaeg  |
ma ei tea midagi 6 kuust, soovitasin ise küsida, mida pakutakse.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
21.03.2015 19:03:30
|
|
|
See näitab seda, et pole plaaniski korda teha.
Aga siin foorumis pole meest, kellel oleks julgust/volitusi seda välja öelda ning seepärast lastaksegi piinata neid vaeseid helpdeski töötajaid, kes ei tea asjast tegelikult midagi.
indrekp, millest see 6 kuud tasuta tuleb yldse? võiks siis ju vaikimisi lasta rentida nii kaua tasuta kui asi korda saab......... ehk siis eluaeg
muud hullu polegi, lihtsalt pooled samsa teleka ostjad ostsid selle just elioni äpi tagamõttega
mina ostsin ka teise tuppa. Aga nagu ytlesin, mind need vead ei puuduta, sest ei kasuta |
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.03.2015 19:05:19
|
|
|
saaks ainult teada, mida samsung plaanib, nad võiks juba ausalt tõesti öelda, et ei suuda playerit korda saada. seni on justkui teadmine, et lahendavad või on mingil tarkvaral nende arvates lahendatud.
Nagu öeldud, isiklikult pole ka sooja ega külma.
| Six kirjutas: |
See näitab seda, et pole plaaniski korda teha.
mina ostsin ka teise tuppa. Aga nagu ytlesin, mind need vead ei puuduta, sest ei kasuta |
|
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.03.2015 21:27:49
|
|
|
Ei taha küll öelda, et vot ise olid loll, aga jätkuvalt pean mainima, et nutitelerite turg on äärmiselt killistunud ja mingeid kasulikke äppe praktiliselt ei eksisteerigi. Isegi sama tootja sama seeria erinevate mudelite äppid ei pruugi omavahel ühilduda mingil x põhjusel. Elionil oli kindlasti üllas idee inimesed digiboksidest vabastada, aga mind üllatab, et nad ei suutnud ette näha probleeme mida tekitab arendus niivõrd killistunud ja keerulisele platvormile nagu nutitelerid seda täna on. Lisaks suletus.
Kui androidi ajalugu on midagi näidanud, siis seda, et avatus tagab pikema toe. Isegi, kui see pole ametlik ja kõik asjad ehk ei tööta. Vähemalt on oskajatel võimalus üritada asi tööle saada ja kasutajad ei pea istuma igavesti lõhkise küna ees. Tootjatel pole viitsimist ega tahtmist oma uuemat tarkvara kohaldada vanematele mudelitele ja kui tegu on veel suletud süsteemiga, kus ainult tootjal endal on vahendid tarkvara valmistegemiseks, siis saamegi sellise mõru olukorra, kus toode hüljatakse healjuhul paar aastat peale turuletulekut. Tavaliselt halvemal juhul isegi varem.
Oma osa on siin liiga suure hulga toodete liiga väikse vahega väljastamises. Eriti on seda näha Samsungi nutitelefonide puhul. Telereid vist uuendatakse kord aastas ja see peaks teoorias tagama parema toe ja bugivabama softi aga eks telerite softi kallal töötab ka hulga vähem inimesi.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
21.03.2015 21:52:06
|
|
|
Tomorrow, korralikult kokku võetud. Nii ongi.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
21.03.2015 21:56:09
|
|
|
Igatahes 26. veebruari seisuga pole Samsungi äpil teadaolevalt mingeid probleeme. Klienditeenindajalt selline vastus https://pood.elion.ee/productInfo/55/40-3d-led-teler-samsung-h6400/UE40H6400AKXXH#comments
Kujutame nüüd ette, et klient jääbki seda juttu uskuma ja oi seda rõõmu pärast, kui selgub, et ikka tõmmati tillist. Normaalseks nimetate sellist turundust v? Pärast peetakse kliendile monoloog: "Kui te kõiki teenuseid ei kasuta, siis toimib väga hästi. Oi, aga te ei maininud, et soovisite ka kordus TV'd vaadata, mille me niikuinii teile juba uue nuti-plutiga pähe määrisime. Siis peate küll boxi rentima. Selle anname esimeseks 6-kuuks teile täiesti tasuta rendile."
