Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 252, 253, 254  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Erik_Est
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 16.03.2015 21:23:20 vasta tsitaadiga

Mäng kooleb ära peale 5 min. MP-s osalemist... Pilt jääb seisma ja kõik. Viskab kirja ette et mäng on peatunud. Reinstall tehtud. Jura hakkas minuarust peale viimast update. Videodriver on eelviimane vers. Kaardiks HD6870.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KrikU
HV veteran

sõnum 16.03.2015 21:33:32 vasta tsitaadiga

AMD kaartidega tuleks kindlasti 14.12 Omega driverit kasutada momendil, rääkimata win8.1 64bit kasutamisest.
Soovitan ka kõik Anti Aliasing settingud välja lülitada (deferred ja post AA).
Network settingute mõjutavust polegi ette kujutanud. Ise alati HI frequecy updates ja 0% smoothingu peal, mingit probleemi pole.

Mina keset mängu crashi ei mäleta juba väga ammusest ajast. See error tuleb ainult mängust väljudes enamasti.
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 16.03.2015 21:46:07 vasta tsitaadiga

KrikU, enam ju pole HI frequecy updates. Praegu on vöimalus AUTO või ON ? icon_rolleyes.gif
Ja kas kedagi teist peale minu ei sega see pildi katkendlikus kui vörrelda 0% või 100% smoothingu peal?

viimati muutis Avot 16.03.2015 21:48:30, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 16.03.2015 21:47:16 vasta tsitaadiga

duxdery kirjutas:
Keegi siin BF4 müüb? Originis küll hetkel soodukas aga ei ole endale vaja. Või saab ka originist nii osta, et ei tule mäng enda kontole vaid saan ainult koodi?

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-cd-key-compare-prices/
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 16.03.2015 22:08:47 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
See öö versioon võiks CTE väline ka olla. Ehk siis tavakasutajatele saadav.

Eks nad selle poole püüdlevadki, kuid kõigepealt tuleb seda natuke testida ja parandada.
Mulle see udu eriti ei meeldi. Nähtavus on liiga halb ja pikalt ei viitsiks ma sellises olukorras mängida.

Avot kirjutas:
KrikU, enam ju pole HI frequecy updates. Praegu on vöimalus AUTO või ON ? icon_rolleyes.gif
Ja kas kedagi teist peale minu ei sega see pildi katkendlikus kui vörrelda 0% või 100% smoothingu peal?

Mul on mäng uuendatud ja saan valida "AUTO" ja "ON" vahel.
Mind segab see kui vastased seljataha tulistavad. Arvad, et on võimalik noaga juurde hiilida ja hetk hiljem tuleb kiire lask ja kill cam, kus see sama vastane on ikka veel seljaga sinu poole.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 16.03.2015 22:31:54 vasta tsitaadiga

Rometl6, varem märkasin jah seda sinu kirjeldust "noaga hiilimise" teemat/probleemi. Peale uuendust enam ei märka, kuidas sinul? Näen ainult mängu sujuvamalt kui network on 100% ja AUTO peal. Näen nagu täpsemini kui ise mööda lasen jne. Köik nagu sujuvam. Aga kui vastasele pihta saan, siis registreeruvad köik lasud korrlikult. Vähemalt minu suguse pyhapäeva mängija silmale ...
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 16.03.2015 22:41:45 vasta tsitaadiga

KrikU kirjutas:
AMD kaartidega tuleks kindlasti 14.12 Omega driverit kasutada momendil, rääkimata win8.1 64bit kasutamisest.
Network settingute mõjutavust polegi ette kujutanud. Ise alati HI frequecy updates ja 0% smoothingu peal, mingit probleemi pole.

Mina keset mängu crashi ei mäleta juba väga ammusest ajast. See error tuleb ainult mängust väljudes enamasti.

Tehtud,alul jooksis kinni ,kuid peale seadete muutmist tundub ,et töötab. Tänud.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 16.03.2015 22:56:31 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Rometl6, varem märkasin jah seda sinu kirjeldust "noaga hiilimise" teemat/probleemi. Peale uuendust enam ei märka, kuidas sinul? Näen ainult mängu sujuvamalt kui network on 100% ja AUTO peal. Näen nagu täpsemini kui ise mööda lasen jne. Köik nagu sujuvam. Aga kui vastasele pihta saan, siis registreeruvad köik lasud korrlikult. Vähemalt minu suguse pyhapäeva mängija silmale ...

