Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 450, 451, 452 ... 506, 507, 508  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 12.03.2015 01:49:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kokkuvõttes Rootslased võitsid, sest viimase roundi kaotasime üle 200 punkti

No ma ei tea, kõik algul rääkisid et üks round ja teise roundi ajal olid palju kadunud juba.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 12.03.2015 02:01:12 vasta tsitaadiga

NPedro kirjutas:
El-Fuego kirjutas:

Mis väljaviskamisest sa räägid siis kui sa pole kuskil olnud? icon_eek.gif

Jätsid mõne postituse rivis lugemata ?
"Chill pill" nüüd ....
"Reason" võiks olla väljaviskamisega koheselt presenteeritud, mitte hiljem foorumis vabandatud.

Nüüd ma sain aru kuhu sa sellega sihtisid. Mitmeid kordi ketrasin ja lugesin uuesti. Lihtsalt ma ei saanud aru. Nüüd jagasin asja lahti icon_smile.gif
Jah oleks võinud kõrvalejäetud inimestele kohe teate saata mitte hiljem. Igatahes järgmine kord ei arvesta sellega kuna ei väärtustatud minu aega ja panust ning ka hunniku teiste inimeste oma. eriti kui lepitakse kokku veel kindel aeg kui lubatakse edastada info mis puduutab osalemist. Ja kui näpud põhjas tullakse uuesti otsima, liituge nüüd meil oleks teid hädasti vaja. Seekord pean tänama oma platooni liikmeid kes siiski vaatamata kõigele tulid uuesti vastu mulle ja jätsid oma tegemise, kuigi nad oleks võin selle sama jutuga mu sinna samusesse saata.

Tänud DEFR platooni liikmetele minu poolt, et tulite mulle vastu.

kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 12.03.2015 02:17:02 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
NPedro kirjutas:
El-Fuego kirjutas:

Mis väljaviskamisest sa räägid siis kui sa pole kuskil olnud? icon_eek.gif

Jätsid mõne postituse rivis lugemata ?
"Chill pill" nüüd ....
"Reason" võiks olla väljaviskamisega koheselt presenteeritud, mitte hiljem foorumis vabandatud.

Nüüd ma sain aru kuhu sa sellega sihtisid. Mitmeid kordi ketrasin ja lugesin uuesti. Lihtsalt ma ei saanud aru. Nüüd jagasin asja lahti icon_smile.gif
Jah oleks võinud kõrvalejäetud inimestele kohe teate saata mitte hiljem. Igatahes järgmine kord ei arvesta sellega kuna ei väärtustatud minu aega ja panust ning ka hunniku teiste inimeste oma. eriti kui lepitakse kokku veel kindel aeg kui lubatakse edastada info mis puduutab osalemist. Ja kui näpud põhjas tullakse uuesti otsima, liituge nüüd meil oleks teid hädasti vaja. Seekord pean tänama oma platooni liikmeid kes siiski vaatamata kõigele tulid uuesti vastu mulle ja jätsid oma tegemise, kuigi nad oleks võin selle sama jutuga mu sinna samusesse saata.

Tänud DEFR platooni liikmetele minu poolt, et tulite mulle vastu.

Tere..

Selgitan veelkord tekkinud olukorda. Kes viitsib süveneda, see saab aru ka. Andsime varakult teada erinevates kanalites (platoonide lehed, HinnaVaatlus jne) mängu toimumisest. Ja kirjutasime ka juurde, kus võiks oma osalusest teada anda.
Mängu päeval hommikul oli EBV platooni siseselt oma tulemisest teada andnud 21 inimest. Mõned väljapoolt meie platooni olid ka oma tuleku soovist teada andnud. Kui aga mängu aeg kätte jõudis oli korraga kohal umbes 50 või rohkem inimest, kes kõik serverisse sisse logisid. Nii ei jätkunud enam ruumi rootsi enda mängijatele. Seejärel ilmnes, et Rootsi poolne admin on tegelikult õige admini asendus ja ei oska kõike veel kiiresti seadistada ja muuta. Tekkisid erinevad tehnlised probleemid settingutega, mängijate liigutamisega tiimide vahel, mõned mängijad said idle bani jne. Paljud meie enda põhimehed ei saanud seetõttu üldse serverisse sissegi. Sellises "kaoses" ei olnud tõesti aega teile DEFR liikmed jooksvalt täpsemat infot jagada. Sest mind on ainult 1 ja korraga kõike ei jõua. Eks järgmine kord oleme targemad ja oskame paremini planeerida ja korraldada. (Sama loodame Rootslaste poolt) Nii, et keegi ei peaks tundma ennast solvatuna sest möödapanekuid oli nii siinpool kui sealpool merd. Kogu asja juures on minu arust positiivne ja isegi üllatav, et nii paljud eestlased olid võimelised kokku tulema ja midagi ühiselt tegema.

