Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Timberg
ööKARU

|
08.02.2015 15:54:17
|
|
|
Diginugis kirjutas: |
Keegi järgi viitsib tulla autoga vms, tahaks seekord elusalt HV baasi jõuda. istun kivi peal -329 -559 Pärast seda võiks mu auto ära ruua Cranberry'st edela pool baasis. |
See nii lähedal - säält korduvalt joostud. Suhteliselt turvaline tee sealt baasi. Hoia teest lihtsalt enamus ajast eemale ja korras. Sääl kandis metsas paari hunti kohtasin (vaata, et sul vibu oleks) ja teel üksikud zombid - muud midagi.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
08.02.2015 22:31:03
|
|
|
Leidsin ka baasi üles ja kuradi karu tappis läbi auto ära baasis
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
naguuus
HV vaatleja
|
08.02.2015 23:01:09
|
|
|
Võiks mingi update juba tulla kuna loot tundub, et on jälle omadega metsas. Eriti relvad ja autojupid mis ei taha enam spawnida kuna tundub, et loot süsteem on üles ehitatud cappidega ehk kui serveris on teatud arv relvi siis uusi ei spawnita või ma ei tea, ennem viimast patchi oli looti küll palju, aga vähemalt ei tüdinenud ära peale 3 tunnist otsimist kuna alati leidis midagi.
Ja siis muidugi on mingid tüübid kellel ar-15 ja shotgunid käes restardist saati ja lihtsalt domineerivad ja tapavad kõiki, sest nad saavad
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
09.02.2015 01:41:57
|
|
|
ma ütleks küll, et hetkel on suht rahulik kuna relvad ja laskemoon on piiratud.
Kui kõike kuhjaga oli, kadus juba survival tunne ära. Jumala pohh et ära surid, 2 minutit ning juba seljakott taas kraami täis - mis krdi survival see ka on? Samuti ükskama keda nägid, kohe tõmmati kuul pähe või sai auto automaadi kuulivalangu ja nägemist.
Hetkel näed inimesi, siis on võimalus ka kirve, vibu või isegi rusikatega tast jagu saada.
Igast kraami tegelikult saab suht kerge vaevaga (arvestades mida kõike meil baasis on), tuleb vaid veidi otsida.
Kõikse mõtetum ongi kuskil linnas hakata otsima teatud kohtades, kus pidev läbivool on.
Igast manti saab ka, kui linnade ääres tappa zombisi. Nende näol on tegu "surnud" inimestega ning kannavad samuti kaasas igasugu kraami (seal hulgas ka relvi ning laskemoona). Täna näiteks sain mitme zombi käest auto juppe ning varud täienesid
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diginugis
HV kasutaja

|
09.02.2015 10:45:30
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Diginugis kirjutas: |
Keegi järgi viitsib tulla autoga vms, tahaks seekord elusalt HV baasi jõuda. istun kivi peal -329 -559 Pärast seda võiks mu auto ära ruua Cranberry'st edela pool baasis. |
See nii lähedal - säält korduvalt joostud. Suhteliselt turvaline tee sealt baasi. Hoia teest lihtsalt enamus ajast eemale ja korras. Sääl kandis metsas paari hunti kohtasin (vaata, et sul vibu oleks) ja teel üksikud zombid - muud midagi. |
Jõudsin kenasti lõpuks kohale aga lihtsalt pidin tol päeval enne kohale jõudmist iga 10-15 min. tagant 6 korda surema. Mingi bad luck oli Kas keegi on saanud kahekorruselise hütiga ka hakkama?
_________________ PORTFOLIO
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ |
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
09.02.2015 12:03:35
|
|
|
Väidetavalt saab teha küll, 4 põhja alla ja 1 peale.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
K2snakas
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
naguuus
HV vaatleja
|
10.02.2015 15:04:39
|
|
|
Update ei too midagi erilist, vähemalt official patch notes suht tühi, ootan unofficial notesi datamineri käest.
