Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Z3 Compact märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 54, 55, 56  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 19.02.2015 22:27:37 vasta tsitaadiga

ot:
Peab teostama, kuna telefon peab vastama sertifikaadil olevatele tingimustele ning edasimüüja vastutab selle eest.

See on garantiiremondi/-ekspertiisi asi tõendada, et mina rikkusin garantiitingimusi.

Üldjuhul, kui neid veidi veenda ning vajadusel tsiviilkohtu (+ kõikide kulude ettelugemisega) "motiveerida", siis nad teostavad selle remondi ära. Kui minna liiga agressiivseks, siis tõmmatakse kaitsesse ja ei jäägi muud üle, kui kohtu poole pöörduda.
Olen enam, kui veendunud, et kui tõesti ei rikkunudki garantiitingimusi (ei lõhkunud tahtlikult telefoni), siis tuled ka võitjana välja ning sideoperaator maksab kõik kulud kinni.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
firemark
HV Guru
firemark

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 19.02.2015 22:32:07 vasta tsitaadiga

Pigem saad vastuse hoolduskeskuselt, et vesi pääses telefoni lahtise usb pesa või muu koha kaudu ning ei kuulu garantii alla. Ma puutun kokku nende hoolduskeskustega igapäevaselt, seega olen näinud mida nad vastavad
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 19.02.2015 22:36:13 vasta tsitaadiga

ot:
Jah ning siis ütledki, et kuna soovid pöörduda tsiviilkohtu poole, et nende otsus vaidlustada, siis soovid nende otsust kirjalikult, allkirjastatult. Kui allkirjastatud dokumenti ei väljasta, siis ei aksepteeri nende "ekspertiisi" seisukohta.
Selle peale võidakse täitsa ümber mõelda. Kui ei mõelda, siis pöördudki. Tänapäeval pole see nii kulukas lõbu enam ning vähegi asjaajamisoskustega isik suudab ka vajalikud dokumendid kokku panna.

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 19.02.2015 22:37:06 vasta tsitaadiga

firemark kirjutas:
Pigem saad vastuse hoolduskeskuselt, et vesi pääses telefoni lahtise usb pesa või muu koha kaudu ning ei kuulu garantii alla. Ma puutun kokku nende hoolduskeskustega igapäevaselt, seega olen näinud mida nad vastavad

esimesed kuus kuud peavad jah nemad tõestama, edasi sülitatakse sulle varba peale. Ja no imelik ka kui hooldusele ei peaks õigus jääma.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 19.02.2015 22:51:50 vasta tsitaadiga

ot:
Sugugi mitte, garantiitingimustele peab telefon vastama garantiiperioodi vältel. Ärge ajage segamini seda pretensiooni esitamise tähtajaga.
See tähendabki, et garantii vältel peabki telefon olema veekindel (vastavalt sertifikaadile), aga seda ainult juhul, kui need kaaned on terved.

Igatahes, kui telefon on füüsiliselt korras ning tõesti olid kaaned kinni ja ometigi toimus vedelikukahjustus ja garantiiekspertiis otsustab, et kasutaja on süüdi, siis tulekski ikkagi võidelda edasi. Algselt ilusasti selgitades püüda kokkuleppele jõuda.
Jah, kindlasti on neil igapäevaselt tohutult ärakasutamise juhtumeid, kus telefon on asfaldile ribadeks kukkunud ning klient ei tea asjast midagi, aga see ei tähenda, et kõik ühe puuga mõõdetakse.

