Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 622, 623, 624 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HaXoR
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.03.2015 10:29:18 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
erick kirjutas:
Võibolla peaks selgitama, et loogika WN8 1800+ nõudmise taga on ikkagi see, et mängija on võimeline pikema perioodi vältel mängima sellel tasemel. Kui klanni juba vastu võetud, siis me välja viskama ei hakka kui see ka langeb (eriti kui tänu CWdele langeb, nagu hannes36 üleval mainis). Hetkel meil on selliseid mängijaid ainult 11, kellel pole overall üle WN8 1800, ega viimase 1000 lahingu keskmine.

Viimase 1000 lahingu WN8 on 1859. 17,777 lahingut ja 52,53% WR. T10 aparaate on ka mitu. Kas ma kvalifitseerun?

Otsi BEST ülesse ja pane vorm teele. icon_wink.gif
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Lewis
HV kasutaja
Lewis

sõnum 20.03.2015 07:06:13 vasta tsitaadiga

Kuna pole enam ammu ammu mänginud ja nüüd on jälle selleks vastav riistvara olemas, siis millist modpacki võiks kasutada? Ametlikus foorumis neid natuke uurisin, aga neid on üsna palju. Keskmisele mängijale midagi sobivat? Ei ole vaja palju tilulilu ja statistikat.
merku
HV kasutaja

sõnum 20.03.2015 08:42:03 vasta tsitaadiga

Lewis kirjutas:
Kuna pole enam ammu ammu mänginud ja nüüd on jälle selleks vastav riistvara olemas, siis millist modpacki võiks kasutada? Ametlikus foorumis neid natuke uurisin, aga neid on üsna palju. Keskmisele mängijale midagi sobivat? Ei ole vaja palju tilulilu ja statistikat.

Ise olen Aslain'i ( www.aslain.com ) kasutanud. Saab piltide abil valida mida tahad ja mida mitte..
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 20.03.2015 09:02:06 vasta tsitaadiga

Ise olen Solos modpackile truuks jäänud, samuti väga hää. http://www.soloviyko.com/
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Tanel468
HV kasutaja

sõnum 20.03.2015 18:43:39 vasta tsitaadiga

Kas kui võimalik peaksin oma tankil kõik asjad ära researchima, et saaks crew exp accalerationi kasutada?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
DumptyLook
HV vaatleja
DumptyLook

sõnum 20.03.2015 19:09:46 vasta tsitaadiga

Kui sa kavatsed selle tankiga kauem mängida siis küll.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 21.03.2015 08:49:03 vasta tsitaadiga

Mõni neist modidest näitab ka weakspote?
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 21.03.2015 09:29:08 vasta tsitaadiga

Magic, Aslaini koosluses on MODe mis seda teevad. Mitte küll päris igal tankil aga enamlevinutel küll.
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 21.03.2015 11:58:50 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Magic, Aslaini koosluses on MODe mis seda teevad. Mitte küll päris igal tankil aga enamlevinutel küll.
thumbs_down.gif
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.03.2015 17:59:36 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
bladerunner kirjutas:
thumbs_down.gif

Kui oled algaja, siis julgen soovitada weakspot skinne (soovitatavalt Countour-variante, need on mustvalged kontuurid tankide soomusel, ei häiri nii palju kui värvilised). Ilma weakspottideta õpid neid peamiselt ikkagi seeläbi, kui su enda tankidel mooduleid segi lastakse. Kõigil aga pole aega ega tahtmist, et grindida tohutus koguses erinevaid treesid läbi. Neile ma soovitakski weak spot skinne. Tuhandete mängude jooksul kuluvad nad pähe ja siis neid enam vaja pole. Ma pole viimase aasta-pooleteise jooksul kordagi enam kasutanud.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

sõnum 22.03.2015 01:04:52 vasta tsitaadiga

AMX 30B on täitsa kobe masin. Sarnane nagu leopard 1 aga kuppel suutis isegi paaril korral bouncida.

Spoiler Spoiler Spoiler

Tanel468
HV kasutaja

sõnum 22.03.2015 10:44:58 vasta tsitaadiga

Lugesin selle ericku guide läbi ja ilmselt sain õigesti aru, et ma peaksin keskenduma mingi tier4-5 tankidele, arendama crewd ja hankima rohkem lahingukogemust enne kui kõrgematesse liigadesse ronin. Hetkel tundub küll asi nutune, alustasin TD liiniga saksa omaga ja vaikselt töötan ka vene oma suunas ning praegu on mu 50% winratest järgi jäänud 46% ja wn8 vist pole mõtet rääkida. Ma arvan, et nii madalaid numbreid pole siin mängus nähtudki.
Põhjus miks ma küsin on lihtne, TD-ga loomulikult jään kaugemal taha ja vaatan kas saan kedagi snipeda aga hetkel tundub, et isegi +25% opticuga on teistel palju parem viewrange kui minul ning lastakse mind ühe matsuga nii ära, et ma isegi ei näe kus ja kes. Kindlasti leidub infot laias internetis aga ma küsin siit, kuna jutu järgi on üks eesti clan suht kõrgel tasemel ja seega saaks siit adekvaatset infot omas keeles.
Kas ma üldse peaksin hetkel statside pärast pabistama kui mul ainult 600 lahingut ette on näidata?
tagasi üles
HaXoR
HV kasutaja