Twitterist võib ka lugeda, et üks dev lõpetas ehitiste loogika parandamise, lisas collisioni checki mis tähendab, et foundatione ja trappe/furnace ei saa enam üksteise peale/sisse stackida ja tõenäoliselt ei saa ka foundationi näiteks nii ehitada, et mingi osa läheb läbi seina linnades jms.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
ladaracer1
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
naguuus
HV vaatleja
|
10.02.2015 17:56:10
|
|
|
UNOFFICIAL PATCH NOTES mis on juba lives.
Comparing H1Z1 EA between 2015-02-05 and 2015-02-10; version 0.39.1.36298, Feb 9 201516:22:47 not including
Issue Tracker[1] , How to bug[2] , How to make suggestions[3] (remember to search before you submit something already reported!)
Official notes: http://www.reddit.com/r/h1z1/comments/2vde20/update_notes_210/[4]
Patch size: 122.3MB
Locale
"PW1 Survivor T-Shirt" and "Skin: PW1 Survivor T-Shirt" (see images below; what could it be, though? a major event? D: )
"RP Land" changed to "Daybreak" (this is, most likely, one of the whitelist/special servers. could it be related to that T-shirt?!)
"Check For Water" changed to "[[*key*]] Check For Water" (so, by default, "[E] Check For Water")
"That name is reserved"
"There is no water in the tank."
in shirts' description, changed bolded part in "This shirt has a pocket which can hold two items." to "a few"; also, that description has replaced the "This will apply an alternate(...)" description for some shirts
Images
"I Survived PW1" Tshirt, Barbed Wire icon: http://imgur.com/a/0QWrW
[5]
modified texture for Flooring_MediumWhiteTiles
Balance
added ResistInfo against something for M16A4 (5%), Shotgun (15%), Bow (85%)
so, what was the bow OP against lately? the only thing I've heard was the Barbed Wire... so maybe all structures?
also, the M16A4 Resist Type has been renamed to "AR15"
Items
implemented the separate model for Framed (aka "Makeshift") Backpacks
modified something about Corn Mash
modified (again!) the Bundle of Wooden Arrows
UI
if the character creation fails, in addition to the usual message you will get an error number
added ErrorNameReserved (see strings above)
Models
modified models for many doors (including "BuisnessDoor", because everyone loves typos )
changed material for the camper door from METAL to DEFAULT (for sounds and FX when hitting it, mostly)
Other
new variable for items, 'ShowCurrentAmmo' (so maybe for example Spears will no longer show 1/1 ammo?)
modified animal physics animations
modified grass (specifically TEXTUREPART): (maybe someone understands these values? if you don't, ignore these )
thick grass: SPECMIN 0.11->0.09, SPECMAX still 1.0, SPECSMOOTHNESSMIN 0.49->0.29, SPECSMOOTHNESSMAX 1.0->0.8
field grass: SPECMIN 0.00->0.09, SPECMAX 0.8->1.0, SPECSMOOTHNESSMIN 0.00->0.29, SPECSMOOTHNESSMAX 0.35->0.8
Ise sain peale restarti wep repair kite ja kõik relvad peale pumba ning läksin ka tagasi auto juurde mille kunagi metsa jätsin, et testida kas seal inimesi liigub. Tundub, et autot pole liigutatud, rünnatud, ega rotti pandud 3 päeva jooksul, et väga sobiv koht baasiks
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
IDie2Often
HV vaatleja
|
10.02.2015 19:28:04
|
|
|
Tere.