Mina igatahes kavatsen katsetada suvel telefoni veekindlust (enne kontrollin luugid üle) ning kui midagi katki läheb, siis saabki veidi asjaajamist praktiseerida icon_smile.gif

firemark
HV Guru
firemark

sõnum 20.02.2015 11:34:04 vasta tsitaadiga

Ja kuidas sa kavatsed tõestada,et sa ei jätnud lahti mingeid pesasid ja kukkus vette kui tootja ametlik garantii ütleb,et telefon on veekahjustusega? Garantiihooldusel on täiesti suva sinu arvamusest, neid ei huvita kas sa ähvardad neid kohtu või tarbijakaitsega. Ning edasimüüja ei ole süüdi selles mida väidab hoolduskeskus, sest müüjad ei ehita neid telefone. Närvi ajavad need õiguse taga ajajad kes üritavad kaupluse klienditeenindajat ähvardada selles,et nad kõigest oma tööd teevad. Klienditeenindaja ei ole ju otsustaja. Ähvardagu siis pigem need inimesed otse tootjat,et miks nad selliseid telefone teevad.

OT: ja päris elus on 90% kasutaja ise süüdi olnud,et telefon katki läheb ning siis minnakse sõimama taas teenindajat,et näed telefon läks lauapeal katki või sai veekahjustuse
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 20.02.2015 11:41:23 vasta tsitaadiga

Kui edasimüüja pakub garantiid siis edasimüüja vastutab garantiiremondi, -ekspertiisi ja kõige muu eest, garantiiga seoses.

Ning meil kehtib ikkagi põhimõte, et tõendama peab süülisust, mitte süülisusetust.

Aga ma olen sinuga nõus - see on keeruline. Ja ärgem nimetagem seda ähvardamiseks, vaid pigem kokkuleppele jõudmiseks. Sest kui tegu on ähvardamisega, siis läheb teine osapool koheselt lukku ja lahenduseni ei jõuta. Ning ei, klienditeenindajat ei peakski "ähvardama", vaid selgitatki, et sul vaja allkirjastatud ekspertiisiarvamust ning mitte-sobiva olukorra osas saabki kohtu poole pöörduda.
Kui sellise jutu peale läheb teenindaja endast välja, siis palju õnne - tema enda asi toime tulla emotsionaalses olukorras ja ta ei sobi klienditeenindajaks.
Jah, ma olen klienditeenindaja. Jah, ma lahendan konfliktseid olukordi väga tihti. Ei, ma ei lähe endast välja ning ei käitu ebaprofesionaalselt, isegi, kui klient on ilmselgelt rahulolematu.

EDIT: Ning selle 90% pärast mina küll enda varaga kahju kannatama ei kavatse hakata. See, et 90% olukordadest on klient süüdi, ei tähenda minu jaoks mitte midagi. Mind ei huvita, et naabrimees mängis telefoniga jalgpalli - mind huvitab see, et telefon ei vastanud sertifikaadil olevatele tingimustele ning nüüd sooviksin garantiikorras lahendamist.

rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 20.02.2015 13:14:10 vasta tsitaadiga

LKits, thumbs_up.gif
iir
HV Guru
iir

sõnum 20.02.2015 14:36:40 vasta tsitaadiga

kui sul kaan ei lähe kinni ja lähed vette siis saadetakse sind pikalt. vette minnes peavad olema kaaned suletud. lihtne ju.
kui kaan on praak lähed garantiisse, kui seal öeldakse, et kõik ok, siis lähed vette ja siis lähed tagasi, nemad ütlesid, et võib...
kuskil oli täitsa kirjas see värk, et kaaned peavad vette minnes suletud olema. loogiline ju, et garantii ei kehti, kui kaan oli avatud...

tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 20.02.2015 15:01:08 vasta tsitaadiga

iir, kui kaas on vetteminnes suletud ja pärast selgub, et kaas feilis on see sony viga.
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 20.02.2015 15:04:07 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
iir, kui kaas on vetteminnes suletud ja pärast selgub, et kaas feilis on see sony viga.

jällegi, kuidas tõestada,et oli suletud? icon_biggrin.gif
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 20.02.2015 15:05:24 vasta tsitaadiga

firemark, sinu asi on öelda, et olid suletud (ausus on südametunnistuse küsimus)... nende asi tõestada, et olid avatud. sisuliselt ei saagi seda vist tõestada.
iir
HV Guru
iir

sõnum 20.02.2015 15:11:44 vasta tsitaadiga

mismõttes kuidas?
Kui telefoni kaan on kõver ja garantii selle avastab, et kaan ei käi kinni, siis on garantii.
kui kaan käib kinni korralikult, siis on kasutaja süü, ei kontrollinud, kas on kinni...
ja kui on silmaga näha, (telefoni garantiisse vastu võttes nt) et kaan on kõver, siis jällegi kasutaja süü, nägi, et ei käi kinni ja ikka läks vette...

tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 20.02.2015 15:20:02 vasta tsitaadiga

Ei ole nii must-valge.

