Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Far Cry märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 26, 27, 28  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.03.2004 14:25:31 vasta tsitaadiga

niih, õhtul saate siis täieliku kommentaari, kuid siiamaani on ainuke asi, mis ma oskan öelda, vaid WOW
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ppg
HV Guru
ppg

sõnum 17.03.2004 14:55:01 vasta tsitaadiga

konsoolidele peaks asi varem vast tulema või mis? Aga arvutiga tahaks asja ikka mängida....puldiga jama ikka icon_confused.gif
Kommentaarid: 171 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 5 :: 138
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 17.03.2004 15:52:16 vasta tsitaadiga

Nüüdseks seda demo päris palju kordi läbi mängind ja muljetaks kah asjast icon_biggrin.gif Noh graafikast pole eriti miskit rääkida kuna see ikka väga kõva ja detailide rohkus on muljetavaldav,eriti puud ja taimestik mis siiani mängudes(näit. ghost recon)on piirdund mõnede näruste rohulibledega ja suvaliste puudega kuskil.Võibolla ka asi selles,et maailm on värvikirev ,mitte tüüpiline FPS'dele omane tume ja hägune dungeon.Kuigi tegu alles demoga,siis viriseks vastaste AI kallal natuke icon_wink.gif Vahest on küll päris eba kuidas saab ennast peita miski pisikese rohututi taha ära ja siis vastane on juhmard ning koperdab piisavalt lähedale ,et matšeetaga ära taguda,juhtub ka sellist asja ,et kus ühe põlve peal olles(prone) vastased otsa ronivad ja isegi tegelast edasi lükkavad aga ei suvatsegi tulistada.Üks asi mis veel häiris ja on päris paljudes sedalaadi mängudes häirinud on siis see ,et vastasel on ulmenägemine,kui aga lõustaga mängja poole on.Olukord siis selline ,et ise mäe otsas,piilun dzunglist enamvähem ühe silmaga välja, snaipripüssiga icon_smile.gif laguuni poole kus mölakad istuvad paadis ja isegi snaipri max zoomiga on tüübid kehvasti näha,aga gunner paadi eesotsas mind näeb vabalt ja laseb rocket launcehriga mskeid snaip laske otse kümpi.See on küll täiesti eba.Aga noh nagu mainisin ,siis tegu on alles demoga niiet sellised asjad loodetavasti\kindlasti parandatakse full versionis ära.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 17.03.2004 17:14:31 vasta tsitaadiga

ppg kirjutas:
konsoolidele peaks asi varem vast tulema või mis? Aga arvutiga tahaks asja ikka mängida....puldiga jama ikka icon_confused.gif

asi väljas juba PC jaoks ju.

craf
HV kasutaja
craf

sõnum 17.03.2004 17:20:40 vasta tsitaadiga

meenutab kangesti minggi Tactical Ops'i ja American Army jne. mängude "sulamit" igast ühest tükike. arvan/loodan, et on väärt mäng

tahan tahan tahan!
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
ppg
HV Guru
ppg

sõnum 17.03.2004 17:37:12 vasta tsitaadiga

mutabor kirjutas:
ppg kirjutas:

asi väljas juba PC jaoks ju.

uups ei pand tähele et kullas....
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.03.2004 19:35:31 vasta tsitaadiga

peaks ise reede paki kätte saama icon_razz1.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.03.2004 20:44:04 vasta tsitaadiga

noniih, asi peal ja mängitud ka esimesed minutid, mis ma ikka oskan öelda mida pole juba öeldud.... täitsa lõpp, mu lõug on vastu maad, Farc Cry on lihtsalt nii hea icon_biggrin.gif