Algatuseks olgu öeldud, et pooldan vabas looduses ja värskes õhus liikumist nii palju kui võimalik. Järgides oma uskumisi ja reegleid, et värske õhk on parim koht suitsetamiseks, ning peale pikemat otsimist ja luuramist (ei ma ei ole stalker ega creeper) avastasin ma HV foorumi loodud elamu rajooni imekaunis maalilises kohas nende enda antud koordinaatitelt. Ärge saage valesti aru, MA ei plaaninud midagi halba, sügaval sisimas olen ma väga hea inimene ja ei poolda vägivalda, ma tahtsin lihtsalt näha oma silmaga seda maalilist muinasjutu maad ja majakest millest siin nii palju on sosistatud. See selleks, astun siis mina sirgel seljal ja kindlal sammul Teie majakese poole, kui teadmata kust, ilmuvad mu selja taha auto tuled. Mis moodi on see võimalik küsin ma endalt, sa oled metsas puude vahel, ülejäänud tühimikku katab võsa ja sa sõidad seal autoga. MÜSTIKA ma ütlen. Keerates siis end ümber ja lootes sellele, et inimolend selle monstrumi kõhus vajutab piduri pedaalile, pidin ma siiski kurbusega tõdema, et ta ei teinud midagi sellist. Ei oska kommenteerida, kas ta ehmus nähes teist endasusgust või mis tal hetkel mõttes oli, vajutas ta hoopis kiirendus pedaalile ja üle minu ta vuraski . Tõmmates viimast korda sügaval kopsud õhku täis, kuulsin seda olendit midagi pobisemas (loodan tõsiselt, et ta üritas vabandada) ja oligi kõik.Minu elu oli saatuslikult lõpetatud ja veel nii varases nooruses!!!!!!! Kui nüüd tagant järgi mõelda, siis milleks selline huligaanitsemine? Linna tänavad onn selliseid rideriässasid täis, miks tulla vabasse loodusesse sedasi sõitma? Ma ju tulin siirate kavatsustega, krt. mul oli isegi pudel vett ja soolaleiva jaoks sool kaasas!
PS! Olend selle rooli taga, tee palun inimkonnale teene ja ära istu enam autorooli taha, mine tea millal sa enda oma Haritud Vennaskonna liikme alla ajad
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
10.02.2015 19:46:52
|
|
|
IDie2Often, Võis ka keegi teine olla. Meil on viimastel päevadel külalisi käinud erinevatest riikidest.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
10.02.2015 20:02:09
|
|
|
hehe , kui külla tulete, andke teada oma enda kisaga, kes te olete, käed püsti.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nestev
HV kasutaja
|
10.02.2015 21:06:15
|
|
|
jah, ega vallys lastakse eestlased ka maha, oleks KOS siis veel on saan aru, aga alguses ollakse sõbralikud ja pärast tina
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
K2snakas
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
10.02.2015 22:47:52
|
|
|
Nestev kirjutas: |
jah, ega vallys lastakse eestlased ka maha, oleks KOS siis veel on saan aru, aga alguses ollakse sõbralikud ja pärast tina  |
Poisid rääkisid jah sellest ja neil oli pärast väga kahju, enam vast seda ei juhtu.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.02.2015 00:50:51
|
|
|
Üks hetk sai mendiautost lennuk
Spoiler 
Sai tüüpe kh täna maha võetud
Spoiler 
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
naguuus
HV vaatleja
|
11.02.2015 01:18:21
|
|
|
Mis jama baasi väravatega on? Avada saab alles siis kui pm hinge koha peal oled ja siis lükkab su veel trepi pealt maha ka
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.02.2015 13:19:39
|
|
|
Nestev kirjutas: |
jah, ega vallys lastakse eestlased ka maha, oleks KOS siis veel on saan aru, aga alguses ollakse sõbralikud ja pärast tina  |
Jaga traagilist lugu.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Recognized
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
11.02.2015 16:07:55
|
|
|
saatsin soovi teele, milla vastus tuleb?
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Recognized
HV vaatleja
|
11.02.2015 16:25:09
|
|
|
masmre kirjutas: |
saatsin soovi teele, milla vastus tuleb? |
Võtan vastu Seal lihtsam oritenteeruda. Keegi leiab baasi paneb markeri maha
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
11.02.2015 17:21:57
|
|
|
Tehke oma mingi jutukanal ka siis ei pea mänguteemat oma mingi tsätruumina kasutama.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.02.2015 17:55:54
|
|
|
Auron kirjutas: |
Tehke oma mingi jutukanal ka siis ei pea mänguteemat oma mingi tsätruumina kasutama. |
Ei kasutagi ju... väga
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
naguuus
HV vaatleja
|
11.02.2015 18:37:17
|
|
|
Aga selleks see teema ongi ju, et siin mängu arutada.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|