Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dev Grex
HV Guru
|
16.02.2015 07:44:43
H110 kasutamine GPU peal |
|
|
Tervist
Kas on mõni odavam alternatiiv KRAKEN G10'le? Ei tahaks väga plekki ja hädise ventilaatori eest 40€ maksta...
Ettetänades,
Gregor
|
|
Kommentaarid: 353 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
19.02.2015 13:36:55
|
|
|
H110 peaks suutma väga häid tempe teha.
Ise hybridi omand, ja arvan tast niipalju et niikaua kui pole mälu radikatel kinnitamiseks pole muid lahendusi kui liim, pole just eriti tark hybriidi pele panna.
Xtreme on küll äge,aga (hetkel kasutusel) pole mälu radikaid kaasas. Ja ka paigaldus on huumor omaette .
Aga jah h110ga saaks päris hea gpu temperatuuri. Aga siiski peaks hybridi moodi videol vent peal vuhiseda.
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
19.02.2015 20:07:50
|
|
|
radikate osas, vrm enam jahutust ei vaja?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
20.02.2015 12:51:48
|
|
|
londiste kirjutas: |
radikate osas, vrm enam jahutust ei vaja? |
Vajab. Arctic lahendab selle tagumise külje radiaatoriga.
See kaart on ise üks suur hunnik vaske, kui tervele plaadile radiaator peale väänata, hoiab ta kõik komponendid jahedana. Teoorias.
Seda omadust teavad tõenäoliselt kõik, kes on üritanud kaartidel komponente vahetada. Selleks, et komponent maha saada, peab ülesse kuumutama üsna suure osa komponendi ümbrusest plaadist, kuna seda vaske on sinna rõvedalt palju laotud.
Kondedega on lihtsam. VRM, ehk transside maha jootmine õnnestub ainult puhuriga või mingi eriti võimsa kolviga. Transistori drain ongi kogu selle transi vasest tagumine sein mis on täies mahus joodetud kaardi vask plaadile.
Kui kellelgi on videokaart selle tagumise radikaga, võib ühendust võtta. Vaataks termokaameraga komponentide temperatuurid furmarki käristades üle.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
20.02.2015 15:18:00
|
|
|
mida sa mõtled selle all, et vaske on palju laotud? tunnistan, et pole sellel tasemel plaatidel komponente maha ega peale jootnud aga ka videokaardid peaks tänapäeval olema 6-8 kihilised?
üksnes vase kaudu transsidelt kogu soojuse ära juhtimine tundub kahtlane.
nii palju kui reviewdest ja foorumitest termokaamera pilte on silma jäänud, siis ka vooluahel eritab soojust eelkõige kaardi oma küljele. jah, läbi kaardi jõuab oluline hulk aga kas nii kaudne jahutus on hea mõte?
konkreetselt jahutuse aspektist (empiirilisel tasemel), ma ei ole väga pikalt omanud ühtegi high-end videokaarti, millel ei oleks vrmi peal korralikku radikat. kasvõi viimase näitena - mu maha surnud 970-l oli plaadi esimene külg kaetud metallplaadiga, mis puutus vrm ja mälusid. arvestades, et tagakülje mälud olid paljad (ja üsna jahedad), ei vajanud mälud oluliselt jahutust. metallplaat läks 80+c. ma ei taha teada, mis transid tegid (ja nvidial ei näidata vrm temperatuure ka).
arcticu jahutused on 4850/4870 ajast kurikuulsad vrmi jahutamise osas, oma seisukohta ja pakutavat on nad vaid osaliselt korrigeerinud.
vesijahutuse peale nikerdamise foorumiteemades on tavaliselt samuti hoiatus eelkõige vrmi suunas, et seal peab olema peal radikas ja õhuvool.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
23.02.2015 09:44:44
|
|
|
Kui hybride 2-l samade paigaldatud samade vahentitega, nagu seda xtreme, siis ante andeks.
Gpu taha läheb vahtkummist käkk,mis kõike muud kui juhib temperetuure.
Hybridi puhul võiks See aluminium radikas olla mõlemal pool kaarti,
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liil6u
HV veteran

|
10.03.2015 06:15:14
|
|
|
Mul hybrid II. Mõlemal pool kaarti radikad. Hybridi oma peal ja vabriku plaat all. Seda sai moditud. Hybridi radikas vahetatud H110 oma vastu ja lisatud 1x92mm vent, mis puhub vrmi peale ja mida kaart ise kontrollib. Isegi toimib. Viimistlus on ikka veel tegemata. Ju teeb mingi aeg pilti sellest imeloomast.
_________________ Parem Hilja, kui Helga. |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
10.03.2015 10:50:14
|
|
|
kuidas temperatuuridega lood on ?
kas vahe suur?
Ja kas oc on parem ?
|
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liil6u
HV veteran

|
10.03.2015 17:20:05
|
|
|
dohc-48v12 kirjutas: |
kuidas temperatuuridega lood on ?
kas vahe suur?
Ja kas oc on parem ? |
Pole mingi oc hai.
Radikal vent max ~ 900rpm.
Temp kuskil 30C madalam. Ja kõvasti vaiksem. Mis oli esmane prioriteet.
Edit.
15min burnin. Temp max 40C. A siis oli vurr 1100rpm ja pump põhjas. Kui need vaiksemaks lasta siis 50 - 52C max temp kuskil. Üldiselt kellasi ei kasuta.
_________________ Parem Hilja, kui Helga. |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|