Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
25.02.2015 18:42:48
|
|
|
Ise lendasid ka kindlasti laivi, a la "kas te ei tea kes ma olen?". Müüsite si*a telefoni, hakake nüüd siva korda tegema
Nii võid kohale minna ainult koos tugeva seljatagusega. Ok, sa ei pea isegi nende vastu ebaviisakas olema, aga kui lähed sinna sellise jutuga, mida kohapeal raske tõestada, siis nad vaatavadki sind justkui sa oleks peast soe... Samuti aitab seljatagune, mis jala värisema lööb (kasvõi tarbijakaitse vastus, kuidas see on tootjapoolne viga ja müüja kohustub selleks ja tolleks... Asjad lahenevad palju kiiremini.
Ka aitab meilivahetus, kus cc-sse paned näiteks das kahjukäsitluse (loomulikult kui see sul olemas on) ja või mingi tuntuma advokaadibüroo kontakti (mis ka muidugi olemas olema peaks).
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
25.02.2015 19:41:51
|
|
|
Krdi hästi ikka tea kuidas ma olin või ei olnud. Sa peaks sinna selgeltnägijate saatesse minema. Üsna suur edu saadaks sind ma usun!
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
25.02.2015 20:03:20
|
|
|
Kuna sonydega tegeleb minu teada praegu mttc eesti siis tunnen el fuegole kaasa. See ei jää sul viimaseks närvide kuluks:) aga õnnitlen, et oled leebelt pääsenud. Mul oli samsa s4 ja sel oli ekraani ümber oleval 1mm sel nikkelplastikul pisike täke ja mttc eesti kustutas garantii sel seadmel. Põhjus miks sinna saatsin oli s4 tarkvaraline häda, et kaamera ei fokuaeerinud korralikult(google aitab ja üle ilmne häda oli mingi hetk). Igaljuhul mttc eesti väitis, et ma olen loopinud seadme maha ja sel põhjusel kaamera plaadilt lahti lennanud. Kusjuures korpusel polnud ainumastki udukriimu ka mitte(ainult üks kummaline täkse). Väideti et emaplaat tuksis ja nemad ilma garantiita seda ei ava. Küsisin, et kuidas sa tead, et kaamera katki ja emaplaadil mõrad kui avada ei tohi. Siis öeldi, et nad proovisid uut kaameratarkvara huvi pärast ja heast tahtest kuod see ei aidanud. Sain seadme kätte panin ise odiniga teise regiooni softi peale ja kaamera toimis kui siidi ilma ühegi kummalise viperuseta.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
25.02.2015 20:12:38
|
|
|
Vist oli jah mttc pole veel asju kätte saanud. Ju selgub hiljem ja saadan neile emaili ka teemaga kuidas käituda klientidega. Loodan, et see viga tagasi tuleks ruttu saaks uuesti sama põhjusega selle neile saata.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
25.02.2015 20:20:56
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Vist oli jah mttc pole veel asju kätte saanud. Ju selgub hiljem ja saadan neile emaili ka teemaga kuidas käituda klientidega. Loodan, et see viga tagasi tuleks ruttu saaks uuesti sama põhjusega selle neile saata. |
Pane tähele, lehel on kirjas tarkvara vahetus. Kas said hooldusesse andes ka mingid koodid kust hooldustöö seisu jälgida? Vaata mis seal kirjas ja kui remont või midagi sellist siis tee screenshotid. Mul üks s2 käis 4korda neil ja igal korral remonditi ja vahetati varuosa. Aga lõpplehel mille ma sain siis seal oli tarkvara vahetus. Tarbijakaitse ütleb, et probleemi korral esimene kord on õigus remontida. Teisel korral kokkuleppel kas remont või vahetus ja kolmas kord raha tagasi või uus seade(kui mingil emasel põhjusel klient muud ei soovi) AGA tarkvara vahetus ei ole remont ja neid võib teha kasvõi iga päev(jube lahe ju igale vigasele lutsule kirjutada tarkvara vahetus ja las lollid jooksevad)
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
25.02.2015 21:29:12
|
|
|
rennu21 kirjutas: |
Vist oli jah mttc pole veel asju kätte saanud. Ju selgub hiljem ja saadan neile emaili ka teemaga kuidas käituda klientidega. Loodan, et see viga tagasi tuleks ruttu saaks uuesti sama põhjusega selle neile saata. |
Pane tähele, lehel on kirjas tarkvara vahetus. Kas said hooldusesse andes ka mingid koodid kust hooldustöö seisu jälgida? Vaata mis seal kirjas ja kui remont või midagi sellist siis tee screenshotid. Mul üks s2 käis 4korda neil ja igal korral remonditi ja vahetati varuosa. Aga lõpplehel mille ma sain siis seal oli tarkvara vahetus. Tarbijakaitse ütleb, et probleemi korral esimene kord on õigus remontida. Teisel korral kokkuleppel kas remont või vahetus ja kolmas kord raha tagasi või uus seade(kui mingil emasel põhjusel klient muud ei soovi) AGA tarkvara vahetus ei ole remont ja neid võib teha kasvõi iga päev(jube lahe ju igale vigasele lutsule kirjutada tarkvara vahetus ja las lollid jooksevad) |
Ei saanud ma miskit koodi ega asja EMT kaudu läks.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
25.02.2015 23:06:54
|
|
|
Pane tähele, lehel on kirjas tarkvara vahetus. Kas said hooldusesse andes ka mingid koodid kust hooldustöö seisu jälgida? Vaata mis seal kirjas ja kui remont või midagi sellist siis tee screenshotid. Mul üks s2 käis 4korda neil ja igal korral remonditi ja vahetati varuosa. Aga lõpplehel mille ma sain siis seal oli tarkvara vahetus. Tarbijakaitse ütleb, et probleemi korral esimene kord on õigus remontida. Teisel korral kokkuleppel kas remont või vahetus ja kolmas kord raha tagasi või uus seade(kui mingil emasel põhjusel klient muud ei soovi) AGA tarkvara vahetus ei ole remont ja neid võib teha kasvõi iga päev(jube lahe ju igale vigasele lutsule kirjutada tarkvara vahetus ja las lollid jooksevad) |
Ei saanud ma miskit koodi ega asja EMT kaudu läks. |
Mul on käinud Elisa kaudu.
Rääkides kehvast laadimisest siis mõned päevad tagasi avastasin, et mul s5 kord laeb täis jube kiirelt, kord jälle mitme tunni peale paarkümmend prossa. Tõmbasin siis minagi selle palju soovitatud appi galaxy chargeing(something:D) ja avastasin, et originaal kaabel ja laadija kord appi andmetel annavad 450ma ja max kah 450 ning kord on 1200ma ja max 1800ma. Just hetkel samma seis, panin laadima ja käivitasin appi siis 450 ja kui korra eemaldasin juhtme ja panin tagasi siis 1200. Telefon umbes kuu või veidi peale, ei tahaks uskuda, et pesad juba nässus on
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
26.02.2015 07:55:08
|
|
|
Kuna sonydega tegeleb minu teada praegu mttc eesti siis tunnen el fuegole kaasa. See ei jää sul viimaseks närvide kuluks:) aga õnnitlen, et oled leebelt pääsenud. |
Minul oli ca aasta tagasi mttc-ga tegemist seoses samsung galaxy tab-i aku ja selle laadimisega. Arvatavasti keerasin ise tuksi, sest auto kasutasin tööde vastuvõtmiseks ja oli koguaeg juhtme otsas (seega pidevalt toide sisse, toide välja). Viisin garantiisse (ilma ostudokumentideta). Seerianumbri järgi otsiti garantiivärk valmis ja aku vahetati 3 päevaga. Igati positiivne kogemus.
Väike näpunäide veel: kui tegemist on seadmega, mis niikuinii mttc-sse läheb remonti, siis viige see otse sinna Türi tänavale. Saate kiiremini, selgema info ja pole mingeid mõttetuid vahendajaid, kes ei viitsi "teie pisiasjaga" tegeleda..
|
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
27.02.2015 22:35:08
|
|
|
Täna sain oma Z3 compacti tagasi. Tehtud tööd oli tarkvara värsekendus ja vigu ei leitud. Vot siis nii. Eks ootan uut laadimiskorda ju näeb mis saab. Niipalju kui viimasel ajal kuulnud olen siis Sonydega pidi alalõpmata mingi jama, läägavad jooksevad kokku, ühel pidi kaameraga jama olema.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
viisnurk
HV kasutaja

|
05.03.2015 22:28:07
|
|
|
Lollipopist on ka midagi kuulda?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
05.03.2015 23:09:13
|
|
|
Nii sai siis peale hoolduses käiku ka esimene uus laadimine tehtud. asi toimib nagu peab, mis nad seal tegid või ei jääbki teadmatuseks
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
06.03.2015 10:49:50
|
|
|
Kontaktide pildid on üsna udused ja viletsad. Kas saab kuidagi ergumaks neid muuta?
pildid on korraliku kvaliteediga, aga kuvab üsna plässilt
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
06.03.2015 11:28:18
|
|
|
keegi ehk oskab öelda, mida peaks edasi tegema - vahepeal ekraanil kirjutades, hakkab ekraan puudutusi valesti sisse lugema. Kirjutan ühte söna, siis hakkab täiesti suvalisi asju hoopis kokku kirjutama. Kas peaks garantiise pöörduma või mis ?