Ma arvan, et see probleem kaoks ära kui network smoothing kõrgemaks panna, kuid muidu mitte.
Ma jätan selle siiski nulli peale, kuna siis peaks vastaseid natuke varem nägema.
https://www.youtube.com/watch?v=Vw0bTZBqT2s
tagasi üles
KrikU
HV veteran

sõnum 16.03.2015 23:08:56 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:

My bad, peast kirjutasin selle osa tekstist, nii on jah!

Kas keegi kusagil on teinud või teab kedagi kes on teinud kunagi BF4 lanparty, ehk siis füüsiliselt rahva kokku saanud ühiselt tiimis/squadis mängimise eesmärgil? icon_rolleyes.gif Endal oleks küll huvi täitsa osaleda.
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 17.03.2015 00:06:47 vasta tsitaadiga

Rometl6, nagu ennem mainisin, märkasin seda varem, ei enam, vähemalt mitte enam nii palju kui varem. See video on tehtud väga ammu ja Battlefield 3 ga, ennem netkoodin parandust Battlefield 4 as. oli sama jama.
Et keegi valesti aru ei saaks siis täpsustan oma nägemust network 100% peal pidamisele. Vaenlsed liiguvad sujuvalt ja seega on minul neile kergem pihta saada.(sihikul hoida) Kui ise surma saan, näen täpselt miks ja ka seda, et lasin ise selgelt mööda.(neti yhendus on minul hea) Vöimalik et näen mingil hetkel vaenlast veidi hiljem aga minu puhul kaalub sujuv pilt selle selgelt yle. Mina saan paremaid tulemusi kui on 100% ja AUTO. Kuigi suurem osa mängijatest väidab täiesti vastupidist.
Yks pöhjus on ka kindlasti see, et mängin serverites kus max 48 mängijat ja suured kaardid. Ja ainult HC versiooni!
Oleks väga huvitav teada, kas on veel minusuguseid "veidrikke"? icon_lol.gif
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 17.03.2015 03:06:27 vasta tsitaadiga

Network Smoothing'ut päris nulli ei lasegi keerata, tulevad kohe igasugused anomaalsused karakteri animatsioonidega. ca 20% vist oli mul miinimum.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 17.03.2015 08:08:58 vasta tsitaadiga

Nii võetakse terveid squade maha icon_wink.gif

Link
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 17.03.2015 09:08:58 vasta tsitaadiga

Üks asi tuleks normalis "kinni keerata" - kui sa topid c4 pakid mingile asjale peale, ja sellega sõidab su tiimikaaslane. Sedasi c4 õhku lastes jääb nii see auto kui ka tiimikaaslane (ja ka sa ise) terveks, samas c4 vastasele teeb ikka viga. Ajuvabalt jabur "loophole".
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 17.03.2015 09:47:10 vasta tsitaadiga

Rometl6 kirjutas:
Nii võetakse terveid squade maha icon_wink.gif

Link

Kuidas sul joppab sellistes pimedate seltskonnas mängida kes sind ei näe icon_lol.gif
tagasi üles
Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 17.03.2015 11:44:14 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Kuidas sul joppab sellistes pimedate seltskonnas mängida kes sind ei näe icon_lol.gif

Locker kaardil pole vastastel tavaliselt põhjust seljataha vaadata, kuna täis serveris ei pääse eriti keegi neist mööda ja üksinda hiilides ei tõmba ma ka väga tähelepanu. Tavaliselt keskenduvad nad nende ees seisvatele vaenlastele ja ei pane tähele kui keegi vaikselt lõhkeaineid nende kõrvale loobib.
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 17.03.2015 15:44:51 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Üks asi tuleks normalis "kinni keerata" - kui sa topid c4 pakid mingile asjale peale, ja sellega sõidab su tiimikaaslane. Sedasi c4 õhku lastes jääb nii see auto kui ka tiimikaaslane (ja ka sa ise) terveks, samas c4 vastasele teeb ikka viga. Ajuvabalt jabur "loophole".

