|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kasutad rattakiivrit? |
| Kasutan. |
|
44% |
[ 88 ] |
| Plaanin kasutama hakata, kui ... (täpsistan teemas) |
|
8% |
[ 16 ] |
| Ei kasuta, sest kiivriga pole enam lahe |
|
21% |
[ 42 ] |
| Ei kasuta, sest ... (täpsustan teemas) |
|
25% |
[ 50 ] |
|
| hääli kokku : 196 |
|
| autor |
|
von Wu
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 900 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
674 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
25.02.2015 19:54:10
|
|
|
Gazelle on juba lubavam. Raamid pole küll kuigi kenad, kuid täiesti mõeldavad. Kui nüüd saaks proovida ka…
Teatud põhjustel on nõudmised natuke kõrgemad lihtsalt. Terasraam on näiteks välistatud.
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ak_47
HV kasutaja

|
25.02.2015 22:55:54
|
|
|
Otsin maanteratast: Kasv 189cm, st. raam 58-60 (xl) - hinnaklassist kuni 400-500€, kaal võiks jääda 10kg piiresse (alati ka alla selle). Võin ka välismaalt tellida.
Ka kasutatud rattast ära ei ütle, kui on korraliku välimusega.
edit: jala sisekülje pikkus on 91cm.
viimati muutis Ak_47 26.02.2015 06:41:25, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
25.02.2015 22:58:42
|
|
|
Vaata kasutatult. Otsi Shimano 105 grupsetti, karbonist raami vist selle raha eest ei saa. Peaks ühtteist leidma küll.
Lisaks soovitaks proovida üks suurus suuremat raami, sõltub jalgade pikkusest rohkem.
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
28.02.2015 00:38:37
|
|
|
Täna õues ilus ilm, päike paistab. Sooja 10 kraadi ringis. Selline kevadetunne juba sees. Mõtlesin, et lähen kaen jalgrattapoodi, mida seal siis tänapäeval müüakse ka. Viimasest rattasõidust juba 20 aastat möödas.
Lähen poodi. Saan uksest sisse ja hakkan jalgrattaid uudistama. Edasi läks nii nagu ühes väga tuntud anekdoodis.
Mina uudistan rattaid ja jalutan nende vahel ringi. Ligi tuleb sõbraliku olemisega müügimees. Natukene aega seirab ja siis teeb juttu, et ehk saab kuidagi aidata.
Mina: Jah, ikka saab. Päris põnevad rattad siin poes.
Müügimees: Ega jah, rattaid on tõesti palju. On teil ehk konkreetset soovi?
Mina: Ah mis ma ikka, lihtsalt uudistan.
Müügimees: Kas mõni ratas meeldib ka?
Mina: Jaa ikka, need sellised cruiser tüüpi rattad on päris toredad. Võiks kunagi isegi proovida ehk.
Müügimees: Miks kunagi? Võib kasvõi kohe.
Mina: Hea küll, vaatame siis lähemalt.
Uurime, vaatame, tundub päris hea ja asjalik ratas ja et tõesti ostaks ära.
Müügimees: Kas elukaaslane ka on, sõidab ehk rattaga hea meelega?
Mina: Ikka on, ja ehk meeldiks ka rattaga sõita.
Müügimees: Jaa, siin on valik naisterattaid ka olemas. Päris uued mudelid tulnud. Lähme uurime lähemalt.
Uurime, vaatame, päris lahedad rattad ja värki tõesti. Värvid ka kenad. Ehk tõesti ostaks ära.
Müügimees: Aga lapsed ka olemas ehk?
Mina: Ikka on.
Müügimees: Kui vanad nad on?
Mina: No väiksemad on sellised 2 ja 1 aasta kanti.
Müügimees: Aga meil on sellised toredad toolid, mida saab rattale kinnitada ja siis lapsed saavad rõõmsasti kaasa sõita. Lähme vaatame lähemalt.
