praegune kellaaeg 17.06.2025 13:37:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
elektrikuo
HV vaatleja
|
19.02.2015 23:28:59
Kaamerasüsteem ja DDNS |
|
|
Tere
Olen omale ehitanud jälgimissüsteemi, mis näeb välja umbes nii - mul on neli IP kaamerat, siis nü. netipulk ja 3G marsuuter kuhu on siis on Usb kaudu ühendatud netipulk. Süsteemi eesmärk on, et saaksin ka eemalt, üle interneti, jälgida objektil toimuvat. Selliselt mu süsteem ka toimib. Ruuteris tegin portide suunamise ja see mul ka toimib. Aga üks suur miinus on ka asjal ja see on, et aeg ajalt sissetulev IP aadres muutub ja siis pean koha peale minema ja uuesti selle aadresi omale ülesse kirjutama. Erinevate kaamerate poole pöördumine toimub mul portide aadresi muutmise teel. Nüüd olen mõelnud, et sellest puudusest vabanemiseks oleks mul tarvis kasutada DynDNSi. Siinkohal pean lisama, et andmete süsteemid on suht võõras ala mulle. Siit siis küsimus - mida Teie arvate, kas piisab mul, et teha marsuuterile DynDNS, või pean ma igale kaamerale eraldi tegema DynDNSi? Ma näen, et nii ruuteri kui ka kaamerate menüüdes on vastavad võimalused olemas... Ise ma kaldun arvama, et vist tuleb teha igale kaamerale eraldi see DynDNS, siis saan ma 4 erinevat nime, kuigi lihtsam oleks nagu ühe nimega pöörduda ruuteri poole? Mida Teie arvate?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
20.02.2015 02:50:24
|
|
|
Ruuterile ddns kui ma õigesti aru saan nüüd hilisel tunnil
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|