Võime lahingtanke hävitada tuleks samuti c4 jaoks kinni keerata. Esiteks suht absurd et support on mängus tankitõrjes võimekam kui engineer. Sama absurd on mingi kilo lõhkeainega tanki õhkulaskmine.. kunagi sai mõned korrad käidud L-Eestis kopratamme õhkimas, keskeltläbi kulus nende veealuse oksarägastiku õhkimiseks 5-10kg lõhkeainet (reeglina trotüüli, sõltuvalt kui suured tammid olid). Vesi annab lööklainet edasi võrreldamatult paremini ja oksad on võrreldamatult pehmemad kui eriterasest tankisoomus - kus pealegi pläts-pläts "c4 peale" tähendab et see virtuaalne plahvatus peaks hajuma igas suunas v.a üks ja olema veelgi väiksema mõjuga.

Ja siis tulevad fännid kiitma HCd kui palju realistlikum see on icon_rolleyes.gif kopp.gif normalis oli vist vaja vähemalt 2-3 c4, hcs ilmselt üks..? totaalsed absurdid loogika seisukohalt mõlemad.
tagasi üles
target
Kreisi kasutaja
target

sõnum 17.03.2015 15:54:16 vasta tsitaadiga

aht0 kirjutas:
Ja siis tulevad fännid kiitma HCd kui palju realistlikum see on icon_rolleyes.gif kopp.gif normalis oli vist vaja vähemalt 2-3 c4, hcs ilmselt üks..? totaalsed absurdid loogika seisukohalt mõlemad.

Nii normalis kui HC peab vähemalt kaks C4'ja panema.

ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 17.03.2015 16:04:19 vasta tsitaadiga

KrikU kirjutas:

Mis omega driveritel paremat ?

Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 17.03.2015 16:43:20 vasta tsitaadiga

aht0 ja target, see et HC realistlikum on, ei tohiks vist kellelegi ebaselge olla? HC ja NORM on nii erinevad, et rääkima peaks lausa erinevast mängust. Kumb on parem, otsustab iga mängija ise, maitseasi! Kui minu teha oleks, võiks NORMI ja HC lisaks olla veelgi raskem/reaalsem võimalus. Näiteks nimega HR (hard realism). Saaks rohkem vanemaid mängijaid ka mängima, kelle reageerimine pole enam noorepoisi oma (näietks mina) ja mängus oleks rohkem vaja taktikatikalist lähenemist, kui hiire reageerimis oskust. Oleks igale ühele midagi. Aga eks ole ka selliseid mänge, nii et pole hullu.
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 17.03.2015 17:10:56 vasta tsitaadiga

Rometl6 kirjutas:
El-Fuego kirjutas:

Locker kaardil pole vastastel tavaliselt põhjust seljataha vaadata, kuna täis serveris ei pääse eriti keegi neist mööda ja üksinda hiilides ei tõmba ma ka väga tähelepanu. Tavaliselt keskenduvad nad nende ees seisvatele vaenlastele ja ei pane tähele kui keegi vaikselt lõhkeaineid nende kõrvale loobib.

Igatahes su videod on tip top icon_smile.gif thumbs_up.gif beer_yum.gif
tagasi üles
NPedro
HV kasutaja

sõnum 17.03.2015 18:09:22 vasta tsitaadiga

Hea huumor siin ka.

Ahto, tegelikult tuleks see mäng üldse ära bännida ! ! ! icon_biggrin.gif

MA usun et kg C4 pakett teeb tanki liikumisvõimetuks kindlasti REAALSES naaiknas, aga vaata siis ei ole võimalik seda REAALSELT 20 sekundiga parandada mingi "repair tooliga" ja medikpack on hirmus ebareaalne, rääkimata defibrodest icon_biggrin.gif
Eks see hardcorim ole kui tank jääkski liikumatuna väljale ja uut ei spawniks.

VIU VIU VIU VIU ! ! !

Krt sellist hala on väga raske kommenteerida.

Ise eelistan HC servereid ILMA minimapita.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 17.03.2015 19:31:41 vasta tsitaadiga

tsitaat:

C4 pakett teeb tanki liikumisvõimetuks kindlasti REAALSES naaiknas

Soomuse läbipuremiseks peab olema vastav lõhkepea, lihtsalt mingi ports lõhkeainet selleks ei sobi. Seetõttu tundub mulle ka rumalus et high explosive shell siin mängus notib rohkem elusid vastase tankil kui sabot/AT shell. Ka BF3s oli selgelt kirjas et explosive shell on lihtsalt jalaväe nottimiseks ja soomuse vastu kasutu.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 17.03.2015 19:42:38 vasta tsitaadiga

NPedro kirjutas:
Hea huumor siin ka.

