|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kuidas vahetad või lased oma autol õli vahetada? |
| Ostan õli, filtri ja vahetan ise oma kätega |
|
29% |
[ 77 ] |
| Ostan õli, filtri ja lasen sõbral/töökojal vahetada |
|
20% |
[ 55 ] |
| Lähen mõnda töökotta ja tellin õlivahetuse (+ hooldus) |
|
18% |
[ 48 ] |
| Lähen margiesindusse ja lasen vahetada (+ hooldus) |
|
31% |
[ 83 ] |
|
| hääli kokku : 263 |
|
| autor |
|
HA
HV Guru

|
18.02.2015 12:22:52
|
|
|
| Mawrec kirjutas: |
| Mingi vahe on ikka pidama jäämisel ka, kuna korralikel nelikveolistel on reeglina võimsamad pidurid, nt STI-l Brembod. Eriti märgatav vahe on suurelt kiirustelt pidurdamisel nö tavaliste piduritega. |
Esiteks mis sul libedaga võimsatest piduritest kasu on?
Teiseks "korralikel" tagaveolistel ja "korralikel" esiveolistel" on ka reeglina võimsamad pidurid...
VW Polo ja STI pole võrreldavad autod
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
18.02.2015 14:16:12
|
|
|
| Mina kaa...tankides automaadist, laseb pikal sabal enda järel oodata kuni tsekki ootab
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
18.02.2015 14:16:56
|
|
|
| Oisu. kirjutas: |
| Mina kaa...tankides automaadist, laseb pikal sabal enda järel oodata kuni tsekki ootab |
drugs are bad mkay
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
18.02.2015 14:20:20
|
|
|
See on teine maailm, ära proovi mõista.
Pärnus ka seda tehtud. Debiilsus kuubis...
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
18.02.2015 14:28:41
|
|
|
| Anti kirjutas: |
| Mawrec kirjutas: |
| Mingi vahe on ikka pidama jäämisel ka, kuna korralikel nelikveolistel on reeglina võimsamad pidurid, nt STI-l Brembod. Eriti märgatav vahe on suurelt kiirustelt pidurdamisel nö tavaliste piduritega. |
oh, järjekordne väärt mõttetera kõrvataha panemiseks. Räägi mulle, kuidas mõjutab pidurdusvõimekus libedaga seismajäämist? Kui on samade rehvidega sti ja hundai, siis kiilasjääl pidurit põhja tallates jääb sti kiiremini seisma kui hundai?
Kui rehvi ja teepinna vaheline kontakt on sitt, siis ei ole sellest superpidurist kuidagi rohkem kasu, kui hundai alustassi suurustest piduritest. |
Kogu aeg ei ole ainult libedad olud. Ei tohiks nii uskumatu olla, et piduritel ja piduritel on ikka vahe sees.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
18.02.2015 14:30:24
|
|
|
| Teemaks oli pidurdusteekond libedaga. Jälgi mängu.
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
18.02.2015 14:30:54
|
|
|
| Cb4 kirjutas: |
| Rasmus kirjutas: |
| On vigu, mida vanal autol ei ole lihtsalt mõtet parandada. |
Nagu näiteks? |
Nagu näiteks ma ei hakka remontima juhi turvavöö kõrgusregulaatori mootorit, mis mingil põhjusel kõrgust ei muuda enam.
_________________ Rakvere parasiit |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
18.02.2015 14:40:25
|
|
|
| Sellisel järeleandmisel on lumepalliefekt. Praegu on kõrguseregulaator, varsti kolin tagasillas, järgmine aasta juba must tossulont tagant väljas, aga mõtled, et vanust omajagu, mis tast enam ikka remondin. Ära tee karuteenet endale Rasmus.
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
18.02.2015 15:42:58
|
|
|
| Jah. Don't go down that road. Telli esindusest kvaliteetne jupp.
|
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
18.02.2015 15:43:27
|
|
|
| Tagasillakolina oht pani mõtlema. Lasen enda autole turvavöö kõrguseregulaatori paigaldada.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
18.02.2015 16:03:19
|
|
|
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
19.02.2015 00:34:09
|
|
|
Mingit head viisi, kuidas sundida peale auto müüki uut omanikku andmeid registris korda tegema?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
19.02.2015 00:36:35
|
|
|
bladerunner, ütled, et kui x päeva jooksul korras ei ole, siis võtad arvelt maha.
