Helinateemat vist enam ei ole, aga mis lugu on (või kust oleks võimalik telefonihelinaks saada) seda MM-i signatuuri, mis enne ülekande algust tuleb (oo-ee-aaaaa) ?
Silma jäänud, et see spetsiaalselt intro jaoks tehtud jupp ning polegi eraldi lugu.
Ma kardan et see laul on väga raske aru saada, kuid proovin siiski. On üks krdi hea klubi laul, mõnusa bassiga, millel on hea meloodia, aga ei tea ei nime, ei aasta arvu, tean vaid seda, et meloodia on sarnane natuke selle laulu http://youtu.be/0dveRzxe59c?t=9s
Seal on sihuge titit diidi TIT TIT.. dududu dii dii tit tit koht. See trance laul on suurem osa sarnase meloodiaga. Mitu korda kuulnud seda klubi laulu, kord proovisin lindistada Track IDga, ei saand teada... sest ei võtnud seda üles. Ma aiman et see on uuem laul sest varem ei ole kuulnud seda, 2013 või 2012? 2014? Ma aint tean et kord on madalam meloodia, siis mingi vahejupp ja siis on kõrgem meloodia ja bass on selline mahlane ja mõnus. Kõlaks nagu väga Dj Tiesto moodi. Jubedalt peas käib see meloodia... _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ei sõnad ei olnud, ainult instrument oli. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kahjuks pole ka need. Eks tuleb Energy FMi kuulata ja loota et see lauL "satub" peale, siis saab äkki teada. Alati on see laul siis tulnud kui pole võimalik teada/lindistada _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Valemid on lihtsad:
otsid sama nimega artisti
otsid sama nimega leibelit, mille alt tema lood on avaldatud
otsid amazonist, mida selle artisti ostjad veel on ostnud _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6
8th: Public Domain - Rock Da Funky Beatz, but I don't know which remix..
9th: B3 - You're My Angel, also would like to know which remix. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ei otsi mitte küll loo nime, vaid lugu ennast (v6i artisti). Tegemist on yhe versiooniga ansambli Ruja - "Rahu" loost. Nimelt algab see v2ikse meloodiaga (mitte klaveriakordi neljakordse kordamisega) ja kui mingi koorimoodi meesteh22l k6lama hakkab, liitub rohkem orkestrit. Mitte ei suuda leida kusagilt, umbes aastakymme ja veel natuke tagasi sai selline asi vist Soulseekist sikutatud, aga praegu on igatahes tutkit. Ehk keegi teab kust leida v6i oskab artisti oelda?
E:
Ise kysin, ise vastan. Revalia Kammermeeskoori esitusega tegu. _________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt.
Kas keegi mäletab üht albumit, mis ehk paar aastat tagasi välja tuli? VIST oli õllede vahel vms.. selline mõnus eestimaine dnb vms biidid olid. Hu Linn On Minu oli veel seal kui ma ei eksi..
Tahaks lihtsalt neid lugusi teada, mis seal peal olid _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kas keegi mäletab üht albumit, mis ehk paar aastat tagasi välja tuli? VIST oli õllede vahel vms.. selline mõnus eestimaine dnb vms biidid olid. Hu Linn On Minu oli veel seal kui ma ei eksi..
Tahaks lihtsalt neid lugusi teada, mis seal peal olid
Ma olen sellist kisa veel ühes trance/tantsu laulus kuulnud kunagi Energy FMis mingi 99 - 2002 kanti. Väga sarnane oleks nagu Klubbheadsi stiilis. Aga vot just see YEEÄÄH kummitab, sest meenutab üht teist laulu täiega... kahjuks aga ei meenu mis laul... _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Tervist.
Nimelt R2 saatest Grind tuli mingi eesti lugu. "Covert & bite me - so good" ? või midagi sellist. Ripis ütleb ka selle.
Äkki ehk keegi oskab õige artisti või loo nime öelda või üldse mingit infot anda, et kust seda lugu osta/tõmmata saaks ? Google nagu ei anna ka midagi. Rippisin saatest.
Tervist.
Nimelt R2 saatest Grind tuli mingi eesti lugu. "Covert & bite me - so good" ? või midagi sellist. Ripis ütleb ka selle.
Äkki ehk keegi oskab õige artisti või loo nime öelda või üldse mingit infot anda, et kust seda lugu osta/tõmmata saaks ? Google nagu ei anna ka midagi. Rippisin saatest.
Suured tänud info eest. Kahjuks otsitud lugu veel soundcloudis pole aga jääb ootama. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
Skyplusis on käinud viimasel ajal üks hea lugu, aga pole tuvastanud veel artisti, vähemalt on kuulda sõnu "rush rush" või "rush for love" vms, ehk keegi teab? Naishääl igatahes, kerge tümpsuga. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
viimati muutis Volum 13.03.2015 20:17:10, muudetud 3 korda
Scooteri enamus lauludes on see YEEÄÄH sees. Mujal pole sellise häälega seda küll kuulnud.
Sõber leidis selle laulu puht KOGEMATA üles üks päev, selle laulu nimi on AWEX - it's our future ja seal on sarnane YEEÄÄH kasutatud:
http://youtu.be/S9s5R8uSoq8?t=2m57s _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Skyplusis on käinud viimasel ajal üks hea lugu, aga pole tuvastanud veel artisti, vähemalt on kuulda sõnu "rush rush" või "rush for love" vms, ehk keegi teab? Naishääl igatahes, kerge tümpsuga.
https://www.youtube.com/watch?v=DrmgxRvcCGY _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Viimasel ajal on tulnud Skyplussist päevas paar korda sellist vanemat tüüpi laulu, kus naine laulab. Peamiseks osaks on "my love", muid sõnu ei mäleta praegu. Keegi oskab pakkuda?
EDIT: Eh kurja, üleval otsiti juba sama laulu, aitäh
Ma olen p2ris kindel, et eestlased on teinud oma versiooni sellisest laulust nagu "itsy bitsy teenie weenie yellow polka dot bikini" aga no mitte ei tule meelde mis selle laulu pealkiri oli v6i mis s6nad olid... 2kki keegi oskab aidata? _________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt.
Ma olen p2ris kindel, et eestlased on teinud oma versiooni sellisest laulust nagu "itsy bitsy teenie weenie yellow polka dot bikini" aga no mitte ei tule meelde mis selle laulu pealkiri oli v6i mis s6nad olid... 2kki keegi oskab aidata?
Uno Loop, Kalju Terasmaa, Eri Klas, Arved Haug - Imeilus suvepäev (1963)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.