Tulevikus loodan, et suudame selliseid lahinguid organiseerida paremini ja ka osalised annavad oma osavõtust varakult teada. (Pooled probleemid oleksid olnud olemata kui oleksime varakult teadnud, kes tuleb ja kes mitte)
Soovin kõigile edu edaspidiseks ja kohtumiseni uutes lahingutes.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 12.03.2015 02:26:54 vasta tsitaadiga

Piisavalt vara oli teada antud.

Järgmine kord ühine regamisvorm teha mingi, parem ülevaade. See kui mitmes kohas on info ei toida.

kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 12.03.2015 02:29:19 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Piisavalt vara oli teada antud.

Järgmine kord ühine regamisvorm teha mingi, parem ülevaade. See kui mitmes kohas on info ei toida.

Jah olen nõus, et mingi ühine regamisvorm oleks parim lahendus. Eks järgmiseks korraks mõtleme midagi välja.
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 12.03.2015 10:01:17 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
tsitaat:

Kokkuvõttes Rootslased võitsid, sest viimase roundi kaotasime üle 200 punkti

No ma ei tea, kõik algul rääkisid, et üks round ja teise roundi ajal olid palju kadunud juba.
Kus kohal oli juttu et ainult 1 round? Korralik mäng on ikka 2 roundi alati. Tegemist on järjekordselt näitega, kus eeldatakse palju ja käitutakse iseseisvalt. Kui midagi segaseks jääb, siis tuleks korraldajatelt küsida üle. Tegemist oli ju esimese maavõistlusega, siis kõike probleeme ei osatud ette näha. Olen kindel, et Kaido ja ülejäänud EBV liidrid annavad endast parima, et järgmiseks korraks reeglid, registreerimine ja muud mängu sisesed tingimused, reeglid oleks kõikidele osapooltele üheselt selged.
Nii, et palun mõistvat suhtumist kõikidelt. Võib siiski öelda, et ise jäin igati rahule ja rõõmu valmistas, et eestlased oskasid hästi ja otsustavalt tegutseda lahingu väljal. Isegi arvestades olukorda, et mängisime koos esimest korda. Mängus oli näha, et rootslased olid natukene strateegia poolelt paremini ette valmistunud. Võid tuua rida näiteid, 1) Enamus raske tehnikast oli viidud A ja B punktide kaitseks ja lisaks oli jäetud 2 snaiprit valvesse. 2 korda õnnestus mul A pääseda, kuid tänud snaiprite tuvastamise varustusele võeti mind ja kaaslasi kergelt maha. 2) Oskuslikult kasutati helikoptereid vastaste transportimiseks meie seljataha ja pidevalt varustati C ja D majade katuseid. Käin välja idee, et järgmine kord ennem maavõistlust võiks teha näidis lahingu, kus tutvustaksime lahingu plaani ja paneksime erinevad rollid paika. Kui kellelgi on ideid ja soovitusi kuidas saaks olukorda parandada siis andke julgesti EBV liikmetele teada.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.03.2015 10:19:44 vasta tsitaadiga

Ise arvan ka et midagi väga hullu ei olnud, kuid mingi plaan peaks vähemalt olema, millega iga squad üldises mõttes tegelema peaks. Rootslastel tundus asi tõesti süsteemsem olema, eriti teises roundis. Kokkuvõttes oli ikkagi positiivne üritus ja vigadest saab õppida thumbs_up.gif .
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
mikrom
HV kasutaja
mikrom

sõnum 12.03.2015 10:23:00 vasta tsitaadiga

niijana, Täitsa õigus. Mingi hetk üritasin ka ikka A poole pressida, pidin tangi appi võtma ( Puuk_EE parandas). Ja insta press peal. Isegi varjus olles tuli kuskilt hit'te. Jõudsime peaaegu A sissekäigunii ära, kuni lõpuks õhku lasti ikkagi. Jõudsin välja küll hüpata aga kohe tõmbasid snaiprid maha. Ma tükk aega ootasin "mobile artilleryt" ,et äärt puhasta aga keegi veel tabas ära selle ja pani ise tule peale.
Statse pole kuskil või screenshote?