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
19.02.2015 08:49:08
|
|
|
| riaak kirjutas: |
| bladerunner, ütled, et kui x päeva jooksul korras ei ole, siis võtad arvelt maha. |
Aitab küll, aga vana auto puhul oli ikka paras nali - enne müüdi ja vahetati autot 3X ja kõik suutsid 1-2 kuud ringi kärutada. Viimane, siis jäi politseile vahele ja avaldas soovi ümber regada
Hull seltskond ühesõnaga...
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
19.02.2015 10:30:24
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| Mingit head viisi, kuidas sundida peale auto müüki uut omanikku andmeid registris korda tegema? |
a) kui sul on leping, viid selle arki näitamiseks.
b) võtad paberivabas lihtsalt arvelt maha ja edasine on teise poole mure. ma kunagi ühega tegin. paar kuud peale seda tuli telefoniteel kiun. ma ei teagi mis sai. arvele ma teda tagasi ei pannud.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
| Kommentaarid: 1154 loe/lisa |
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
19.02.2015 10:39:42
|
|
|
| laurx kirjutas: |
| Mingit head viisi, kuidas sundida peale auto müüki uut omanikku andmeid registris korda tegema? |
b) võtad paberivabas lihtsalt arvelt maha ja edasine on teise poole mure. ma kunagi ühega tegin. paar kuud peale seda tuli telefoniteel kiun. ma ei teagi mis sai. arvele ma teda tagasi ei pannud. |
Õige. Kas keegi oskab öelda, kas auto ajutiselt kustutamisega kaasneb teh. ülevaatuse kehtetuks tunnistamine?
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
19.02.2015 10:46:47
|
|
|
kui sa seda silmas pead, et kui arvele tagasi pannes peab tüv i uuesti tegema siis seda ilmselt peab maanteeameti lehelt otsima või neilt pärima. samas ka juhul kui see nii on, pole sinu süü/asi sellega tegeleda kui sa just mustalt tehtud üv iga masinat ei müünud. mahavõetud masinale ei saanud üv i teha aga seoses selle viimase registrist kustutamisega tekkisid masinad tagasi siis kui neile üv tehakse. arvelt maha võetud masinaga aga peaks sinivalgetega suht kiirelt jutule saama. neil on nüüd need numbrituvastajad mis kiirelt info neile annavad selle staatuse kohta.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.02.2015 10:50:46
|
|
|
b) võtad paberivabas lihtsalt arvelt maha ja edasine on teise poole mure. ma kunagi ühega tegin. paar kuud peale seda tuli telefoniteel kiun. ma ei teagi mis sai. arvele ma teda tagasi ei pannud. |
Õige. Kas keegi oskab öelda, kas auto ajutiselt kustutamisega kaasneb teh. ülevaatuse kehtetuks tunnistamine? |
| tsitaat: |
Registrikande peatamisega sõidukit registrist mitte ei kustutata, vaid lisatakse sõiduki andmetele andmebaasis juurde märge „Registrikanne peatatud“. Kõik selle sõiduki andmed jäävad Maanteeameti andmebaasi alles, kuid sellist sõidukit ei lülitata automaatsesse liikluskindlustuse süsteemi.
„Seda toimingut võiks käsitleda kui laoinventuuri, mille tulemusel hakatakse vahet tegema liikluses kasutavatel ja seisvatel sõidukitel,“ selgitas Vill. Liiklusseadusest tulenevalt loetakse peatatud registrikandega autot liiklusregistris registreerimata sõidukiks. Registrikanne taastub koheselt, kui sõiduk läbib uuesti tehnoülevaatuse. Täiendavaid kulutusi sellega ei kaasne (v.a ülevaatuse maksumus). Ülevaatusel on vaja ette näidata registreerimise tunnistus. |
http://www.mnt.ee/public/index.php?id=26310
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
19.02.2015 15:11:32
|
|
|
Tehnoülevaatuspunkti töötaja pihtimus.
"Mina ja kõik minu kolleegid üle riigi PEAVAD auto korrasolevaks tunnistama kui temal on telje kohta sõidupirurite erinevus 31% - 45%. Aga seda keegi ei tee seega rikume meie teadlikult etteantud kohustust ja tunnistame auto mitte korrasolevaks vaatamata sellele, et Teil on õigus nõuda masina korrasolevaks tunnistamist ka nii suure pidurite erinevuse puhul..."