Kui kaas on katki, aga tuleb välja, et telefonil on praak-korpus, kus on mikromõra, mida algse ekspertiisi hindamisel ei avastata, siis lähebki vaidlemiseks.

Ning lihtsalt kogemusest - kui telefonil kaas katki, on kasutaja süüdi, sest eeldatavalt pillas maha icon_biggrin.gif

rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 20.02.2015 15:53:22 vasta tsitaadiga

kui kaas on kõver (või katki) ja garantii selle avastab,siis üritatakse ilmselt ajada kasutaja süüks asja jah, siis oleneb juhtumist ja osapooltest, mis saab

kui asi terve ja kasutaja väidab, et kõik asjad olid kinni jne., siis tõestagu, et ei olnud. miks peaks kasutaja lahtiste kaantega minema vette? see on absurd.

-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 20.02.2015 18:44:33 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
ot:
Jah ning siis ütledki, et kuna soovid pöörduda tsiviilkohtu poole, et nende otsus vaidlustada, siis soovid nende otsust kirjalikult, allkirjastatult. Kui allkirjastatud dokumenti ei väljasta, siis ei aksepteeri nende "ekspertiisi" seisukohta.
Selle peale võidakse täitsa ümber mõelda. Kui ei mõelda, siis pöördudki. Tänapäeval pole see nii kulukas lõbu enam ning vähegi asjaajamisoskustega isik suudab ka vajalikud dokumendid kokku panna.

Ja kui on olemas DAS õigusabikulude kindlustus, siis ei maksa üldse midagi kohtusse pöördumise eest.

Mul oli paar aastat tagasi samsung galaxy xcoveriga ka niiskuskahjustuse keiss (kuigi telefon olevat veekindel). Lõpuks sain tutika telefoni ja 100€ tagasi, sest vahepeal oli hind just nii palju langenud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
wello
HV vaatleja

sõnum 21.02.2015 18:35:22 vasta tsitaadiga

kas on võimalik avakuva ka kuidagi lukustada, küllalt peale kõnet jättes telefoni kätte avastad et avakuva läheb muutmis asendisse
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 21.02.2015 19:26:46 vasta tsitaadiga

keegi vee all ka telefoni katsetanud on?
Ma proovisin voolava vee all telefoni kasutada. Jõhker. Klaas arvab koguaeg, et kuskile vajutatakse ja annab vibratsiooniimpulsse ning mingi hetl viskab miljon toimingut korraga, mis vahepeal arvas, et tuleb teha... Veider, et nii käitub. Õnneks vett ikka sisse ei tõmmanud, kuigi kõrvaklapiauk on ilma katteta...

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
tagasi üles
rennu21
HV kasutaja

sõnum 22.02.2015 08:32:23 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
keegi vee all ka telefoni katsetanud on?
Ma proovisin voolava vee all telefoni kasutada. Jõhker. Klaas arvab koguaeg, et kuskile vajutatakse ja annab vibratsiooniimpulsse ning mingi hetl viskab miljon toimingut korraga, mis vahepeal arvas, et tuleb teha... Veider, et nii käitub. Õnneks vett ikka sisse ei tõmmanud, kuigi kõrvaklapiauk on ilma katteta...

