Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Meediapleierite ja HTPC arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 66, 67, 68  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
K3891
HV veteran
K3891

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 22.01.2015 20:13:28 vasta tsitaadiga

spezwend, kui koostad listi siis koosta juba korralik icon_wink.gif
http://goo.gl/p4sKBB

viimati muutis K3891 31.08.2015 06:03:27, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 49
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 22.01.2015 20:31:55 vasta tsitaadiga

ETV HD, 800x600 icon_lol.gif
spezwend
HV veteran

sõnum 22.01.2015 21:09:52 vasta tsitaadiga

K3891 kirjutas:
spezwend, kui koostad listi siis koosta juba korralik icon_wink.gif
http://redest.homeip.net:5000/fbsharing/nt6fJZPL

Kas korralik list tähendab sama kanali kordamist mitu korda?
Kas sul tuleb vahepeal mõte, et ohh, vaataks nüüd kuda veel viletsamamat pilti vaadata on?
Milleks liveTV listi neid mõttetuid (IMO) raadioid vaja on?
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
K3891
HV veteran
K3891

sõnum 23.01.2015 16:52:19 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

spezwend, vastan su küsimustele rõõmuga.
Korralik list tähendab seda, et listis on sama kanalit erinevas suuruses ja erinevast serverist.
Aegajalt tuleb tõesti tahtmine vaadata kehvemat pilti, kuna mina ja paljud mu tuttavad elavad eestis kaugel ja maksimaalse kvaliteediga pilt lihtsalt ei imendu nii kaugele, et pilt ei hakiks. Aga võimalus on valida kehvem pilt aga ilma hakkimata.
Raadiod on väga lihtsal põhjusel, kuna kuulame eestist kaugel ka eesti raadioid üle neti.

Loodan, et need vastused on sulle ka mõistetavad. Ära vaata ainult oma mätta otsast, mõtle ka teiste peale. icon_confused.gif

spezwend
HV veteran

sõnum 23.01.2015 23:32:50 vasta tsitaadiga

K3891 kirjutas:
spezwend, vastan su küsimustele rõõmuga.
Korralik list tähendab seda, et listis on sama kanalit erinevas suuruses ja erinevast serverist.
Aegajalt tuleb tõesti tahtmine vaadata kehvemat pilti, kuna mina ja paljud mu tuttavad elavad eestis kaugel ja maksimaalse kvaliteediga pilt lihtsalt ei imendu nii kaugele, et pilt ei hakiks. Aga võimalus on valida kehvem pilt aga ilma hakkimata.
Raadiod on väga lihtsal põhjusel, kuna kuulame eestist kaugel ka eesti raadioid üle neti.

Loodan, et need vastused on sulle ka mõistetavad. Ära vaata ainult oma mätta otsast, mõtle ka teiste peale. icon_confused.gif

Jään arvamusele, et mina (ja enamus teised siin teemas) eelistavad vaadata võimalikult head telepilti ja liikuda kanalilistis kus puuduvad "rämpslingid".
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 24.01.2015 10:29:08 vasta tsitaadiga

spezwend kirjutas:
Jään arvamusele, et mina (ja enamus teised siin teemas) eelistavad vaadata võimalikult head telepilti ja liikuda kanalilistis kus puuduvad "rämpslingid".

Mahupiiranguga mobiilse neti kasutajad ei pruugi niiviisi arvata, iseasi muidugi, palju säherdusi üldse on.
Ja igasugu "rämpslinkide" kustutamine nimekirjast on tunduvalt lihtsam tegevus kui nende lisamine. Vist?

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 24.01.2015 13:28:50 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
Mahupiiranguga mobiilse neti kasutajad ei pruugi niiviisi arvata, iseasi muidugi, palju säherdusi üldse on.
Ja igasugu "rämpslinkide" kustutamine nimekirjast on tunduvalt lihtsam tegevus kui nende lisamine. Vist?