Uurime, vaatame, päris kenad toolid ja lihtsasti kinnituvad ka. Täitsa tänapäevane vinge värk minu meelest. Ehk tõesti ostaks ära.
Müügimees: Aga kui pikemaks sõiduks läheb või reisimiseks, kuidas siis rattaid kaasa mõtleksite võtta?
Mina: Ma ei teagi, vist kuidagi auto katusele või esiratas alt ära ja autosse toppida rattad.
Müügimees: Meil on siin hea lahendus, selline kärukonksu külge kinnituv Thule lahendus kahe ratta jaoks. Kui soovite, vaatame lähemalt ja kui meeldib saan hea hinna teha.
Uurime, vaatame, tundub tõesti väga mõistlik lahendus. Kinnitub kärukonksu külge ühe vajutusega ja rattad käivad ka üsna klikk-klikk peale ja valmis.
Müügimees: Kiivrid oleks ka kindlasti vajalikud?
Mina: Muidugi. Kes teab mis võib juhtuda või kuhu võpsikusse sisse sõita.
Päris kenad need tänapäeva kiivrid oma kujunduse ja värvide poolest.
Nojah. Ühesõnaga läksin niisama jalgrattaid kaema, et tänapäevase värgiga kursis olla ja koju saabusin kahe jalgratta, autokinnituse, kiivrite ja spidomeetrite ja muu mudru komplektiga.
Nagu selles anekdoodis, kus mees läheb õngeritva ostma, et kalale minna ja märkamatult on õngeridvale lisaks müüdud veel maastur, järelkäru ning mootorpaat.
Tegelt ei kahetse üldse. Loo moraal, et üks sõbralik ja viisakas müügitöö võib nii mõjuv olla, et tagantjärgi ei usuks ise ka. Üldiselt näiteks igasugustest pakun-kaubamaja-eesuksel-viasatti+pensionifondi tegelastest olen suutnud üsna kenasti midagi soetamata mööda minna.
Homme siis katsetab ära kuidas rattad on.
|
|
| Kommentaarid: 1218 loe/lisa |
   |
897 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
28.02.2015 00:50:30
|
|
|
| yerba kirjutas: |
Nagu selles anekdoodis, kus mees läheb õngeritva ostma, et kalale minna ja märkamatult on õngeridvale lisaks müüdud veel maastur, järelkäru ning mootorpaat.
|
selles anekdoodis läks mees naisele hügieenisidemeid ostma ja ostis hoopis kõik muud asjad, sest naisel ju nagunii päevad, mis seal kodus ikka passida.
Nii et sul päris nii ei läinud
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
28.02.2015 01:05:33
|
|
|
yerba, veloplusis käisid? Pole kuulda olnud, et mujalt ajsalikku nõu võiks saada
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
28.02.2015 01:09:33
|
|
|
napoleon, ta ei ole Eestis.
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
28.02.2015 01:21:59
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
yerba, veloplusis käisid? Pole kuulda olnud, et mujalt ajsalikku nõu võiks saada  |
Ei olnud veloplus. Selline tore kohalik pood oli nagu Fietsen De Pauw Duisburg. Belgia ühesõnaga.
http://www.fietsendepauw.be/
|
|
   |
897 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
28.02.2015 01:39:51
|
|
|
Belgias on kõik ju semud
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
haigo
HV veteran

|
28.02.2015 10:50:28
|
|
|
Kui meil Savisaar võidab ja ei suudeta valitsust moodustada mingi paar aastat, siis pärast seda on ka kõik inimesed ilusad ja head
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
28.02.2015 11:02:03
|
|
|
| haigo kirjutas: |
Kui meil Savisaar võidab ja ei suudeta valitsust moodustada mingi paar aastat, siis pärast seda on ka kõik inimesed ilusad ja head  |
õige loogika jah
Muidu jagatakse jälle omadele ja ülejäänud pahased...
