Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
summutaja
HV veteran

|
20.03.2004 06:27:40
mpo vs rms |
|
|
Kas keegi võiks mulle lahti seletada, mis vahe on mpo ja rms, jutt käib siis kõlaritest. Ühel on kirjutatud 2x80 RMS ja teisel 2x280 MPO...??? Ette tänades
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
20.03.2004 06:48:26
|
|
|
ma ütleks ainult niipalju, et kõik peale RMS-i võiksid ära unustada
_________________ mäx2 |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
pang
HV veteran
|
20.03.2004 09:57:36
Re: mpo vs rms |
|
|
summutaja kirjutas: |
Kas keegi võiks mulle lahti seletada, mis vahe on mpo ja rms, jutt käib siis kõlaritest. Ühel on kirjutatud 2x80 RMS ja teisel 2x280 MPO...??? Ette tänades |
PMPO ikka?
see rms näitab seda võimsust (peaks vähemalt näitama) mida ta suudab pidevalt välja anda. PMPO näitab ma ei teagi mida. PMPO on dumbjuuseritele kes vaatavad et oh 5000w pmpo ja mõtlevad et nendega oleks kõva küll
RMS ikka kõige tähtsam
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
2 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
20.03.2004 11:49:10
|
|
|
MPO tähistus on ka olemas. RMS ei ole sugugi selline võimsus mida aparaat pidevalt suudab välja anda. Ja ei ole seda ka MPO. Kui tegu miskite arvutikõlaritega, siis vaata toiteploki võimsust, siis saad üldjoontes teada kui palju teoreetiliselt võimsust olla saab.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
c
HV kasutaja
|
21.03.2004 21:45:05
|
|
|
rms on siis ruutkeskmine väärtus maksimaalsest kannatatavast pikaajalisest võimsusest. peaks olema mõõdetud 1kHz sageduse juures.
mpo (pole küll kuulnud) aga arvan et peaks olema mingi maximum power output. mis on siis mingi maksimaalne hetkeline võimsus mida kõlar peaks kannatama.
mõlemad numbrid on sellised nigu nad on, kuigi jah rms on nigu see väärtus mida loetakse kõige tõsisemalt võetavamaks ja reaalsemaks.
aga muidu kui otsingut kasutada siis on olemas teema kus lahati seda rms-i suht pikalt
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=50622&highlight=
eriti vaata veel see tevalo foorumi teema üle milllele seal kusagil viidatud on.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|