Kustutamine on alati lihtsam. Mahupiiranguga ei saa sellist teenust eriti tarbidagi, läheb kohe lukku. Mõttekam on DVB-T antenn paigaldada.
Asi lihtne, kes tahab kvaliteeti kasutab minu listi ja pagulased kasutavad teist listi. icon_smile.gif
tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 25.01.2015 13:45:22 vasta tsitaadiga

tervist, torkan jala ka nüüd siia teemasse ja küsin konkreetselt, et milline on see DAC, mis passib kenasti arvuti ja stuudiomonitoride vahele. ma olen selline lammas, kes tahab monitore mingite audiofiilide kõlarite asemel icon_biggrin.gif ideaalis jookseks vidinast kanalid eraldi TRS pistikutest välja, aga eks saab ka 3.5mm -> stereo TRS lahendust kasutada. hetkel "tarbin" Creative X-Fi Titanium kaarti ja integreeritud variandist on see ikka kõvasti üle (suck that, Realtek icon_biggrin.gif)
sattusin ka Tek Syndicate-i videot "tuubis" vaatama, kus härrad rääkisid, et helikaardid kui sellised on BS ja ainus asjalik viis ongi kasutada DACi. mida härrad siin räägivad?
Kommentaarid: 173 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 150
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 25.01.2015 15:24:44 vasta tsitaadiga

Üks praktilisemaid asju stuudiomonitoride ette on selline asi - http://www.thomann.de/gb/denon_dn_500av.htm See vähemalt haakub mingil määral teemaga ka.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Oskar.r
HV kasutaja
Oskar.r

sõnum 25.01.2015 23:39:35 vasta tsitaadiga

Soovitan visata pilgu peale sellisele, internetist leiab palju head tagasisidet, kasutan ka ise muusika kuulamiseks: http://hifimediy.com/usb-dac2
Siis tuleb peast veel Aune T1, mis kajastust leidnud ja saab googeldada.
Kolmandaks tõesti piiluda Pillipoe ja Thomanni lehtedelt sobiva hinna, tootja ja omadustega stuudio dac.

IMO ega väga pole ka mõtet sellise asjaga pead murda. Hea kui DAC on arvutist eraldi, erineva toiteallikaga. Balanseerimata analoogsignaalid sealt edasi mida lühemad, seda parem.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 26.01.2015 01:42:16 vasta tsitaadiga

ihvike kirjutas:
Üks praktilisemaid asju stuudiomonitoride ette on selline asi - http://www.thomann.de/gb/denon_dn_500av.htm See vähemalt haakub mingil määral teemaga ka.

"surround" lisa on see, mis selle juba ilmselt üsna kalliks teeb ja minu jaoks mingit tähtsust ei oma. mul on kaks kõrva, kahest kõlarist piisab täiesti. surroundist olen täiesti loobunud.

3mad2 kirjutas:
Soovitan visata pilgu peale sellisele, internetist leiab palju head tagasisidet, kasutan ka ise muusika kuulamiseks: http://hifimediy.com/usb-dac2
Siis tuleb peast veel Aune T1, mis kajastust leidnud ja saab googeldada.
Kolmandaks tõesti piiluda Pillipoe ja Thomanni lehtedelt sobiva hinna, tootja ja omadustega stuudio dac.

IMO ega väga pole ka mõtet sellise asjaga pead murda. Hea kui DAC on arvutist eraldi, erineva toiteallikaga. Balanseerimata analoogsignaalid sealt edasi mida lühemad, seda parem.

selge pilt. http://www.jdslabs.com/products/46/standalone-odac/ see tundub selline asjalik, aga tõesti on võimatu leida TRS väljunditega DACe?

E: http://schiit.com/ siuke tootja ka. USB DAC koos M-AUDIO BX8 D2 monitoridega tundub viisakas mõte? mõtlen niipidi, et tulevikus jõuab nagunii välja vahetada, aga selline süsteem peaks iseenesest ju väga magusalt toimima, ei?
E2: Schiit Modi 2 jäi silma. internet kiidab, järelikult peab hea olema + selle välimus on ülim võrreldes nende rõvedate plastmasskändudega. sorri noh, aga nii on icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 173 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 150
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 02.02.2015 12:26:08 vasta tsitaadiga

http://www.raspberrypi.org/raspberry-pi-2-on-sale/

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 337 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 283
tagasi üles
cooper9
HV vaatleja