Keegi teab kas Vooremäel ka midagi uut ja huvitavat 2014 tehti?
Päris downhilli rada sõita ei tahaks, aga ehk mõni rada rohkem välja puhastatud.
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
28.02.2015 17:24:08
|
|
|
Nonii, rattad siis sõiduvalmis ja start
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid! |
|
   |
897 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
28.02.2015 17:37:12
|
|
|
OT: seal nii kõva tuul, et naabri katusel katusekivid seguga kinni?
Eestis küll laps rattal sõita ei julgeks...
| Magic kirjutas: |
| OT: seal nii kõva tuul, et naabri katusel katusekivid seguga kinni? |
Kipub olema küll, kui aus olla. Tuul lükkab sileda maa peal ratast päris jõudsalt edasi.  |
Et siis nädala ootad, et jälle 200km tagasi saaks ?
viimati muutis Magic 28.02.2015 17:38:52, muudetud 2 korda |
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
28.02.2015 17:38:06
|
|
|
| OT: seal nii kõva tuul, et naabri katusel katusekivid seguga kinni? |
Kipub olema küll, kui aus olla. Tuul lükkab sileda maa peal ratast päris jõudsalt edasi.
|
|
   |
897 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
28.02.2015 18:42:27
|
|
|
Eestis küll laps rattal sõita ei julgeks...  |
Miks? Ma olen küll sõitnud.
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
28.02.2015 20:17:55
|
|
|
Oeh. 10 km sõidetud. Selline tunne, et pane või kuulutus et müüa jalgrattad
Jalad on täitsa makaronid all. Maastik on ka üsna üles-alla mägine, samas allamäge vurisedes saavad jalad puhata.
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid! |
|
   |
897 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
28.02.2015 20:26:36
|
|
|
| namstoop kirjutas: |
Miks? Ma olen küll sõitnud.  |
Äkki unustan ära, et ei sõida üksi ja päris riskivabalt ei saa ka vaid mööda rattateed veel kulgeda.
Suurem laps tahab ka trennis käima hakata rattaga, nii et peab vaatama kust kõige ohutum liikuda.
Jalad on täitsa makaronid all. Maastik on ka üsna üles-alla mägine, samas allamäge vurisedes saavad jalad puhata. |
Peaks olema ju paras tasandik enamus riigist.
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
28.02.2015 20:45:13
|
|
|
Äkki unustan ära, et ei sõida üksi ja päris riskivabalt ei saa ka vaid mööda rattateed veel kulgeda.
Suurem laps tahab ka trennis käima hakata rattaga, nii et peab vaatama kust kõige ohutum liikuda.
Jalad on täitsa makaronid all. Maastik on ka üsna üles-alla mägine, samas allamäge vurisedes saavad jalad puhata. |
Peaks olema ju paras tasandik enamus riigist. |
Oh ei. Päris üles-alla värk on siin siiski. Üsna palju tõuse on täitsa 8-9 kraadised, kuskohast on ratas käekõrval paras üles rühkida.
Jalgrattateed ja sõidurajad metsades on küll viis pluss. Ja autojuhtide suhtumine ratturitesse ja mootorratturitesse ( pean end ise elupõliseks tsiklistiks pigem ) on ka viis pluss. Antakse teed kus vaja, ristmikel on jalgrattur täiesti arvestatav partner liikluses ( enamik ristmikke on samatasandilised ehk parema käe reegli järgi võetavad ), autotee kõrval jalgrattateel sõites võtavad lähenevad autod hoogu maha, et võimalikke probleeme ennetada. Autoliiklus on ka rahulikum kui Eestis - alguses ajas see üsna närviliseks kui kõigil on liikluses aega küll. Eestis sama taktiga foori alt läheks rohelise tulega üle 2-3 korda rohkem autosid kui siin. Keegi foori all ei tõmble autoga ega paaruta ega soovi võidu hakata ajama. Ka sellised päris kiired autod - Maseratid, Bugattid, Porsched, Ferrarid, Koenigseggid - 50 alas tiksuvadki 50ga, 70 alas 70ga, 120 alas 130-140ga. Harjumatu. Viimane kord autoroolis olles üritasin foori alt startides ühte kõrvalreas olevat Bugatti Veyronit vähe kauem silmitseda ja vajutasin oma Skoda gaasipedaalile üsna mannetult aga sellest ka ei piisanud - ikka jäi Veyron tahapoole ära. Mingi mõnusa olemisega papi istus Veyroni roolis ja tundus, et tema ümber aeg lihtsalt seisis - polnud kiiret kuhugi. Vaimusilmas kujutan ette, kuidas Eestis noorem generatsioon selle aparaadiga Sõpruse pst foori tagant stardiks.
