praegune kellaaeg 19.06.2025 17:07:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas olid juba varem teadlik isikudomeeni kasutamise võimalusest? |
Jah |
|
29% |
[ 9 ] |
Ei |
|
70% |
[ 22 ] |
|
hääli kokku : 31 |
|
autor |
|
voyager_est
HV Guru

|
23.02.2015 12:07:38
Sarjast üleeilseid uudiseid: EESNIMI.PERENIMI.EESTI.EE |
|
|
link :: Isikudomeeni seadistamise leht riigiportaalis www.eesti.ee
Riigiportaalis www.eesti.ee pakutavate teenuste hulka on märkamatult tekkinud võimalus
registreerida endale domeeninimi kujul eesnimi.perenimi.eesti.ee või eesnimiperenimi.eesti.ee
Eesti riik ei paku kodanikele küll kodulehe majutamise võimalust, aga teenus toimib edasisuunamise
meetodil ehk sarnaselt eesnimi.perenimi@eesti.ee e-posti aadressi kasutamisele selle edasisuunamisel.
Isikudomeeni seadistamiseks tuleb ennast sisse logida riigiportaalis www.eesti.ee
Teekond riigiportaalis isikudomeeni seadistamisele: Avaleht -> Minu asjad -> Seaded -> Isikudomeen
Kasutage juhust ja seadistage endale domeeni edasisuunamise teenus enne, kui mõni nimekaim ette jõuab!
|
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
23.02.2015 13:14:17
|
|
|
ma kunagi jäin hiljaks eesti.ee e-maili asjaga ja nüüd on mu email eesnimi.perenimi1@eesti.ee, sest mingi noor klutt jõudis must ette.
domeeninimeks tuleb automaatselt siis sama aadress mis e-mailil, ehk eesnimi.perenimi1.eesti.ee
suht nõme.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
23.02.2015 13:39:24
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
ma kunagi jäin hiljaks eesti.ee e-maili asjaga ja nüüd on mu email eesnimi.perenimi1@eesti.ee, sest mingi noor klutt jõudis must ette.
domeeninimeks tuleb automaatselt siis sama aadress mis e-mailil, ehk eesnimi.perenimi1.eesti.ee
suht nõme. |
no aga mis teha, kui selline tavaline nimekombinatsioon on. Mis lahendus siis olla saab, mis ei oleks nõme Et kui sa oleks esimene olnud, siis oleks süsteemiga kõik jube hästi
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|