Kui HARDLINE on mõeldud teisele sihtgrupile ja mitte tava BF fännidele, ning mängijatele, siis miks panna selle mängu nime ette BATTLEFIELD.
Aga õnneks inimesed veel ostavad BF3,e ja mängijaid sea jagub. Ainuke bullshit mida EA tegi oli see, et KÕIK BF3 serverid läksid üle BF4 peale. Oleks võind siis mõned serverid jätta aga ei.. sunnitakse kohe uusi mänge ostma. Hea, et nad ei tule mänge sulle koju kurgust alla lükkama
Ma ei ostaks seda hardline siis ka kui see 1€ maksaks.
Aga võibolla olen vanaks jäänud ja ei suuda enam uute asjadega kohanduda ega kaasa minna.. who knows.
Kui HARDLINE on mõeldud teisele sihtgrupile ja mitte tava BF fännidele, ning mängijatele, siis miks panna selle mängu nime ette BATTLEFIELD.
Mängu nimi on Battlefield: Hardline. Mainin nii niisama, jutujätkuks. Üldiselt võiks nime üle mölisejad oma hala lõpetada ja sellest teemast lahkuda - me saime juba aru, et ei meeldi.
Ei tea jah, COD pole ka midagi alles enam... keegi ei vingu. Eriti. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Two versions of the game, standard edition and deluxe edition.
You get one extra weapon for the standard edition on the operator class, the ACWR - this is also called the Versatility Battlepack. You also get three gold battlepacks that can contain textures, weapon attachments or xp bonuses.
The deluxe edition gives you the ACWR (Versatility Battlepack), the L85a2 (Precision Battlepack) and the CAR-556 (Suppression Battlepack) and 10 gold packs.
All the weapons are for the "operator" class which is the equivalent of the medic class in BF3/BF4.
The gold Battlepacks are given out one each week, not all at once.
The weapons are suppose to be "exclusive" to each pre-order customer, beyond that there is only speculation that these will remain completely "exclusive" or just timed exclusive that will expire eventually letting everyone get them.
The only statement from Visceral is that the weapons are exclusive, beyond that their hands are tied on talking about the pre-order weapons. They have assured us that they're not interested in making a "pay 2 win" game.
Other sited like Gamestop does have a bit more info in so much that they actually show the outline of the weapons along with the texture you'll get, except for the Suppression Battlepack, no image exists for that weapon/texture combo.
If you're buying for the PC the only place known right now that sells the Deluxe Edition is on Origin, the console Deluxe edition is available from just about all retailers that sell it.
It's okay to leave this post up, no need to delete it because the wording on the origin page is extremely vague.
Spoiler
Pre-ordering anywhere gets you the ACWR, a white zebra camo and an XP boost.
Pre-ordering at gamestop gets you the L85A2, circuit board camo and an XP boost + all of the above.
Purchasing the Deluxe or Digital Deluxe gets you the CAR 556 (ACE 21) an unknown camo, an XP boost and 7 additional gold battlepacks on top of the standard 3. + all of the above. Deluxe and Digital Deluxe do not have to be pre-ordered but will cost an additional $10 USD and be $70 instead of the regular $60.
PS. COD:AW oli 48gb ja seal jäigi arusaamatuks, sest graaf oli öka. Äkki legendaarne fish AI? _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Nägin unes kohutavalt ownivat Battlefieldi, mingi täiesti uus ja hull teema. Võtsin üksi kõik venelastest vastased maha, siis hjackisin SR-71 ja põrutasin läbi stratosfääri otse kosmosejaama MIR sisse, hüppasin rusudest välja ja tegin laevas puhta töö. Siis ilmus Putin koos Merkeliga ekraanile ja pakkusid vaherahu. Võtsin kõik satelliidid üle ja suunasin nende kahurid Kremlile. Kui tuld andsin käis selline pauk, et pool maakera eraldus ja lendas napilt must mööda. Ehmatas nii ära, et tegin korraga nii esimest kui teist häda alla. Kui dushi alt tulin, ei tulnud enam und ja otsustasin veidi Battlefield Hardline beetat mängida. Ütleme nii, et pole üldse ligilähedaseltki see, mis ma olin oodanud. Täiesti muu ja vale teema. Peab vist refundi küsima. Jään ootama järgmist ja õiget Battlefieldi mis tuleb täiuslik.
Nägin unes kohutavalt ownivat Battlefieldi, mingi täiesti uus ja hull teema. Võtsin üksi kõik venelastest vastased maha, siis hjackisin SR-71 ja põrutasin läbi stratosfääri otse kosmosejaama MIR sisse, hüppasin rusudest välja ja tegin laevas puhta töö. Siis ilmus Putin koos Merkeliga ekraanile ja pakkusid vaherahu. Võtsin kõik satelliidid üle ja suunasin nende kahurid Kremlile. Kui tuld andsin käis selline pauk, et pool maakera eraldus ja lendas napilt must mööda. Ehmatas nii ära, et tegin korraga nii esimest kui teist häda alla. Kui dushi alt tulin, ei tulnud enam und ja otsustasin veidi Battlefield Hardline beetat mängida. Ütleme nii, et pole üldse ligilähedaseltki see, mis ma olin oodanud. Täiesti muu ja vale teema. Peab vist refundi küsima. Jään ootama järgmist ja õiget Battlefieldi mis tuleb täiuslik.
Tuleb tunnistada, et see on vist parim postitus, mida elus üldse olen lugenud.
Tuleb tunnistada, et see on vist parim postitus, mida elus üldse olen lugenud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.