Kõrvaklapi auk tal seest suletud membraan tihendiga
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
r3nx
HV veteran

sõnum 22.02.2015 11:26:36 vasta tsitaadiga

Enne vee all katsetamist tasuks siiski vaadata ka rõhku peab. http://forum.xda-developers.com/z3/general/guide-test-waterproofing-water-t2897886
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 22.02.2015 12:48:32 vasta tsitaadiga

a miks ma seda peaks vaatama, kui tootja lubab poole meetri sügavusel pool tundi vastupidavust?

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
tagasi üles
r3nx
HV veteran

sõnum 22.02.2015 14:14:46 vasta tsitaadiga

Ei tea, eks oleneb inimesest. Minu huvides ei oleks 2 kuud olla mingi vana juustuga, sest oma telefon ootab kuskil garantiiletil oma järjekorda, sest tootja ju ütles, et nii peab olema... Ilmselt sama teema, mis meelega auto lõhkujatel, kui võimalus tekib. Sõidad kuu aega bussiga ja sisimas oled jube rahul, sest keegi maksab mu enda aias posti otsa rihitud stange kinni. Ehket kui tean et vett ei pea, miks ma peaks ronima vette mingit primitiivset põhimõtet taguma. Pärast naisele saan öelda, näed jess mul oli õigus, samal ajal tõdedes, et vaat kui hea et see 3310 alles on...
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 22.02.2015 14:28:51 vasta tsitaadiga

Peab ju vett!

Ning see on üks omadustest, et saab vee all pilte ning videoid teha.

kaupz
HV Guru
kaupz

sõnum 22.02.2015 15:54:16 vasta tsitaadiga

wello kirjutas:
kas on võimalik avakuva ka kuidagi lukustada,
küllalt peale kõnet jättes telefoni kätte avastad et avakuva läheb muutmis asendisse
2x puudutusega ekraani aktiveerimine maha võtta? [olen ise ka kogenud, peaks selle välja lülitama prooviks]

-KRANTS- kirjutas:
Ma proovisin voolava vee all telefoni kasutada.
Jõhker. Klaas arvab koguaeg, et kuskile vajutatakse ja annab vibratsiooniimpulsse
ning mingi hetl viskab miljon toimingut korraga, mis vahepeal arvas, et tuleb teha... Veider, et nii käitub. Õnneks vett ikka sisse ei tõmmanud, kuigi kõrvaklapiauk on ilma katteta...
ega sul Kindaga kasutamise funktsioon aktiivne ole? see vist tegi tundlikumaks.
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 22.02.2015 16:16:10 vasta tsitaadiga

r3nx kirjutas:
Ei tea, eks oleneb inimesest. Minu huvides ei oleks 2 kuud olla mingi vana juustuga, sest oma telefon ootab kuskil garantiiletil oma järjekorda, sest tootja ju ütles, et nii peab olema... Ilmselt sama teema, mis meelega auto lõhkujatel, kui võimalus tekib. Sõidad kuu aega bussiga ja sisimas oled jube rahul, sest keegi maksab mu enda aias posti otsa rihitud stange kinni. Ehket kui tean et vett ei pea, miks ma peaks ronima vette mingit primitiivset põhimõtet taguma. Pärast naisele saan öelda, näed jess mul oli õigus, samal ajal tõdedes, et vaat kui hea et see 3310 alles on...

Ma ostsingi telefoni selleks, et basseinis tusse pildistada.
Ja kuna ma xcoveriga elasin selle niiskuskahjustusevärgi veekindla telefoniga läbi, siis olen nüüd targem ja teistkorda ma enam ennast pool aastat peetida ei lase. Kui nädalaga lahendust ei teki, ostan uue telefoni ja selle maksab mulle kas tehas või maaletooja (müüja) kinni, kuna mina olen ostnud veekindla funktsiooniga telefoni ja kui see vett ei pea (etteantud määral) pole see enam minu mure.

