Mina saan asja jaehinnast odavamalt, toetan peamiselt tootjat, mitte edasimüüjaid ning tootja saab kasumit.
Kas mängu letihind on tavaliselt naa kallis, et tuleb soodsam lõppeks? Mõtlen kontekstis, kus näiteks fallout3 pani 25 usd hakkama - järelikult mängu letihind peab olema päris tugev, et 25 usd annetuse puhul veel letihinnast odavamalt saaks.
Ma täiesti toetan mõtet, et miks sadat vahepealset söödikut toita, kui on võimalus toode otse tehasest osta.
Tavaliselt mõiste on natuke... ebatäpne. Hinnad on seinast-seina.
Nt minecrafti sai kunagi osta 5 euroga, kui asi oli veel toorem, nüüd on hind 20 eurot.
Mõni mäng maksab prdeorderi/finantseerimise järgus 20 doltsi, pärast 30 doltsi või 50 doltsi.
Eks see ikka väga täpselt inimesest ja mängust kinni. Mõni on 300% soodsam, mõni on 30% soodsam. Mõne jaoks on 5 eurot soodsam arvestatav summa, mõne jaoks mitte. Mina üldiselt enam tänapäeval väga kergekäeliselt paljude mängude jaehinda välja ei taha käia.
Guild Wars 2 ostsin preorder ajal 37 euroga (jaehind 50), battlefield 3 ostsin sooduka ajal 10 euroga (jaehind 50-60), bf3 premium ostsin 30 euroga (jaehind 40-60) jne.
No selge. Ma olen pigem selline one-step-down arvamusega, ehk siis kui mäng meeldib, võin oodata ning osta 1-2 aasta pärast näiteks 5-10 euroga. Aga minu poolt case closed.
livestreamid kickstarteri kampaania viimasest paarist tunnist http://www.twitch.tv/obsidian
ustramis oli ka aga pole linki käepärast. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Pillars of Eternity (algne nimi Project Eternity) nüüd juba mõnda aega ka eeltellitav. Steamis pre-order 41.99€
Välja peaks tulema kevadel 2015. Oktoobris anti teada, et lükatakse edasi, et lõpptoode ikka korralik oleks. Muidu pidi selle aasta lõpus välja tulema.
Kevadel peab küll võistlema paljude teistega nagu nt Witcher 3-ga, aga isiklikult igatahes plaan soetada.
Poisid hakkavad jah lõpusirgele jõudma selle asjaga. Vahepeal combati pärast kinuti hiljuti, beetas - liigne kinni jäämine (engage) jms, kuid mitmeid samme on ette võetud, et parandada seda. Muus osas olen teistelt pigem häid sõnu kuulnud, väga mitmekülgne mäng, võtab parimad osad erinevatelt Infinity mängudelt ja ka muudelt ja puhtalt stiili osas üritab ka mõneti meelega oldschool olla, mis pole iseenesest halb (spellide ikoonid, interfeissi tekstuurid jms). No see on minu mulje foorumi jutust ja materjalist, eks välja tuleb siis näen ise.
Aga jah nagu juba öeldud ka, et kui ka mingi sajandi mäng ei tule, või isegi kui mõneti kehva peaks tulema siis pole hullu midagi, poisid üritavad ja tegelikult ka saavutavad, kogemust neil on samuti. Ja eesmärk on ikkagi ülimalt hea, see pole mingi oldschool oldschooli pärast nagu mõned kickstarteri projektid on olnud, vaid sellest oldschoolist selle hea tagasi välja toomine, mis mängumaailm on vahepeal ära unustanud ja mida seal oli tegelikult väga palju, lihtsalt see on naljakal kombel täiesti kaduma läinud vahepeal.
Obsidian Entertainment and Paradox Interactive today announced that Pillars of Eternity, the fan-funded modern take on a classic role-playing game (RPG) set in an original world created by some of the best minds in RPG development, has reached “Gold Master” (GM) status, and is now ready for its release on March 26, 2015.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.