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
19.02.2015 15:35:48
|
|
|
Mul veidi naljakas case, et sai oma vana auto prooviks ülesse pandud hinnaga, mis arvestas enamvähem turuhinda ning sõiduki kõigi hooldust vajavate sõlmedega.
Tundub et hind sai veidi madal pandud sest huvilisi oli mitu ning ühega sai ka käed löödud.
Rahad-paberid ka vahetatud, leping sai paberil tehtud, ostja oli ikka see kellena ta end esitles, vähemalt nimi ja isikukood klappisid.
Ise veel olin veidi mures, et kui ostja täiskontrolli teeb ja esindusest hinnapakkumise võtab, siis sai äkki hinnaga liiga tehtud teisele.
Suur oli mu üllatus, kui järgmisel päeval avastasin oma endise sõiduki uuesti auto24.ee lehelt, isegi pildid ja tekst olid minu kuulutusest võetud ja auto hullupööra heaks kiidetud.
Ega ma ise ka autot vigasena esitlenud, samas ostjale sai viimase hoolduseskäigu paberid antud kus parandamist vajavad asjad kõik kenasti kirjas.
Hinda oli ka tublisti otsa väänatud.
OK, inimene tahtis lisaraha teenida, jumal temaga, mina olin enda saadud hinnaga rahul ja autost sain ka kiirelt lahti.
Mis mulle aga ei meeldi on selline kuulutuse kaaperdamine ning auto võimalik edasimüümine viisil, kus kodanik kes minult auto ostis, müüjana vahel ei eksisteerigi.
Vaevalt ta viitsib end omanikuks vormistada kui ta auto peaks suutma uuesti paari päevaga edasi müüa.
Huvitav, kui oma müügilepinguga ARK-i jalutada ja see seal registreerida, mis juhtub, kui keegi kolmas ilmub hiljem sinna lepinguga kus müüjaks ka justkui mina (allkirja tegemine pole ju raketiteadus) ja ostjaks siis keegi muu kui see kellele mina justkui "müüsin". ARK ju midagi süvitsi ei kontrolli kui uuel "omanikul" kõik paberid näiliselt korras.
Tahaks lihtsalt sundida ka seda "ärimees" Nossovit veidi end liigutama selle (võimaliku) vaheltsaadu eest.
Vahepeal mõtlesin, et aktiveeriks ka õige enda kuulutuse uuesti koos viitega "ärimehele".
Tekitaks veidi segadust ostjate seas.
Samas usun et kes minu kuulutust nägid ja mulle helistasid on piisavalt targad, et näha et auto on üleöö paremaks ja kallimaks muutunud.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
19.02.2015 15:38:24
|
|
|
linki?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
19.02.2015 15:39:11
|
|
|
lähed arki lepinguga ja auto märgitakse müünuks selle ostja nimele. ja kas siis saab tulla mingi suvaline sinu võltsitud lepinguga? peaks ikka see minema kes sinult ostis auto ja kelle nimi sinu lepingus on. muidugi on võimlik, et ostja teeb nüüs uue lepingu enda ja järgmise ostja vahel. siis on kõik ok.
auto 24 on võimaik teatada, et sinu kuulutus ja pildid, võibolla võtavad maha...
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
viimati muutis iir 19.02.2015 15:40:04, muudetud 1 kord |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
19.02.2015 15:39:49
|
|
|
| Need omamoodi tegelased jah. Isegi HV's neid...
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
19.02.2015 15:47:56
|
|
|
Saada müügitunnistuse skänn ja taotlus digiallkirjaga ARKi. Nemad tegelevad edasi.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
19.02.2015 15:48:31
|
|
|
| Aastaid tagasi müüsin ka autot. Ostjaks oli tüüpiline pudisuuga platsivend. Auto oli korras ja eesti ajaloo/hooldusega ja kuna hind oli kõvasti alla turuhinna, siis läks ilma proovisõiduta kaubaks. Järgmine päev oli kuskil lasnagorski platsil müügis, läbisõit 100k väiksem (290k -> 190k), 1 omanik (kuigi mina olin juba 3-s) ja hinnale 5000eeki juurde keevitatud. Ümber regasime muidugi koos arkis ehk siis seda muret polnud.
