Üldiselt jah topivad miini tankla katuse ääre taha ning siis passivad snaipriga enda baasis. Miinist saab tegelt mööda, furnace peal hüppad korraks veidi kaugemal üles et näha kas miin on. Kui on, hüppad lihtsalt veidi kaugemale. Isegi kui plahvatab, peaks 100% health puhul 1-10% alles jääma. Baasile on muidugi 1 uks vaja juurde panna mis alati lahti oleks. Siis on uksed varjatud hodori baasi poolt ning nad ei saa snaipida sind maha sel hetkel, kui ust avad.
Väikseid kuute kh sinna katusele vaja ehitada mõlemale poole (või metallist kärakaid, et varjata enda tee baasi ukseni.) _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
no ma pole selles baasis peale seda käinud kui meid lõksu pandi, et ma ei kujuta ette milline see on , tahaks oma korterisse pääsu teha, aga ei ´kujuta kui blokeeritud see on...
Muidugi kas shelteri peal oli furnace alles? Eile topiti sinna miine vingelt ja võis ôhku lennata _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Shelteri peal on furnace küll, aga katuse äär on furnacitega blokeeritud, serva peale hüpata ei saa.
Metsa baas on tühjaks tehtud ja uks vahetatud. Seal pole vist enam midagi.
Me kogunesime hommikul saaremehe 'kirikubaasis'. Sai asjad lõkkesse pandud seniks kuni storage kondi jaoks staffi kogusime, aga lõke kaob ära isegi siis kui ei põle. Kõik vaevaga kogutud padrunid ja kama kadus
Ma tean niipalju, et värava õhkulaskmiseks on 30 IED vaja ja metal ukse jaoks ~60. Nii palju kui lugenud olen, siis shackidele ei tee vist midagi need miinid või on veel rohkem vaja. Aga biofuel pidi sama palju dmg tegema miinidega, et võibolla neid lihtsaim koguda ja õhku lasta
mida vttu, mis pidi nad sinna metsabaasi sisse said (putkadesse mõtlen)
Tankla katusele saab kergelt, 1 uus shelter + furnace kuhugi teisele küljele ja anna minna. Või siis praegu ees olevad furnacid miinidega õhku lasta.
Rootslaste töö kindlasti.
Serverit ei taha vahetada? _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mine koju, Ruotsi kunn tuleb!
Ei tegelt mis kuradi päevadel me mingi suurema pela teeme?
Siin vaatan, et osad lasevad tööpäeviti mingi lõuna paiku ja hiljem mingi kell 3 öösel. Tööinimesele nagu ränk kellaaeg ja nädalavahetusel nagu suuremat sorti vaikus, keegi ei liiguta lille ka. Any ideas?
Mnjaa, ma nagu tööpäeviti ei tahakski väga. Ma ise suhteliselt jõuan 19:00 koju ja peale seda korralikult vässu. Nägin ise oma silmaga ära, kui kaua suudetakse H1Z1 pelada kui üks päev lasti kella 6'ni hommikul välja.
Ma pigem pakuks, et nädalavahetusel - millalgi? Saaks kohe vara hommikul alustada ja lasta mitu tundi, kuni ära tüdineb lõpuks.
Tore pealt vaadata kui mingi tüüp hüppab barrikeeritud majja (kõik aknad ja ukseaugud kinni lastud) läbi seina, paneb seal mingi asja sees põlema nii, et valgust kumab kenasti ja siis lendab läbi seina välja asjatoimetusi tegema _________________ PORTFOLIO
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kraken'i servu oleme, kui oma mängija nime ütled, siis vast ei lase sind kohe
Täna sai jälle ehituseks nodi korjatud. Ei tea ainult, kuhu uus baas tuleb...
Kraken'i servu oleme, kui oma mängija nime ütled, siis vast ei lase sind kohe
Täna sai jälle ehituseks nodi korjatud. Ei tea ainult, kuhu uus baas tuleb...
Uus baas olemas ju, eile ehitasin vundamendi ja seinad ära. Pärast mumbles annan teada kus on või küsi mõne muu tüübi käest.
Siia ei hakka panema asukohta, tulevad jälle need krdi heeliumid (ma ei tea, kas käivad siin või mitte).
Tulen ise kh ~10 min pärast sisse _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mismoodi tüüp laseb mulle shotguniga 1 paugu ja ma kukun 100% pealt? Ta ei olnud isegi külje all vaid kuskilt aknast lasi nii 5-6 meetri pealt, mingi spread peaks juba olema selle maa peale.
Aa, avastasin, et keegi on mul shackis sees käinud või lihtsalt asjad kaovad. Üks furnace lambist kasti tekkinud ja 90 AR kuuli ning 25 sniperi kuuli kadunud ja vist mõni wep repair kit ka. Üksi tehtud baas, kellelgi teisel sissepääsu pole, väga huvitav Samas mul üle 100 shotguni kuuli ka mida pole puudutud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.