Logisin uuesti Battlelogi sisse peale 9 kuud pausi ning sain üllatuse osaliseks, kui tuli vastu kiri et ma olen globaalselt bannitud. Ma ei ole kunagi kasutanud häkke...
Kui ma uurisin PBBans.com kodulehel enda GUID kohta oli minu asukohaks pandud Venemaa, kuigi ma pole seal kunagi käinudki.
Suht õhkõrn variant, et bänn maha võetakse. Ise sain ka alusetu bänni eelmisel kevadel vist. Pole elu sees ühtki häkki kasutanud ka üksikmängus, mitmikmängust rääkimata. Ilmselt tapsin mingi nõrga närvikavaga adminni. Mingite kolmanda osapoolte bännlistides, mida paljud serverid kasutavad, olen ma nüüd mustas nimekirjas. Proovisin protsessida, mitte mingit tolku. Keegi midagi ei põhjenda ega tõesta, öeldakse, et kõik on reeglitepärane ja asi vask. 70% serveritest on nüüd minu jaoks ligipääsmatud.
battlear kirjutas:
BF seeriale kuluks ära üks korralik tutorial, et uued mängijad saaks muud asjad ka selgeks peale ''tulista pahasid'' . Kohtasin näiteks rank 140 squad leaderit, kes ei teadnud, et SL saab objetive märkida .
Ega auaste mängus ei näita ilmtingimata, et tegu oleks intelligentse mängijaga.
No siis tulekski just nende jaoks tutorial teha...
Ma tegin HV platooniga liitumise taotluse mõnda aega tagasi ära, praegu poleks nagu näha, et oleks tahtnud liituda.
Seda ka, et sain uue hiire omale, Roccat Tyoni, krt nüüd ei oska nagu üldse sihtida ega mängida, kellelegi nagu eriti pihta ei saa... A4techi bw-26'ga oli kuidagi hoopis teistmoodi mängida.
Sinu nimi täitsa olemas seal. Kui platoonide süsteem korda tehakse, siis saad sisse.
Kohtasin näiteks rank 140 squad leaderit, kes ei teadnud, et SL saab objetive märkida .
Rank 140 näitab ainult mänguaega pmst.
Squad leaderiks valib mäng järjest mingi paari hea roundi järgi kui osad lahkuvad squadist. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open.
Enne pole kunagi sellist jampsi olnud, midagi ruuteris käppinud ka pole. Uus mobo oma võrguga ei tohiks ju rolli mängida? _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Kohtasin näiteks rank 140 squad leaderit, kes ei teadnud, et SL saab objetive märkida .
Rank 140 näitab ainult mänguaega pmst.
Squad leaderiks valib mäng järjest mingi paari hea roundi järgi kui osad lahkuvad squadist.
No seda ma mõtlesingi, et keegi, kes on nii palju mänginud, ei tea sellist asja, on halb. Aga peale chatis seletamist sai ta aru, kuidas seda teha. Sellest ka minu arvamus, et mingi mõttetu single playeri asemel võiks tutoriali teha .
Hardline õnneks hakkab SL-i automaatselt vahetama, kui ta on inactive.
Keegi siin hiljuti ka rääkis konto varastatud jne. Mõniaeg tagasi sadas serverisse tüüp sisse kes üsna kiiresti hakkas skoorima. 70/1 oli kd. Sai siis http://bf4db.com/ lehele nimi sisse visatud ja nimi oli jumala punane. Pikka juttu ei olnud. Sai mees minema kupatatud serverist ja täna oli tagasi. panin siis banni ära ja sõbrad kukkusid küsima miks jne. Seletasin ära, et häkker ja tuginen sellisele infole. Vestlesime natuke edasi ja tuli välja, et toona kelle serverist minema kupatasin ei olnudki battlelogi omanik. Vaid tegelane kes oli häkkinud sisse tema kontole ja sellega hooranud. Nüüd siis tüüp käibki ringi häkkeri nimi küljes. Meie serverist eemaldasime banni tema ytluste põhjal ja ajasime ka teamspeakis juttu. Täiesti uskumatu kuidas sellised pahalased võivad teise inimese elu põrguks teha. Igatahes on tal roheline luba viibida meie keskkonnas kuigi ta on jälgimise all. Loodan, et nullitakse ta stats ka ära ja eemaldatakse mustast listist. Eriti muidugi sellesse ei usu. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Vastuse sain põhimõtteliselt sellise, et "me pole kindlad et sina häkkisid, kuid banni ära ei võta." Pakkusid, et GUID varastati mingil moel ära ning häkiti sellega.