parim näide: kui ikka lendad düünide vahel, 100 on sees, yle sinu pea lendab teine masin, paned sellele sõidu pealt raketi alla bensupaaki, see võtab laksust tuld, masin plaffatab ja lendab minema... mingi minut hiljem sajab iluvõre alla... see on midagi erilist icon_razz.gif eriti kui arvestada, et see kõik on lihtsalt nii ilus, et võtab sõnatuks, kui ei teaks, arvaks, et merelained ja asjad on mõnest kinust... lummav.... mehed, proovige, te ei vaata enam mängude peale sarnase pilguga, doom trainoi ja pool-elu 2 peavad ikka midagi väga erilist olema, et sellele üllitisele vastu saada
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 18.03.2004 09:26:38 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
noniih, asi peal ja mängitud ka esimesed minutid, mis ma ikka oskan öelda mida pole juba öeldud.... täitsa lõpp, mu lõug on vastu maad, Farc Cry on lihtsalt nii hea icon_biggrin.gif

parim näide: kui ikka lendad düünide vahel, 100 on sees, yle sinu pea lendab teine masin, paned sellele sõidu pealt raketi alla bensupaaki, see võtab laksust tuld, masin plaffatab ja lendab minema... mingi minut hiljem sajab iluvõre alla... see on midagi erilist icon_razz.gif eriti kui arvestada, et see kõik on lihtsalt nii ilus, et võtab sõnatuks, kui ei teaks, arvaks, et merelained ja asjad on mõnest kinust... lummav.... mehed, proovige, te ei vaata enam mängude peale sarnase pilguga, doom trainoi ja pool-elu 2 peavad ikka midagi väga erilist olema, et sellele üllitisele vastu saada

Tohhoh, Scart ja räägib mängust lausa tuliselt ja imestusega, noo siis see peab ikka tõesti hea geim olema icon_razz1.gif
Tellimus lehed siis sisse ja mängima... icon_wink.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
mOnster
Kreisi kasutaja
mOnster

sõnum 18.03.2004 12:02:47 vasta tsitaadiga

sceene, screene!!!!
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 76
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.03.2004 12:23:39 vasta tsitaadiga

minul on ta dvd kujul, installiks 3 giga + natuke, ja skriinide koha pealt, pildid ei teeks mängule au icon_smile.gif

tuul puhub, meri lainetab vaikselt randa, lehed kõiguvad tuules, päike paistab kõrgelt, lehtede varjus olles jooksevad varjud mööda sinu relva ja kätt, kuulid vihisevad, automaadid tärisevad, vette kukkunud kehad hõljuvad reaalselt ja värvivad helesinise ookeanivee punaseks, kõik tegelased on fotorealistlikud, käed, pea, kõik on as good as it gets, riided tunduvad sellised, et viska oma punane hawaii särk minema ja aja endale commando laigukad selga... Nick Carveri seiklused on midagi enneolematut 8)

roomad rohus, mis oleks täismehele rinnuni, otse ees on auto ja 2 commandot, kes ei näe sind rohu tõttu, hiilid täitsa esimese jalge juurde, virutad matšeetaga, tõused yles, mõne meetri kaugusel on teine commando, tõmbad välja silenced mp5 ja headshot, vend kukub, ronid autosse, vaatad, mingi bande jookseb sinu poole mööda teed, vahetad automaadi bazooka vastu, bamm, rakett lendab samamoodi nagu parimades hollivuudi äktsionkinudes, tabab otse meeste keskele maad, kehad lendavad igale poole, põrkavad realistlikult vastu kaljusid, puid, ykd vend keerab ennast puu ymber kerra nagu boamadu, teine mees lendab banaanipuu otsa ja sajab sealt koos banaanikimbuga alla.... aahh, tavaline päev paradiisis
tagasi üles
Mattias210
HV kasutaja
Mattias210

sõnum 18.03.2004 12:28:12 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Päris hea tekst sul Scart.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 18.03.2004 12:58:32 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
minul on ta dvd kujul

Aga mitme plaadi peal ta tavaliste plaatide peal on icon_question.gif .
tagasi üles
ppg
HV Guru
ppg

sõnum 18.03.2004 14:04:38 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Scart kirjutas:
minul on ta dvd kujul