sõnum 22.03.2015 11:52:58 vasta tsitaadiga

Tanel468 kirjutas:
Lugesin selle ericku guide läbi ja ilmselt sain õigesti aru, et ma peaksin keskenduma mingi tier4-5 tankidele, arendama crewd ja hankima rohkem lahingukogemust enne kui kõrgematesse liigadesse ronin. Hetkel tundub küll asi nutune, alustasin TD liiniga saksa omaga ja vaikselt töötan ka vene oma suunas ning praegu on mu 50% winratest järgi jäänud 46% ja wn8 vist pole mõtet rääkida. Ma arvan, et nii madalaid numbreid pole siin mängus nähtudki.
Põhjus miks ma küsin on lihtne, TD-ga loomulikult jään kaugemal taha ja vaatan kas saan kedagi snipeda aga hetkel tundub, et isegi +25% opticuga on teistel palju parem viewrange kui minul ning lastakse mind ühe matsuga nii ära, et ma isegi ei näe kus ja kes. Kindlasti leidub infot laias internetis aga ma küsin siit, kuna jutu järgi on üks eesti clan suht kõrgel tasemel ja seega saaks siit adekvaatset infot omas keeles.
Kas ma üldse peaksin hetkel statside pärast pabistama kui mul ainult 600 lahingut ette on näidata?

Kohe kindlasti mitte ei pea sa oma statside pärast pabistama, kui sul on alles 600 lahingut ja mängid esimest korda.
Nii väheste lahingute põhjal sa ei saagi veel mängu dünaamikat tunda.
Minu soovitus algajale on see, et tark ei torma, ent aeglased surevad välja. Jälgi minimappi ja analüüsi olukorda. Leia need käigud vastase selja taha. Surma pole mõtet ei minna, ega ka seda oodata.
Mingit üldist nõu on üsna raske anda, kuna infot palju. Edukalt lahinguväljal toimetamise aluseks on tankide ja erinevate strateegiate/mappide tundmine.
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

sõnum 22.03.2015 12:44:43 vasta tsitaadiga

Tanel468 kirjutas:
et ma peaksin keskenduma mingi tier4-5 tankidele, arendama crewd ja hankima rohkem lahingukogemust enne kui kõrgematesse liigadesse ronin. Hetkel tundub küll asi nutune, alustasin TD liiniga saksa omaga ja vaikselt töötan ka vene oma suunas ning praegu on mu 50% winratest järgi jäänud 46% ja wn8 vist pole mõtet rääkida. ?

Farmi pigem tier 6. Seda tieri mängitakse kõige rohkem.

erick
HV Guru
erick

sõnum 22.03.2015 12:52:40 vasta tsitaadiga

Sain täna öösel ootamatult +22 punkti WN8 boosti overallile (Wotlabs'i statsid). Kas keegi teine ka midagi säärast on märganud enda kontol? Nagu ei märganud kusagil teadet, et uus WN8 maatriks oleks välja lastud, seega hetkel väike müsteerium minu jaoks.

EDIT: ongi WN8 v20 väljas. Boost on seega legit thumbs_up.gif http://www.wnefficiency.net/wnexpected/

Tanel468, TD'de view range sai nerfi viimase paari patchi jooksul. Guide on nüüd juba üle aasta vana, ma peaksin võibolla uuendama seda sektsiooni - enam pole kindel, kas TD on ikka parim, millest alustada.
tagasi üles
Tanel468
HV kasutaja

sõnum 22.03.2015 13:05:37 vasta tsitaadiga

Ok, ma ikkagi mängin hetzeriga edasi, see tundub küllaltki võimekas tegelane kui nipid selgeks saaks ja hangin omale kv-1 kõrvale mingi eluka veel millega tanke harjutada.
tagasi üles
tnis33
HV kasutaja

sõnum 22.03.2015 13:37:08 vasta tsitaadiga

Mina läksin saksa td'ga lõpuni välja. Selgus, et tier10 ei saanud hakkama... siis läksin madalamate peale tagasi. Stugiga mängisin tükk aega, väga hea tank minu arust.
Hiljem ostsin e25, iseenesest sarnane stugiga.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 22.03.2015 14:51:18 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Sain täna öösel ootamatult +22 punkti WN8 boosti overallile (Wotlabs'i statsid). Kas keegi teine ka midagi säärast on märganud enda kontol? Nagu ei märganud kusagil teadet, et uus WN8 maatriks oleks välja lastud, seega hetkel väike müsteerium minu jaoks.