No johhaidi. Jube kahju et eestlased sellised lambad on. Oleks näiteks Vahemeremaades selline keiss, siis oleks selline firma ammu oma poe kinni pidanud panema. Ka tundub, et Elion ise on Samsungiga teinud mingi väga sita diili. Lõpptulemus on nüüd see, et keegi ei vastuta ja klient ise loll, kuna äpi eest ta ju ei pidanud maksma
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.03.2015 22:01:59
|
|
|
ja nii ongi
Spoiler 
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
22.03.2015 08:59:24
|
|
|
Tehnikuid kiidan , kiired ja asjalikud sellid.
Arve (mingi 31€) maksab õnneks tööandja, kuna mul 50% töökohast on kodu.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Puma
Kreisi kasutaja
|
22.03.2015 17:47:10
|
|
|
| kas teoreetiliselt oleks võimalik üle VPN-i Elioni kodu TV-d vaadata? et majas on elion aga korteris on starmani internet ja siis üle vpn-i vaatad elioni boksiga kanaleid?
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
22.03.2015 19:02:04
|
|
|
| Puma kirjutas: |
| kas teoreetiliselt oleks võimalik üle VPN-i Elioni kodu TV-d vaadata? et majas on elion aga korteris on starmani internet ja siis üle vpn-i vaatad elioni boksiga kanaleid? |
Ei
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
22.03.2015 19:53:09
|
|
|
| kas teoreetiliselt oleks võimalik üle VPN-i Elioni kodu TV-d vaadata? et majas on elion aga korteris on starmani internet ja siis üle vpn-i vaatad elioni boksiga kanaleid? |
Ei, kuna ei ole võimalik garanteerida stabiilsust ega töövõimet. Starmanil ja Elionil puudub osades võrkudes otsesuhtlus, mis lisab latentsust ja võimalik, et piirab läbilaskevõimet.
"In spe" , parim võimalik lahendus oleks usb auku käiv Android/vms põhine seade, mis oskaks internetti ja suudaks MinuTV appi käivitada või flashi jooksutada.
Hakka või testima seadmeid.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
22.03.2015 20:12:08
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
Arve (mingi 31€) maksab õnneks tööandja, kuna mul 50% töökohast on kodu. |
Tehnikuid ei kiida. Paigaldama tulles wifi kiirust korda ei saanud. Kaks (2!!!) tundi kratsis kukalt ja vahetas ning katsus ruutereid. Lõpuks ütles, et ei peagi tulema ja osta mõni teine ruuter…
Nagu mida...
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
22.03.2015 21:00:51
|
|
|
| inca kirjutas: |
Tehnikuid ei kiida. Paigaldama tulles wifi kiirust korda ei saanud. Kaks (2!!!) tundi kratsis kukalt ja vahetas ning katsus ruutereid. Lõpuks ütles, et ei peagi tulema ja osta mõni teine ruuter…
Nagu mida... |
Elad nagu kõige paremini tiheasustatud piirkonnas ja soovid vabasageduslevialas 2.4 GHz mingeid kiirusi saada? Ma oleks kohe robustselt öelnud, et võta endale mõni asisem 802.11ac wifi ruuter sappa esimese küsimise peale.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
23.03.2015 14:19:21
|
|
|
Pigem siis juba - http://www.elion.ee/minutv
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
23.03.2015 17:13:52
|
|
|
http://tarbija24.postimees.ee/3132197/elioni-klient-voib-roomustada
Elioni täiendas nutiTV põhipaketti looduskanaliga National Geographic ning lisas ka tasuta venekeelseid filme ja sarju.
Need kliendid, kellel on National Geographic juba tellitud, ei pea edaspidi kanali eest tasu maksma.