Aga mitme plaadi peal ta tavaliste plaatide peal on icon_question.gif .

pakun lampi et kolmel ehk icon_razz1.gif
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 18.03.2004 15:12:21 vasta tsitaadiga

usa cd release on 5 plaati.
kurupt
HV vaatleja

sõnum 18.03.2004 16:49:17 vasta tsitaadiga

farcry peaks ainult dvd peale olema euroopas
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 18.03.2004 17:16:05 vasta tsitaadiga

No tra icon_evil.gif jumalast mõttetu ,mis ma pean nüüd minema spets sellepärast DVD romi omale tonnaga soetama ve icon_question.gif
tagasi üles
ppg
HV Guru
ppg

sõnum 18.03.2004 17:23:37 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
No tra icon_evil.gif jumalast mõttetu ,mis ma pean nüüd minema spets sellepärast DVD romi omale tonnaga soetama ve icon_question.gif

dvd-rom u. poole odavam, sinu mainitud summast, kuid ei usu et ainult dvd-le....vb KA dvd-le pigem
tagasi üles
craf
HV kasutaja
craf

sõnum 18.03.2004 17:38:11 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
bazooka tabab otse meeste keskele maad, kehad lendavad igale poole, põrkavad realistlikult vastu kaljusid, puid, ykd vend keerab ennast puu ymber kerra nagu boamadu, teine mees lendab banaanipuu otsa ja sajab sealt koos banaanikimbuga alla

hmz. pagan! miks ei lenda käed ja jalad ja pead?! argh.. icon_eek.gif kus on veri???
tagasi üles
ppg
HV Guru
ppg

sõnum 18.03.2004 17:41:05 vasta tsitaadiga

craf kirjutas:
Scart kirjutas:
bazooka tabab otse meeste keskele maad, kehad lendavad igale poole, põrkavad realistlikult vastu kaljusid, puid, ykd vend keerab ennast puu ymber kerra nagu boamadu, teine mees lendab banaanipuu otsa ja sajab sealt koos banaanikimbuga alla

hmz. pagan! miks ei lenda käed ja jalad ja pead?! argh.. icon_eek.gif kus on veri???

vapsee sadist icon_lol.gif ....kuidas muidu füüsikaga mängus on lood?? Asju liigutada, puruks lasta, pexta jne ka on?
tagasi üles
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja

sõnum 18.03.2004 18:10:58 vasta tsitaadiga

Kuna Demoga juba arvutil tohutud raskused (nõuab kiiret RAM-i ja proset ennekõike) siis jäi peale 1/2 tunnist mängu ja kahte restarti endal tähelepanuta: KAS MÄNGUS REAALNE PÄIKESETEEKOND (koidust-ehani) ka on?
Kõrge resursinõudluse tõttu olen praeguseks ka installi maha lasknud kuid äkki peaks siis uuesti peale laskma ja mitte koopasse tormama aga imekaunist päikeseloojangut nautima kuskil võsas kükates?!
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 38
tagasi üles
craf
HV kasutaja
craf

sõnum 18.03.2004 18:21:02 vasta tsitaadiga

keegi-Hannes kirjutas:
imekaunist päikeseloojangut nautima kuskil võsas kükates?!

heh. mine välja! umbes kell 17-17-30 icon_wink.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.03.2004 19:46:03 vasta tsitaadiga

deem Screamer tee kiiremini icon_lol.gif
Muidu demos mulle ilgelt meeldis üks asi icon_eek.gif lasin mingi tüübi maha... see kukkus pikali maha... äkki hüppas kohe teine nurgatagant ka välja... koksasin selle ka maha ja see kukkus teise tüübi peale icon_eek.gif ennem olen mängudes näinud et kukuvad üksteise sisse nagu ikka icon_neutral.gif aga siiin.......... kukkus teise peale icon_eek.gif ilgelt lahe vaatepilt oli icon_biggrin.gif