Ahto, tegelikult tuleks see mäng üldse ära bännida ! ! ! icon_biggrin.gif

MA usun et kg C4 pakett teeb tanki liikumisvõimetuks kindlasti REAALSES naaiknas, aga vaata siis ei ole võimalik seda REAALSELT 20 sekundiga parandada mingi "repair tooliga" ja medikpack on hirmus ebareaalne, rääkimata defibrodest icon_biggrin.gif
Eks see hardcorim ole kui tank jääkski liikumatuna väljale ja uut ei spawniks.

VIU VIU VIU VIU ! ! !

Krt sellist hala on väga raske kommenteerida.

Ise eelistan HC servereid ILMA minimapita.

Oota,aga kui nüüd see meedik peaks oma defibiga tankile elustava matsu andma siis tankis sees peaks tegelased ju tükiks ajaks elektrishokist rivist väljas olema.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.03.2015 19:49:29 vasta tsitaadiga

sellisel kujul c4 pakk ei teeks suvalise asetuse korral kaasaegset tanki liikumisvõimetuks.
shaped charge ja tandempead ei ole tühja koha pealt tekkinud, lisaks siis aktiivsoomuse näol on lõhkemine tanki soomusel niikuinii ette nähtud kasutusmudel.
roomikud, mootor ja muud haavatavamad kohad võivad teoorias ka sellise paki poolt haavatavad olla, aga reaalsuses ma sellele ei loodaks.

tagasi üles
NPedro
HV kasutaja

sõnum 17.03.2015 20:04:58 vasta tsitaadiga

Terve see mäng on reaalsusest väga suvalise asetusega, seega ei saa ma sellest kiunumisest siin aru, kui ei meeldi, pole vaja mängida, aga see pidev kräun ei muuda mängu ei halvemaks ega kehvemaks.
Õige sõdur kohaneb oludega, mitte ei hakka lund sulatama ja ilma suveks pöörama talvel icon_biggrin.gif
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 17.03.2015 21:37:28 vasta tsitaadiga

Kõige hullem möödalaskmine selle c4 pulul on see, et tankis juhina sees olles ei näe visuaalselt, et sulle see peale visatakse/pannakse icon_sad.gif väga mööda asi... Käib lihtsalt litakas ja konstateerid fakti icon_sad.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 18.03.2015 01:49:55 vasta tsitaadiga

Mäng on tegelikult kyllalt hea. Realismi peab olema sobival määral jne. Minule "maitseb" HC ja vöiks veel HR (hard realism) lisa ka olla. Kui mina saaksin soovida siis näeksin selles puuduvas "HR" suuremat vöimsust relvades, paksemat soomust masinates, aeglasemat liikumist/kiirendust jne.
Täna proovisin yle pika aja ka NORM versiooni aga kuidagi lahja tunne jääb, kui peab terve "valangu" laskma ennem kui vastane sureb. MIngid punased kolmnurgad jne.. Lihtsalt minu silmale lahja ja köik! Tuleb noorusest silmade ette kooli koridor, kus poisid vahetunnil yksteist töugeldes ja trygides aega viidavad. Paberi tati kuulidega lasevad jne. icon_smile.gif Aga eks noorematele meeldib selline värk. Meeldis ka minule kooli ajal! nüüd ootaks nagu rohkem söja tunnet mängust, seega HC. Kahjuks seegi liiga lahja kraam minule, aga vahest ikkagi tore täristada. beer_yum.gif
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 18.03.2015 02:14:00 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
Kõige hullem möödalaskmine selle c4 pulul on see, et tankis juhina sees olles ei näe visuaalselt, et sulle see peale visatakse/pannakse icon_sad.gif väga mööda asi... Käib lihtsalt litakas ja konstateerid fakti icon_sad.gif

Lõpeta see virin kaua peab su sisutühja kiunu siin nüüd siis lugema . Ära sõida tankiga ja käi jala siis. Ja üldse sa ei pea mängima kes sul käsib?
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 18.03.2015 02:33:55 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
busta kirjutas:

Lõpeta see virin kaua peab su sisutühja kiunu siin nüüd siis lugema . Ära sõida tankiga ja käi jala siis. Ja üldse sa ei pea mängima kes sul käsib?

