praegune kellaaeg 17.08.2025 05:51:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
marcor1
HV veteran

|
22.02.2015 12:17:07
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
marcor1, no misiganes, põhimõttest said aru. 500W ei ole loomulikult püsiv võimsus, vaid ajutine, mida saab eelnevalt varutud energiaga esitada, kuid mitte püsivalt. |
Põhimõte on see, mis kirjas on.
Mis kasu oleks näiteks A++++ külmikust, mille energiatarbimisklass on mõõdetud ruumis, temperatuuriga +5C. Lisatingimus, et külmikusse midagi sisse ei panda.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
22.02.2015 22:28:06
|
|
|
Tohoh, samsungi tellitud uurimusest tuleb välja, et peab rohkem samsungi tooteid ostma kes oleks võinud seda arvata
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
23.02.2015 01:00:53
|
|
|
Vael kirjutas: |
Lisaks sundventilatsiooniaaugud, kust talvel -15 tormiga puhub mõnus karastav õhk peale, eriti kui akna ääres istuda. Akna saab vähemalt kinni\lahti teha kui vaja tuulutada. Igati "mõistlik" lahendus, "soovitan" kõigile:P |
Kui ehitajate paigaldatud rest ei meeldi, siis isegi naisterahvas saab vahetamisega hakkama:
Spoiler 
Selle saad soovi korral täiesti kinni keerata. Mu 5-kordne Mustaka paneelikas soojustati just eelmisel suvel 10mm penoga ja on soojem küll. Mul muidugi 5. korrus ka. Katuse soojustamine andis kõvasti tunda. Lasti ka tubade seintesse vent avad ja panin sissepoole just need ketastega klapid.
Teemat kommenteeriks ainult paari sõnaga: Samsungi hülgemöla. Loodavad tõesti, et saavad oma käibe suurendamise nimel inimesed nii kaugele, et need hakkavad pliite sama tihti vahetama, kui nutitelefone? Ja ei, ma tõesti ei taha, et internet teaks, mis mul täpselt külmkapis on.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|