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
19.02.2015 15:50:23
|
|
|
kaua võib venitada peale ostmüüki, enne kui arkis oma nimele pead tegema?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
19.02.2015 15:53:24
|
|
|
| Aastaid tagasi müüsin ka autot. Ostjaks oli tüüpiline pudisuuga platsivend. Auto oli korras ja eesti ajaloo/hooldusega ja kuna hind oli kõvasti alla turuhinna, siis läks ilma proovisõiduta kaubaks. Järgmine päev oli kuskil lasnagorski platsil müügis, läbisõit 100k väiksem (290k -> 190k), 1 omanik (kuigi mina olin juba 3-s) ja hinnale 5000eeki juurde keevitatud. Ümber regasime muidugi koos arkis ehk siis seda muret polnud. |
Nüüd saab õnneks taustakontrolli teha, niiet kerimine ja eelmised omanikud tulevad kenasti välja...
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
19.02.2015 15:55:52
|
|
|
| Aastaid tagasi müüsin ka autot. Ostjaks oli tüüpiline pudisuuga platsivend. Auto oli korras ja eesti ajaloo/hooldusega ja kuna hind oli kõvasti alla turuhinna, siis läks ilma proovisõiduta kaubaks. Järgmine päev oli kuskil lasnagorski platsil müügis, läbisõit 100k väiksem (290k -> 190k), 1 omanik (kuigi mina olin juba 3-s) ja hinnale 5000eeki juurde keevitatud. Ümber regasime muidugi koos arkis ehk siis seda muret polnud. |
Mul sama lugu. Roostes nissan oli kuidagi värvitud, seisukord ideaalseks muutunud, läbisõit 100k väiksem ja hind suurem
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
19.02.2015 16:00:01
|
|
|
| Hiid kirjutas: |
| kaua võib venitada peale ostmüüki, enne kui arkis oma nimele pead tegema? |
Viis päeva. Aga seaduses ei ole ettenähtud karistust, kui viie päeva jooksul ei registreeri ostu-müüki.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
19.02.2015 16:01:42
|
|
|
No need platsiautod on üldse parajad käkid enamasti ju- tehtud mingi hädaparane pahteldus, värvitud, keritud. Käisin ka ühte nissanit vaatamas, no üldiselt tundus okei, kuid kui põhja alla vaatasin, siis jalutasin kohe minema. See, et kütusepaagi metallist kattel oli suur auk sisse roostanud oli veel väike mure...
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
19.02.2015 16:07:39
|
|
|
Tuleb meelde üks "väga heas korras" Opel Vectra A, kohale jõudes võis vabalt kerest läbi vaadata. Ja selle eest küsiti veel 900€. Aastal 2011.
_________________ Müüa igasugu asju |
|
| Kommentaarid: 900 loe/lisa |
   |
674 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
19.02.2015 16:44:23
|
|
|
Nomaitea, saatsin skaneeritud ja digiallkirjastatud ostu-müügilepingu lähima teeninduspunkti e-mailile koos palvega algatada võõrandamisteatis vms.
Vähemalt sellise soovituse andis ka infotelefon, vastasel korral tulevad ka võimalikud parkimis- ja kiiruskaamera trahvid mulle edasi ja siis jälle sebi.
Igatahes MNT-st juba helistati ja sooviti andmeid täpsustada. Väga kiire teenindus peaks mainima.
Ostja tahtis muidu autot vanale sugulasele kel eelmine sõiduk äkki lagunes ja nüüd uue leidmisega kiire-kiire.
Googeldades nüüd leidsin et tegemist väikest viisi "huijariga" kellest ka Delfis mõni artikkel ja tüüp tundub ise ühes teises margiesinduses töötavat.
Samas kerge kahtlus, et usutavasti tunnevad erinevate esinduste töötajad mõnevõrra üksteist ja kardetavasti suudetakse ka minu auto viimase hooldusarve juurest baasis tulevikus remonti vajavad osad "ära kaotada".
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rbr
HV kasutaja

|
19.02.2015 16:57:36
|
|
|
| bladerunner, viska müügikuulutuse link siia ka kui viitsid...
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
19.02.2015 17:21:10
|
|
|
rbr, ei viitsi väga. Täiesti tavaline igav, veidi peale 8a vana pereauto oli.
Ja ei imestaks, kui see "Nossov" ka siin liige oleks.
Ega mul talle peale selle, et auto24.ee kuulutuse oleks võinud ikka ise kombineerida, otseselt midagi ette heita pole.
Udujutu ajamine müüjale endale soodsama hinna saamiseks pole ju otseselt keelatud.