Pada sõimab katelt. Rahuneks ehk maha ja lõpetaks selle üksteise kallal kisklemise? Kui ei meeldi, mida keegi postitab, siis on alati võimalik kasutaja postitused ära peita - postituse paremal ülaservas on kasutaja ignoreerimise nupp.

busta - aeg-ajalt tuleb 3rd person vaadet piiluda. Või kui mängid hardcore serverites, siis lihtsalt tuleb leppida sellega, ega päriselus ka tanki juhid ei näe, kui neile c4 külge topitakse icon_razz1.gif
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 137
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 18.03.2015 02:38:01 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
busta kirjutas:

Pada sõimab katelt. Rahuneks ehk maha ja lõpetaks selle üksteise kallal kisklemise? Kui ei meeldi, mida keegi postitab, siis on alati võimalik kasutaja postitused ära peita - postituse paremal ülaservas on kasutaja ignoreerimise nupp.

busta - aeg-ajalt tuleb 3rd person vaadet piiluda. Või kui mängid hardcore serverites, siis lihtsalt tuleb leppida sellega, ega päriselus ka tanki juhid ei näe, kui neile c4 külge topitakse icon_razz1.gif

Tal on siin pidevalt midagi kobiseda. Peaks ehk järgmine kord kondi hambusse viskama siis ehk ei ole mahti haukuda.

Ok pohmakas võta paar õlut parem minu kulul thumbs_up.gif beer_yum.gif
jutt täiesti õige sul.
tagasi üles
NPedro
HV kasutaja

sõnum 18.03.2015 05:16:01 vasta tsitaadiga

Teate kui ebareaalne see on, et support jookseb miljoni ammo kastiga ringi sama kiiresti, kui meedik oma kerge plaastrikastiga...
Pekki se mäng on ikka nii ebareaalne, et kräunumiseks annaks teha uue teema ja selle täita kiirelt igasugu ebaterve ja ebareaalse saastaga icon_biggrin.gif

Kutid, päriselt ka peale kiunumise muud ei oska ?

See ongi peamine probleem, räägiks parem koostööst ja antud lahenduste paremaks ära kasutamisest, selle asemel, et üskteist nii mängus, kui siin verbaalselt tiimkillida ? ? ?
tagasi üles
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

sõnum 18.03.2015 11:08:13 vasta tsitaadiga

Tanki kasutamine võiks ka nii olla, et kõigepealt ronid oma kodinatega sisse, tõmbad luugi kinni, ronid kohale ja hakkad käivitama. Kui vaenlast näed, siis ronid laskeseadeldise taha, üritad vaenlase uuesti üles leida ja annad tuld icon_biggrin.gif . Realism on hea, kuid arvutimängudes saab seda ainult teatud piirini viia.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 18.03.2015 11:22:39 vasta tsitaadiga

A-Circus. kirjutas:
Tanki kasutamine võiks ka nii olla, et kõigepealt ronid oma kodinatega sisse, tõmbad luugi kinni, ronid kohale ja hakkad käivitama. Kui vaenlast näed, siis ronid laskeseadeldise taha, üritad vaenlase uuesti üles leida ja annad tuld icon_biggrin.gif . Realism on hea, kuid arvutimängudes saab seda ainult teatud piirini viia.

Kujutan vaimusilmas seda ette kuidas see välja peaks nägema icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

NPedro kirjutas:
See ongi peamine probleem, räägiks parem koostööst ja antud lahenduste paremaks ära kasutamisest, selle asemel, et üskteist nii mängus, kui siin verbaalselt tiimkillida ? ? ?