sõnum 02.02.2015 20:51:09 vasta tsitaadiga

Kas neid TV Everywhere tüüpi asju (STVGo, Starman jne.) kuidagi Kodiga ka vaadata saab kui ära tellida teenus?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
ksl
HV kasutaja

sõnum 02.02.2015 20:55:21 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:

thumbs_up.gif

icon_smile.gif Sai just B+ versioon ostetud paar nädalat tagasi

rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 03.02.2015 19:33:16 vasta tsitaadiga

jälgin
karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 06.02.2015 11:32:16 vasta tsitaadiga

Kuskohast ostsid, kui saladus pole?

ksl kirjutas:
anubis kirjutas:

thumbs_up.gif

icon_smile.gif Sai just B+ versioon ostetud paar nädalat tagasi
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
Naxik
HV kasutaja
Naxik

sõnum 06.02.2015 14:19:02 vasta tsitaadiga

Nagu mina aru saan siis ta ostis B+ mis on vanem versioon mitte PI 2
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 06.02.2015 15:35:31 vasta tsitaadiga

Võib-olla on seal ka versioon 2 müügil ja hea hinnaga.

Naxik kirjutas:
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
Naxik
HV kasutaja
Naxik

sõnum 06.02.2015 19:37:15 vasta tsitaadiga

Peksan vist segast see kah B+ http://www.ittgroup.ee/en/raspberry-pi/542-raspberry-pi-2-mudel-b.html
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 07.02.2015 12:13:51 vasta tsitaadiga

caramis kirjutas:
aga tõesti on võimatu leida TRS väljunditega DACe?

Steinberg UR22 näiteks. Balanseeritud TRS väljundid olemas. Sai just sõbrale pikad TRS-RCA balanseeritud kaablid tehtud SOLO6C jaoks.
Heli kokkuvõttes väga hea aga SOLO6C on kesksageduste suhtes nõrk ja bassid kah kumisevad tiba (minu kõrvale vähemalt) ning
olenemata TRS puudumisest on Aune T1 minu kõrvale DACina tiba parem (oleneb muidugi ka kasutatavast lambist ja minu T1-l uuendatud kondekad ka). Subjektiivne arvamus muidugi.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
ksl
HV kasutaja

sõnum 08.02.2015 16:22:45 vasta tsitaadiga

karuke kirjutas:
Võib-olla on seal ka versioon 2 müügil ja hea hinnaga.

Naxik kirjutas:

B+ on jah see vanema variandi edasiarendus, rohkemate USB aukudega, parema audiokiviga ja microSD kaardipesaga.

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 10.02.2015 21:36:13 vasta tsitaadiga

Meediamängijate kõrgaeg on jäänud kümnendi algusaastaist siiapoole ja enamalt jaolt teispoole.
Nüüd siis on sulgemisel ingliskeelne meediamängijate võrdlemisele ja testimisele/arvustamisele pühendunud veebileht: Mpcclub.com
Alguse sai veebileht aastal 2003. (ei meenu selle tolleaegne nimi, mis oli saidil esimesed kolm aastat) seega on 12 aastat seda veetud.

Viimaseid uudiseid selle lehe vahendusel Dune meediamängijate kasutajatele: Dunepad

tsitaat:
Control your Dune HD media player with your iPad, iPhone or Android device.
Get an automated catalogue of your movies and music.
... and so much more

forint
HV veteran
forint

sõnum 12.02.2015 01:48:38 vasta tsitaadiga

On keegi Amazon Fire TV ´le Kodi peale lasknud? Kas 1080p ikka reaalselt näidatav? Kuidas on heli kvaliteet?
Kommentaarid: 372 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 295
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 25.02.2015 01:07:27 vasta tsitaadiga

Komistasin sellise huvitava plugina otsa Kodi-le:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=200957

Kes veel ei kasuta, siis täitsa toimib. Alguses on muidugi HD peale confimine päris tüütu.

e.