MA TAHAN FARCRY-d icon_lol.gif

tagasi üles
craf
HV kasutaja
craf

sõnum 18.03.2004 19:56:16 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ennem olen mängudes näinud et kukuvad üksteise sisse nagu ikka aga siiin.......... kukkus teise peale ilgelt lahe vaatepilt oli

kamoon. mängi siis häid mänge : )

näiteks: metal gear 2: sons of liberty ; max payne 2 (mis muidu oli täis saast) jne
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.03.2004 20:04:47 vasta tsitaadiga

AGA AGA AGA... FarCry-s oli graafika icon_eek.gif icon_biggrin.gif Ma ei julge sellist graafilist meest tappagi... liiga kena icon_lol.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 18.03.2004 20:33:48 vasta tsitaadiga

Mühüh,ma nägin sellist asja ,et hüppasin koopast välja ja miski tüüp töllerdas seal,andsin talle tina ja tüüp vajus miski rohukõrte najale istukile,nagu jalad ees konkreetselt istus icon_biggrin.gif.Algul arvasin ,et raip ei saandki surma,et niisama hoiab miskit painful poosi aga kui ei liigutand ega midagi,siis lasin ühe kuuli ilusti otsaette ja jorss siis vajus külili ja muidugi oli pull tüüpidele trepist all´a neid naftabarreleid icon_biggrin.gif otsa lükata.Enivei tahan ka kähku farcry saada icon_evil.gif

viimati muutis Auron 19.03.2004 11:13:54, muudetud 1 kord
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.03.2004 22:10:13 vasta tsitaadiga

niih, teine õhtu ja avastan aina uusi asju icon_smile.gif jõudluse koha pealt, 1280x960, kõik on extra high, fsaa on puudu, af on 16x peal... jookseb nagu siidi, kuid väike soovitus! 512mb rammu jääb väheseks, mõtsin, et sitta kah, ostsin täna 256 juurde, nüüd on kõik tore ja kena ja ilus ja puhas icon_lol.gif

ja vere koha pealt... rahu, küll see kah tuleb icon_wink.gif
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 19.03.2004 00:09:09 vasta tsitaadiga

ma pole enne näinud, et keegi oleks ühe mängu pärast nii ekstaasis icon_lol.gif
nüüd lausa kaks inimest icon_razz.gif

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 19.03.2004 00:25:56 vasta tsitaadiga

Kolmas siin icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 19.03.2004 00:29:51 vasta tsitaadiga

tegelt ma pidasin sind ja Scart'i silmas icon_wink.gif
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 19.03.2004 07:27:41 vasta tsitaadiga

Holy fuckin shit... vaadake seda videot icon_eek.gif mehed KALASTAVAD icon_eek.gif

MA TAHAAAAAN FAAAARCRYYYYD icon_biggrin.gif

Krt küll ma veel lähen ja ostan POEST!!! SURMTÕSISELT KOHE

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 19.03.2004 10:37:35 vasta tsitaadiga

nüüd see siis viimaks ka juhtus, ma jäin eile õhtul loodust imetlema ja kuri onu tuli seljatagant ja lasi mind maha icon_razz1.gif

troopiline öö, täielik vaikus, ainult meri kohiseb vaikselt, kui kuukiired peegelduvad veelt otse sulle näkku, veest kerkib naine ja ma mõtlen, et ika Naine! ... a la ursula andres "dr. No" kinost... hämmastav, kõik battle of proximad ja duum trainoid ei ole kunagi näidanud sellist detaili ja ilu... brr, mul ei ole lihtsalt sõnu... icon_redface.gif

Ja lõpuks nägin ka AI oskust pundis tegutseda, hämmastav... sama mis half-life'i vs quake 1 kollid... uskumatu, mulle pandi nii ära et suu jäi lahti, tyybid tegutsesid koos, granaadid, kattetuli, roomamine, yks vend tegi kildise tiiru ja ryndas mind kõige ootamatumal hetkel selja tagant.