Eesti Telekomi meediasuhete juhi Raigo Neudorfi sõnul pakutakse täiendavat sisu ka vene kliendile. Tasuta saab vaadata osa venekeelseid filme ja sarju. |
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
23.03.2015 19:31:52
|
|
|
| inca kirjutas: |
Nagu mida... |
Elad nagu kõige paremini tiheasustatud piirkonnas ja soovid vabasageduslevialas 2.4 GHz mingeid kiirusi saada? Ma oleks kohe robustselt öelnud, et võta endale mõni asisem 802.11ac wifi ruuter sappa esimese küsimise peale. |
No tüüp väitis, et mägede suurtes paneelika rajoonides seda probleemi pole olnud. Seal peaks ju kordades tihedam asustus olema. Aga noh, mis seal ikka.
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
24.03.2015 02:07:03
|
|
|
Hea uudis et nüüd on ka Elioni põhipaketis midagi asjalikku
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
24.03.2015 09:30:21
|
|
|
Kes midagi asjalikku ootasid, neil oli see kanal juba niikuinii tellitud. Nüüd olen 50sendi võrra rikkam
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.03.2015 10:06:30
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
Kes midagi asjalikku ootasid, neil oli see kanal juba niikuinii tellitud. Nüüd olen 50sendi võrra rikkam  |
ei ole rikkam, see kanal ju lisapaketiga kaasas. Nii et midagi ei saanud juurde v.a need vene filmid kus iganes need ka ei asu
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rainisk
Kreisi kasutaja
|
24.03.2015 13:51:43
|
|
|
Avastasin eile et põhipaketti on lisatud National geographic
_________________ ( -_・) ︻デ═一 ▸ |
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
24.03.2015 13:53:21
|
|
|
jeesus188, mul oli noppekanalina tellitud, muidu on ainult põhipakett kasutusel.
Ehk siis, keda kanali sisu huvitas ka varem, nende jaoks on kokkuhoid 50senti
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.03.2015 15:28:54
|
|
|
Noppekanaleid ka lisandunud aja jooksul?
Viimati kui vaatasin neid, siis discoveryt polnud, pidi ikka lisapaketi võtma
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.03.2015 17:04:17
|
|
|
Noppekanaleid ka lisandunud aja jooksul?
Viimati kui vaatasin neid, siis discoveryt polnud, pidi ikka lisapaketi võtma |
Nende jaoks on eraldi discovery pakett
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.03.2015 17:15:29
|
|
|
Peaks yle vaatama, aga kardan, et tuleb kallim kui 1 suur lisapakett võtta
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
24.03.2015 18:14:22
|
|
|
Senini on sellisest combost mulle piisanud:
Põhipakett 5€
Noppekanal National Geographic 0.50€
Noppekanal BBC Entertainment 0.50€
Noppekanal Eurosport HD + Eurosport 2 HD 2.50€
+ salvestus ja lastenurk.
Ainuke mida võibolla veel vaadanud oleks oleks olnud "Universal" aga seegi läheb varsti kinni, seega ei tunne mingit vajadust 8€ kulutamiseks.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
24.03.2015 18:17:11
|
|
|
ID discovery ja IDx valiks ka kui võimaldataks.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.03.2015 18:31:44
|
|
|
Mul naine vaatab fox'e jne. Õhtul lappan kodus natuke
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jannp
HV kasutaja

|
24.03.2015 19:31:02
|
|
|
| Loobusin ka lisapaketist ja seni tundub, et pole millestki ilma jäänud, vaid aastas 96 euri säästnud.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.03.2015 20:50:37
|
|
|
Mul naine vaatab fox'e jne. Õhtul lappan kodus natuke  |
kui aus olla, siis pole midagi säästa
põhi+lisakanalite pakett on kokku 9,53€ (vana nutitv)
viasat 6,33€
uues on juba põhi+ lisa 13€ kokku
kui ma noppima hakkan, siis ma ei leia 1 multikate kanalit nimekirjast (kidzone)
Edit: nüüd lisaks näitab, et pean omama uut nutitv-d
Oli meeldiv tutvuda..........
| Loobusin ka lisapaketist ja seni tundub, et pole millestki ilma jäänud, vaid aastas 96 euri säästnud. |
sellist säästu mul pole võimalik kuidagi saavutada
mul peaks põhipaketi kuumakse olema sellisel juhul 1,53€ (praegu 3€)
viasati ma hetkel ei arvestanud, sest sellest ei loobu
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |