Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Poco
HV kasutaja

|
19.11.2014 05:35:36
MSI mobo garantii, palun abi |
|
|
Tere !
Mõni aeg tagasi ütles üles MSI mamma: B75MA-P45
Asi ostetud eelmisel aastal AK-st, mida üle aasta enam ei eksisteeri. Olen otsinud ja küsinud, et kuhu pöörduda, kõik MSI "esindused" laiutavad käsi.
Kuidas ja kas toimib tootjagarantii ? Pole sellega kunagi kokkupuutunud ja msi kodukalt ei osanud ka targemaks saada. Lihtsalt ei valda teemat.
Palun nõuannet ja võimalusel abi.
modedele:
kui teema on olemas, palun vihjet, mina sobivat ei leidnud;
kui teema vales rubriigis, palun ringi tõsta
_________________ Ei tea vist üldse midagi... või siiski? |
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
19.11.2014 09:52:18
|
|
|
Poco, kas RMA avalduse täitsid siin - http://rma3.msi.com.tw/RMA_Portal_Customer_Service/Default.aspx ? End user, location Estonia ja siis läheb ise edasi. Seal paned oma emaili ja plate S/N'i ja query. Siis peaks genereeritama mingi ajutine teema kus tõenäoliselt midagi täpsustatakse üle vms. ja kui kõik OK siis antakse RMA number koos väljaprinditava aktiga mille paned kaasa.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
1 :: |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Poco
HV kasutaja

|
20.11.2014 21:12:15
|
|
|
Jah, sealt küsisin. Osaliselt nad tegelevad MSI-ga, kuid vist ainult selles liinis, mis puudutav läpakaid jms. Komponentide kohapealt laiutasid käsi.
Auron kirjutas: |
Poco, kas RMA avalduse täitsid siin - http://rma3.msi.com.tw/RMA_Portal_Customer_Service/Default.aspx ? End user, location Estonia ja siis läheb ise edasi. Seal paned oma emaili ja plate S/N'i ja query. Siis peaks genereeritama mingi ajutine teema kus tõenäoliselt midagi täpsustatakse üle vms. ja kui kõik OK siis antakse RMA number koos väljaprinditava aktiga mille paned kaasa. |
Uurin seda varianti.
Tänud vastuste eest !
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
20.11.2014 21:28:13
|
|
|
Asbis tõi neid platesid maale.
www.asbis.ee
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Poco
HV kasutaja

|
25.02.2015 19:02:36
|
|
|
Nonii, lõpuks võtsin kätte ja ajasin asja käegakatsutava tulemuseni.
Asja iva on selles, et tuleb kenasti kiri saata tootja esindusse, soovitavalt euroopas, kuigi vastus mulle saabus vist taiwanist.
Hoolimata sellest, et AK -d ja selle garantiid Eestis ei eksisteeri, oli tootja lahkesti nõus abistama.
Esimese hooga üritati seostada AK-d ja AT-d, pärast põhjalikku selgitust tootjale, mõistsid nad olukorda ja saadeti e-postile nende reklamatsiooni täidetud blanket, mis oleks olnud vaja kinnitada või kirjutada pakile.
Viimasel hetkel tuli muudatus, kuna Msi esindaja oli saanud kokkuleppele AT-ga ja neid paluti siis vahendajaks, et klient ei kannaks liigset kulu saatmise näol ja samas ka oleks maakeelne teenindus. Tuleb märkida, et see on suht erakordne ja võimalik, et iga kaasuse puhul erinev.
Kuigi lahendus oli olemas ja lahenduse ka sain, ei läinud toode garantii alla, sest tuli välja, et paar soketi pin'i olid kõverad. Mismoodi see on juhtunud, ei tea. Arvuti ise kunagi kokku panin, kuid kasutuses oli ta hea sõbra pere käes, kelle käes mingi paari kolme kuuga asi töölepingu ülesütles. Kuid mobo nad de-installerisid omal käel ilma igasuguste eelnevate kogemusteta, siis eeldatavalt sellekäigus "midagi juhtus".
Seega "case closed"
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
25.02.2015 19:10:44
|
|
|
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=629781
tegin millalgi teema msi rma kohta.
LGA lõhkumine on lhtne: kui võrrelda nt levinud 775 t nt 1156 ga, on pinid esimesel suurema vahetga ja massiivsemad, teisel asetsevad tihedamini ja on ühtlasi hapramad. tüüpiline lõhkumine näbe välja nii, et Lödid Näpud (tm) pillavad prose socketisse, kus see pinide pealt kui vedruga lööb ennast tagasi üles, olles selle nurgaga teinud ühe suure täkke socketisse. kuna üles lüües hakkab prose pöörlema, lööb ta ka teise ja väiksema täkke socketisse. kes tahab see testib.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
01.03.2015 12:52:35
|
|
|
laurx kirjutas: |
Lödid Näpud (tm) pillavad prose socketisse, kus see pinide pealt kui vedruga lööb ennast tagasi üles, olles selle nurgaga teinud ühe suure täkke socketisse. kuna üles lüües hakkab prose pöörlema, lööb ta ka teise ja väiksema täkke socketisse. kes tahab see testib. |
See väide tahaks tiba seletamist kuna teema niigi läbi siis mis mõttes teeb prose socketisse täkke ja mis nipiga prose pöörlema hakkab
Ei adu sellist teksti või muu esti kiel longab
|
|
Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
2 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
01.03.2015 12:57:16
|
|
|
pilla prose külg ees ütleme 5cm kõrguselt ja vaata mis juhtub. ma võin sulle katsetamiseks ühe vana LGA plaadi ja ja prose saata. mul on õnnestunud paaril neljal korral sedasi rikutud socketeid luubi ja peene nõelaga taaskasutatavateks teha.
prose teeb socketisse kaks täket: esimene ja suurem tuleb selles kohas, kuhu puutub esimene nurk. prose on raske ja lga pinid on nagu vedrud, mis löövad prose uuesti üles ja natuke pöörlema. prose kukub peale seda veel korra socketisse aga sellel korral on hoog väiksem. tulemuseks on kaks täket st. kõverad pinid. LGA775 on vastupidavam, kuna pinid on tugevamad.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
01.03.2015 13:00:08
|
|
|
Endal pole miskit socketisse kukkund (ptui ptui ptui) aga siiani on jäänd mulje, et need pin'id on ikka suht jäigad Samas kui prose just selle küljega kukub lartsi pinnide vahele siis täitsa usutava, et painutab ära.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
01.03.2015 13:11:02
|
|
|
laurx kirjutas: |
pilla prose külg ees ütleme 5cm kõrguselt ja vaata mis juhtub. ma võin sulle katsetamiseks ühe vana LGA plaadi ja ja prose saata. mul on õnnestunud paaril neljal korral sedasi rikutud socketeid luubi ja peene nõelaga taaskasutatavateks teha. |
Õnneks pole sellist kogemust ja selline u. 5cm kõrgune risti prosega socketi suhtes lend seletab asja kuigi oli kogemus giga p45 plate socketiga kus eksimusi paigaldusel polnud aga plaadi müügil prose eemaldamisel avastasin,et 3 pinni ümarat otsa olid murdunud.Tiba googeldades tuli välja,et väga paljudel oli esimestel giga platedel p45 775 socketitega samad probleemid kuigi paljud ajasid selle ülekellamise kaela,et pinnid kuumenesid üle ja seega kaotasid oma omaduse.Hiljem olen täheldanud,et just giga kiitleb senini oma prose socketi pinnide kullasisalduse küllusega Võta nüüd kinni.
|
|
Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
2 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|