ja see fyysika, mindblowing, kehad kukuvad yksteise peale, painduvad realistlikult, kui ikka vennale jooksu pealt lajatada shotgun bläst pähe, lendab ta pikali nagu ilmselt see ka tegelikuses juhtuks, verepilv jääb ainult õhku rippuma korraks. ja kõige etem on ikka see, et kui keegi saab kuuli, mis otseselt ei tapa, siis ta paiskub tabamusest tagasi, mõnikord lendavad commandod saadus laksust täiesti pikali... hämmastav icon_biggrin.gif

ja nad kalastavad jah icon_lol.gif

viimati muutis Scart 19.03.2004 10:47:26, muudetud 1 kord
tagasi üles
Cyberlord
HV Guru

sõnum 19.03.2004 10:44:52 vasta tsitaadiga

Krt mõtlesin ka, et proovin kuda uue graafikakaardiga pilt on. Panin kõik nii põhja kui andis. Mängus on aga pilt totaalselt sassis, midagi sealt eristada ei anna millestki icon_mad.gif .
Kasutusele on uusimad Catalyst driverid.
Milles võiks probleem olla? Äkki ei meeldi asjaolu, et ma kõik max kruttisin icon_question.gif
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 19.03.2004 10:46:58 vasta tsitaadiga

demo ongi katki, täismäng on cat 4.3 superpildiga
tagasi üles
xav
HV vaatleja

sõnum 19.03.2004 11:07:13 vasta tsitaadiga

Forceware 56.64 driverite puhul ei ole märganud mingeid probleeme, 53.03 puhul oli mõni vari sinine, kui vahepeal alt-tabiga windowsisse läksid. Seega, update on abiks. Aga jah, tasub uskuda Scardi juttu mängu headusest, asi lihtsalt ON kõige ilusam mäng mis ma näinud olen (ning neid on ~15 aasta jooksul ikka väga palju nähtud). AI koha pealt: demos oli mingi pre-alpha AI-kood vist sees, fullversioniga ei anna võrrelda ka.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 19.03.2004 12:16:16 vasta tsitaadiga

hehehe mäng käes icon_biggrin.gif koju jõuan siis panen peale ja viskan ehk mõne skriini ka icon_razz1.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 19.03.2004 12:28:15 vasta tsitaadiga

Kust ostsid Platoon icon_question.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 19.03.2004 13:11:49 vasta tsitaadiga

Tulin just USA-st tagasi 8)
tagasi üles
Cyberlord
HV Guru

sõnum 19.03.2004 15:14:58 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
hehehe mäng käes icon_biggrin.gif koju jõuan siis panen peale ja viskan ehk mõne skriini ka icon_razz1.gif

Kadestan icon_evil.gif icon_cry.gif
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
System
HV kasutaja

sõnum 19.03.2004 15:29:17 vasta tsitaadiga

Proovisin kah demo lõpuks.
Graafika on ikka tasemel, ise kasutan gf3ti200@500.
Mälu sööb nagu segane ja mul ainult 256 ongi icon_razz.gif.
Erilist fiilingut just selle pärast ei saanudki.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 19.03.2004 15:42:13 vasta tsitaadiga

Meie isa ATI kes sa oled Kanadas
täname sind Radeon9100 eest mis veab Far Cry probleemideta ära!
Et sul rammu kauaks jätkuks beer_yum.gif
TwinMOS võiks mulle 512 rammu ka juurde saata, siis oleks elamus täielik icon_razz.gif

