Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
30.12.2014 12:22:11
Tele2 müüs Mail.ee Läti suurimale portaalile |
|
|
link :: TELE2
PRESSITEADE - Tele2 Eesti müüs Mail.ee e-posti teenuse kuuekohalise summa eest Läti suurimale veebiportaalile Inbox.lv.
Tele2 teatel toimub enam kui 400 000 tuhande konto üleminek sujuvalt ning paralleelselt suureneb klientide e-posti maht automaatselt 20 gigabaidini ning lisanduvad uued tasuta teenused.
Tele2 Eesti tegevdirektori Argo Virkebau sõnul müüs ettevõte Mail.ee, et keskenduda oma põhitegevusele – telekomiteenuste pakkumisele. “Mobiilside on praegu väga kiiresti arenev tehnoloogiavaldkond ja meil on siin palju rohkem võimekust ja ka ärilist potentsiaali uusi teenuseid luua. Müüsime enda loodud Mail.ee ära, et seda saaks edasi arendada firma, mille jaoks on see põhitegevus. Tehingust võidavad nii kasutajad, Tele2 kui ka Inbox.lv, mis saab siit tugeva baasi Eesti turule sisenemiseks,” ütles Virkebau.
Inbox.lv juhi Andris Grikise sõnul on nende platvorm Läti suurima kasutajate arvuga portaal, millega laienetakse nüüd Leedu kõrval ka Eestisse. “Meil on väga turvaline ja kohalikke eripärasid arvestav kasutajaliides, mis sisaldab rohkem tasuta andmemahtu kui näiteks Google’i Gmail ja annab sellega Balti turul hea konkurentsieelise,” ütles Grikis.
Mail.ee kasutajate jaoks muutub portaali välimus, kuid nii Mail.ee domeen kui kõik olemasolevad kirjad ja salasõnad jäävad samaks. Mail.ee kasutajatele avatakse lähiajal tasuta uus mobiilirakendus, foto- ja andmepank, mängud ning ka kohtamisportaal.
Tele2 käivitas 420 000 kontoga Mail.ee 13 aastat tagasi. Kohalikul kapitalil põhinev Inbox.lv on Lätis tegutsenud 15 aastat. Inbox.lv-l on Lätis miljon regulaarset kasutajat, millega nad on nii käibe kui kliendiarvu põhjal suurim kohalik veebiportaal. Inbox.lv on Leedus tegutsenud seitse aastat ja seal on portaalil 550 000 kasutajat.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
30.12.2014 14:08:23
|
|
|
hmmm...20 giga ruumi....pole paha. Tea kas nad 10+ aastat tagasi nende poolt lihtsalt kustutatud konto koos emailidega suudavad ka tagastada
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
0 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
30.12.2014 14:18:23
|
|
|
SurfData kirjutas: |
hmmm...20 giga ruumi....pole paha. Tea kas nad 10+ aastat tagasi nende poolt lihtsalt kustutatud konto koos emailidega suudavad ka tagastada  |
Enne kirjutad ja siis mõtled?
Kuidas see lätlaste firma sul tookord kontot ära kustutas, ehk pajatad toreda lugemisvara..............
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
30.12.2014 15:31:52
|
|
|
Mnator kirjutas: |
SurfData kirjutas: |
hmmm...20 giga ruumi....pole paha. Tea kas nad 10+ aastat tagasi nende poolt lihtsalt kustutatud konto koos emailidega suudavad ka tagastada  |
Enne kirjutad ja siis mõtled?
Kuidas see lätlaste firma sul tookord kontot ära kustutas, ehk pajatad toreda lugemisvara.............. |
Kes on öelnud, et lätlased kustutasid Mõtisklesin siin vaikselt, et kas nad (hetkel tele2) suudavad taastada mu konto koos emailidega, mille tele2 miski 10+ aastat tagasi ära kustutas. Ehk tea kas neil (hetkel tele2) on nii pikad backupid olemas? Kui suudetakse taastada, siis pole välistatud et hakkaksin uuesti kasutama. Muud mõtet ei olnudki selle lausega.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
30.12.2014 15:48:10
|
|
|
t2-el pole ju mingit huvi selleks, milleks müüdud kaupa enam muuta.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sarvik
HV kasutaja

|
30.12.2014 18:51:42
|
|
|
Igatahes pop3 kaudu mail.ee postkastile enam ligi ei pääse, kodulehelt ei ole proovinud. Kahju
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
30.12.2014 19:25:32
|
|
|
Mul ka mail.ee-s üks meilikonto. Üllatus oli suur, et annavad tasuta 20GB.Ma arvan, et hot-i kõrval on tegemist ikka kõva konkurendiga, Hot annab kuni Giga...