Aga tule ja harjutame mul ei ole selle positiivse mõtte vastu midagi thumbs_up.gif
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 19.03.2015 00:30:47 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Mäng on tegelikult kyllalt hea. Realismi peab olema sobival määral jne. Minule "maitseb" HC ja vöiks veel HR (hard realism) lisa ka olla. Kui mina saaksin soovida siis näeksin selles puuduvas "HR" suuremat vöimsust relvades, paksemat soomust masinates, aeglasemat liikumist/kiirendust jne.
Täna proovisin yle pika aja ka NORM versiooni aga kuidagi lahja tunne jääb, kui peab terve "valangu" laskma ennem kui vastane sureb. MIngid punased kolmnurgad jne.. Lihtsalt minu silmale lahja ja köik! Tuleb noorusest silmade ette kooli koridor, kus poisid vahetunnil yksteist töugeldes ja trygides aega viidavad. Paberi tati kuulidega lasevad jne. icon_smile.gif Aga eks noorematele meeldib selline värk. Meeldis ka minule kooli ajal! nüüd ootaks nagu rohkem söja tunnet mängust, seega HC. Kahjuks seegi liiga lahja kraam minule, aga vahest ikkagi tore täristada. beer_yum.gif

Ballistiline HC "realism" icon_lol.gif 2 kuuli ja sured. Mis see hard realism oleks? Komistamine vigastaks?

All videos lastakse 4 klassi soomusplaati (soomusvesti peale lisasoomuseks asetatav plaat) 10 lasku järjest AK74st ja teise puhtasse plaati 1 lask mingist SVD laadsest asjast. Kuulidel terassüdamik nagu lahingmoonalgi (jahikarabiinide moonas kuul on tinasüdamikuga)

Link

soomusvest (1:00st lammutatakse seda eri ründerelvadest)

Link

näide iraagist. Snaipri kuul tabas sõdurit kuhugi abaluude vahele. Lasu löök lööb mehe korraks pikali, siis püsti, üritab näha vastast ja varjub.

Link

bfis kannavad sõdurid soomusveste.. päris iga kuradi kuul ei tohiks viga teha.
tagasi üles
Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 19.03.2015 01:33:05 vasta tsitaadiga

Minule on olulisem, et nad kõigepealt bugidega tegeleks. See hiljutine uuendus tekitab igasugu jamasid.

Täna näiteks tulid snaiperi relvadega sihtides range finder-i vidinaid ekraanile, kuigi ma range finderit ei kasuta - vahel näitab isegi kahte erinevat numbrit teineteise peal.
Ja peale SUAV kasutamist tuleb relvast automaatselt lask.

Mängu teeks natuke reaalsemaks see kui inimene peale kuulidega pihta saamist pikali kukuks või vähemalt ei jookseks 1% eluga nii lihtsalt ringi.
Mulle meeldis Soldier Of Fortune mängus võimalus vastasel relv käest ära lasta (relva või käe pihta tulistades) ja kui jalga tulistasid, siis hakkas vaenlane lonkama.

Aga üldiselt realismi saab piisavalt päris elus ja mänge mängitakse just selleks, et natuke karmist või igavast reaalsusest vaheldust saada.

viimati muutis Rometl6 19.03.2015 03:41:39, muudetud 1 kord
tagasi üles
Jack.igg
HV kasutaja
Jack.igg

sõnum 19.03.2015 02:39:13 vasta tsitaadiga

ahtO sinu videos kasutati 7.62 ja sellega saad tõesti võibolla kõvasti haiget ja jõuad varjuda ,et arstiabi saada. Aga M82 .50 cal lased isegi kergemast soomustransportöörist läbi. Kui isegi kuul läbi kuulivesti ei lähe siis löögijõud on nii suur ,et püsti sa enam seal ei tõuse. Aga muidugi mängus sellist reaalsust taga ajada on natuke palju. Pohmakas II maailmasõjaaegsetes tankides võibolla tõesti ei nähtud mis täpselt tanki ümber toimub aga tänapäeva omale sa kahjuks ligi ei pääse ja veel ammugi pole mõtet üritada tanki c4-ga maha võtta ( kui just kogu suguvõsa lõhkeainet tassima ei pane). BF4 pole üldse mõtet tanki reaalsusest rääkida kuna sihtur istub tankistil süles.
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 19.03.2015 11:34:58 vasta tsitaadiga

Romet kinnitan sinu arvamust. Sinine unistus, et BF4 oleks bugide vaba ja saaks keskenduda mängule. Mitte ei hoia hinge kinni, et krt revive bugi ohvriks ei saa või siis granaatide, c4 delay on nii pikk, et ennem saad surma kui plahvatus käib. Range finder vidin ilmub ka vahest SRAW sihikule. Lisaks lõpuks võiks korda teha juba mitmeid parandusi üle elanud hit reg ja netcode probleemid. Parandavad parandavad, kuid jätkuvalt probleemid on püsti. Arusaamatu on kuidas on võimalik olukord, et minevikus parandatud viga ilmneb X kp tulevikus uuesti välja. Kas siis tõesti DICE on kehv reliisi, tarkvara versioonide haldus, või hoopis testimisele rõhku ei panda? Väga hea sinutuubi leht mis kirjeldab erinevaid BF4 probleeme leiate siit: "https://www.youtube.com/channel/UCP7QY6L5pvmm0-stL-pNFrw". Tuleks mainida, et enamus juhtudel antud sinutubi omaniku poolt välja käidud parandus ettepanekud on arvesse võetud ja hetkel naudime neid. Nt boost aegumine, spoting parandus, animatsiooni probleemid jne. Soovitan soojalt vaadata.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.03.2015 15:08:03 vasta tsitaadiga

aht0, saad veidi valesti aru minu soovitust "HR" versioonist. Mitte "komistamine" ei peaks vigastama aga sama kõrgelt alla hypates kui real elus peaks peaks vähemalt pidurdama mehe liikumist rohkem kui praeguses HC versioonis. Kogu liikumine peaks olema aeglsem ja sujuvam kui tava versioonis. Relvade võimsuse peaks ligemale viima tegelikkusele. Igasugune tõmblemine ja peata jooksmine peaks lõppema surmaga jne. Tean see "HR" versioon oleks palju väiksemale mängijaskonnale mõeldud, kuid minu loogika on nagu see, et kui mäng juba on. Kas siis oleks väga suur töö ka selline versioon teha.
Ei halvusta ega kritiseeri Norm versiooni mängijaid. Lihtsalt igal yhel oma maitse.
Täpsustan, näiteks Red Orchestra2 ja Insurgensy on väga head mängud, lihtsalt visuaalsel poolel jäävad alla Battlefieldile, see ongi see põhjus, miks oleksin ülimalt rõõmus kui Battlefield kunagi ka reaalsema mängu poole pürgivaid mängijaid arvesse võtaks. Ja mingi "HR" lisa osana oleks väga teretulnud. Vanemal Battlefieldil oli selline osa!

Selle kuuli vesti teema kohta võin öelda vaid seda: Kui sinule pannakse kõige kaasaegsemad kuulivestid selga ja minule antaks AK74 kätte, tahaks näha sinu nägu kui põllul märklauana minule jooksma peaksid! Raskematest relvadest rääkimata. icon_lol.gif
tagasi üles
Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 19.03.2015 20:55:35 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Parandavad parandavad, kuid jätkuvalt probleemid on püsti.

Mida suurem ja keerulisem kood, seda lihtsamini tekib sinna vigu, eriti kui hulk erinevaid inimesi koodiga tegeleb. Iga uuendus võib hulganisti erinevaid asju mõjutada ja kõiki seoseid lihtsalt ei ole võimalik meeles pidada või peas välja kalkuleerida. Kui viga aga pidevalt igas olukorras ei esine, siis pole võib-olla alguses isegi näha, et midagi valesti on ja tagantjärele kellegi teise viga otsida on üsnagi keeruline.

Testimisega on see probleem, et CTE versioon on tavalisest mängust erinev ja uuendusi tuuakse tavalisse mängu vähehaaval. Seega asjad, mis CTE versioonis töötasid, ei pruugi tavalises versioonis töötada, kuna väike koodi erinevus võib palju asju mõjutada. Ma tegelesin ise väikse veebipõhilise strateegia mänguga, kuid peale 10 000 rida koodi kirjutamist ei viitsi ma seda eriti enam uuendada. Uuendus ise võib olla lihtne, kuid tihtipeale tuleb siis ka palju kõrvalisi asju täiendada ja sellele kulub liiga palju aega.

