Selle ajastu masinatel on Inteli int. video tõesti sisaldub selles punaselt märgitud kiibis ehk "põhjasillas". Kui sellise küsimuse ajendas mingisugune probleem integreeritud videoga, siis kahtlen, et põhjasillas on probleem.
Aga sellel masinal on ka suremisaltis nVidia video aga see konkreetne pilt on Inteli int. videoga emaplaadist.
Mul viskas ekraani triibuliseks ja arvuti enam käima ka ei jookse, teeb restarti. Kas siis surigi graafika kaart?
Minu läpakal on NVIDIA GEFORCE 8600M GT. Seda ju peaks saama vahetada?
Pildil olev on mul varuosade pill, millelt sain kunagi ekraani, aga paistab, et nüüd graafika kaarti ei saa ümber visata, kuna sel on integreeritud kaart.
Minu läpakal on NVIDIA GEFORCE 8600M GT. Seda ju peaks saama vahetada?
Pildil olev on mul varuosade pill, millelt sain kunagi ekraani, aga paistab, et nüüd graafika kaarti ei saa ümber visata, kuna sel on integreeritud kaart.
Pannud siis pildi emaplaadist, millel on auk nVidia video jaoks. Aitan hädast välja:
Spoiler
Vahetada saab aga samas siin foorumis on kuldsete kätega härrad, kes olemasoleva kaarti korda võivad teha. Las nad võtavad ise sõna kui siia trehvavad.
võin tartus korda teha , tehtud tööle garantii kuni 12 kuud. _________________ www.raja.ee
Macbook air ning pro hooldus ja remont.
Veo- ja kolimisteenus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.