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 19.03.2004 16:22:58 vasta tsitaadiga

ise täitsa ootan... Rammi jätkub küllaga... 768MB peaks vedama küll... kitsaskohaks saab pigem mx440
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 19.03.2004 16:30:55 vasta tsitaadiga

kui ma ei eksi, siis tuleb onu ameerikast kohe ka herr voltci õuele icon_wink.gif
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 19.03.2004 16:34:43 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
kui ma ei eksi, siis tuleb onu ameerikast kohe ka herr voltci õuele icon_wink.gif

icon_lol.gif

mhmh, varsti siis minu kommentaarid 8)
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 19.03.2004 16:42:19 vasta tsitaadiga

ootan juba icon_biggrin.gif
tagasi üles
xav
HV vaatleja

sõnum 19.03.2004 16:59:13 vasta tsitaadiga

Ongi lõbus lugeda teiste kommentaare ja vaadata reaktsioone, mis meenutavad minu omasid, kui esimest korda full ver.i käima lükkasin icon_razz.gif
Üldiselt ei taha küll teiste mängulusti ära rikkuda liigse etterääkimisega, aga mida edasi, seda paremaks graafika ja raskemaks mäng läheb. "holy shit" hetki leidub piisavalt, ning vandesõnu ka, sest asi on jupiti ikka päris keeruline icon_wink.gif Ühest uksest läbisaamine võttis aega ligi pool tundi, pidevalt tuli uuesti laadida. Ning kui ukse taga olevast seltskonnast lõpuks jagu sain ilma suremata, siis tuli ümber nurga minnes vastu "pisikene poiss" (üks hääästi suur ja kuri trig)... egas midagi, laeme salvestatud kohast uuesti. Rääkimata mööda saart "war zone" eest põgenedes ringi kihutamisest ja kogu elu eest varjudes, et mitte liialt ebatervislikku (loe: kuulide poolset) tähelepanu äratada. Tunnistan üles, olin arg. Kaks korda istusin autosse ja lihtsalt sõitsin lahingust kiiresti eemale, sest ellujäämisvõimalusi eriti ei olnud.
Hetkel olen arhiivis, ilmselt kuskil poole arhiivi leveli peal.
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 19.03.2004 18:01:41 vasta tsitaadiga

pole midagi muud öelda, kui et: KARP JÄI LAHTI thumbs_up.gif

Mäng tundub esmapilgul kindlasti parima graafikaga, mis hetkel väljas on ja lisaks on mängitavus korras, kuigi ikkagi häirib see meeste lollus, et kui põõsas oled, siis teised ei näe isegi siis kui neid lased või nemad mulle otsa jooksevad icon_rolleyes.gif
voice acting ja lip sync võiks samuti paremad olla, aga igatahes tundub väga hea pela 8)

paistab, et mängutegijad on vähemalt sellest veidrusest lahti saanud, et siseruumides mäng aeglasemalt liigub kui väljas icon_smile.gif

tegin paar pilti siis kah sellest:
http://www.hot.ee/voltc/farcry/1.JPG
http://www.hot.ee/voltc/farcry/2.JPG
http://www.hot.ee/voltc/farcry/3.JPG
http://www.hot.ee/voltc/farcry/4.JPG
http://www.hot.ee/voltc/farcry/5.JPG
http://www.hot.ee/voltc/farcry/6.JPG
http://www.hot.ee/voltc/farcry/7.JPG
http://www.hot.ee/voltc/farcry/8.JPG
http://www.hot.ee/voltc/farcry/9.JPG
http://www.hot.ee/voltc/farcry/10.JPG
http://www.hot.ee/voltc/farcry/11.JPG
http://www.hot.ee/voltc/farcry/12.JPG
http://www.hot.ee/voltc/farcry/13.JPG

icon_razz.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 19.03.2004 18:02:43 vasta tsitaadiga

rahu, sa alles alguses 8)
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 19.03.2004 18:18:45 vasta tsitaadiga

ja... pildid on juba midagi icon_wink.gif
tagasi üles
tomz
HV veteran
tomz

sõnum 19.03.2004 18:36:25 vasta tsitaadiga

ma lootsin paremat (neid pilte vaadates icon_biggrin.gif).

näiteks splinter cell: pandora tomorrow välised levelid palju realistlikumad....
kasvõi see pilt: http://www.zone.ee/tomz/data/ScreenShots/sp_pandora_tomorrow/SplinterCell2%202004-03-19%2002-31-39-93.JPG?2
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Far Cry mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 26, 27, 28  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.