Kasutame ise rääkimiseks Mumble't ( võib jagada kanaleid teinekord).
Muidu oli päris huvitav jah, ainuke suurem motiveeritus seda mängu hetkel mängida ongi taolistel üritustel.

beer_yum.gif P6rsake

KrikU
HV veteran
KrikU

sõnum 12.03.2015 10:27:56 vasta tsitaadiga

Ujusin ka kohale, nagu need kõik teised kes lisaks EBV-le olid, ning nagu oodata oli, sain ka kicki.. kuid teadsin, et kuna ei viitsind regada kuskil siis seda võis ka oodata. Sain kicki just siis kui räägiti, et kaks EBV tegelast said idle bani. Loogilise tuletamise tulemusena võiks asjaosalised ise ka järeldusele jõuda miks kickiti kui ei olnud registreerinud end või siis platoon liige. Mingi hetk joisinsin commanderiks, aga is eie märganud, et olin siis need 5 minti vastase tiimis kogemata eusa_wall.gif misjärel oli Eesti tiimi commander tekkinud ja lasin käppelt minema serverist. Kas commanderi rollile üldse seekord mõeldi ka?
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 12.03.2015 10:40:16 vasta tsitaadiga

KrikU commander ikkagi meil tegutses aktiivselt A ja B puhastamisel. Eks siinkohal tuleks planeerida järgmine kord paremini kuidas saaksime commanderit rohkem paremini kasutada. Isegi minu sai KRT curise misslega kätte kui olin üksinda B puhtaks teinud. Olin nii rõõmus, et plats puhas ja kutsun liikmed enda peale ja võtame vaenlase tagala enda alla. Krt siis kuulsin vilinat ja killed by friendly commander ja meie plaan oligi seal samuses icon_razz.gif Positiivne oli, et meie pool suutis hoida voimalikult kaua enda kontrolli all nn Katuzat, mis tegi vaenlastele ikkagist kõvasti peavalu. Kahjuks jäin hiljaks, kuid nägin kuidas vaenlase snaiper võttis katuza maha c4'ga E lippu juures. beer_yum.gif Kalevipoeg. Lisan juurde, et kaidol on esimesest lahingust video olemas ja kui edukalt ülesse laetud siis avalikustame.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
nupz
HV vaatleja

sõnum 12.03.2015 12:43:32 vasta tsitaadiga

No poleks friendly fire peal olnud, poleks nii mõnelegi pomm pähe kukkunud icon_biggrin.gif
Üritasin suunata neid kohtadesse, kus oma mehi ees ei olnud aga ikka õnnestus mõnel just sel hetkel alla joosta. icon_razz.gif

Kokkuvõtteks aga oli tõesti tore lahing. Kuna nüüd teame, et meid (eestlasi) on nii palju võimalik kokku saada, siis tulevikus võiksime ka omavahel korraldada sarnast ühisüritust. Harjutamine teeb ju meistriks icon_wink.gif Ja õppida on meil sellistest koostegutsemistest palju, et edaspidi hakkaks kõik sujuma.
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 12.03.2015 13:51:59 vasta tsitaadiga

Täiesti mõeldamatu kui FF oleks maas ja taastuvad elud. Igatahes DEFR serveris igal reedel sellised treeningud. Kel huvi andku teada. EBV loobus seal käimast teadmata põhjustel. Rootslaste näol saime uued partnerid kes olid asjast huvitatud peale põgusat vestlust ja tundsid ka huvi meie tegemiste kohapealt.
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 12.03.2015 14:00:19 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Täiesti mõeldamatu kui FF oleks maas ja taastuvad elud. Igatahes DEFR serveris igal reedel sellised treeningud. Kel huvi andku teada. EBV loobus seal käimast teadmata põhjustel. Rootslaste näol saime uued partnerid kes olid asjast huvitatud peale põgusat vestlust ja tundsid ka huvi meie tegemiste kohapealt.

El-Fuego... palun ära tee ennatlike järeldusi. Keegi EBV-st pole loobunud kuskil käimisest. Ja DEFR serveris käisime, käime praegu ja käime ka tulevikus. Ära unusta, et meil on ka enda server olemas ja kui enda serveris mäng käib, siis loomulikult ei lähe me kuskile mujale mängima. Kui enda server on tühi ja seda enam sel õhtul täita ei õnnestu, siis külastame teisi servereid, kaasaarvatud DEFR oma.

Üleskutse kõigile eestlastele, kes mängivad BF4: Olete oodatud EBV serverisse http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/6af07a21-88e4-471d-af2c-67b96969f05d/EBV-Estonian-BF-Veterans-NORM-HC-MIX-Best-CQ-Maps-1000Tic/
Loodetavasti näitas eilne lahing, et eestlased saavad ja oskavad koos mängida. Seega usun, et tulevikus saame koos harjutada meie EBV serveris, sest minu teada on see praegu ainuke eestlaste BF4 server.

viimati muutis kaido163 12.03.2015 14:14:51, muudetud 1 kord
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 12.03.2015 14:08:00 vasta tsitaadiga

Ma rääkisin Treenimisest! Mitte igapäevasest mängimisest.
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 12.03.2015 14:12:45 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Ma rääkisin Treenimisest! Mitte igapäevasest mängimisest.