Selle autokeissiga lahendab asja korralik kasko või viitsimine nõuda asendusautot, mille maksab kinni süüdlase kindlustus. Ei tasu nii sinisilmne olla. Ma pole ca 10a kordagi ühissõidukit kasutanud, kuid avariisi on olnud mitmeid.

kaupz kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:
Ma proovisin voolava vee all telefoni kasutada.
Jõhker. Klaas arvab koguaeg, et kuskile vajutatakse ja annab vibratsiooniimpulsse
ning mingi hetl viskab miljon toimingut korraga, mis vahepeal arvas, et tuleb teha... Veider, et nii käitub. Õnneks vett ikka sisse ei tõmmanud, kuigi kõrvaklapiauk on ilma katteta...
ega sul Kindaga kasutamise funktsioon aktiivne ole? see vist tegi tundlikumaks.

Jah, on. Ei tulnud selle peale...
tagasi üles
wello
HV vaatleja

sõnum 22.02.2015 21:04:58 vasta tsitaadiga

mille all asub see: 2x puudutusega ekraani aktiveerimine maha võtta , kurat ei leia kuskilt
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 22.02.2015 21:06:02 vasta tsitaadiga

ekraan
äratamiseks koputage

tagasi üles
wello
HV vaatleja

sõnum 22.02.2015 22:19:14 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
ekraan
äratamiseks koputage

see küll ei pane avakuva muutmist lukku
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 22.02.2015 22:56:23 vasta tsitaadiga

Mis avakuva muutmist lukku?
tagasi üles
kaupz
HV Guru
kaupz

sõnum 22.02.2015 23:09:37 vasta tsitaadiga

wello kirjutas:
kas on võimalik avakuva ka kuidagi lukustada, küllalt peale kõnet jättes telefoni kätte avastad et avakuva läheb muutmis asendisse

wello kirjutas:
iir kirjutas:
ekraan
äratamiseks koputage
aga siis on väiksem tõenäosus et ekraan aktiveerub vastu kõrva puudutades.
kuigi näpuvahel testides ei aktiveeru ekraan kõne ajal.

-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 23.02.2015 07:58:04 vasta tsitaadiga

wello kirjutas:
mille all asub see: 2x puudutusega ekraani aktiveerimine maha võtta , kurat ei leia kuskilt

iir kirjutas:
ekraan
äratamiseks koputage

wello kirjutas:

Üks räägib aiast, teine august?
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 23.02.2015 22:01:16 vasta tsitaadiga

Täna helistati hooldusest tagasi ja öeldi, et telefon korras. Laeti täis teie enda laadijaga. Küsisin siis, et kaua see aega võttis selle peale ei öeldud midagi. Lubati uurida. Huvitav kuidas neil laadis selle ilusti täis kui mul saavutas 5 tunniga 37 prossu ainult? Olen mina loll või milles asi. Samas öeldi ka telefonitsi, et 5h-ga on selline kogus vähe. Nüüd ma ei oska enam mingit seisukohta võtta. icon_neutral.gif
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 23.02.2015 22:34:51 vasta tsitaadiga

El-Fuego, kui probleem oli laadimises, siis on üpris imelik, et ei teata öelda, mis ja kuidas sellega sai.. samas on tegemist klienditeenindajaga, kaupa üle andes peaks ikka teadma või lisama akti vms.
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 23.02.2015 23:48:47 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
El-Fuego, kui probleem oli laadimises, siis on üpris imelik, et ei teata öelda, mis ja kuidas sellega sai.. samas on tegemist klienditeenindajaga, kaupa üle andes peaks ikka teadma või lisama akti vms.

Lihtsalt öeldi koik on korras ja laeti sama laadijaga mille sain telefoniga kaasa. Küsimusele kui kaua laeti jäädi vastus võlgu. Igatahes mina sellise asjaga rahul ei ole. Hetkel jääb mulje nagu naljapärast oleks saatnud selle neile sinna.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 24.02.2015 01:22:07 vasta tsitaadiga

El-Fuego, küllap vanad viskasid ööseks laadima ja hommikuks oli täis. Rohkem ei süvenetud thumbs_down.gif icon_confused.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 24.02.2015 01:33:26 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
El-Fuego, küllap vanad viskasid ööseks laadima ja hommikuks oli täis. Rohkem ei süvenetud thumbs_down.gif icon_confused.gif