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.12.2014 20:33:41
|
|
|
ab79 kirjutas: |
Mul ka mail.ee-s üks meilikonto. Üllatus oli suur, et annavad tasuta 20GB.Ma arvan, et hot-i kõrval on tegemist ikka kõva konkurendiga, Hot annab kuni Giga... |
Ei hakka küsimagi, aga nüüd saab siis 1GB mahuga postkastis oleva 1000 kirja asemel 20GB mahuga postkasti kus oleks näiteks 20000 kirja arvestades siis kui kiri sisaldaks vähemalt 1MB manust, tavakiri on ilmselt mõni KB.
Kes pole veel www.suhtlus.ee portaali avastanud siis sellega saab siduda nii laua. kui mobiiltelefoninumbri ja saata ka SMSe. Lisaks kontaktid jms. ning samuti tulemas nutiäpp.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
priia
HV vaatleja
|
30.12.2014 22:27:01
|
|
|
sarvik kirjutas: |
Igatahes pop3 kaudu mail.ee postkastile enam ligi ei pääse, kodulehelt ei ole proovinud. Kahju  |
Saab, esmalt pead lihtsalt end veebilehelt kord sisselogima ja kinnitama, et su nimi on tõesti sarvik.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
30.12.2014 23:29:24
|
|
|
Mina sain oma thunderbirdi kaudu POP3-ga ligi, kui Turvaprotokolli ära muutsin: töötab SSL/TLS .Veebis uude liidesesse sisse logides pidi jah andmeid uuendama. Üllatav on see, et isegi parool ja kasutajatunnused on kõik samad,minul ka kirjad kõik alles. Androidiga meile kontrollides mingeid tõrkeid ei tulnud. Minu jaoks äärmiselt positiivne uudis, sest uue platvormi peal on saadetava manuse mahtu suurendatud, vana 20 megabaidi asemel nüüd kuni 50 MB ühe manuse kohta. Palju seda ei ole, aga parem, kui mitte midagi.
Arvata on, et uuel platel hakatakse tasulisi teenuseid juurutama, kui tahad suuremat mahtu või muid teenuseid, siis maksad. 20 GB on piisav, et mingi veebisait üles ehitada, ka mingi valmis plangu peal, ka neil, kes on veebiasjanduses võhik nagu mina....
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wusses
mehine eesti muffin

|
30.12.2014 23:31:43
|
|
|
mulle ei meeldi üldse see uus kujundus.
Kasutasin Mail.ee kuna oli selge ,arusaadav ja lihtne . Polnud midagi üleliiast nüüd on samasugune pask nagu hotmail.com
_________________ tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga - Toolrepair OÜ |
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
   |
1 :: |
273 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
30.12.2014 23:44:22
|
|
|
aasta 2006 vist saatsin viimase meili sealt..õudne disain ja veelgi õudsem aeglus...eks ta vaikselt hääbuma hakkab, ma arvan.
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
31.12.2014 10:36:21
|
|
|
Samas tuleb au anda, et nii suure summa eest sureva hobuse maha müüsid
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
03.01.2015 13:39:26
|
|
|
eks aeg näitab, kelle hobune enne ära sureb...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
04.01.2015 13:16:50
|
|
|
Käisin täna seal ja öeldi kohe, et kirjadele ligi ei pääse kui annad hunnik isikuandmeid, mis tuleb täita lahtritesse.
Nagu mida fakki? See ju väljapressimine! Algeselt kui ma sinna registeerisin, siis sellist nõuet ei olnud ju.Nüüd kui mul tulevad sinna kirjad, siis ma pean nende nägemiseks oma isikuandmeid andma?