Ok... trenni võib küll teha koos DEFR mängijatega ja ka teiste platoonidega. Eks peaksimegi tulevikus iga nädal mõne platoonide vahelise treeningu korraldama 12vs12 või 8vs8 ja aeg-ajalt suuremaid lahinguid.
Selline pidev treening ja sõpruslahingud muudavad eestlaste mänguoskuse ja kokkukuuluvustunde tugevamaks. Ja see on ainult hea kogu Eesti Battlefield kommuuni jaoks.
tagasi üles
KrikU
HV veteran
KrikU

sõnum 12.03.2015 14:19:31 vasta tsitaadiga

kaido163 kirjutas:

Üleskutse kõigile eestlastele, kes mängivad BF4: Olete oodatud EBV serverisse http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/6af07a21-88e4-471d-af2c-67b96969f05d/EBV-Estonian-BF-Veterans-NORM-HC-MIX-Best-CQ-Maps-1000Tic/
Loodetavasti näitas eilne lahing, et eestlased saavad ja oskavad koos mängida. Seega usun, et tulevikus saame koos harjutada meie EBV serveris, sest minu teada on see praegu ainuke eestlaste BF4 server.

Väga kena, et olete taas tavalise vanilla BF4 kaardid rotatsiooni jätnud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 12.03.2015 15:00:08 vasta tsitaadiga

Mis on teiste kaartide vastu?
aht0
HV veteran

sõnum 12.03.2015 22:06:14 vasta tsitaadiga

puuduvad DLC'd? icon_wink.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 13.03.2015 11:12:11 vasta tsitaadiga

Kui mul on kõige lihtsam BF4 install, siis kaasa mängida eestlastega (harjutamise eesmärgil) vist ei saa eks?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Roid Rat
HV vaatleja
Roid Rat

sõnum 13.03.2015 11:18:53 vasta tsitaadiga

Kas keegi on huvitatud hardcore rushi (pigem classic mapide) mängimisest? add spacemazi
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 13.03.2015 11:27:26 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Kui mul on kõige lihtsam BF4 install, siis kaasa mängida eestlastega (harjutamise eesmärgil) vist ei saa eks?

Peaksid saama. Nagu aru sain eemaldati premium sisu. Võin ka eksida.
Kui tahad võid täna tulla DEFR platooniga harjutama. Algusaeg 20.00 UK aja järgi

kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 13.03.2015 11:32:14 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:

Tere...

Ma arvan, et ikka saab. Tule aga meie EBV teamspeaki (ebv.teamspeak3.com) ja vajadusel saame oma serverist DLC mapid maha võtta ja kõik ülejäänud saavad ka sisse. Oleme seda aeg-ajalt teinud ja teeme ka edaspidi. Üldjuhul on DLC mapid aga serveris sees, kuna enamusel on PREMIUM olemas ja seal on palju häid mäppe mida mängida.
Pealegi saab www.g2a.com Battlefield 4 premiumi kätte 23 EURiga. Seega soovitan kõigil soojalt see endale muretseda.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 13.03.2015 13:20:54 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
olafsand kirjutas:

Kui tahad võid täna tulla DEFR platooniga harjutama. Algusaeg 20.00 UK aja järgi

Tänud! Täna ei saa, sest särg on jões liikvel ja saaremaale minek icon_smile.gif

Aga edaspidi kindlasti liituksin. Mul BF4 kipub aga nii olema, et K/D on enamasti negatiivne, siis kick on kiire tulema?
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 13.03.2015 13:46:10 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
olafsand kirjutas:

Tänud! Täna ei saa, sest särg on jões liikvel ja saaremaale minek icon_smile.gif

Aga edaspidi kindlasti liituksin. Mul BF4 kipub aga nii olema, et K/D on enamasti negatiivne, siis kick on kiire tulema?

Tere

K/D ei ole meie jaoks üldse oluline. Peaasi, et on tahe mängida ja meeskonnaga koostööd teha. Õiges Battlefieldis on ikka Objective'd tähtsad mitte K/D. Meie serverist võib kicki saada halva käitumise, ropendamise, häkkimise ja muu sellise eest. Aga madal K/D või oskuste ja kogemuste puudumine küll kellelegi saatuslikuks ei saa. See ongi koht kus harjutada ja paremaks muutuda.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 13.03.2015 13:52:12 vasta tsitaadiga

kaido163, super! Sel juhul ühineksin uuel nädalal kindlasti. Mul ka asi selles, et BF3 ja 4 olen teinud ja teen siiani ainult TDM`i. Esimese hooga oleks siis vaja mul üldse selgeks saada nende muude mängutüüpide põhimõtted. Aga sellest räägime uuel nädalal ehk edasi palun icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 450, 451, 452 ... 506, 507, 508  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.