Isegi ööga ei oleks ta täis saanud. kui 5h laeb 37 prossu ainult ja 37 oli sees kui saatsin
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 24.02.2015 08:52:06 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Täna helistati hooldusest tagasi ja öeldi, et telefon korras. Laeti täis teie enda laadijaga. Küsisin siis, et kaua see aega võttis selle peale ei öeldud midagi. Lubati uurida. Huvitav kuidas neil laadis selle ilusti täis kui mul saavutas 5 tunniga 37 prossu ainult? Olen mina loll või milles asi. Samas öeldi ka telefonitsi, et 5h-ga on selline kogus vähe. Nüüd ma ei oska enam mingit seisukohta võtta. icon_neutral.gif

No nad panid üks hommik laadima ja järgmiseks hommikuks (24h möödudes) oli täis icon_biggrin.gif Kedagi ei kottinud, kaua see laeb icon_biggrin.gif

Kui 5h laadimist annab 37%, siis 24h jooksul jõuab ilusti täis laadida kuhjaga.
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 24.02.2015 12:13:12 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
El-Fuego kirjutas:

No nad panid üks hommik laadima ja järgmiseks hommikuks (24h möödudes) oli täis icon_biggrin.gif Kedagi ei kottinud, kaua see laeb icon_biggrin.gif

Kui 5h laadimist annab 37%, siis 24h jooksul jõuab ilusti täis laadida kuhjaga.

Laadimine algas 10-15 prossu pealt ligikaudu. Täpselt ei mäleta.
tagasi üles
ahto42
HV kasutaja

sõnum 24.02.2015 13:20:15 vasta tsitaadiga

Naisel selline telefon. Mure selles, et tahaks vahetada kontakti pilti, aga see ei olegi nii lihtne. Ok vahetad kontaktil pildi ära, aga kui helistama hakkad, siis seal on vana pilt. Ei aidanud ka kontakti kustutamine ja vcf kustutamine mälust. Kui kontakti pole ja sisse helistada, siis on kontakt nagu ikka alles ja vana pildiga. Või on androidil vcf aseme, mingi muu tähis? Total commander ei leidnud kontakti nimega enam midagi.
Kuidas probleemi lahendada, kas siis kontakti lõpliku kustutamise/uuesti sisestamise või siis muutmise näol.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 24.02.2015 13:26:54 vasta tsitaadiga

Muuda kontakti pilt veebis ära, sellega välistad erinevad seadme anomaaliaid.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
D3ff
HV kasutaja
D3ff

sõnum 24.02.2015 13:27:00 vasta tsitaadiga

Kas mitte mingist Androidi versioonist alates ei võeta pilti mitte Google'i profiili küljest (juhul, kui kasutaja on oma profiilile pildi ja telefoninumbri lisanud).
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 24.02.2015 13:30:52 vasta tsitaadiga

võetakse, aga kui kasutaja määrab kontaktile käsitsi pildi siis kirjutatakse kontakti enda profiili pilt üle.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 24.02.2015 18:42:27 vasta tsitaadiga

D3ff kirjutas:
Kas mitte mingist Androidi versioonist alates ei võeta pilti mitte Google'i profiili küljest (juhul, kui kasutaja on oma profiilile pildi ja telefoninumbri lisanud).

Minul võtab FB-st pildid.
(mul on seal päris sõbrad, keda ma ikka tean ja kohtunud olen).
tagasi üles
rennu21
HV kasutaja

sõnum 24.02.2015 18:46:46 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
D3ff kirjutas:

Minul võtab FB-st pildid.
(mul on seal päris sõbrad, keda ma ikka tean ja kohtunud olen).