EDIT: ongi WN8 v20 väljas. Boost on seega legit thumbs_up.gif http://www.wnefficiency.net/wnexpected/

Tanel468, TD'de view range sai nerfi viimase paari patchi jooksul. Guide on nüüd juba üle aasta vana, ma peaksin võibolla uuendama seda sektsiooni - enam pole kindel, kas TD on ikka parim, millest alustada.

Pole paha, ka mina sain mõned punktid juurde.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
rSTO
HV vaatleja

sõnum 22.03.2015 19:27:19 vasta tsitaadiga

Sama siin. +20 punkti juures ning WotLabsis muutusin sellega helesiniseks Overallis. See muidugi nende enda värviskaala ning, et reaalselt siniseks saada pean vist pea peale kukkuma ja geeniuseks hakkama üleöö, et teha 3500 wn8 sessioone mis minu mängude arvu juures vaid aitaks. Või siis uue konto tegema. Mis teha, reaalselt hakkasin mängu jagama alles 6000-8000 lahingu juures kui mu WR ja WNx olid jubedad. Nüüd raske.

Ja mis kõige tähtsam. Mu lemmik pill Object 416 sai kena boosti. Ta oli niigi hea WN8 paddimise tank kuid nüüd veelgi parem icon_biggrin.gif

Küsimus ka. Olen tähele pannud, et mu lahingutulemued on väga viletsad kui vaenlase tiimis on uunikume. Neid on peaaegu iga teine mäng. Mida nende vastu teha. Üle mängida on neid väga raske ning kui su oma tiim ei toeta sind siis pole mõtet nende vaatekaugusesse jäädagi sest kohe on neil mingi plaan valmis kuidas mind kiirelt eemaldada. Kuidas muuta ka need mängud põnevaks ja nauditavaks. Hetkel on need lahingud sellised, et "tehke see kiiresti ära, et ma saaks järgmisesse lahingusse". Muidugi ma ei viska püssi põõsasse kuid harva tuleb sealt midagi head. Enamus ajast oled sa kusagile nurka surutud nende poolt ja heal juhul oled saanud lasta paar lasku sest nad on kõik teed lukku pannud, et omadele appi minna. Võtavad lihtsalt varajaselt tugevad positsioonid ära ja ongi jokk. Ja kui üritad selle positsiooi pärast võidelda siis tuleb ta platoonikaaslane või teine suvaline lilla ja teeb üks null varakult ära.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 22.03.2015 22:16:07 vasta tsitaadiga

rSTO, kui sa tunned, et sul pole lootustki neid üle mängida (nt võiduprotsent on väga madal), siis on parem valida flank, kuhu nad tõenäoliselt ei tule (tankitüübi alusel saab suht kindlalt prognoosida, kuhu positsioonile nad lähevad) ja proovida seal oma dämm ära teha. Samas ega uunikumi võtab mürsk sama hästi kui iga muud tanki, niiet valides tugeva kaitsepositsiooni on neil tükk tegemist sinuga kindlasti.
tagasi üles
HaXoR
HV kasutaja

sõnum 23.03.2015 22:55:28 vasta tsitaadiga

Link

Skill or op? icon_biggrin.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 24.03.2015 10:41:10 vasta tsitaadiga

http://wotreplays.eu/site/993813#report

Hint: Damage blocked.
tagasi üles
Tanel468
HV kasutaja

sõnum 24.03.2015 23:51:37 vasta tsitaadiga

See kuidas skille ja perke valida, kas nendes on ka muudatusi nüüd või võin julgelt ericku guide järgi tegutseda?
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 25.03.2015 15:28:19 vasta tsitaadiga

lol. Loen yhte rootsi foorumit, muuhulgas seal ka wot teema. Loe ja naera. Põmst sama kurtmine käib mis siingi, ala tomatid ei lase mängida jne aga palju värvikamad tegelased arutavad seal asja. Nii tomatite pool kui need kes tulemust taga ajavad.

Päeva parim kild:
Slutspelat för idag. Omöjligt att få till bra spel när resten av laget sitter och runkar.

Tänaseks aitab. Võimatu on head mängu teha kui ylejäänud meeskond taob pihku

icon_razz.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 25.03.2015 21:49:24 vasta tsitaadiga

Värvikamad nagu 16-aastased? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 622, 623, 624 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.