Lihtsalt ise sellist susserdamist ei salli ega harrasta.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
19.02.2015 18:03:46
|
|
|
Mul oli sama asi kui müüsin eelmist autot. Järgmine päev oli a24 kuulutus 1.5x suurema hinnaga müügis ja kuna see oli seal ainult paar päeva siis ka see suurem hind oli arvatavasti üsna soodne.
Ise ei riskinud suurt hinda küsida sest mõte kuude pikusest müügist ja kümmnetele huvilistele proovisõitude tegemisest ei tundunud eriti meeldiv.
loll olin.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
| Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
19.02.2015 18:29:51
|
|
|
Eks kipub jääma jah selline mulje. Mulle ka väideti, et minu vana auto eest saadi 2,5X rohkem. Ei kahtle, sest kõlarid jäid peale ja ka pea uus aku oli peal.
Aga seltskonna mõttes on vana auto müük küll paras huumor. Ehk mõni eeldab uut autot, teine ei midagi...
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
19.02.2015 18:48:21
|
|
|
| Magic kirjutas: |
Eks kipub jääma jah selline mulje. Mulle ka väideti, et minu vana auto eest saadi 2,5X rohkem. Ei kahtle, sest kõlarid jäid peale ja ka pea uus aku oli peal.
Aga seltskonna mõttes on vana auto müük küll paras huumor. Ehk mõni eeldab uut autot, teine ei midagi... |
Autoostja vaatevinklist. Nn. roikad. Ma lähen autot ostma. Kuulutuses olevate piltide järgi lähevad vähegi kahtlased liikurid prügikasti. Valin ühe välja ja lähen seda ostma. Sõna otseses mõttes lähen kohale, et auto ära osta. Kaupled hinda alla ja sõidad koju. Selliste a,la kuni viikordse vanarauahinnaklassis roikaga ei ole väga võimalik mööda pükse saada.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
19.02.2015 19:37:32
|
|
|
| Need omamoodi tegelased jah. Isegi HV's neid... |
Kõige tüüpilisem on veel see, et mul on teine ostja ka olemas ära raiska mu aega ja osta ära... siingi kuulutused, homme tullakse muidu järgi, kui keegi täna ära ei osta, viimane võimalus, rabage... ja nädal aega hiljem on ikka müügis...
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
19.02.2015 21:14:42
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Õige. Kas keegi oskab öelda, kas auto ajutiselt kustutamisega kaasneb teh. ülevaatuse kehtetuks tunnistamine? |
Registrikande peatamisega sõidukit registrist mitte ei kustutata, vaid lisatakse sõiduki andmetele andmebaasis juurde märge „Registrikanne peatatud“. Kõik selle sõiduki andmed jäävad Maanteeameti andmebaasi alles, kuid sellist sõidukit ei lülitata automaatsesse liikluskindlustuse süsteemi.
„Seda toimingut võiks käsitleda kui laoinventuuri, mille tulemusel hakatakse vahet tegema liikluses kasutavatel ja seisvatel sõidukitel,“ selgitas Vill. Liiklusseadusest tulenevalt loetakse peatatud registrikandega autot liiklusregistris registreerimata sõidukiks. Registrikanne taastub koheselt, kui sõiduk läbib uuesti tehnoülevaatuse. Täiendavaid kulutusi sellega ei kaasne (v.a ülevaatuse maksumus). Ülevaatusel on vaja ette näidata registreerimise tunnistus. |
http://www.mnt.ee/public/index.php?id=26310 |
Selle ajutise kustutamisega on ka nii, et kui oled registrist kustutanud ja ostnud kodanik lõpuks suvatseb oma nimele registreerida, siis saab ta seda vabalt teha ning pärast on kõik ok ja auto registris.
Mu eelmise auto ostja oli ka selline masuurikas. Peale mingit aega võtsin arvelt maha ning teavitasin tüüpi. Järgmine päev juba vaatasin, et masin minu autode alt läinud ja tuli ka ette-taha vabandav sms.
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
VisaHinGG
HV kasutaja

|
19.02.2015 23:00:05
|
|
|
Aga seltskonna mõttes on vana auto müük küll paras huumor. Ehk mõni eeldab uut autot, teine ei midagi... |
Hah. Väga huvitav, mis autoga tegu, et 2.5x maksti rohkem kõlarite ( ? ) ja uue aku pärast.