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
06.03.2015 12:04:32
|
|
|
Slazenger kirjutas: |
keegi ehk oskab öelda, mida peaks edasi tegema - vahepeal ekraanil kirjutades, hakkab ekraan puudutusi valesti sisse lugema. Kirjutan ühte söna, siis hakkab täiesti suvalisi asju hoopis kokku kirjutama. Kas peaks garantiise pöörduma või mis ? |
Mul on ka ühe korra sellist jampsi olnud. Läks ise korda ja pole rohkem näinud. Sellise veaga garantiisse minnes ei tehta muud ilmselt, kui factory reset ja vbolla kirjutavad korra tarkvara üle kah. Mõttetu viia ma arvan. Seda võib vabalt ju ka ise teha.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
06.03.2015 12:16:14
|
|
|
ivar80, ma mötlesin ise suht sama, mul ta omajagu seda nalja juba teinud, mitte ühe korra ainult.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
fanatic
HV vaatleja
|
06.03.2015 13:33:45
|
|
|
Kas siin kohapeal magnet otsaga laadija juhet on võimalik muretseda, soovitavalt tugevama magnetiga?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
06.03.2015 13:59:37
|
|
|
soovitan ka originaal laadimisdock võtta
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
06.03.2015 14:17:34
|
|
|
firemark kirjutas: |
soovitan ka originaal laadimisdock võtta |
emti esindused oli 26 euri ja mõned kopikad. plaanin ise ka sealt võtta
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
06.03.2015 14:28:21
|
|
|
Laadimisdokk on vist parem ma usun |
Kuidas võtta.. kunagi sai enda Z2-le dokk ostetud ja tagantjärgi leian et tegu oli mõttetu raharaiskamisega. Koos kaantega ei istu telefon sinna dokki eriti mugavalt (erinevad tihendid ja muu tuunimine asja paremaks ei tee, probleem on selles et kontaktid ise on dokis liiga sügaval), dokitud telefon istub laua peal kaaned laiali nagu hauduv part ja võtab ruumi jms. Lisaks oli asja hind midagi 25+ raha. Nii et hoolimata doki olemasolust on mul päevakorras ka kaabli ostmine.
viimati muutis pppd 06.03.2015 14:44:21, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
06.03.2015 14:33:36
|
|
|
pppd kirjutas: |
Laadimisdokk on vist parem ma usun |
Kuidas võtta.. kunagi sai enda Z2-le dokk ostetud ja tagantjärgi leian et tegu oli mõttetu raharaiskamisega. Koos kaantega ei istu telefon sina dokki eriti mugavalt (erinevad tihendid ja muu tuunimine asja paremaks ei tee, probleem on selles et kontaktid ise on dokis liiga sügaval), dokitud telefon istub laua peal kaaned laiali nagu hauduv part ja võtab ruumi jms. Lisaks oli asja hind midagi 25+ raha. Nii et hoolimata doki olemasolust on päevakorras ka kaabli ostmine. |
Ok tänud valgustamast. Ise ei tulnudki selle peale, et kaaned hakkavad segama. Siis ikkagi magnet juhe sel juhul. Kuidas see juhe magnetiga istub, õrnalt või saab telefoni ka kasutada samal ajal? Pidevalt nahast välja kiskuda ei viitsiks telefoni.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
markox
HV vaatleja
|
06.03.2015 14:47:23
|
|
|
Ok tänud valgustamast. Ise ei tulnudki selle peale, et kaaned hakkavad segama. Siis ikkagi magnet juhe sel juhul. Kuidas see juhe magnetiga istub, õrnalt või saab telefoni ka kasutada samal ajal? Pidevalt nahast välja kiskuda ei viitsiks telefoni. |
Sai ka paar juhet hiinast tellitud, et kasutada autohoidikus. Lõppkokkuvõttes ei kasuta seda kuna ei püsi küljes stabiilselt, kukuvad ära. Kuskil lauapeal kui telefoni ei liiguta väga palju siis peaks püsima küljes.
Telefonil pole ümber ühtegi nn. nahast rahakotti, vaid tavaline plastikust Kruselli kest, sellega koos ilusti laadimisdockis (ilma ühegi vaheadapterita).
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|