Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  OnePlus One märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 48, 49, 50  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ricard
HV kasutaja

sõnum 11.03.2015 08:04:13 vasta tsitaadiga

Meil ikka vedas, et saame Oneplusi osta 299€ eest. Poolakad just kirjutavad oneplusi foorumis, et neil hind 1449 zlotti ehk umbes 351€ + saatmine.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.03.2015 08:30:29 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:
ents75 kirjutas:
Ja kas ma saan aru et Eestis ei toimi OPO 4G?

Üks sagedustest mida Eestis kasutatakse ei toimi OPO'l 800mhz 4G, uurisin veidi elisalt ja emt'lt ja öeldi, et 800mhz kasutatakse valdavalt maa piirkondades, linnades on kõrgemad sagedused mis ka OPO'l toimivad.
Tapa on kahjuks maapiirkond ja kuna ma sõidan iga päev sinna, siis minu jaoks ei sobi see absoluutselt
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

sõnum 11.03.2015 08:59:40 vasta tsitaadiga

jeesus188, Ma ei saa sellest 800 LTE puudumise traagikast ikkagi kuidagi aru. Kui 2600/2100 LTE (4G) ei ole kättesaadav siis tehakse ju fallback WCDMA (3.5G) peale. See töötab ilusasti üle kogu vabariigi! Minu korduvad TLN-TRT sõidud pole mind kordagi jätnud ilma toimiva sideta (Waze käib kogu tee) ning suht tiheda kõneside sisse pole praktiliselt auke tekkinud.
Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
limp
HV Guru
limp

sõnum 11.03.2015 09:14:46 vasta tsitaadiga

Mina ütlen ausalt, et 5" oli minu jaoks lagi. 5,5" on ikkagi liiga suur. Aga see puhtalt ka minu arvamus. Muidugi harjub ära, aga ühe käega smsi toksida on ääretult ebamugav. Kui kunagi tuleb 5" samahea telefon, vahetan OPO välja.

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 11.03.2015 10:33:44 vasta tsitaadiga

Andrus Luht kirjutas:
jeesus188, Ma ei saa sellest 800 LTE puudumise traagikast ikkagi kuidagi aru. Kui 2600/2100 LTE (4G) ei ole kättesaadav siis tehakse ju fallback WCDMA (3.5G) peale. See töötab ilusasti üle kogu vabariigi! Minu korduvad TLN-TRT sõidud pole mind kordagi jätnud ilma toimiva sideta (Waze käib kogu tee) ning suht tiheda kõneside sisse pole praktiliselt auke tekkinud.
no seal kus min pesitsen (Tapal), on see 3g kusine. Saatjad asuvad lolli nurga all. Kasutada saab, aga kiirus ja mugavus on võrreldes 4G kehv.
Rakvere -Tapa teel levib 4G ka paremini kui 3G. Paraku kogu "eesti" ei asu Tallinn-Tartu trajektooril icon_wink.gif

tagasi üles
ents75
HV kasutaja

sõnum 11.03.2015 10:46:37 vasta tsitaadiga

Nitrosnail kirjutas:
Telefoni suurust pole mõtet põdeda.. Harjub kiiresti ja ei tundu ta midagi nii suur.. Pärast tunduvad kõik väiksemad telefonid ilgelt pisikesed käes icon_biggrin.gif

Tohib uurida milliselt telefonilt üle tulid? Ja kuidas Sa telefoni põhiliselt kasutad ja hoiad?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Nitrosnail
HV kasutaja

sõnum 11.03.2015 12:59:10 vasta tsitaadiga

S3 pealt 4.7". Opo püsib ilusti yhe käega kasutades ka käes. Originaal flip case ümber, taskusse mahub, sõidu ajal ei häiri ja saan taskust kätte ka icon_biggrin.gif Need on vist asjad mida osad räägivad vice versa
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Skyline
HV kasutaja

sõnum 11.03.2015 13:12:42 vasta tsitaadiga

ents75 kirjutas:
Nitrosnail kirjutas:
Telefoni suurust pole mõtet põdeda.. Harjub kiiresti ja ei tundu ta midagi nii suur.. Pärast tunduvad kõik väiksemad telefonid ilgelt pisikesed käes icon_biggrin.gif

Tohib uurida milliselt telefonilt üle tulid? Ja kuidas Sa telefoni põhiliselt kasutad ja hoiad?

