Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Kaamerasüsteem ja DDNS märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
elektrikuo
HV vaatleja

sõnum 19.02.2015 23:28:59 Kaamerasüsteem ja DDNS vasta tsitaadiga

Tere
Olen omale ehitanud jälgimissüsteemi, mis näeb välja umbes nii - mul on neli IP kaamerat, siis nü. netipulk ja 3G marsuuter kuhu on siis on Usb kaudu ühendatud netipulk. Süsteemi eesmärk on, et saaksin ka eemalt, üle interneti, jälgida objektil toimuvat. Selliselt mu süsteem ka toimib. Ruuteris tegin portide suunamise ja see mul ka toimib. Aga üks suur miinus on ka asjal ja see on, et aeg ajalt sissetulev IP aadres muutub ja siis pean koha peale minema ja uuesti selle aadresi omale ülesse kirjutama. Erinevate kaamerate poole pöördumine toimub mul portide aadresi muutmise teel. Nüüd olen mõelnud, et sellest puudusest vabanemiseks oleks mul tarvis kasutada DynDNSi. Siinkohal pean lisama, et andmete süsteemid on suht võõras ala mulle. Siit siis küsimus - mida Teie arvate, kas piisab mul, et teha marsuuterile DynDNS, või pean ma igale kaamerale eraldi tegema DynDNSi? Ma näen, et nii ruuteri kui ka kaamerate menüüdes on vastavad võimalused olemas... Ise ma kaldun arvama, et vist tuleb teha igale kaamerale eraldi see DynDNS, siis saan ma 4 erinevat nime, kuigi lihtsam oleks nagu ühe nimega pöörduda ruuteri poole? Mida Teie arvate?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 20.02.2015 02:50:24 vasta tsitaadiga

Ruuterile ddns kui ma õigesti aru saan nüüd hilisel tunnil
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 20.02.2015 10:42:09 vasta tsitaadiga

Mina jätaksin kõik selle töö ruuterile. Muidu pead veel igale kaamerale eraldi DNS aadressi panema jne.
Lihtsam on üks domeen ning kaamerad erinevatel portidel.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Kaamerasüsteem ja DDNS
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.