Dj-E, 9800gt oli 512mb. 8800gtx oli 768 ja 8800gts oli 384 vist, kui ma õieti mäletan. Sinu 660-et pole nendega mõtet võrrelda.
Ja Scart pigem viitas konsooli raudvarale, mis ei ole just eriti hea. Tema võrdluses ma muudaks keskklassi mänguriPC ära keskklassi mänguri läptopiks, kuna konsoolil ju on läppari jupid.
Piltidelt vaadates on ps3 pisut kehvem kui PC peal ja ps4 on lihtsalt saanud korraliku udu filtri peale ja kauguses pole näha peale udu praktiliselt midagi.
Mina viitasin sellele, et kui oleks arvuti mis on kokku pandud praeguseks avaldatus sys.specide järgi siis ei saaks kohe kindlasti sellist graafikat kätte nagu on sellel PC pildil. Olen suht kindel, et graafikat maha keerates jääks mingil määral mängitav just see PS3 graafika tasemega mäng.
Ja piltide peal on PS3 vs PC ikka nagu öö ja päev. PC-l on ikka palju rohkem detaile, mis PS3 pildilt hoopis puudu on.
Dj-E, Ei muidugi on rohkem detaile PC peal. Ma kirjutasin rohkem selle filtrite peale mis näha on.
Tausta mõttes, kus on näha mäestikku. PC peal on ju kohe rongi ees juba rohkem põõsaid ja muud jama.
Rongi akende raamid ja rongi värv on suht sama selle ps3-ga. PS4 pilt on selline, nagu oleks suitsu pilve seest tehtud pilt.
PS3 ja pc vahel lihtsalt on rohkem sarnasust kui seda võrrelda ps4 ja pc peal.
See võrdlus on kohatu, sest ilmselgelt ei ole PS4 versioonil sellist sinist filtrit peal. Pilt on selge ja kontrastne nagu postkaart. Miski PC troll selle pildi teinud.
Mul on PS4 ja no faking selline ta küll mul välja ei näe. Kui hiljem viitsin lähen sama koha peale ja siis vaatame kuidas PS4 tegelt välja näeb. _________________
ei tea kus sellised pildid võetud on, ok draw distance pole päris pc oma, aga ega ei peagi olema ju... jumala erinevaid asju võrreldakse ju.
ja mis sel pildil siis viga on, mingi mast on mäe otsast puudu? Värve küllalt... muidugi telefoniga ei saa telekat pildistada ju. mingid triibud jäävad peale...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
lauri23, Nagunii lükkavad edasi Mina ei käi selle mängu jaoks ennem ühetgi senti välja, ega tee eeltellimust, kui lõpuks asi väljas reaalselt. Pole vaja neid raiskasid paksuks sööta...
viimati muutis Dave20 16.03.2015 00:08:41, muudetud 1 kord
lauri23, Nagunii lükkavad edasi Mina ei käi selle mängu jaoks ennem ühetgi senti välja ega tee eeltellimust kui lõpuks asi väljas reaalselt. Pole vaja neid raiskasid paksuks sööta...
väga õige Dave,nad on juba konsooli mängude müügiga ennast üle söönud
viimati muutis Gap 16.03.2015 00:13:26, muudetud 1 kord
iga post, mis siin kõrvale jahub, läheb rentsllisse ning kui ülevõlli läheb, siis läheb kasutaja administreerimisele, ei ole mõtet jätkata mingil kõrvalisel diskussioonil
l33th4xOr kirjutas:
...ning kas punktid.ee on ametlik edasimüüja või müüvad scammitud/phisitud keysid nagu g2a/kinguin ?
kinguin on vahendaja ning nad pakuvad omapoolset garantiid, et igasuguse müüja pasa peale kliendid petetuks ei jääks - targad poisid
enamus oste kõikidelt urgastelt jäävad tähelepanuta ning nonde vahendamiste pealt teenivad head füüri
kinguini ma pela ostmisel ei pelgaks, seni on positiivne klieniteenindus olnud ka supportis _________________ ☠
viimati muutis libe 17.03.2015 21:22:04, muudetud 1 kord
Kas praegu mujalt kui steamist ostes tuleb see social clubi jama? Mõtlen, et kas osta steamist ära või leida mõni muu alternatiiv.
isiklikult leian, et steami versiooni ostmisel veenduks pigem, kuidas toode teostatud on
pärast oled nagu ubisofti puhul, ehk sul vaja social clubi kontot niikuinii ja steam on lihtsalt mingi vahemees, ainsa erinevusena, et pela on modifitseeritud steami süsteemiga toimimiseks ja sellest allalaadimiseks
võimalikud modid ja jutud venivad vms _________________ ☠
Jube naljakas on ikka lugeda kus inimestel raha käes sügeleb. Miks oma raha millegi alla ette kinni panna - enne kui üldse asja kvaliteedist minimaalset ülevaadetki on? Eriti kui toodet kuude kaupa koguaeg ka edasi lükatakse. Peale reliisi saab ju mõne klikiga oma ostu sooritada ja siis on ka paljudele lahtistele küsimustele selged vastused olemas.
See asjade eeltellimine on ikka ajuvabadus kuubis. Miski Indie asjade toetamise skeemi puhul saan asjast aru aga AAA jmt kola puhul on see lihtsalt ajuvaba. _________________ There is no place like 127.0.0.1
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Jube naljakas on ikka lugeda kus inimestel raha käes sügeleb. Miks oma raha millegi alla ette kinni panna - enne kui üldse asja kvaliteedist minimaalset ülevaadetki on? Eriti kui toodet kuude kaupa koguaeg ka edasi lükatakse. Peale reliisi saab ju mõne klikiga oma ostu sooritada ja siis on ka paljudele lahtistele küsimustele selged vastused olemas.
See asjade eeltellimine on ikka ajuvabadus kuubis. Miski Indie asjade toetamise skeemi puhul saan asjast aru aga AAA jmt kola puhul on see lihtsalt ajuvaba.
ma teen gta v'ga nagu iga teise mänguga . kõigepealt "laenan" mängu ning kui veab ilusti välja ja mäng meeldib siis ostan ära.
kui mööda nad ikka selle gta v'ga minna saavad. rockstari mänge julgeks ikka ette tellida , ei rushi iga aasta uut mängu välja nagu mõni firma.
See asjade eeltellimine on ikka ajuvabadus kuubis. Miski Indie asjade toetamise skeemi puhul saan asjast aru aga AAA jmt kola puhul on see lihtsalt ajuvaba.
gta5 online 1 mill mängufüüri antakse eeltellijatele
muidugi pc mänguritele peaks juba teada olema, kui keeruline seda füüri mängus kokku ajada on? _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.