Ise käisin korra 4" iphone 5 pealt > OPO-le, harjusin mõne päevaga ning peale seda tundusid kõik väiksemad telefonid tillukesed icon_biggrin.gif Suurust karta ei tasu.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 20
tagasi üles
Ricard
HV kasutaja

sõnum 11.03.2015 14:10:24 vasta tsitaadiga

Pigem võiks ekraan olla veelgi suurem, siis näeks ka midagi sealt. Kui võtan kaitsekorpuse ümbert, siis tundub OPO ise juba küllalt väikse ja õblukesena. Aga see on tõesti nii, et näiteks iphone 5 tundub nüüd pisike nagu mängutelefon icon_lol.gif umbes nagu sai kunagi w140 s-klassi mersut omatud - kõik teised autod hakkasid tunduma naljakalt kitsad icon_smile.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
ents75
HV kasutaja

sõnum 12.03.2015 15:43:24 vasta tsitaadiga

Skyline kirjutas:
ents75 kirjutas:
Nitrosnail kirjutas:

Ise käisin korra 4" iphone 5 pealt > OPO-le, harjusin mõne päevaga ning peale seda tundusid kõik väiksemad telefonid tillukesed icon_biggrin.gif Suurust karta ei tasu.

No mul sama efekt siis saab olema. Hetkel 1.gen Moto G peal...

PS. Kui veel uurida võib siis kuidas siinsetel kasutajatel vastupidavusega OPO-l? Kuidas selle telefoni garantii toimib - on kellelgi kogemust?

tänud veelkord!
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 13.03.2015 20:17:33 vasta tsitaadiga

ents75 kirjutas:
Skyline kirjutas:
ents75 kirjutas:
Nitrosnail kirjutas:

No mul sama efekt siis saab olema. Hetkel 1.gen Moto G peal...

PS. Kui veel uurida võib siis kuidas siinsetel kasutajatel vastupidavusega OPO-l? Kuidas selle telefoni garantii toimib - on kellelgi kogemust?

tänud veelkord!

Kodulehelt ja nende foorumit sirvides tundub, et garantii toimib täiesti tavaliselt, 2 aastat EU's.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 35
tagasi üles
Status0
HV kasutaja
Status0

sõnum 13.03.2015 20:46:02 vasta tsitaadiga

Üks küsimus, vb. loll küsimus, aga igaks juhuks küsin icon_smile.gif Nimelt, kas eestisse saatmine on vaid teisipäeval ostetud telefonidele? Kutsega telefoni ostmisel ei saadeta eestisse?

Nimelt saabus postkasti kutse:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ei tahaks niisama kutset ära raisata, kui selgub, et "kutsetelefone" eestisse ei saadeta.
tagasi üles
JRISETH
Kreisi kasutaja

sõnum 13.03.2015 23:07:25 vasta tsitaadiga

Status0 kirjutas:
Üks küsimus, vb. loll küsimus, aga igaks juhuks küsin icon_smile.gif Nimelt, kas eestisse saatmine on vaid teisipäeval ostetud telefonidele? Kutsega telefoni ostmisel ei saadeta eestisse?

Nimelt saabus postkasti kutse:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ei tahaks niisama kutset ära raisata, kui selgub, et "kutsetelefone" eestisse ei saadeta.

Arvatavasti pole uuendanud lihtsalt, ametlikus teadaandes oli kirjas järgnev

tsitaat:

In line with our other markets, users can buy the One during our 24 hour open sales every Tuesday or with an invite.
Kommentaarid: 231 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 203
tagasi üles
naaskel
jooda

sõnum 13.03.2015 23:38:42 vasta tsitaadiga

kui tellima hakkad ja ütleb, et out of stock vmt, siis järelikult ei saa ja pead lihtsalt riiki vahetama. kui aga laseb kõik lõpuni teha, on igal juhul korras
Kommentaarid: 117 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 16.03.2015 20:03:52 vasta tsitaadiga

Kui kedagi tarneaeg huvitab siis eelmine nädal teisipäeval panin tellimuse sisse Eestisse, täna pärastlõunal sain kätte. 6 Päevaga.
tagasi üles
Nitrosnail
HV kasutaja

sõnum 16.03.2015 20:07:36 vasta tsitaadiga

Kuidas te GPS signaali hindate? Krt Sygicuga ilgelt kaua ootab signaali.. S3 leidis satelliidid nobedamini minu meelest..
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
R.K
HV kasutaja

sõnum 16.03.2015 22:49:03 vasta tsitaadiga

Nitrosnail kirjutas:
Kuidas te GPS signaali hindate? Krt Sygicuga ilgelt kaua ootab signaali.. S3 leidis satelliidid nobedamini minu meelest..