Aga kohalikud eripärad hakkavad juba mõjuma ja pole see "uimane" liiklus nii halb midagi. Päris hea on tegelikult.
|
|
   |
897 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
01.03.2015 09:46:29
|
|
|
| Päris hea on tegelikult. |
Valgesse inimesse hakkab rohkem valget tulema...
_________________ KASS |
|
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
02.03.2015 11:43:44
|
|
|
| Oleks vaja uusi väliskumme. Täna sai lõplikult siiber. 1 aastaga 2 ratta peale nüüd juba 5 õhukummi ja 1 väliskumm katki läinud. Täna korjasin jälle kummist graniitkillu ja õhtul jala koju minek. Praegu all miskised Kwest kummid. 90 % asfalt. Mõõt: 42-622 (700x40c 28x1 5/8). Tahaks vähegi torkekindlamaid. Hind võiks jääda 20€/tk piiresse. Soovitusi?
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
03.03.2015 09:04:16
|
|
|
Mõlemal võiks ka liivaga teatav pidamine olla.
Ise lõhkunud pigem äärekivide ja klaasikildudega. Lisaks maantee sõitu ei seedi seega ka muster rohkem maastiku oma.
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
03.03.2015 11:51:28
|
|
|
|
Kuidas sa saad ära unustada, et sõidad koos lapsega? Näed head rada ja sukeldud kohe nautima?
Üldiselt tegelikult ei tundu minumeelest see lapsega sõitmine sugugi nii hirmutav.. või siis ma olen lihtsalt väga külma kõhuga. Siin vahepealsel lumeperioodil sai ka Tallinnas last rattaga lasteaiast koju veetud, milles küsimus.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
03.03.2015 11:54:34
|
|
|
| Ekstreemolukorrad ju
|
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
03.03.2015 13:59:52
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
| Ekstreemolukorrad ju |
Just just...
Eile üks tahtis ette kärutada...ju oli ka külma kõhuga
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
03.03.2015 14:05:26
|
|
|
Naljakas tegelikult kuidas kõik koguaeg kujutavad endale mingeid ekstreem ohuolukordi ette ja kirjutavad siia kuidas kindlast surmast pääsevad rattateedel... samas aastate jooksul kui olen sõitnud erinevatel mägirattavõistlustel ja maratonidel kus on korraga tuhandeid sõitjaid rajal, siis ei ole kordagi ette tulnud isegi poolt nii hirmsat, mida siin lugeda võib
Samamoodi autode/liiklusteemas. Siin on kaks varianti: kas inimestel on ülejäänud elu nii mage/turvaline, et see, kui meetrise distantsiga keegi möödub, on kohe kindel ohuolukord või olen mina tuim ja ei pane tähelegi kui keegi kuskil külgees mäest alla tuleb/mu ees driftib.
|
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
03.03.2015 14:52:06
|
|
|
| Võistlus on halb näide - mul vend sõitis seal top.100 seas elionil, ei olnud mingit erilist ohtu. Samas pidas ta seda Tartu Maratoni "pühapäeva" üritust ohtlikumaks. Kogu loogika selles, et seal on inimestel oskus teha midagi sellist mille peale ei tule.
