Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Gap
HV Guru

|
07.03.2015 15:31:44
|
|
|
madness kirjutas: |
sounds fun.. |
skill
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
07.03.2015 15:35:11
|
|
|
parm, tiim ei kaotanud. Tiim võitis mängu ja paljustki tänu sellele, et ma põõsas istusin ja võtsin masse maha, et omad saaksid lippudele ligi.
Pidevalt kuskil maja nurga äärest ühe pommiga võttis 2-3 meest maha.
Mina ei viitsi pidevalt ringi jooksta ja kuuli saada mingi random snaiperi käest või järgneva aimless spray and pray tegelase käest.
Niigi raske aru saada kus vaenlane on ja neile pihta lasta. Eriti kui on kaugel ja ei saa aru kui palju üle pea laskma peab ja kas üldse peab üle pea laskma.
Pealegi see tiimide teema on ka väga haiglane selles mängus. Kus üks tiim võidab teist tiimi 1200 ticket serveris 600+ ticketiga ja mingit balance süsteemi ei esine ja adminne ei koti.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
07.03.2015 15:44:32
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
[b]
Pealegi see tiimide teema on ka väga haiglane selles mängus. Kus üks tiim võidab teist tiimi 1200 ticket serveris 600+ ticketiga ja mingit balance süsteemi ei esine ja adminne ei koti. |
Sellega olen ma sinuga nõus Ise olen ka suht palju sellistes mängudes olnud... ise nagu püüan objective täita,aga kui ikka vastasmeeskond nendes lippude baasides istuvad siis üksi on ikka suht võimatu niisama midagi teha ,ükskõik kas siis tanki või mortarit kasutades kaotad sa ikkagi ja siis kui ütled et miks on unbalanced teams siis öeldakse sulle et sul on vaba voli lahkuda... mida olengi teinud ,pole väga fun sellistes serverites mängida .... põnevam on ikkagi kui mäng on võrdne ja huvitav mitte et mängu alguses on juba üks tiim 600 punktiga ette rebinud .
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jack.igg
HV kasutaja

|
07.03.2015 15:47:34
|
|
|
parm kirjutas: |
ja siis imestatakse miks tiim kaotab, kui sihuksed lambad võsas istuvad  |
Sinuarust on meeskonnale parem kui see lammas hakkab sihitult ringi jooksma ja kaotab meeskonna ticketeid? Tähtis on K/D suhe mitte see kas joostes või võsast nad maha võtad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
07.03.2015 15:51:36
|
|
|
Gap kirjutas: |
[b]
Pealegi see tiimide teema on ka väga haiglane selles mängus. Kus üks tiim võidab teist tiimi 1200 ticket serveris 600+ ticketiga ja mingit balance süsteemi ei esine ja adminne ei koti. |
Sellega olen ma sinuga nõus Ise olen ka suht palju sellistes mängudes olnud... ise nagu püüan objective täita,aga kui ikka vastasmeeskond nendes lippude baasides istuvad siis üksi on ikka suht võimatu niisama midagi teha ,ükskõik kas siis tanki või mortarit kasutades kaotad sa ikkagi ja siis kui ütled et miks on unbalanced teams siis öeldakse sulle et sul on vaba voli lahkuda... mida olengi teinud ,pole väga fun sellistes serverites mängida .... põnevam on ikkagi kui mäng on võrdne ja huvitav mitte et mängu alguses on juba üks tiim 600 punktiga ette rebinud . |
Siis tule ja mängi meie serveris. Suur rõhk meeskonna tööl.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
07.03.2015 17:01:30
|
|
|
parm, tiim ei kaotanud. Tiim võitis mängu ja paljustki tänu sellele, et ma põõsas istusin ja võtsin masse maha, et omad saaksid lippudele ligi.
Mina ei viitsi pidevalt ringi jooksta ja kuuli saada mingi random snaiperi käest või järgneva aimless spray and pray tegelase käest.
Niigi raske aru saada kus vaenlane on ja neile pihta lasta. Eriti kui on kaugel ja ei saa aru kui palju üle pea laskma peab ja kas üldse peab üle pea laskma.
|
Tiim võitis, sest oli mängijaid, kes pole sinusugused vagoo'd ja viitsisid reaalselt vaeva näha. Küllap oli mingi 5-10 sinusugust mortarimeest veel passimas kuskil
Vaenlased on hästi näha kui viitsiks veidigi süveneda.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
07.03.2015 17:50:34
|
|
|
Kui te päeval juba vastaseid ei näe, mis te siis teete kui öö on
Hetkel on parim öö mappidest Siege of Shanghai, kuna katustele pääs on kinni ja koptereid pole.
Golmud ja Zavod on suht sama mis päeval, DICE'i kuu on sama hele nagu päike päeval ja reaalselt on ainult pimedad igast nurgatagused. Põhiline rappimine käib tankidelt ja bmp-delt kuna neil thermal. Öömappe tuleb kindlasti CLASSIC modes mängida, 3D spotting on lihtsalt liiast.
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
A-Circus.
Kreisi kasutaja

|
08.03.2015 09:17:27
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Panin reso 3840x2160 ja fps kukkus 20 peale kolinal |
On siis pilt palju parem, eeldan et kasutasid seda 1080p monitoril?
Endal peale patchi ikka jubedad fps dropid. Nüüd keelasin ingame Origini ära(jäi peale viimast installi tegemata) ja tundub et asi läks paremaks.
|
|
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
08.03.2015 10:04:32
|
|
|
A-Circus. kirjutas: |
El-Fuego kirjutas: |
Panin reso 3840x2160 ja fps kukkus 20 peale kolinal |
On siis pilt palju parem, eeldan et kasutasid seda 1080p monitoril?
Endal peale patchi ikka jubedad fps dropid. Nüüd keelasin ingame Origini ära(jäi peale viimast installi tegemata) ja tundub et asi läks paremaks. |
Jah 1080 molul kasutasin seda. Väiksem nägi txt välja küll kuid ei osanud näha erinevusi, peab katsetama veel. Igatahes tolku sellest mulle nii kui nii ei oleks, sest arvuti seda välja ei vea
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaido163
HV kasutaja

|
08.03.2015 17:08:15
|
|
|
MEELDETULETUS. Sel kolmapäeval 11.märts kell 21.30 on lahing ROOTSI VS EESTI. Kõik, kes tahavad osaleda andke teada EBV platooni avalikul lehel (Või tulge lahingu päeval EBV teamspeaki) Lahingu ajal on kasutada meie platooni teamspeak: ebv.teamspeak3.com ja oleks soovitav kui enamus meie tiimist oleks lahingu ajal teamspeakis. (Päris kõik sinna kahjuks ei mahu, kuna meil 25 kohta)
Loodame, et saame Eestist erinevate platoonide peale ikka 33 inimest kokku ja suudame anda rootslastele väärika lahingu.
_________________ EBV  |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
08.03.2015 21:26:52
|
|
|
kaido163 kirjutas: |
MEELDETULETUS. Sel kolmapäeval 11.märts kell 21.30 on lahing ROOTSI VS EESTI. Kõik, kes tahavad osaleda andke teada EBV platooni avalikul lehel (Või tulge lahingu päeval EBV teamspeaki) Lahingu ajal on kasutada meie platooni teamspeak: ebv.teamspeak3.com ja oleks soovitav kui enamus meie tiimist oleks lahingu ajal teamspeakis. (Päris kõik sinna kahjuks ei mahu, kuna meil 25 kohta)
Loodame, et saame Eestist erinevate platoonide peale ikka 33 inimest kokku ja suudame anda rootslastele väärika lahingu. |
DEFR Platoon toetab teid viie mängijaga. Nimed täpsustamisel kes. Mina ja Bux oleme kindlasti. Pange FF peale. Ilma selleta on võistlust pidada üsna nadi kui on taastuvad elud.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.W.A.T.
HV kasutaja
|
09.03.2015 10:24:37
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Hetk tagasi sattusin TDM serveris sellise asja otsa, et osad mu tiimikaaslased olid pea kohal ja väljaku keskele jõudes oleks nagu sein ees olnud ning W all hoides hakkas mees kohapeal "hüplema". Serveri ping`i näitas 45. Kuidas seike asi võimalik?
Lisaks mu eelpool olnud murele leidsin sellise asja. Toxicu VDDC 862 on õige tegelikult. Aga BF4 1 kindel map vilgub selle kaardiga ja tuleb kõrgemat VDDC kasutada. Ja täpselt nii ongi, 862 ja kõik ülejäänud mapid jooksevad probleemivabalt. |
VDDC on graafikaprotsessori pinge. See on muutuv suurus sõltuvalt koormusest kaardile. Ilmselt 862 on idle-s, siis toodab kiip oluliselt vähem sooja. Mängudes lähevad nii klokid kui ka pinge kõrgemaks.
Vilkumine ilmselt tulebki sellest, et mingil põhjusel jääb pinge vastavate klokkide jaoks väikeseks. Lahendus on ilmselt siis selle sama VDDC pinge tõstmine või core kloki vähendamine.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
09.03.2015 11:12:51
|
|
|
kaido163 Olen käsi Lähme näitame neile...
Kutsun ülesse, kellel vähegi viitsimist tulge kolmapäeval Eesti eest Rootsi vastu sõdima
viimati muutis busta 09.03.2015 11:20:44, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kecco-
HV kasutaja

|
09.03.2015 11:13:03
|
|
|
Kuna ei ole vahepeal olnud teemaga kursis siis uurin, kust on hetkel kõige parema hinnaga digital BF4 koos DLC'dega?
Vaatan, et osades kohtades on odavam osta eraldi "Battlefield 4"+"Battlefield 4 Premium DLC", kui "Battlefield 4 Premium Edition". Tuleb neil mingi vahe mängus?
viimati muutis -Kecco- 09.03.2015 11:22:12, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiido
484

|
09.03.2015 13:52:48
|
|
|
Kas keegi homses lahingus osaleja twitch ülekannet ei plaani teha ?
Ise kaasa lüüa ei saa kahjuks kuid vaataks "tugitoolist" lahingut.
|
|
Kommentaarid: 139 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
09.03.2015 13:58:24
|
|
|
Twitch ülekandega on see jama, et kui keegi vastase poolelt saab haisu ninna siis võib kasutada seda meie vastu. Kui aga mäng näiteks on mõne tundmatu mängija poolt üle kantud, siis võiks isegi seda kaaluda. Hiljem hea video salvestusest vaadelda milliseid vigu t ehti ja mida saaks parandada jne. . Ametlik kanal kust nitro national cup üle kantakse on "http://www.twitch.tv/levelbf".
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiido
484

|
09.03.2015 14:02:30
|
|
|
niijana kirjutas: |
Twitch ülekandega on see jama, et kui keegi vastase poolelt saab haisu ninna siis võib kasutada seda meie vastu. Kui aga mäng näiteks on mõne tundmatu mängija poolt üle kantud, siis võiks isegi seda kaaluda. Hiljem hea video salvestusest vaadelda milliseid vigu t ehti ja mida saaks parandada jne.  |
Ei ole probleem ju viivitus sisse panna ülekandele.
Või siis äkki keegi spectator modes teeb ülekande kui see võimalik on : )
|
|
Kommentaarid: 139 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvoX
HV kasutaja

|
09.03.2015 20:34:44
|
|
|
Üritan ka kohal olla.
Mikuzzzzzzz
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
10.03.2015 16:58:41
|
|
|
Kahjuks ta nii on jah, et eestlane kohe ei suuda kuidagi kokku mängida. Ju see rahvus siis liiga isekas.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
10.03.2015 17:17:59
|
|
|
Eks iga hea asi tuleb läbi raskuste. Tähtis on, et meil on olemas teotahteline ja motiveeritud meeskond, kes on nõus läbi raskuste arenema. Kerge see ei peagi olema, kuid garanteeritud on pingelised õhtud ja kõrged emotsioonid. Egas korvpalli, võrkpalli ja jalgpalli edukaks mängimiseks on vaja ühtset meeskonda nii ka siin.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|