Sony ja Microsofti suurused ettevõted isegi ei suuda oma kasutajaid isikuandmete varguse eest kaitsta ja mingi kirdi Läti e-kirja portaal arvab,et suudab?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
04.01.2015 14:43:45
|
|
|
Klaveril x-e vähe on või?
Konkurents on hea, muidu saabub aeg, kui gmail tasuliseks muutub, liiga kiirelt.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
05.01.2015 01:19:39
|
|
|
tulevikus muutub nagunii kõik tasuliseks. Lihtsalt hinnastamine muutub vastavalt sellele, mille järele nõudlust on ja kuidas sisu mõiste muutub, vanasti oli minut, sms, nüüd on bitid baidid. Reaalsuses ma arvan, et 20GB meilide jaoks on isegi palju, aga kui poogitakse külge mingeid lisateenuseid, millest kasu on, siis ilmselt saab küsida ka raha. Praegu pakutakse tasuta suuremat mahtu, et kliendibaasi hoida.
Toome näiteks mobiilipaketid, vanasti müüdi sideteenuseid minuti või tüki hinnaga (kõned,andmeside ja MMS SMS-id- nüüd müüakse kõike mahupõhiselt. See, et me oleme harjunud tasuta meile saatma, on tegelikult väike asi, olukord muutub kui tulevad teenused, mis eeldavad rohkem mahtu ja samas on siiski piisavalt mugavad, et asendada mingit kodu(kontori) serverit. Jah, pilveteenused on juba enamasti müügil, aga näiteks mina, tavaline eraisik ei vaja pilveteenust praegu.
Reaalsus on see, et kommunikatsioon ei kao vaid võtab uue kuju. 20 aastat tagasi räägiti enamasti ketastelefoni teel, 25 (30) aastat tagasi pidid minema postkontorisse, et teha kaugekõnesid. Nüüd oleme digiajastus ja mobiilne suhtlus on muutunud seguks sotsiaalvõrgusidega, a la' mobiilne net+ facebook. Mina näiteks pole harjunud skype teel suhtlema, ei meeldi, aga minust noorem põlvkond juba kasutab seda. Teine asi on videokõned, ka 3G(4G) baasil, pole harjunud ja ei hakkagi kasutama. Mida tulevik toob, ei oska arvatagi, tõenäiliselt on järgmine samm mingid tehnilised andurid-vidinad, nagu star trekis... Mis puudutab andmemahtusid, siis tõenäoliselt holograafia on see, mis hakkab mahtusid nõudma (holograafilised ja interaktiivsed "filmid"). Meie võib-olla seda aega ei näe, aga ma ei usu, et 30 aasta pärast istume ikka veel laua taga või arvutitoolil ja toksime läppariga foorumis...
|
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
19.02.2015 22:12:33
|
|
|
Statistika mõttes:
Tuleb välja, et regasin end everyday.ee all toimiva mail.ee kasutajaks 11.02.2003.
Kasutan esmase isikliku e-maili kontona sellest ajast saadik.
Primaarne on POP3 kliendiga (Mozilla perekonnast) kasutamine. Töö juures kasutan üle veebiliidese.
Omaniku- ja interfeisivahetus eriti ei häirinud. Neisse uue keskkona napaketesse folderitesse jaotamise keerasin maha.
Thunderbird ja quickFilters hoolitsevad lõpptulemuse eest. Kuna enamust sitta käsitleb Gmail, on ka päevasel ajal
mail.ee üle veebiliidese ilma mingi pingutuseta hallatav ja käideldav.
Gmaili konto on kusagilt 2005 aastast. Veelkord tänud juba kahjuks unustatud HV-lasele, kellelt kutse küsisin.
(Yeah, right, oli aeg kus iga jobu ei saanud lambist regada Gmaili kasutajaks).
Sinna tuleb kõikvõimalik globaalne pask. Kõik mõttekad ja mõttetud regamised mis kogu edaspidise elu mingit spämmi genereerivad.
Ja muu taoline.
Minul kui 20+ aastase kogemusega internetikasutajal pole olnud ning ka puuduvad käesoleval hetkel põhjendatud
pretensioonid mail.ee mailiteenusele.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|