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
t2ring
Kreisi kasutaja

|
09.03.2015 21:38:20
|
|
|
Kas keegi oskab soovitada Tallinnas mingit kohta, kus saaks lasta ratta kevadiseks hooaajaks korda teha + varuosad ei ole hirmkallid. Vahetust vajavad kindlasti mõlemad veljed (või jooksud?), sest tagaratas on kaheksas, käiguvahetus tuleks üle vaadata ja muud nipet-näpet.
Või tuleb odavam mingi uus korralik ratas osta? (hetkel on Discovery 2.0 )
|
|
| Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
valdeko
HV vaatleja
|
09.03.2015 23:19:08
|
|
|
| t2ring kirjutas: |
Kas keegi oskab soovitada Tallinnas mingit kohta, kus saaks lasta ratta kevadiseks hooaajaks korda teha + varuosad ei ole hirmkallid. Vahetust vajavad kindlasti mõlemad veljed (või jooksud?), sest tagaratas on kaheksas, käiguvahetus tuleks üle vaadata ja muud nipet-näpet.
Või tuleb odavam mingi uus korralik ratas osta? (hetkel on Discovery 2.0 ) |
Viimase täishoolduse lasin teha Vabajooksus (http://vabajooks.ee/). Hinna poolest ei ole ma odavamat leidnud (praegu vaatasin et möödunud aasta 40 €-st on saanud 48 €, ju siis tuleb ajaga kaasas käia). Samuti telliti sealt mulle rummudünamo ja laoti sellega uus jooks. Teenindus sõbralik ja teenus kvaliteetne. Lähiajal on plaan teine ratas ka sinna hooldusesse viia.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
10.03.2015 09:52:08
|
|
|
Keegi lenksul telefonihoidikut ka kasutab? Midagi tugevamat, millega ka kruusateel sõita kannatab.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
10.03.2015 09:59:54
|
|
|
t2ring, soovitan A.V.S.K-d Valdeku tänavas, hinnad ülejäänud kohtadega midagi muud, üldine ülevaatus, õlitamised jne olid 15€ nt.
Kontakt siit http://avsk.ee/est/kontakt/
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
10.03.2015 12:26:29
|
|
|
Kui juba rattahoolduse peale jutt läks. Kas keegi oskab soovitada ka mõnd kohta, kus töö tegijad Nexus-8 rummukäikude ja Nexus rollerbrake pidurite peale kohe ära ei ehmata ja pikalt ei saada? Lisaks võiks muidugi ka varasem kogemus olemas olla selliste süsteemide osas, sest Shimano juhendeid oskan ma põhimõtteliselt ise ka lugeda, kui juba maksan töö eest, siis tahaks ka selle eest korraliku tööd saada.
Seni ainus kogemus selle ratta hooldamisega Tallinnas oli küll selline, et üht-teist pidin pärast kodus ise õigeks sättima, mis meestel kokku pannes valesti olid läinud. Piduritross näiteks ei jooksnud ettenähtud siini sees, vaid oli kuskilt suvalsielt tõmmatud jne.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
t2ring
Kreisi kasutaja

|
10.03.2015 14:02:51
|
|
|
| valdeko kirjutas: |
Viimase täishoolduse lasin teha Vabajooksus (http://vabajooks.ee/). Hinna poolest ei ole ma odavamat leidnud (praegu vaatasin et möödunud aasta 40 €-st on saanud 48 €, ju siis tuleb ajaga kaasas käia). Samuti telliti sealt mulle rummudünamo ja laoti sellega uus jooks. Teenindus sõbralik ja teenus kvaliteetne. Lähiajal on plaan teine ratas ka sinna hooldusesse viia. |
| lightbluefox kirjutas: |
t2ring, soovitan A.V.S.K-d Valdeku tänavas, hinnad ülejäänud kohtadega midagi muud, üldine ülevaatus, õlitamised jne olid 15€ nt.
Kontakt siit http://avsk.ee/est/kontakt/ |
Aitäh, vaatan mõlemad kohad üle.
|
|
| Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
11.03.2015 22:42:31
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
| Keegi lenksul telefonihoidikut ka kasutab? Midagi tugevamat, millega ka kruusateel sõita kannatab. |
Quad Lock on näiteks õunale tummine tükk
_________________ KASS |
|
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
12.03.2015 22:10:09
|
|
|
Kasutan sellist. Ei saa kurta. Lisaks mulle tundub, et see pakub kaitset ka vibratsiooni ja põrutuste vastu. Jäik ühendus lenksuga ilmselt mitte.
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
12.03.2015 22:12:43
|
|
|
namstoop, ostsid kuskohast? Vaatasin, et osta.ee on neid täis 7€ hinnaga
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
12.03.2015 22:20:39
|
|
|
Mõte on hea ja kaitseb hästi
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
12.03.2015 22:32:47
|
|
|
Ma olen kusagilt Hiinast enamasti tellinud. Paar tükki neid erineva suurusega. 7€ vast üsna OK hind selle eest, et ei pea pikalt ootama. Aga suurust vaata, et telefon ikka ära mahuks. Eriti kui tahad kõrvaklapid või välise aku pikemal retkel järgi panna, siis peab väike varu olema.
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
23.03.2015 05:37:18
|
|
|
pole nüüd jalgratas, aga samasse valdkonda kuuluv. soetasin endale tõukeratta, inglise keeles kick scooter. mudeliks on Xootr Mg
Spoiler 
toodetud USA-s. tellisin hollandi veebipoest ja maksis umbes 300 eurot koos koti, tagumise piduri ja tagavaravidinaga, millega raami fikseerida operatsioonilisse või pakitud asendisse. kaalusin sarnaseid tooteid pikalt, aga kaalukeeleks said töökindlus (hoolimata suurest otsimisest ei leidnud eriti palju ülevaateid või kasutajahinnanguid, et see konkreetne toode oleks kuidagi kellelgi katki läinud), portatiivsus (kiiresti kinni-lahti ja teiste sarnastega võrreldes kompaktsemad mõõtmed ning kergem ka: 4,5 kg). peamine negatiivne külg teiste sellistega võrreldes on suurem müra - rattad on sellisest materjalist, et vastu takistusi põrgates tekitab kolinat. aga kui on sile asfalt, siis läheb vaikselt.
igatahes terve eilse päeva ja osa üleeilsest kulgesin nagu boss tallinnas ringi. mida öelda - algaja asi, keskmine kiirus tuli 12 km/h umbes. see on umbes sama kiiresti kui ma jooksmas käin tunniks ajaks. aga vahe on selles, et pärast jooksu on toss väljas, pärast tõukekaga kulgemist võib veel teise või kolmanda distantsi otsa kulgeda. ja ikkagi ligi 2,5 korda kiirem kui jalgsi.
kuna rattad on võrreldes jalgrattaga väikesed, pole õhuga täidetud ja amortisaatoreid pole, siis iga väiksemgi ebatasasus annab ikka tunda. ja selgeks sai ka, et tallinna kesklinna uuemapoolsed tänavad on tõukeratta jaoks kohutavalt ebasõbralikud. kui sellised asjad on maailma suurlinnades levinud, siis tallinna kesklinnas vähemalt normaalselt kulgeda pole võimalik, sest tänavad on paljudes kohtades asfaldi asemel kaetud tänavakivikattega. ja üle sellise pinna sõites on tunne et hambaplommid kukuvad vibratsiooni tõttu kohe välja.
igatahes kino kosmose juurest mööda pärnu maanteed ja siis pärnu mnt viadukti juurest mööda tehnika tänavat kristiine keskuse lähedale libisemine oli päris epic, kuna kogu aeg väike kallak allamäge. kui seda marsruuti oleks jalgsi käinud, oleks kordades rohkem aega läinud. väga efektiivne.
ja tagatipuks tundub, et tegemist on ka kõva treeninguga. ei pea end päris papist poisiks, aga kõik lihased üle keha sai kergelt valusaks, sellist asja pole tükk aega kogenud. nüüd jääb ainult loota, et kogu see kesklinna raputamine põlveliigestele liiga kehvalt ei mõjunud.
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Porno Parm
mugavuspagulane

|
23.03.2015 06:37:25
|
|
|
nõrgad jalalihased lihtsalt,
su sõber SKG vast annab nõu kuidas kanakintsudest saada üks korralik broileripakett
|
|
| Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
28.03.2015 22:47:06
|
|
|
Kasutan sellist. Ei saa kurta. Lisaks mulle tundub, et see pakub kaitset ka vibratsiooni ja põrutuste vastu. Jäik ühendus lenksuga ilmselt mitte. |
Seda ainult veidi halb kinnitada, st ta ei püsi hästi päris püstises asendis. Võib-olla ka sellest, et mul peenikese toruga vanakooli raam ja suur telefon. Aga muidu läbi kile saab endomondo käima-seisma küll ja vajadusel kaarti piiluda.
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
28.03.2015 23:00:04
|
|
|
| Petz kirjutas: |
Kasutan sellist. Ei saa kurta. Lisaks mulle tundub, et see pakub kaitset ka vibratsiooni ja põrutuste vastu. Jäik ühendus lenksuga ilmselt mitte. |
Seda ainult veidi halb kinnitada, st ta ei püsi hästi päris püstises asendis. Võib-olla ka sellest, et mul peenikese toruga vanakooli raam ja suur telefon. Aga muidu läbi kile saab endomondo käima-seisma küll ja vajadusel kaarti piiluda.  |
Viltu vajumise vastu ma tõmbasin nii raamile kui koti alla riba velcrot. Püsib küll.
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
29.03.2015 00:05:59
|
|
|
| dvd vader kirjutas: |
pole nüüd jalgratas, aga samasse valdkonda kuuluv. soetasin endale tõukeratta, inglise keeles kick scooter. mudeliks on Xootr Mg
Spoiler 
toodetud USA-s. tellisin hollandi veebipoest ja maksis umbes 300 eurot |
300 eurot? Miks mitte see: http://www.amazon.com/Razor-E300-Electric-Scooter-Matte/dp/B0085HM36Y ?
|
|
| Kommentaarid: 900 loe/lisa |
   |
674 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
29.03.2015 17:34:00
|
|
|
Sellele hinnale pane lisaks veel otsa transport ja igasugused maksud (tolli ja käibe maks) ja tulebki pea 300 või isegi rohkem üürot kokku.
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
29.03.2015 17:44:24
|
|
|
come on, kuidas ma seda kaasas tassin seljakotiga matkates või mismoodi ma seda metsas laen? ainult õhuga täidetud rattad võtaks sealt küll endale
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
7 :: |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
31.03.2015 23:06:58
|
|
|
Täna õhtul nägin küll sellist vaatepilti, et pidin teist korda veel vaatama, et silm uskuda.
Mustamäel tuli pimedal kõnniteel vastu täiesti ilma valgustusete, suuri ülepea kõrvaklappe kandev rattur. Suht tavaline vaatepilt paraku. Aga lisaks sellel sõitis tema üherattalisel Nii hipster annab ikka olla
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
01.04.2015 08:13:39
|
|
|
Täna õhtul nägin küll sellist vaatepilti, et pidin teist korda veel vaatama, et silm uskuda.
Mustamäel tuli pimedal kõnniteel vastu täiesti ilma valgustusete, suuri ülepea kõrvaklappe kandev rattur. Suht tavaline vaatepilt paraku. Aga lisaks sellel sõitis tema üherattalisel Nii hipster annab ikka olla  |
Lõpp oli paika panev jah
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |