soovitaks pigem Nuuvem.com.br* kaudu, kuna tegemist ametliku edasimüüjaga. ~16 euri hinnaks ja peaks saama lisada ilma VPN'ta.
Lisa Chrome'le Hola plugin ja vali saidil roheline lipuke, siis saad korvi panna.
Maksta tuleb Paypali kaudu, teised maksemeetodid eeldavad Brasiilia isikukoodi vms
Mõni mode võiks käia teema üle ja kustutada seda VPN kraami, mõni algaja võib valesti teha... mõttetu see trikitamine. No kui ei ole hinda väärt võta pira ja osta hilisema -50% kampaania ajal, kui on siis osta oma regiooni müüjalt.
Kuidagi jaburaks läinud juba see VPN propa.
Igastahes tellitud ja jään ootama. Hiljuti proovisin eelmisi osasid ja ei meeldinud, loodan, et see parem. Eelmist osa xxl ei kannatanud võrrelda SimCityga. Maastiku layer ei sobinud kuidagi kokku objektidega mida ehitasin, näiteks hästi oli aru saada kui ehitasid teid siis ei sobinud nagu maastikuga kokku, ei olnud proportsioonis.
Mõni mode võiks käia teema üle ja kustutada seda VPN kraami, mõni algaja võib valesti teha... mõttetu see trikitamine. No kui ei ole hinda väärt võta pira ja osta hilisema -50% kampaania ajal, kui on siis osta oma regiooni müüjalt.
Kuidagi jaburaks läinud juba see VPN propa.
Ei ole nüüd vaja üle ka pingutada. Kes oskab, see oskab. Peaasi, et jõuaks raha tegijatele. 27 euri eest ma seda mängu ei ostaks, aga 10 eest võisin vabalt. Parem see tegijatele kui mitte midagi?
Ja ei leia, et mingi grusiin peaks vähem maksma kui mina.
Tunnikese olen mänginud, väike 3000 elanikuga linn, profiilis märgitud lauaarvuti peal töötab default seadistusega täiesti talutavalt ~30fps. Nõrk prose on mul ilmselgelt suurim pudelikael. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Minu linn peale kahte tundi mängimist. Kas kasutate policiesi ka? Vaatan, et elektriarvestite oma rõõvib suhteliselt palju raha ning olen nendest selletõttu hetkel loobunud.
Sellise linnaga jookseb ~25 fps kuni 60fps, olenevalt zuumi tasemest .
Aga raha voolab nagu muda, selle poole pealt ei ole väga raske. Nüüd vaja lihtsalt linn paremaks/ilusamaks teha.
Ütleme nii, et hea, et täishinda ei maksnud fps on jõle madal. Mida suuremaks ehitan seda väiksemaks fps läheb.
Mis on sinu jaoks madal. Minu profiili arvutil veel 40+fps(hetkel 80k pop) kui päris lähedale ei zuumi. Sinu profiili arvuti hoopis 2 matsu kõrgemast klassist, mis sul see fps on siis?
Tunnikese olen mänginud, väike 3000 elanikuga linn, profiilis märgitud lauaarvuti peal töötab default seadistusega täiesti talutavalt ~30fps. Nõrk prose on mul ilmselgelt suurim pudelikael.
Poole tunniga sai 2200 kätte. Alustamine on raskeim...Sim City lasin ka jooksta pool päeva tööl ja siis õhtul kodus katsetasin ja ehitasin.
Hetkel midagi arvata veel ei oska...
Ütleme nii, et hea, et täishinda ei maksnud fps on jõle madal. Mida suuremaks ehitan seda väiksemaks fps läheb.
Mis on sinu jaoks madal. Minu profiili arvutil veel 40+fps(hetkel 80k pop) kui päris lähedale ei zuumi. Sinu profiili arvuti hoopis 2 matsu kõrgemast klassist, mis sul see fps on siis?