Signaali leiab üles hetkega...
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Chaza!
Kreisi kasutaja
Chaza!

sõnum 16.03.2015 23:52:17 vasta tsitaadiga

Minu arvates on OPO 5,5" ok suurus. Minul oli ja ka on probleemiks ühe käega käsitlemine. Selles suhtes minu arvates oleks parim telefon kuskil 5,1-5,2". Aga kuna OPO 64GB sisemälu on nii super mugav võrreldes varasema 16GB Nexus 5-ga, siis lihtsalt sellepärast juba on asi mõnus. icon_smile.gif Ei pea muretsema, et äkki saab täis. Hetkel siis vaba veel 15,71GB/54,87GB. Vedasin mingeid faile, muidu on ikka ligi 30GB vaba. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
newarvuti
Kreisi kasutaja

sõnum 17.03.2015 00:45:17 vasta tsitaadiga

Tellisin reedel ühe endale ja täna ühele tuttavale veel, mõlemad 64GB mustad ja kutsetega. Invite'i võttes ütles, et ei pruugi saada shippida, kuid lasi Eesti aadressiga vabalt maksta ja ära tellida. Saab näha, kas ja millal kohale jõuavad.
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 82
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 17.03.2015 01:45:52 vasta tsitaadiga

newarvuti kirjutas:
Tellisin reedel ühe endale ja täna ühele tuttavale veel, mõlemad 64GB mustad ja kutsetega. Invite'i võttes ütles, et ei pruugi saada shippida, kuid lasi Eesti aadressiga vabalt maksta ja ära tellida. Saab näha, kas ja millal kohale jõuavad.

Invitedel pole lihtsalt uuendatud, ma sain Eestisse tellida ja juba kätte.
tagasi üles
ents75
HV kasutaja

sõnum 17.03.2015 11:27:33 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:
newarvuti kirjutas:

Invitedel pole lihtsalt uuendatud, ma sain Eestisse tellida ja juba kätte.

Kuna täna saab ilma invite'ta tellida siis tegin samuti selle olulise sammu ja tegin tellimuse ära. Kui kiiresti olete oma tellimuse Eestisse saanud?

PS. Annaks jumal et mu väiksed kätud ja taskud selle labidaga kiiresti harjuksid icon_smile.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 17.03.2015 11:30:03 vasta tsitaadiga

Ca 7 posti tagasi kirjas et nädal icon_rolleyes.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.03.2015 11:33:13 vasta tsitaadiga

jeesus188, ega keegi ei vaevu ju lugema icon_rolleyes.gif
ents75
HV kasutaja

sõnum 17.03.2015 12:05:02 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
jeesus188, ega keegi ei vaevu ju lugema icon_rolleyes.gif

Kuna ma olen siin seda telefonivalikut tehes seda teemat vist 100x edasi tagasi lehitsenud (+ veel mitu-mitu välismaist threadi) siis paratamatult ei suuda kahjuks kogu aeg teri sõkaldest eristada ja seetõttu jäi ka see info kahesilma vahele. Eks iga kord otsid erinevat vajalikku teavet ja muu oluline jääb märkamata. Aga tänud tähelepanu juhtimast beer_yum.gif - püüan edasipidi hoolikam olla icon_wink.gif

EDIT: nuujah... päris pime tõesti olin kui lehe tagasi kerisin icon_redface.gif Ja kui nüüd tähte närida siis isegi mitte nädal vaid 6 päeva!
tagasi üles
newarvuti
Kreisi kasutaja

sõnum 17.03.2015 22:36:11 vasta tsitaadiga

Reedel tellisin, täna sain kätte. Päris kiiresti tuli, arvestades et nädalavahetus oli vahel.
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 82
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  OnePlus One mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 48, 49, 50  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.