Kahju küll, kuna selle tõttu ei saa ka BF3 ega Bad Company 2 enam mängida...
Sellise suhtumise ning rohkete vigade tõttu jääb Battlefield 4 viimaseks mänguks sarjast, mille ostan. _________________ i like my sugar with coffe and cream
BF seeriale kuluks ära üks korralik tutorial, et uued mängijad saaks muud asjad ka selgeks peale ''tulista pahasid'' . Kohtasin näiteks rank 140 squad leaderit, kes ei teadnud, et SL saab objetive märkida .
nojah.. õpime kuni elame, alles ise täna juhuslikult õppisin et Commanderina saab vastase Cruise missile ära nullida..vaatad mida sihitakse ja laksad sellele alale oma ECM UAV peale..
Cruise missile damaged
Cruise missile destroyed
ja et enne kui ise selle raketi lendu lased, on parem vastase Commanderile samaaegne Proxy Attack teha, muidu võib tema oma ECM drooniga raketi ära killida..
Renq kirjutas:
krt, ei saa nüüd õhtul mängu sisse enam.
Error
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open.
Enne pole kunagi sellist jampsi olnud, midagi ruuteris käppinud ka pole. Uus mobo oma võrguga ei tohiks ju rolli mängida?
Mul põhjustas selliseid veateateid Elioni crashiv Speedtouch, pangestus, tuli käbe üles - aga serverist lendas välja
Kelle kaval mõte see oli, et viis sekundit peale mängu lõppu on ka võimalik surma saada?
Lennukid jõuavad selle aja jooksul igasugu asjadele otsa lennata...
Rometl6, said ainukese death tabelisse peale seda? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Rometl6, said ainukese death tabelisse peale seda?
Ma olen viimasel ajal Air Superiority-t mänginud ja seal saab pidevalt peale mängu lõppu surma.
Kas lendan teisele lennukile otsa või vastu mõnda mäge või lendab keegi mulle aeglaselt otsa.
Väga lihtne oleks ära pöörata, kui mäng ainult laseks...
Tegin lennukite kohta video.
Kui naerda tahate, võite seadete alt proovida subtiitrite eesti keelde tõlkimist, kuid loodetavasti ingliskeelne variant sama naljakalt ei kõla
Kõige pealt tänud sulle Romet!
Miks sa ei taha eesti keelseid videosi teha?
Ja mis oleksid kõige optimaalsemad seaded GAMEPLAY alt? _________________ Battlelog: eesti38
Ja mis oleksid kõige optimaalsemad seaded GAMEPLAY alt?
Eestikeelsed oleks täitsa toredad ja, kuigi inglisekeeles on rohkem vaatajaid.
Enda arvamus optimaalsest on peaaegu kõik low, sest ultra ja low'i vahe on nii väike, kui mängid full hd resoga _________________ Autovaruosad Pärnus/kuni -30%
www.mardigarage.eu
Ja mis oleksid kõige optimaalsemad seaded GAMEPLAY alt?
Sa mõtled OPTIONS -> GAMEPLAY sätteid?
Seal tuleks "advanced options" avada ja "minimap size" võiks olla 150% või rohkem.
Muid asju pole vaja muuta, kuid mul on ka "player status HUD," "vehicle occupancy HUD," "kill log HUD" ja "miscellaneous HUD" nulli peale pandud. Muud ma seal eriti vist pole muutnud.
Aga kõige paremad "VIDEO" sätted sõltuvad sinu arvutist ja seda võib ise järgi proovida, millega FPS kukub. Lennukiga kukub FPS kõige rohkem conquest mängus ja maa lähedal.
"Miks sa ei taha eesti keelseid videosi teha?"
Nendele ei paista eriti suurt nõudlust olevat. Paljud eestlased saavad mingil määral inglise keelest aru, kuna me puutume sellega üsnagi palju kokku, kuid ülejäänud maailmas eesti keelt eriti ei räägita ja sealt tuleb palju rohkem vaatajaid.
Ma võiks ju eestikeelseid subtiitreid lisada, kui oleks lootust et eestlastest vaatajaid tuleb sadade ja tuhandete kaupa, kuid muidu ei ole sel erilist mõtet.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.