No tõsine lag oli. 20 fps-i äkki? Aga netis otsisin ja oli veel probleeme läpaka kasutajatel, sain korda. Nimelt siis Nvidea 3D settingute all lisasin antud mängu ja panin high peale, nüüd täitsa hea, nii hea, et reaalne aeg liigub sama kiire tempoga nagu mängus, krdi ajataju kadus ära ja hommiku kella 5-ni sai putkasid ehitatud.
Näppisin täna natuke edasi ja ~20000 juures kipuvad kaherajalised teed väga kitsaks jääma. Raha väga suur probleem ei ole, nüüd tuleb tänavaid ja teenuseid korralikumalt planeerima hakata.
danny kirjutas:
nüüd täitsa hea, nii hea, et reaalne aeg liigub sama kiire tempoga nagu mängus, krdi ajataju kadus ära ja hommiku kella 5-ni sai putkasid ehitatud.
Suur kell laual, aga ikka ärkasin transist kell üks öösel
Väga kaasakiskuva mänguga valmis saanud jah
Endal sama viga eile öösel, kuradi hilja sai magama ikka
Mul päris nii vara veel liiklusega probleeme ei tekkinud, aga seal 50k juures läks päris tõsiseks ajude ragistamiseks Mul grid süsteemis 2 ja 6 realised segamini, koormus on kohati suur küll, aga seisma pole veel liiklus jäänud Pärast mingi 30min liikluse jälgimist aitasid kohati strateegiliselt paigutatud ühesuunalised teed hädast välja
Ise veel pole käsi külge saanud aga teistes foorumites kolades jäi silma, et teede planeerimisele ja nende kujundamisele tuleb päris loominguliselt kohati läheneda. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kuna mul jäid striimid enamalt jaolt vahele - kuidas näeb välja teede upgrade ning mis viisil mõjutab see juba täis ehitatud tsoone? Ma järeldan, et tavalise kaherealise peale neljarealise ehitades lammutatakse teeäärsed majad maha?
Näiteks see tee siin http://i.imgur.com/OV90oe8.jpg, ma eeldan, et vasakul pool teed olevad kõnniteed on eraldi ehitatud algusest saadik ning ei tule selle maanteega kaasa?
Võtsin ka heightmapi ette ja tegin Tallinn v1 kaardi. Kuna heightmap oli päris krobeline, siis sai ehk liiga palju siltud, kuid siin ta on. Võite ise edasi arendada/mängida kui huvi on:
http://www.upload.ee/files/4566892/TALLINN_v_002E1.crp.html
Eks ise ka arendan edasi kui viitsimist on...
EDIT: ahjaa, panna tuleb see siis cities_skylines/maps kausta
Võtsin ka heightmapi ette ja tegin Tallinn v1 kaardi. Kuna heightmap oli päris krobeline, siis sai ehk liiga palju siltud, kuid siin ta on. Võite ise edasi arendada/mängida kui huvi on:
http://www.upload.ee/files/4566892/TALLINN_v_002E1.crp.html
Eks ise ka arendan edasi kui viitsimist on...
EDIT: ahjaa, panna tuleb see siis cities_skylines/maps kausta
Kuna mul jäid striimid enamalt jaolt vahele - kuidas näeb välja teede upgrade ning mis viisil mõjutab see juba täis ehitatud tsoone? Ma järeldan, et tavalise kaherealise peale neljarealise ehitades lammutatakse teeäärsed majad maha?
Näiteks see tee siin http://i.imgur.com/OV90oe8.jpg, ma eeldan, et vasakul pool teed olevad kõnniteed on eraldi ehitatud algusest saadik ning ei tule selle maanteega kaasa?
Teede laiendamine võtab vastavalt kõrvalolevate zoneide arvelt ruumi vähemaks. Ehk 4 ruudusest zonest saab 3 ruudune jne. Majad, mille arvelt 1 või rohkem ruute võetakse lammutatakse.
Need kõnniteed saab ise teha, eraldi ehitatud. Kuid kindlasti annab selle asset manageriga savestada valmis ristmikud vms.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.