Kas keegi on juba rpi2-le openelec-i ka selga lasknud ja tahaks muljeid jagada?
tagasi üles
lurr
HV veteran
lurr

sõnum 25.02.2015 12:30:02 vasta tsitaadiga

selline tore vidinas jäi silma:
http://www.gizmosphere.org/products/gizmo-2/
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
Oskar.r
HV kasutaja
Oskar.r

sõnum 25.02.2015 22:25:19 vasta tsitaadiga

spezwend kirjutas:

Kas keegi on juba rpi2-le openelec-i ka selga lasknud ja tahaks muljeid jagada?

Jah,
Võrdluseks viimane OpenElec 5.0.3 nii RPi1 B'l kui ka RPi 2'l, mõlemil class 10 samad mälukaardid, clean installid (Pi1 @800MHz):
*üldises kiiruses vahet ise ei näe kummalgi (samba sees, ülejäänud teenused (sealhulgas RSS!) enamuselt kinni)
*interneti streami nõudvad teenused natuke näivad kiiremad olevat Pi2'l,
*1080p MPEG4 videoid (keskmiselt 2-4GB) mängis ka Pi1 ilusti alati USB3 väliselt kõvakettalt probleemideta maha, seega selles vahet ei ole,
*CPU kasutus Pi 2'l KORDADES madalam, seega nõudlikumaks kasutuseks valmidus
*HDMI-CEC profiilitelekaga on Pi 2'l kordades aeglasem, ehk Pi'1 toimivad nupuvajutused ja menüüs liikumised/ekraaniklaviatuur koheselt, siis Pi2'l toimivad nupuvajutused hinnanguliselt 200~500ms viitega. Ekraaniklaviatuuri kasutamine on palju vaevalisem, kirjutasin sellest ka Openelec foorumisse.
*Pi 2- Openelec rebootib vahest ja ilma kindla tegevuseta, enamasti õnneks filmide vaatamisel ei ole juhtunud (PSU 2A). Logi vaadanud ei ole, aga arvatavasti veel esialgsed softivead. Pi1 vähemal minul olnud vägagi stabiilne.
*Pi 2- lülitades TV välja ja CEC saadab unneminemise signaali, siis Pi enam ärkvele ei tule. Aitas, kui CEC-sleep TV menüüs välja lülitada. Pi1'l viimasel versioonil ei ole kohanud, aga samas ei ole viimast versiooni väga kaua kasutanud (võib olla identne viimase versiooni softiviga).

Minu jaoks otseselt OpenElec peal midagi revolutsiooniliselt ei ole muutunud, võib-olla uuemate versioonidega lisandub rohkem ressursse nõudvaid võimalusi, milleks siis valmidus olemas. Skype'i lisamine oleks huvitav, aga OpenEleci tüübid sellega tegeleda ei soovi. CEC'i kasutades on Pi1 hetkel kordades menüüdes vähemalt minu TV puhul kiirem, ei ole samas ka väga suurt library (20 Artisti, 100kond plaati), 20 filmi, et Pi1 kooma tõmmata. Üle võrgu mängib 1080p Youtube probleemivabalt, üle võrgu mahukaid filme ei vaata, ainult USB'lt.
Ahjaa, USB-DACiga ei tahtnud Pi2 esialgu koostööd teha, tegi kogu aeg rebooti suvaliselt, aga mingil hetkel peale sätetega mängimist hakkas tööle. Sätted taas esialged ja toimib ilusti. Pi'ga kasutan USB-DACi ainult muusika kuulamisel, filmide vaatamisel läheb heli otse üle hdmi TV'sse (selline võimalus olemas). Pi1 rebootis vahest filmide vaatamisel läbi DACi.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 25.02.2015 23:42:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:
tervist, torkan jala ka nüüd siia teemasse ja küsin konkreetselt, et milline on see DAC, mis passib kenasti arvuti ja stuudiomonitoride vahele. ma olen selline lammas, kes tahab monitore mingite audiofiilide kõlarite asemel icon_biggrin.gif ideaalis jookseks vidinast kanalid eraldi TRS pistikutest välja, aga eks saab ka 3.5mm -> stereo TRS lahendust kasutada.

Kui võtta nüüd sõnasõnalt, siis:

http://www.hirestech.com/product/?pid=116

Kui rahakott nutma hakkab, siis võib minna aste allapoole:

http://www.hirestech.com/product/?pid=1225

või

http://www.hirestech.com/product/?pid=128

Kui need ka kalliks jäävad, siis võib vaadata ka Fiio e10k poole, saad odavalt hea asja ja klapivõimu pealekauba. Mul on stuudiomonitoride küljes Fiio E17/E09k combo.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
warwas
HV Guru
warwas

sõnum 26.02.2015 01:51:40 vasta tsitaadiga

3mad2 kirjutas:
*HDMI-CEC profiilitelekaga on Pi 2'l kordades aeglasem, ehk Pi'1 toimivad nupuvajutused ja menüüs liikumised/ekraaniklaviatuur koheselt, siis Pi2'l toimivad nupuvajutused hinnanguliselt 200~500ms viitega. Ekraaniklaviatuuri kasutamine on palju vaevalisem, kirjutasin sellest ka Openelec foorumisse.

Ei oska kiirust võrrelda (ja viriseda) aga mis minul RPi2'ga korda läksid olid teleka (Pana LED) puldil olevad nn. 'multimeedia' nupud (play, stop, kerimine, jne..). Vana Pi'ga oli nii, et kui ma juhtusin Pi'le restardi tegema, siis enne need nupud tööle ei hakanud, kui olin kas teleka korraks välja lülitanud või teleka menüüst CEC'i korraks kinni pannud (pärast ressiiveri lisandumist muutus see viimane variant eriti ebamugavaks).
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 224
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 04.03.2015 13:39:08 vasta tsitaadiga

On's kellelgi pakkuda mingeid häid erinevaid väljamaa kanalite veebistriime (sport, muusika, kino)?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
forint
HV veteran
forint

sõnum 10.03.2015 18:45:19 vasta tsitaadiga

Dijital kirjutas:
On's kellelgi pakkuda mingeid häid erinevaid väljamaa kanalite veebistriime (sport, muusika, kino)?

http://iptvxbmc.com/
Kommentaarid: 372 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 295
tagasi üles
tomm2n
Kreisi kasutaja
tomm2n

sõnum 10.03.2015 18:53:37 vasta tsitaadiga

Dijital, uuri ka sellist pluginat- Robin Hood IPTV addon. Repo url http://metalkettle.x10.bz
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
TT
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 26.03.2015 10:39:17 vasta tsitaadiga

Kõigile huvilistele, üks väga, väga hea HTPC Openeleci(Kodi) tarvis pakkuda: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=640620&highlight=
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 17.04.2015 18:14:27 vasta tsitaadiga

spezwend kirjutas:
A.S. kirjutas:
spezwend kirjutas:
Toimib päris hästi ja kvaliteet pole ka kõige hullem.

Nagu juba ühes teises teemas sai mainitud, siis h tähe lõppu panek parandab ETV kvaliteeti veidikene: rtmp://194.36.162.51:80/live/etvh ja rtmp://194.36.162.51:80/live/etv2h
Lihtsalt teadmiseks.

Thnx, muudan ära!
XBMC/KODI: http://www.upload.ee/download/4474757/b433874d25a5d453330/LiveTV.m3u
VLC: http://www.upload.ee/download/4474758/7c9fbcde2796d453332/LiveTV.xspf

e.

Kas keegi oskab veel linke pakkuda streamidele? Teeks mingi hea listi äkki? icon_smile.gif

Kellegi mingit head eesti raadiote listi pole pakkuda icon_smile.gif

tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 17.04.2015 18:23:00 vasta tsitaadiga

Millised on "head" raadiod? Need, mis pilti ka näitavad? Aga näiteks HbbTV omad on http://hbbtv.levira.ee/hbbtv/radio/radio.js

tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 17.04.2015 19:35:52 vasta tsitaadiga

Pidasin silmas head listi...raadiote headus on subjektiivne ju... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 17.04.2015 21:16:13 vasta tsitaadiga

Mingi igivana list on näiteks ka digi-tv foorumis, mõned kanalid võivad ehk isegi endiselt töötada.
http://www.digi-tv.ee/radio/radio.php
Spoiler Spoiler Spoiler
Midagi on ka...
Spoiler Spoiler Spoiler
Arvata võib, et enda jaoks sobiliku listi pead ikka ise tegema, netist/foorumist seda kõige-kõigemat vaevalt leiab.

tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 17.04.2015 22:31:53 vasta tsitaadiga

No mul mingi on, aga lootsin et äkki kellelgi on midagi pädevamat... icon_smile.gif
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 18.04.2015 09:48:20 vasta tsitaadiga

Aga sa tee eraldi teema raadiote netistriimidele, paned alustuseks enda omad kirja, loodetavasti siis rahvas tasapisi järele tuleb ja linke lisama hakkab. Sina siis lihtsalt korjad need lingid ilusasti avaposti alla kokku, lõpptulemuseks on mammutlist, mida keegi isegi mitte läbi klõpsutada ei jõua. Või palju neid raadiokanaleid meil üldse on?
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 18.04.2015 21:14:57 vasta tsitaadiga

Läksin ka rPi2'le üle.

Märgatavalt kiirem vanast, pult toimib ideaalselt. Väga rahul.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 18.04.2015 23:20:07 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
Läksin ka rPi2'le üle.

Endale tundub ikka kohati sigaaeglane, ilmselt on põhipiduriks Pi2 100M võrgukaart.
Asi indekseeris mu muusikakogu peaaegu 3 ööpäeva... okse.gif

Seega kolin oma OpenELEC'i ilmselt varsti mingisuguse Inteli NUC'i peale, hetkel on küsimus kas võtta i3 või juba siis i5 icon_lol.gif

NAS'i poolel vaevalt et pidur on, sealt on asi üle NFS'i välja jagatud ja bandwithi on 4x1G... icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 18.04.2015 23:42:57 vasta tsitaadiga

Mul indekseeris vana RPi (Volumio) mõned tunnid 300GB MP3'sid ära. Võinoh - ega ma täpselt enam ei mäleta aga päevi küll ei kulunud.

Kuidas load oli? Äkki on pudelikael mujal? Ma muidu oleks RPi2 huviline küll kui peaks üle jääma. icon_smile.gif
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 19.04.2015 09:38:41 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Mul indekseeris vana RPi (Volumio) mõned tunnid 300GB MP3'sid ära. Võinoh - ega ma täpselt enam ei mäleta aga päevi küll ei kulunud.

Kuidas load oli? Äkki on pudelikael mujal? Ma muidu oleks RPi2 huviline küll kui peaks üle jääma. icon_smile.gif

Miks ma võrku kahtlustan, ongi see et CPU load on heal juhul 30% kui sedagi... icon_rolleyes.gif
No mul kulub 400GB indekseerimise jaoks julgelt üle kahe ööpäeva, lisaks on karp sel ajal nii koomas, et igale puldiga antud läsklusele tuleb oodata reaktsiooni üle minuti... icon_neutral.gif

Kui aga kõik on ilusti librarysse indekseeritud, siis enam ei pidurda ja toimib ilusti...

tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 19.04.2015 10:27:24 vasta tsitaadiga

Jahh, failide indekseerimise ajal kuulatakse nad ükshaaval läbi, seepärast on asi bandwidthis kohe kindlasti.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 19.04.2015 11:14:37 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
Jahh, failide indekseerimise ajal kuulatakse nad ükshaaval läbi, seepärast on asi bandwidthis kohe kindlasti.

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 19.04.2015 11:19:30 vasta tsitaadiga

Mul indekseeris 3.5TB sisu usb kaudu ühendatud kettalt ~4h.

Samal ajal sai kettalt rahulikult filmi vaadata, olen rahul.
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 19.04.2015 12:32:43 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
anubis kirjutas:
Läksin ka rPi2'le üle.