DICE ei saa mängijatelt ka vigade parandamise eest mingit raha juurde ja kindlasti piitsutab EA neid takka, et nad kiiremini uusi mänge valmis teeks. Ühesõnaga ma mõistan ka nende olukorda, kuid tore oleks ikka kui mäng paremini töötaks.
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 20.03.2015 14:46:42 vasta tsitaadiga

CTE-s jälle suured uuendused:

NETCODE UPDATE
In todays update (brought to you in collaboration with the Hardline netcode team) we are enabling framerate based updates on bullets. This means that depending on your client framerate, you will update at that rate – to the server.
An example: Your game is running at 60fps, you will be updating the server on your bullets at 60hz (compared to 30hz now).

These changes _should_ improve significantly on the out of region burst issue, and we will be monitoring this specifically.

Detail oriented players notice that we have not changed the server to client update frequency (the high frequency update) – this is the next step once we know we can trust this new system works as intended.

Night Vision changes:
This update is focused on countermeasures to night vision.

Flares, flashlights, lasers and thermal grenades are now significantly more blinding to night vision
Flash lights are blinding at a larger angle than before
Lasers are blinding at a longer distance than before
Thermal grenade smoke and vehicle IR Smoke now blocks thermal signatures
This change introduces a bug that makes more smoke/dust/fog visible through night vision scopes. This is being addressed.
Additionally, the black ring (vignette) has been removed from both scopes. This increases the viewing angle or each, but makes the blinding effects fill more of the screen.
As always, leave feedback on the Official Thread!

jne

http://cte.battlelog.com/bf4/news/

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 21.03.2015 09:00:21 vasta tsitaadiga

Vau täna oli esimest korda ka mul siis. BF4 has stopped working.
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 21.03.2015 13:48:34 vasta tsitaadiga

Eitea mis vingute, et midagi teil eitoota. Peale patchi mul ikka sama eimingeid erroreid ja varem ka pole polnud. See, et hud'i saab muuta on küll maru norm .
siven
HV veteran
siven

sõnum 22.03.2015 15:37:33 vasta tsitaadiga

premium odavamalt kui 23 euri?
kui keegi teab pm:)
ja kusjuures ka mul viskas eile stoped working esimest korda...
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 22.03.2015 15:58:18 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
premium odavamalt kui 23 euri?
kui keegi teab pm:)
ja kusjuures ka mul viskas eile stoped working esimest korda...

Mul enne ei olnud üldse seda errorit ja nüüd viimase patchiga jobud susserdasid midagi ära jälle icon_confused.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 23.03.2015 13:57:43 vasta tsitaadiga

Miks heidid life

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 23.03.2015 14:01:19 vasta tsitaadiga

Vihmausss kirjutas:
Miks heidid life

icon_question.gif icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 25.03.2015 19:22:15 vasta tsitaadiga

Nädal aega ei mänginud ja nüüd viskab koguaeg "ERROR
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open."

icon_confused.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 25.03.2015 19:36:50 vasta tsitaadiga

Mul ka pillub vahepeal Connection to the server has lost bla bla ja mitu korda on exe stopped working ka tulnud aga kummalisel kombel on need viimased minutid peale roundi loppu .
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 27.03.2015 00:31:23 vasta tsitaadiga

Vihmausss kirjutas:
Mul ka pillub vahepeal Connection to the server has lost bla bla ja mitu korda on exe stopped working ka tulnud aga kummalisel kombel on need viimased minutid peale roundi loppu .

sõnumpostitatud: 21.03.2015 12:48 postituse pealkiri:
Vihmausss kirjutas:
Eitea mis vingute, et midagi teil eitoota. Peale patchi mul ikka sama eimingeid erroreid ja varem ka pole polnud. See, et hud'i saab muuta on küll maru norm .
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 27.03.2015 01:55:46 vasta tsitaadiga

Just, tol paeval mil kirjutasin tegigi selliseid vigureid ja rohkem teistel paevadel pole teinud ehk siis 20-24 ja tana ka eiole midagi veel juhtunud, ilmselt bad luck ptui ptui icon_biggrin.gif . Pedereeriv asi on see, et patchiga totaalselt on perses damage indicator, naed vastast, et laseb eest aga indikaator naitab hoopis lasu tabamust selgatagant, proovi siis silenceri vendi ules otsida kui antud olukorras soundida eisaa. gg dice https://www.youtube.com/watch?v=coJ-PPkGFfk

Mai lopus peaks tulema uus dlc valja 5 uue relvaga, hetkel 3 tuvastatud teaserite jargi http://imgur.com/P9ombBX

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 252, 253, 254  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.