Mul ka enamusel fb pildid, üksikud ka ilma pildita. Samuti olen ma fb vähepopp, iga ühe kutseid vastu ei võta ja niisama ei lisa ka ise:)
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
ahto42
HV kasutaja

sõnum 25.02.2015 10:00:30 vasta tsitaadiga

Pull lugu on selles, et see pilt on tehtud 8 aastat tagasi vana nokiaga, telefon 6 aastat tahagi kasutusest maas, siis sai nokia C6-01. Sinna tuli see loomulikult kaasa. Siis nüüd mingi appiga sai vcf iks tehtud ja telefoni imorditud. Nüüd kustutab kontakti ära, helistan sisse, aga kikkagi nimi ja pilt alles.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 25.02.2015 13:10:31 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Tra kui kena vastuse ma sain EMT hooldusest. Ärge mõelge oma seadmele vigu külge, täiesti ptsis rsk. Kui uus telef. omandab laadimisajaga 5h. 25% ja saadan ta hooldusesse ja siis veel raisad tulevad hyppama kas teil vool ikka oli järgi kui laadima panite? Teie telefon on täiesti korras saadame selle tagasi teile!

eks sa testi nüüd kodus ära kas laeb ilusti ning kui sama viga siis mine taas neile külla
tagasi üles
markox
HV vaatleja

sõnum 25.02.2015 13:19:57 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
firemark kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
Tra kui kena vastuse ma sain EMT hooldusest. Ärge mõelge oma seadmele vigu külge, täiesti ptsis rsk. Kui uus telef. omandab laadimisajaga 5h. 25% ja saadan ta hooldusesse ja siis veel raisad tulevad hyppama kas teil vool ikka oli järgi kui laadima panite? Teie telefon on täiesti korras saadame selle tagasi teile!

eks sa testi nüüd kodus ära kas laeb ilusti ning kui sama viga siis mine taas neile külla

See klienditeenindaja suhtumine lõi ikka mu päris kenasti rivist välja.
PS! vabandan oma eelneva sõnavara pärast.

Ega EMT või ükskõik mis muu operaator ise neid ei paranda. Mõistlik oleks viia otse garantii remondi teostaja juurde.
Mida vähem vahendajaid seda väiksem võimalus ka valesti mõistmiseks.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 25.02.2015 13:20:45 vasta tsitaadiga

markox kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
firemark kirjutas:
El-Fuego kirjutas:

Ega EMT või ükskõik mis muu operaator ise neid ei paranda. Mõistlik oleks viia otse garantii remondi teostaja juurde.

Jah vestlesingi teostaja endaga.
tagasi üles
qrime
HV vaatleja
qrime

sõnum 25.02.2015 15:02:36 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
markox kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
firemark kirjutas:
El-Fuego kirjutas:

Tuttaval oli probleem Z3 ei laadinud dockis, ei läbi USB jne. proovis erinevaid laadijaid samuti ei aidanud.
Kaks päeva telefon vedeles tühja akuga riiulis ja siis seadis sammud Elisasse, kus sai kõigepealt mööda pead selle eest, et originaal laadijat kaasa ei võtnud. Klienditeenindaja lükkas esimese ettejuhtuva laadija järgi ja voila "laadis" ja laeb ka praegu samade laadijatega millega ennem ei laadinud. Võta sa nüüd kinni milles viga oli!
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 25.02.2015 16:10:15 vasta tsitaadiga

qrime kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
markox kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
firemark kirjutas:
El-Fuego kirjutas:

Tuttaval oli probleem Z3 ei laadinud dockis, ei läbi USB jne. proovis erinevaid laadijaid samuti ei aidanud.
Kaks päeva telefon vedeles tühja akuga riiulis ja siis seadis sammud Elisasse, kus sai kõigepealt mööda pead selle eest, et originaal laadijat kaasa ei võtnud. Klienditeenindaja lükkas esimese ettejuhtuva laadija järgi ja voila "laadis" ja laeb ka praegu samade laadijatega millega ennem ei laadinud. Võta sa nüüd kinni milles viga oli!

Tegelikult tuleb nutt peale sellise suhtumise pärast, eelkõige see kuidas minuga räägiti nagu mingi karjakrants oleks olnud neile. icon_eek.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Z3 Compact mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 54, 55, 56  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.