Endale tundub ikka kohati sigaaeglane, ilmselt on põhipiduriks Pi2 100M võrgukaart.
Asi indekseeris mu muusikakogu peaaegu 3 ööpäeva... okse.gif

Seega kolin oma OpenELEC'i ilmselt varsti mingisuguse Inteli NUC'i peale, hetkel on küsimus kas võtta i3 või juba siis i5 icon_lol.gif

NAS'i poolel vaevalt et pidur on, sealt on asi üle NFS'i välja jagatud ja bandwithi on 4x1G... icon_rolleyes.gif

Proovisin ka rPi2, kohati uimab tõesti + mul oli osade failide puhul aeg-ajalt DD/DTS-i katkemisi, mida nt. e350 põhise karbiga ei ole. Otse TV küljes (webOS tv ainult hdmi ja usb) toimis suurepäraselt. Pirtsutama hakkas kui ressiiver vahel oli. Isegi CEC ei toiminud aeg-ajalt. Panin mce puldi külge, sellega toimis ilusti.

Kui ainult openELEC siis i3 on overkill, celeronist piisab. Hetkel testitava e350 põhisel karbil jookseb cpu ja gpu 10-50%. 50% peal oli ~20GB mkv puhul. Kui plaan windowsit all jooksutada, siis i3/i5.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 19.04.2015 14:10:30 vasta tsitaadiga

spezwend, milleks mulle sinna windows... icon_rolleyes.gif

Ise mõtlesin, et BOXNUC5I3RYH + 2x2GB 1600Mhz DDR3L + 128GB Adata SP900 M.2 2242, oleks vast piisavalt kiire ja hiljem ka laiendatav kooslus... icon_lol.gif
Sellise kombo saaks suht mõistliku hinnaga kätte samuti... icon_razz1.gif

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.04.2015 14:25:11 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
spezwend, milleks mulle sinna windows... icon_rolleyes.gif

Ise mõtlesin, et BOXNUC5I3RYH + 2x2GB 1600Mhz DDR3L + 128GB Adata SP900 M.2 2242, oleks vast piisavalt kiire ja hiljem ka laiendatav kooslus... icon_lol.gif
Sellise kombo saaks suht mõistliku hinnaga kätte samuti... icon_razz1.gif

Ise juba samas teemas maininud, et korralik meediamängija mis teeks kõike ja kiirelt, ongi NUC.
Prose valik on ilmselt personaalne, need kõik teevad kogu töö ära. Ise küll jäin i5 eelistajaks kuna jooksutan windowsi koos KODIga. Masin boodib nii kiiresti, et win logo ei jõua märgatagi.
Mõned vist mängivad nuciga lausa mänge.
Lõppkokkuvõttes on sul ikkagi oma raud millele paned peale misiganes uudse meedia tarbimis tarkvara. nö, support ei kao ära.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
MultiUser
HV kasutaja

sõnum 19.04.2015 16:12:14 vasta tsitaadiga

spezwend kirjutas:

Proovisin ka rPi2, kohati uimab tõesti + mul oli osade failide puhul aeg-ajalt DD/DTS-i katkemisi, mida nt. e350 põhise karbiga ei ole. Otse TV küljes (webOS tv ainult hdmi ja usb) toimis suurepäraselt. Pirtsutama hakkas kui ressiiver vahel oli. Isegi CEC ei toiminud aeg-ajalt. Panin mce puldi külge, sellega toimis ilusti.

Milline ressiiver, kui saladus pole? Ise plaanisin just vahetama hakata. Teaks siis, millist vältida. icon_wink.gif
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 20.04.2015 01:24:01 vasta tsitaadiga

MultiUser kirjutas:
spezwend kirjutas:

Milline ressiiver, kui saladus pole? Ise plaanisin just vahetama hakata. Teaks siis, millist vältida. icon_wink.gif

Ei ole saladus, Onkyo 929, aga selle vältimine oleks lollus. icon_smile.gif Ma kahtlustan pigem vana Philipsi (7 seeria) telekat kui seda ressiiverit. Philipsi külge otse ei proovinudki, uue LG küljes toimis ilusti. Sellest tuli nüüd idee seda e350 baasil karpi CEC-ga Philipsi külge proovida.

e.

Midagi huvitavat on tulemas: http://www.msi.com/news/2033.html
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Meediapleierite ja HTPC arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 66, 67, 68  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.