2.5x võidi maksta aga kohe kindlasti mitte selle pärast.
vb kuskil teises dimensioonis keegi..kuskil...dunno.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 900 loe/lisa |
   |
674 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
19.02.2015 23:24:50
|
|
|
| inca kirjutas: |
| jeesus188 kirjutas: |
http://www.mnt.ee/public/index.php?id=26310 |
Selle ajutise kustutamisega on ka nii, et kui oled registrist kustutanud ja ostnud kodanik lõpuks suvatseb oma nimele registreerida, siis saab ta seda vabalt teha ning pärast on kõik ok ja auto registris.
Mu eelmise auto ostja oli ka selline masuurikas. Peale mingit aega võtsin arvelt maha ning teavitasin tüüpi. Järgmine päev juba vaatasin, et masin minu autode alt läinud ja tuli ka ette-taha vabandav sms. |
ei pea jah midagi tegema. Zafiral on ka ülevaatus kuni 12.2016 aga müügi hetkel oli ta registrist eemaldatud. Mina läksin ost-müügilepinguga maanteeametisse, tasusin omanikuvahetuse riigilõivu (61euri) ja mingeid ülevaatusi ega midagi tegema ei pea. Platsimüügi mees ütles, et platsiautod on tal kõik ajutiselt maha võetud, muidu kindlustus elab seljas.
Kui ise oled omanik siis võid 2 kuuks ka peatada, ühe hiireklikiga ja järgmine päev uuesti registrisse panna (ka ühe klikiga), ei maksa midagi ja ülevaatuse aeg sellest ei muutu.
_________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
19.02.2015 23:52:36
|
|
|
Umbes nii jah, teine aga oli see, et sai müüdud kui teadmata korras. Ehk loto faktor oli juures.
2-3.a jooksul oli käima pandud 2X
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
20.02.2015 09:49:12
|
|
|
Üks küsimus. Kui MNT lehelt on auto ära kadunud, mis sellest siis saanud on? Ei tule sealt midagi ei numbrimärgi teel ega ka vin koodi abil. Sõidukit ei leitud. Kui minult läksid, olid autod väga korralikud ju sõitvad. Mitmeid ja mitmeid aastaid olid ilusti registris, aga nüüd...
Kas väljamaale maha müüdud? Kortsu sõidetud ja maha kantud?
Just siin eile vaatasin eelmiste autode andmeid. Taoliselt on üks E klassi mesa ja vanem Audi ära kadunud. Mitte mingeid andmeid ei tule. Audil oli kirjas ka paar nö parkla avariid varasemast ajast. Hmm...
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
20.02.2015 10:11:01
|
|
|
| anduke88 kirjutas: |
Üks küsimus. Kui MNT lehelt on auto ära kadunud, mis sellest siis saanud on? Ei tule sealt midagi ei numbrimärgi teel ega ka vin koodi abil. Sõidukit ei leitud. Kui minult läksid, olid autod väga korralikud ju sõitvad. Mitmeid ja mitmeid aastaid olid ilusti registris, aga nüüd...
Kas väljamaale maha müüdud? Kortsu sõidetud ja maha kantud?
Just siin eile vaatasin eelmiste autode andmeid. Taoliselt on üks E klassi mesa ja vanem Audi ära kadunud. Mitte mingeid andmeid ei tule. Audil oli kirjas ka paar nö parkla avariid varasemast ajast. Hmm...  |
sul puudub lihtsalt õigus uudishimutseda.
_________________ |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
21.02.2015 15:30:23
|
|
|
http://www.auto24.ee/used/1926197
Mis te arvate sellest autost. Kellelgi oli siit vist selline. Kriteeriumid võiksid olla diisel manuaal universaal. Hinnapiir kuni 2500.-
Asendama hakkab 2004a ford mondeot.
viimati muutis ajuNolk 21.02.2015 22:23:52, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.02.2015 15:56:22
|
|
|
| ajuNolk kirjutas: |
http://www.auto24.ee/used/1926197
Mis te arvate sellest autost. Kellelgi oli siit vist selline. Kriteeriumid võiksid olla diisel manuaal universaal. Hinnapiir kuni 2500.-
Asendama hakkab 2004a ford mondeot, aga see sunnik neelab remondiraha liialt palju, pidi paljude vigadega auto olema. |
arvad, et see neelab vähem?
mul oli eelmine mudel, teenis hästi, aga kui hakkas lagunema, siis ikka igast otsast.
oktoobris sai uus võetud, toyota peaks juba aafrikas olema
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |